A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

lányok,
ti hordozókendővel+gyerekkel a nyakatokban pisiltetek már? Úgy, hogy nem ültök rá a wc-deszkára?
Igazi kihívás :D
szegény kicsiknek nem túl jó :?

ja és a minap a játszótér mellett az autóban szoptattam meg Nándit, Budapest leghosszabb tízemeletes házának aljában, a Szőlő utcai lakók nagy örörmére :D

KépKép
szkagi

Kike,
van valami hír Kristiről?
(megjegyzem, egy pasi az efféle sérülésekkel hódít :D)

Timi,
Nándi most kezd átállni az ötóránkénti kajálásra, de csak éjszaka. Nappal össze-vissza eszik. Mondjuk háromóránként tuti, de ha kakilt vagy sokat pisilt, gyakrabban is, ha meg nagyon elfáradt, akkor kaja nélkül is lenyom akár öt órát nappal is. Ne aggódj, ha éhes, felébred!
Pláne ha szépen gyarapodik, semmi ok az aggodalomra. Alvás közben okosodik és nő a gyerek!
Elfogyott a takarítanivalód? :D
gyere át hozzánk :D

kérdeztem a minap, hogy mi van a cicátokkal, hogy viseli Nyuszifül Bencét? És Bence a cicát?

KépKép
szkagi

valaki liberoklub tag???

Kép

Kép
timi1982

Nem,
miért, mit tud a Libero klub?
(épp most álltunk át a Babylove-ra, takarékossági okokból :? )

KépKép
szkagi

ági!

a cica jol viseli Bencét és Bence is a cicát, főleg hogy a cica nyaraltatásra került a nagyszülőkhöz véglegesen :(

hazajöttünk a kórházból és bepánikoltam. eddig minden kisbabától és gyerektől félt a macska. nah Bencétől nem. inkább kiváncsi volt, állandóan ott sündörgött körülöttünk.

igy arra az elhatározásra jutottam, mielőtt a kiságyában kötött volna ki, vagy rajta, hogy inkább "deportálom" anyukámékhoz.
nagyon féltem hogy viseli az ottani légkört. igaz hogy volt már ott megőrzésen de lakásban.
nah most ugy alakult hogy mivel nem kerül vissza, igy kinti cicának kell hogy legyen.
szóval féltem... hát ő az ur a portán. rajta kívül van még egy cica, és egy kutya. a cicákat rühelli alapjáraton, a kutyákat imádja.
szóval a kutyussal elvan, a cicával meg hát mikor hogy. de kezdenek összeszokni.
egyékbként a kutya rendre van tanítva. már vagy 4-5 alkalommal ment vonyítva- farokbehuzva a helyére :D :D
megakarta dézsmálni a kajáját és be akart feküdni a helyére a cicumnak, amit ő nehezen viselt :D szóval oktatáson van a kutyi hogy mit szabad és mit nem.

a másik cicával is kezdenek összeszokni, igaz Bakelit közelébe ő se nagyon mer menni ha olyanja van az én drágámnak, akkor azt is helyrerekaja.
nah ennyit az én elkényeztetett panel cicámról :D és még én féltettem hogy mi lesz vele odakint :D :D

az esővel és a széllel még barátkozni kell, mert azt még mindig nem viseli el :D :D

Kép

Kép
timi1982

hát olyan mint a whiskas klub :D :D :D

eddig annak a vonalkódját gyűjtöttem, most átállok a liberoéra.
én azt használok, vagyis Bence :D és legalább legyen értelme. küldözgetem a kódokat és lehet ajándékokat válogatni :D

a cicának is szereztem sok ajándékot :D :D :D

(egyébként én megszállott vonalkód gyűjtő és nyereményjátékos megszállott vagyok :D ) knorr, maggi, csokik, ásványvizek meg minden ami épp aktuális :D :D

Kép

Kép
timi1982

egyébként én is most akadtam rá. pedig ha tudom előbb... már volna egy rakat vonalkódom. zabáljuk a pelenkát.
habár az a baj, hogy a tescosat nem fogadják el. :( az is libero alapu. egy helyen gyártják, és az legalább olcsóbb.

Kép

Kép
timi1982

Átállítottam Szonja vonalzóját, és ebből az ábécés vonalzóból frankón kimaradt a k és az l betű! ja, meg az n is!

KépKép
szkagi

Ági!
Hordozókendős kérdésedre válaszolva..igen! :lol: Multkor a bevásárlóközpontban muszáj volt!

d.dodó

Igen,
a tescós pelus is jó, már Szonjával egyszer kipróbáltuk :D
Bár úgy emlékszem, egy kicsit csomósodik a belseje a nagyobb adag pisi után, legalábbis annak az egynek, amit mi kipróbáltunk :D
A babylove eddig jónak tűnik, egy kicsit olcsóbb, mint a libero, de csak minimális a különbség.
Nekünk most ez is számít!
(egyelőre még mindig a napi 8 pelenkánál tartunk :oops: )

Mi Szonjával kaparósozunk! Heti egy kaparós sorsjegy, és már rendben van a lelkünk!

KépKép
szkagi

Dodó :lol:

tényleg, neked nem tűnik állatira hosszúnak a 6 méter a kendőből? Én levágtam belőle, (az utolsó visszatekerintésnyit vágtam le :) ), mert nekem autóból kiszállva, akár pocsolyák és sár közepette is fel kell tudni varázsolni magamra 8)
és nagyon meleg is nekem, meg Nándinak is (itt most 30 fok van :roll: ) alig várom a lehűlést 8)

KépKép
szkagi

indulunk Szonjáért
(játszóterezik a nagyival)
sziasztok

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Megjottunk a nyaralasrol. Szupi volt. Majd dobok kepeket.

Kellene nekem SOS egy hordozo kendo. Tud valaki olyan helyet ahol lehet egyszinut kapni? Csak csikosakat talalok de az nem igazan tetszik.

Ibm!
A 4200as kengurut meg lehet kapni?
Tudsz kepet rakni rola?
Vendég

szly, nekem kereken akkor jött meg, amikor Eliot 6 hetes volt... Úgyhogy lassan itt az ideje a következőnek... :( Pedig én is "szoptatok". (Most is épp a cumisüveget szoptatom... :)

szkagi, én is a másik oldal felől fogok menni, mert szerintem ott fogok tudni leparkolni. És szerintem a 9.30, 10.00 jó. És szerintem valahol középen kellene találkozni, pont azért, mert kétfelől megyünk. :)

Most megyek, befejezem a fejést, aztán meg megyünk sétálni. :)

KépKép
muffin

ja, még egyet akartam írni. Az áll, meg arcsérülésekre. Egy csomó embernek van, úgyhogy ezért nem fogom fel katasztrófának, hogy Eliotnak is sebhelyes lesz az arca. Oké, hogy ezen látszani fog hogy miért, de akkor is. Ha teljesen egészségesen születik és éri valami hasonló kis baleset, máris ott a sebhely... :)

KépKép
muffin

remélem nem értettétek félre. :) kike, remélem minden rendben Kristivel, csak erről jutott eszembe a dolog...

KépKép
muffin

sziasztok!
bocsi hogy nem jelentkeztem előbb,de amivel én bementem busszal,Apáék azzal jöttek haza.Épp hogy találkoztunk.
Kristinek összevarrták a sebét-két öltést kapott.11-én kell varratszedésre vinni.Addig meg naponta cserélni a ragtapaszt rajta,és persze víz nem érheti.Jó kis feladat lesz vigyázni rá,a víz még csak megoldható,de hogy semmi kosz ne kerüljön bele,az már nehezebb lesz,egy ilyen eleven gyereknél.
Óvónőnek viszek ragtapaszt,ha esetleg cserélni kell,meg elmondom majd holnap,mire vigyázzanak.

Kép
Kép
Kép
kike

Viszont nagyon ügyes volt,nem sírt,bár Apa nem mehetett be vele,amíg összevarrták.De ügyes fiú volt hogy nem sírt,és azóta se nyafog :D

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi mindenkinek az aggódást,és az érdeklődést! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Veda
Rebek elsö napja es azota mar a masodik es harmadik is jol telt, ma mar 11.15-ig volt tanitas, hazit meg nem kaptak.
Tetszik neki, minden nap nagyon varja a következöt - kivancsi vagyok, meddig!? :lol:
Elsö nap inkabb csak evnyito volt, a szülök is ottvoltak az osztalyban es mindenfele tudnivalok voltak. Valamit atmentek a szomszedban levö templomba. Az egesz iskola es ott volt egy megnyito.
18-an vannak es csak öt lany. Harom oszaly indult es az evfolyam 2/3-a fiu.Erdekes.
Lilo mit szolt az elsö 3 naphoz?

szkagi
en is pisiltem mar ilyen modon, de otthon is, ha epp elaludt es nem akartam felebreszteni. Igen erdekes. Erre am a bö szoknya a legalkalmasabb szerintem, söt string tanga, amit esetleg csak oldalra huz az ember, es le sem kell cibalni :oops: :lol: Igy szinte egykezzel is megoldhato a dolog.

Kike
Ne izgulj, biztos nem lesz semmi - szivokaztassatok, ugy nem kell annyira eröltetnie a szajat es csak mokkaskanal az elejen. Nekünk azt mondtak, azert ne erje viz lehetöleg, mert akkor megszivja magat a seb es nem tud olyan szepen begyogyulni...
Rebeknek mar ketszer is kellett az ajkat varrni egyszer az orra alatt szinte közepen (6-7 öltes) - ez latszik, de csak kicsit , ha jobboldalt pedig belül kb 3 öltessel es a folytatas kivül volt kb 4-5 öltessel. Ezt nem is lehet latni - ezt Mo.-n varrtak a Madaraszban iden valentinnapkor.(en sem mehettem be hozza a varras alatt - bezzeg itt ausztriaban ott voltam velle akkor is, amikor a fejet varrtak hatul - nalunk ö a szeleburdi es Aaron meg meg egyszer sem volt varrva)

Muffin
megertem, hogy igy latod a sebhejjel kapcsolatban, szerintem, ha valaki egy kicsit is normalis, ugysem fogja emiatt Eliotot emiatt piszkalni. Vagy ha zavarja öt, akkor majd hord bajuszt! :D

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:18-kor.
20150601134430

HUUUUUUUUUUU! most latom :shock: :sebhely - ciki :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!
Hulla vagyok!
Most látszik, hogy szegény Zsuzskának szüksége lenne rám! Képtelen voltam fél órát szakítani, hogy mellé üljek, amíg megcsinálja a házi feladatot! Nem volt nehéz, tudta is egyedül, de ha ott vagyok fél óra, így meg egész délután azt csinálta, illetve veszekedtem vele, hogy menjen már folytassa.
Szülőin is voltam, addig Szabolcs babázott. Egyszer meg is etette, de alig kellett neki cumisüvegből. Jól nézünk ki, ha nem fogadja el üvegből, mit fogok csinálni azzal a rakás tejjel.

Tudjátok ...nekem csak kettő van (időnként négy), ráadásul Zsuzska már elég nagy, de most hogy elkezdődött a suli én nem tudom, hogy lehet ezt még több gyerekkel bírni. Este bepakolni, ruhát kikészíteni, hogy minél tovább lehessen aludni reggel! És egy szót sem szólhatok, mert Szabolcs aránylag sokat segít!

Na most én is kipanaszkodtam magam!

Ja és a szülőin kiderült, hogy Zsuzska tanító nénije is babát vár! Nem tudom, emlékeztek-e, hogy én is annak az osztálynak voltam a napközise, poénkodtunk a szülőin, hogy aki babát szeretne, menjen be abba az osztálba tanítani! :lol: :lol:

Egy csomó mindenre akartam reagálni, de Zsolti még mindig nem alszik, Szabolcs altatja ugyan, de lehet, hogy szükség lesz a cicimre is! :lol: :oops:

Margitsziget: Nekem jobb a 10 óra, mert elég messziről jövünk!
Bencuri, akkor majd találkozzunk a villamosnál előtte!

Ági, én rendszeresen szoptatok kocsiban, engem már nem érdekel, de ne üvöltsön az éhségtől!

Kike, Kristinek jobbulást!

Azt hiszem befejezem a kisregényemet, és elaltatom a kislegényemet! :lol:

Hú, de formában vagyok! 8) 8)

Jó éjt!

Kép
Kép
patr

Csajok!
Arra gondoltam lőjjük be a 9-10 óra közötti időt és ha valaki késne az üzen. Aki jön annak elküldöm a számom írjon priviben és nekem üzenhet, hogy mikor ér oda és én meg, hogy épp hól járunk. Szerintem az Árpádhíd felöli oldalon kéne talizni a zenélő kútnál, mert aki a Margit-híd felöl jön az úgyis buszozik (szerintem, mert ott nem lehet parkolni) és mindegy hol száll le a buszról. Szerintem, de ha valakinek van más ötlete kíváncsian várom és bocsi itt a szerveszkedésért!!! :oops: :oops: :oops:
én Olivért nem hozom, mert csak azzal lennék elfoglalva, hogy utánna rohangálok....

Levente 6400 gramm és én még simán hodozom a kendőben és nem megterhelő.
Valaki feküdt már fel vizsgálóasztalra a nőgyógyásznál magárakötött gyerekkel? :wink: :lol: :lol: :lol: Ja és úgy, hogy jól megvizsgáltak. A gyerek persze aludt. 8) :lol:

Kike: gratula Kristinek az ügyi viselkedéséért és gyors gyógyulást!!!

Muffin: nagyott nevettem a cumisüveg szopin!!! :lol: :lol: :lol:

Ági: az anyósüléses sztori is hódít nálam!!! :lol: :lol: :lol:

Most ennyire emlékszem. Megyek aludni.

Ami: Levi mosolygós fürdést követően nyüglődés után megevett
150-et. :lol: Most már alszik. :lol:
Remélem Áronnak is jól telt az estéje!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:17-kor.
20150601134430

Margitsziget! Nekem is inkább 10 óra után lenne jobb! Szabi elvileg 9-kor eszik! A Nyugati felől kinek jó? Mert Nekem az a legjobb és akkor találkozhatnánk! Onnan megy a 26-os busz a szigetre!

Kérdés! Mindenki babakocsival jön?

Kike! Örülök, hogy Kristi ilyen ügyes volt! Gyógypuszi a sebecskéjére! :D

Titi! Én örülök, hogy szervezkedsz mert bár voltam a Margitszigeten de nem most és eléggé hülyén érzem magam emiatt! Nekem azt írta az útvonaltervező, hogy a Parkmozi köznél szálljak le de akkor úgylátom, hogy jobban járnék a Zenélőkúttal igaz?
Vendég

Most jöttem rá, hogy lehet jobban járok az Árpád- híddal! Az a baj, hogy a metrót kihagynám de úgy nagyon hosszú lenne!
Vendég

sziasztok!

NEm vesztem el, csak nyaralni voltunk Balcsin. Qrva jó volt!!!!!!!!!

Képzeljétek, Mi 1 hónap alatt 1kgt hízunk, amire a drnő azt mondta hogy az nagyon sok :shock: :twisted: na én ettől tökre kivoltam. Azt mondja, hogy a megengedett az fél kg :shock: ja és lesz egy anorexiásan sovány babám

Ma megyünk oltásra, hu ez annyira nem hiányzik nekem. Nagyon fogom sajnálni a pindurkámat.

Jaj mensiről akartam kérdezni.... szóval ugye nekem csaszi volt és nem szoptattam, nekem mennyi időn belül kellene megjönnie??????? Mert az orvosom eléggé csodálkozott azon, hogy nem jött meg és tökre kétségbe vagyok esve!!!!!!! Valaki tud erre mondani valami okosat???
magdolnam

Magdi! Semmi okosat nem tudok mondani Neked! Nekem hat hét után megjött! Már meg kellett volna, hogy jöjjön de semmi! Bár Én szedem a Cerazzettet és arra rá van írva, hogy elmaradhat tőle a mensi!
Vendég

:shock:
magdolnam

Sziasztok!
Csajok, mensi miatt ne aggódjatok. babuli: az is normális, még akkor is ha nem szedsz gyógyszert, hogy az első megjött, és mondjuk utána hónapokig nem fog. Ha meg szeded a gyógyszert akkor méginkább nem. Lehet hogy akkor egész addig nem jön meg míg szeded, de van olyanis hogy valaki szedi a gyogyit, és mégis megjön közben, mert ebben a fajtában nem kell közti szünetet tartani. Viszont akár megjön, akár nem, peteérés akkor is van. Azért gondoljatok bele, ott bent 9 hónapon keresztül micsoda változások zajlottak le. Annak mind vissza kell "rendeződnie".

Nekünk jó volt az éjszakánk. A fürdetés kicsit kitolódott, így csak 9-kor fürdettünk, de fél 10-kor már aludt. 11-kor egyszer felkelt, mert a fél orrlukán már nem kapott levegőt, akkora takony volt benne. Azt kiszedtük, és aludt is tovább. És csak reggel 5-kor kelt. Akkor fél ciciből evett, és aludt fél 8-ig. Akkor evett megint fél ciciből (amiből 9-kor evett este utoljára - már olyan kökemény volt....) evett, még a pociját is fájlalta ugy jóllakott, és még ugyanabból 50-et kifejtem!

d.dodó

Magdolnam: én is csaszis vagyok és nem szoptatok, már nem is fejek és nekem sem jött még meg. majd, ha kell megjön.

A dokinéni hülyeséget beszél!!!! Nem hízik túl sokat sőt teljesen normális. amig a babucid jól érzi magát ne aggódj.

Én babakocsival megyek, de viszem a kendőmet is mint mindig.

Viki: sajna nem, de azért elaludt miután kicsomagoltam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok-köszi mindenkinek,biztosan hamar meggyógyul Kristike.
Apa vitte reggel őket oviba-lehet hogy Kristit itthon fogom majd holnaptól-kiakadtam az óvónőn :twisted: Apa ugye vitt ragtapaszt meg mondta hogy víz nem érheti,és hogy lehetőleg ne koszolódjon,és ha mégis akkor cseréljék le a tapaszt-erre óvónő válasza:nekik nem feladatuk kicserélni,csak ha lejön a ragtapasz-szóval ezen az ellenséges válaszon kiakadtam kissé :twisted:
szerintetek nem jogosan? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

De jó olvasni ahogy szervezitek a talit! Kár hogy mi nem tudunk menni, kicsit messze kéne autózni egy pár órás sétáért! (mikor még autónk sincs :-() De majdcsak kész lesz!

Jázmin ma reggel 180-at szopizott egy ciciből. De már akkor is én vettem el, mondom megmérem hol tartunk! Hát nem kapta vissza!

Éjszaka mostanában egyszer kel olyan 2 fele, utána alszik fél nyolc vagy fél kilencig.

Hát a mensim elég fura. Alig alig van valami kis vérzés, vagy inkább barnázás. Remélem azért ez is normális! Nincs kedvem megint a nőgyógyászt járni!

Magdi! Szerintem se aggódj, hogy még nem jött meg. Én meg itt vagyok, aki rendszeresen szoptat, pluszban még fej is és nekem meg úgy néz ki, valami megjött. Nagyon eltérőek ezek a dolgok.
Kérünk nyaralós képeket!

Titi! Csak alakul Levi, látod, eddig még nem is nagyon evett ennyit!

Kike! Kristi gondolom már el is felejtette a balesetet. CSak a kötés emlékezteti rá! Nagyon bátor volt, hogy nem sírt.

Maverick! CSak nem apa is meggondolta magát a kendővel kapcsolatban! Azért kell a másik? Várjuk a képeket!

Kép
szly27

Szly: nem eszik Levi többet mint eddig csak minden evésre más mennyiséget, de a nap végére mindig ugyanott tartunk. :roll:

Ma még csak egyszer evett 5-kor és azóta nem volt hajlandó. Fél hétkor felébredt 8-ig hancúroztunk akkor beadtam neki nagynehezen a savlekötőt ami szerintem utánna ki is jött belőle és enni már nem akart. :evil: A kaja így pocsékba ment, mert nem lehet újramelegíteni a sűrítő miatt. Aztán inkább bealudt és azóta is alszik. Nem akarom én ébreszteni, mert akkor sem eszik. Bár, ha ma minden evésre megeszik 150-170-et akkor megbocsátok neki. :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: legszívesebben lekevernék egyett az óvónéninek!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

hali lányok!

elég jó éjszakánk volt, habár most 3,5-4 óránként azért keltünk. :D

mondjátok itt hogy ki mennyit eszik. leméretem reggel, 80 volt az adagja. gondolom ez elég. de szerintem van mikor többet eszik, mert most nem volt bedurranva a cicim és kiszivta. van mikor be van durrizva és akkor is kiszivja :D

mindegy. inkább kiváncsiságból mértem. nem igazán szoktam :oops:
de ma jön a védőnő és mondani kell valamit ha rákérdez mennyiket eszik :D

egyébként meg hizunk szép rendesen.
jah és kijött az oltásunk a karján :D este vettük észre az apjával.

kike!
kristi nagyon bátor volt!! én nem lettem volna ilyen bátor, felnőtt létemre :oops:
nah és az ovonő!! inkább nem mondok rá semmit....

magdi!
nehogy már ne hizhasson annyit! ilyen fajta és kész. azt csak nem hagyhatod hogy ordítson ha éhes, mert nem ehet mert akkor hizik! és ha nem hizna akkor meg az lenne a baj. inkább legyen ilyen, mint rossz evő és alultáplált!!!!!

jaj fáj a szivem a tali miatt. de hát innen csak nem megyek már el pestre!

mensiről jut eszembe.... ti szedtek gyógyszert? vagy hogy védekeztek? mert az az igazság hogy a kup meg feltevőke meg társaikban valahogy nem bizok. én ugy gondoltam hogy gyógyszert fogok szedni. remélem nem zavar be a tejcsibe, habár azt mondják hogy ezek a hiperszuperek már nem.
mondjuk nekem amennyi időm, vagyis energiám van estére mikor nyusziapu is itthon van, valahogy még a gyógyszer se kéne. mert ugye azt meg mindig szedni kell... azért olyan gyakran meg szerintem nem bujunk össze :oops: :oops:
most ugy érzem, hogy minden időmet és energiámat Bence igényli és falja fel. :oops: :oops:

és még valamit kérdezni akartam, de elfelejtettem... nah tökre mintha terhes lennék :D akkor voltam ilyen dinka... 8)

Kép

Kép
timi1982

egyébként meg most látom már itt kellene lennie a védőnőnek.
fasza, megint eljutottunk odáig hogy bealudt a Törpém.
a multkor szopi után jött, és ugyebár akkor nem lehet forgatni a mazsolámat, most meg alszik. 1 óra alatt aludt el szegényem... most keltsem fel?!?! jaj!!!
pedig ha időben jön, akkorra amikorra bejelentkezik akkor még mindig ébren és jó időben találná a Törpémet.
multkor is és most is. azért nem bánnám ha ránézne itt ott... nem csak kérdezné... van amit nem tudok igy első gyermekes anyukaként...
nah mondjuk nekem legalább van gyerekem, neki meg nincs. (habár szegénynek ez biztos baj... :oops: :oops: már 40 év körül jár) most kicsit bunkó voltam... de hát tényleg jöhetne időben és megnézhetné a kölkömet :D

Kép

Kép
timi1982

mindegy... megyek csinálok egy szopisteát... tuti beállít mire elkészülne :D

Kép

Kép
timi1982

mondtam én... ideért :D a viz meg kész a teának :D

Kép

Kép
timi1982

Szóval akkor ti is úgy gondoljátok hogy az óvónő egy tahó-megnyugodtam-akkor nem lihegem túl-holnap nem viszem oviba,és kész. :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike
micsoda óvónő, szégyen! Olyan nagy dolog lett volna délben lecserélni alvás előtt azt a ragtapaszt neki????

Babu,
én hordozókendővel megyek a Margitszigetre, mert nem fér be a babakocsi az autóba :oops:
Szerintem jó a zenélő kút találkozóhelynek!

Magdi
egy kiló hízás nem sok egy hónapban, tojd le a védőnőt! Pláne, hogy mindössze két hónapos gyerkőcről van szó...
Mi is összehozzuk azt a havi egy kilót, asszem

na, Nándika sír

KépKép
szkagi

Sziasztok.

Magnolnam nekem is sima szülésem volt és nem szoptattam, de nekem most jött meg a hét elején, végül is 6 héttel a szülés után. De szerintem se aggódj, szerintem mindenkinek máshogy áll vissza a szervezete.

Kike teljessen igazad van. Ezek az ovónők nagyon szemetek. Képzeld nálunk a szomszéd kislány asztmás, és kell neki időnként befújni ilyen inhalálóval, és az ő ovónője is azt mondta hogy ők nem fújnak, mert ez nem az ő feladatuk. Akkor szegény gyerek ne járjon oviba, vagy fulladjon meg?? Nem értem!

Egyébként hanyadikán lesz a tali a margitszigeten??

Kép
linda24

Ági
Suli: tegnap és kedden is szívesebben ment már, de azért még vannak fennakadások. Pl. otthagyta a fél torna felszerelését... Leckét írni nem akar. Ezt meg is értem, és hasonlóan vagyok, mint te a cumival. Először szeresse meg, és szokja meg a sulit, utána belejön majd a leckébe is. Remélem, Szonjának is jobb napja leszma! Koszmónk nekünk is van. Nem vészes. Viszont nekünk azóta múlt el a kiütés - ami iszonyat sok volt - amióta nem iszom tejet. Tegnap a spenótot is zabtejjel öntöttem fel magamnak. Lilu 2 felső metszője már Csabi születése után esett ki, az alsó kiesése "indította be" a szülést :lol: Hordozókendőben még nem pisiltem, de autóban már szoptattam többször is :wink:

Szly
Az én mensim még sehol. Liluval 8 ghó után jött meg.

Muffin
Gratulálok Eliotnak a növekedéshez! Tudja ő, hogy az alvás, és evés segít neki a fejlődésben, és ehhez is tartja magát!

Viki
Akkor nem kellett már este a tápi?

Babuli
Szabi egy hős!

Magdi
Ne aggódj a z 1 kg-on! Lilu minden hónapban 1 kg-t hízott az elején :wink:

Titti
Növekedési fájdalom nálunk is van. Lilu fekszik a földön, fogja a vádliját, és hangosan jajgat. Meleg vízben fürdés, és lepihenés, alvás segít.

Ami
Gratulálok nyugodt Áron babához! Látod, eljött ez az idő is!

Marcsi
Nagyon gyönyörű Emma! És nagyon jó minőségű a kép is!

Kike
Gyógypuszi Kristinek! Az óvónő meg mondjon le, na :twisted:

Véda
Vendég

Apa vitte ma Lilut. mondtam, hogy ott maradt a fél torna felszerelése, és hazahozott olyat is, amit meg bennt kellene hagyni. Elmondtam, mit hogyan és hova tegyen. Na, erre hazahozta a tornapólóját :evil: Kérdezem, akkor mit vesz most fel szegény? Ja... mondtam vigye már be gyorsan, autóval van. Erre pont jöttek hozzá, meg ráadásul épp az 1. óra a torna, már addigra lement a fele :evil: Szegény, drágám! Állítom, hogy keresi a pólóját, és azt hiszi elhagyta, a tanítónő meg majd talán kicsit meg is dorgálja. Neki elmegy a kedve a sulitól, apára megharagszik, a napja meg elrontva :evil:
Bocsi, hogy most ilyen borúsan látom a dolgot! Lehet, hogy nem lesz vészes... Majd elmesélem!

Csabikám alszik. Tegnao is 3 órát aludt de. An :evil: yira békés, nyugodt kisbaba. Csak ámulok!

Megyek, mert még sok a dolgom!

Véda
Vendég

Patr :lol:
kisregény-kislegény?
Nagy vagy! :lol:

KépKép
szkagi

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:17-kor.
20150601134430

Véda,
ismerős ez a tornafelszerelés-helyzet! Szonja benti cipőjét is elvitték egyszer a bölcsiben, ő meg jött már haza idegen kalapban... 8)
a cipő szerencsére megkerült, anélkül nehéz lett volna :?
Szegény Lilu, szerintem ezeket egy kislány elég rosszul éli meg. (hát igen, ilyen feladatot nálunk sem lehet a férjemre bízni. Ma pl a Zoli megy Szonjáért oviba, és így sóhajtozott reggel: majd csak megtalálom valahogyan a Katica csoportot... - és engem meg letol, hogy nem tudok tájékozódni!)
De hátha nem is volt probléma, nem is tolták le, és esetleg tornázott a rendes pólójában :roll: néha annyira jól ki tudják magukat vágni a gyerekek, jobban, mint gondolnánk 8)

Ovi: az oviban arra szoktatják nálunk a gyerekeket, hogy köszönjenek Csókolom!-mal a felnőtteknek, gondozóknak. Szonját biztattam, köszönjön. Azt mondta: De én nem csókolom!
:D

Linda,
szeptember 15-én lesz a séta!

KépKép
szkagi

Megyek, keresek valami tejmenteset ebédnek. Asszem, mákos tészta lesz, az hamar készen van :wink:

KépKép
szkagi

Sziaszok lánykák!

Itt vagyok végre én is előre szólok a hétre ígértem képeket ezek nem elfelejtődtek csak nemsikerült rátenni még az újakat a gépre időhiány miatt .Holnap itthon a párocskám felteszi én átkonvertálom és hozom mert nagyon arik.

Kicsit sikerült vissza olvasni

Vera és többiek timi, Marcsi....tündérek a babócák

Babukám:

Gratula a kiskrapek ügyi volt, hogy nem sírt sok puszka a pocijára.
Szerdán délután már nem véreztem tehát 6 napig iszonyuan sok volt aztán elmúlt.Felhívtam a jóképességű dokinkat szerinte eezzel semmi gond s reméli megnyugodtam , hát NEM ....jövőhéten egy másik dokihoz sikerült bejelntkeznem mert tuti van valami gikszer nagyon fáj a pocóm.No mindegy ez van

Muffin

Örülök az elért súlyhatárnak, ha túl vagytok a műtéten és varrat szedésen, használj Bioptron lámpát a sebet 2*10 percre lámpázd meg és gyönyörű lesz a bőr sejt regenerálódása sok ilyet láttam sokkal szebben gyógyul mindennapi kezeléssel,vékonyabb nem heges varrasodás lesz egyedül a csecsemő mirigyet nem lámpázhatja senki gyerkőcnél mert az a növekedésért felelős hormon. majd lefotózom a képet az előadás anyagából és elküldöm

Kike

Sajnálom a pici fiad de katona dolog nem is fog rá emlékezni hálistennek ennyivel vége és vigyázzon magára

Szoptatás

Én bárhol megetetem a fiam nem érdekelnek a bugyuta emberek aki ezt megveti menjen a pokolba.
Volt, hogy játszón, orvosnál, stb...ez egy természetes folyamat s nemfogok cumis üveget dugni a szájába mert ciki etetni nyílt színen ciciből(mondjuk nem fogadja el az üveget és most emiatt szíváson vagyok mert gyógyszereznem kell üvegből és hadilábol állunk rendesen :( ) Nem kívántam senkit megbántani de tényleg így gondolom, ha van tej akor had szopjon ha nincs az más tészta hangsújozom! :wink:

Lassan mennem kell

Rólunk röviden annyit, hogy Fannikámmal elkezdtük a z óvodát , hálistennek imádja a lelkem semmi gond nincs, habár mondták, hogy egyszer csopi játék alatt befenyítette a többieket mertr megunta a játékot :oops: :lol: .Hát erre mit mondjak azon kívül, hogy kissé KOS a drágám ennyi+annya lánya aki szintén kos és akaratossak vagyunk egy pindurit :oops: :oops: :P de szeretni való azt mondta drága uram :lol:
Kincsem Dávidkám náthás egy hete betegek vagyunk elkaptuk apától sajna de igyekszünk a gyógyszerekkel a gyógyulás érdekében....

Margit sziget

Nem jutottam el odáig hogy mikor lesz
azt láttam, hogy 9-10 között taliztok valaki leírná pontosan? Köszi

Bocs sír a kicsi ennyi voltam elnézést azoktól akire nem reagáltam legközelebb igyekszem és holnap este 22Körül mikor alszik mindenki hozom a fotókat.

Szép napot puszi a mamáknak és méginkább a babáknak :wink:
/Bocs ha sok voltam/ most futok etetés után oviba sziasztok :wink:
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: