Sziasztok!
Muffin, Zsuzskával én is tanítottam, volt olyan, hogy elmentem anyósomhoz, és oda jöttek a tanítványok. Volt egy tanítványom, ő látta Zsuzsit először felállni, nekem háttal volt, ő meg pont rálátott a járókára, elkezdett mutogatni, hogy mit csinál Zsuzsi, én meg nem értettem, hogy mi baja!

A mai napig emlegeti, és imádja Zsuzsit!
Olyan is volt, hogy direkt az én kedvemért beszereztek egy bébikompot, és abban játszott, amíg tanultunk.
Most is lennének már jelentkezők, de Zsolti annyira kiszámíthatatlan az öt perces alvásaival, hogy még nem merem elkezdeni.
Le a kalappal előtted, hogy már tanítasz!!!!!
Margitsziget: a zenélő szökőkút, az a nagy szökőkút ugye? Ami az elején van? Én tuti, hogy csak tízre érek oda, főleg ha még a sárga buszhoz is kell igazodnom!
Ovi, isi, kitartás mindenkinek! Szerintem aki kizárólag boldogan, dalolva megy óvodába, iskolába, annak otthon nem jó! Persze az jó, ha jól érzi magát a suliban, de azért az nagyon furcsa, ha jobb a suliban, mint otthon! Zsuzsival már jól összevesztünk tegnap, a házi feladaton!
Ja és voltam kedden kosarazni, nagyon jól esett! Viszont Zsolti a távol töltött másfél órából egy óra tiz percet üvöltött, amikor hazaértem megszoptattam, és kb kettő perc alatt beájult! És.......
ilyen még nem volt, fél négyig aludt!!