Sziasztok!
Hali, és Üdv minden újnak!
Jó, hogy jöttetek!
Linhbaba: én is szt Imrében fogok szülni, remélhetőleg október közepén

Nekem Éva lesz a szülésznőm, adott egy rövid listát a homeos dolgokról. Ez olyan betartható mennyiségű, nemsokára fel is teszem ide... (Most pötyögtem be a gépbe)
ha gondolod, te is használhatod.
Rólunk: nagyon fáradt vagyok. Tegnap este végig olvastam mindenkit, és jókat nevettem egy két hsz-on.

Gratulálok azoknak, akik készen vannak a babaváró projekttel.
Tegnap délután én is nekiugrottam a bevetésnek. Vettem 2 kis bőröndöt, mert nekünk külön kell csomagolni a gyerekágyas, és szülés csomagokat... Nekem meg csak 1 kicsi bőröndöm volt... Bevásároltam a listáról hiányzó, de nem romlandó dolgokat.
Néhány érdekesség: a DM-ben vettem
pici kiszereléseket a következő termékekből:
szappan, sampon, tusfürdő, izzadás gátló és fogkrém. Ezek ilyen termékminta nagyságúak, és nagyon kicsi helyet foglalnak...

Pont elegendő lesz egy kórházi kiruccanásra sztem.
Nem találtam a DM-ben óriási
tennát, de mivel azt rettentően
utáltam Lilivel is, és a Tiszti honvédban volt egy remek bevett szokás ennek a használatának az elkerülésére, így most ezt a gyakorlatot viszem majd tovább... Remélem, megint beválik majd
Tehát: a tenna nagyon nagy. Olyan mintha pelenkád lenne. Betét, és meleg, és nem szellőzik, és ormótlan, és nekem nem kell...
Vagy 20 db-t dobtam ki Lili után, mert az első után már rosszul voltam tőle. (ezeket kaptam ajándékba akkor)
Szóval a Tisztiben ki volt téve egy halom vatta (kórházi kiszerelésben), és orvosi törlőkendő. A szülésznők megmutatták hol van, a gyakorlottabb kismamák meg azt, hogy hogy állítják össze a csomagot, és már kész is volt az ideális betét.
Összeállítás: veszel a vattából egy neked tetsző méretű (kb, mint egy vastag betét) vatta adagot, körbetekered a papírral, hogy ne ragadjon rád a vatta, és már kész is. Miért jó? Mert szellőzik, csak ott van, ahol szeretnéd, hogy legyen, akkora amekkorára te csinálod, és olyan alakú amilyen te vagy. Tehát tényleg nagyon jó volt.
Na ezért vettem magamnak 2 nagycsomag vattát, és az orvosi papírtörlőt zewa törlőkendővel helyettesítem. Ahogy megtapiztam ezt a kendőt olyannak tűnik, ami nem mállik szét a folyadék hatására... Tehát remélem, beválik.
Most ott tartok, hogy már csak a romlandókat kell megvenni (szülőszobára enni-innivalók) a két új hálóing a mosásban van, de kettő piszi már be van csomagolva, és a csomagok 80%-ban útra készen állnak
Még össze akarom pakolni apának a hazahozós csomagot. Ezt Bori pelenkázó táskájába teszem bele, kb. fél óra és az is kész.
Kell még a gyerek dokihoz menni receptekért, hogy a patikai dolgokat is kiválthassam, meg a homeos dolgokat. De amúgy minden startra készen áll.
Jöhet az október közepe!