Sziasztok!
Megvan a 6. fogacska is.

Most már olyan szinten harap a fiatalúr, és még vigyorog is rajta, hogy nem tudom, mit csináljak ellene, ha rászólok, csak vigyorog, ha erélyesebben szólok, sírva fakad.
Zitus, hogy van Nőcid? Remélem, jobban már! Boti nem kapta el, ugye?
Zsuzsi, ne bánkódj, inkább bízz benne, hogy megfordul a béb, és simán szülsz majd!

Azért én gratulálok a kisfiúhoz, bár tudom, te lányt szerettél volna, de hát egy fiú után ez természetes, én is lányt szeretnék majd.
Zitacicu, mi az a köpölyözés?
Karmen, jó nagy tumultus lesz Orsiék csoportjában.

Döbbenet, mennyire rossz a helyzet a bölcsik/ovik terén, a felszereltségben, a szakmai színvonalban.
Toncsi, igen Lali is ordít, hogy nem halad semerre, pedig ő már úgy menne!

A legújabb, hogy négykézláb áll és úgy kinyújtja a lábait, a popsija meg az égnek mered és úgy kutyázik.

Ja és megtanulta, hogyan juttassa a tudtunkra, hogy nem kér több kaját: elkezd berregni, miközben tele van a szája.

Tegnap ezt céklás szájjal csinálta meg, rajtam fehér póló volt...
Kriszta, már csak egy szűk hónap.

Teo hogy van? Nálatok milyen idő van? Itt mától ismét hőségriadót rendeltek el.
Erika, sajna nem tudok neked segíteni.
Exi, tök jó, hogy nega lett Peti eredménye. Privit majd elküldöm a Szabóról.
Cseppek, szerintem én még nem gratuláltam neked a tesóhoz. Gratula! Jó egészséget!

Sztem normális, hogy félsz, az elsőnél meg azért fél az ember, mert hogy milyen lesz majd gyerekkel... Majd kialakul.
Felébredt a törpém, korog a pocakja. Egész sok mindent eszik már, bevezettem a sárgadinnyét, körtét, a brokkolit, a karfiolt, és megpróbáljuk a hétvégén a padlizsánt is.