A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Maria! Nekem még ilyen nem volt,elég ijesztő lehetett!
Sajna nincs ötletem!

Viki! Gratula az évfordulóhoz!
Tényleg ez a legszebb ajándék,nekem a 30. szülinapi volt,bár egy hónappal előbb,de ő volt az ajándék! :wink:

Babu! drukk az oltáshoz!

Muffin! Gratu a kilókhoz! Ügyesek vagytok!

Wera! Bugri Nóri nagyon édes! És milyen ügyes,hogy így elalszik!

Titi! Sikerült meggyőznöm a dt-t,hogy reflux gyanús!
Kaptunk sűrűbb tápszert,brutális,egy cumin sem jön át,kiskanállal megkóstoltattam olyan fejet vágott!

Most mennem kell,még próbálok jönni!

Bocsi akinek nem írtam,de a főnök már hivat! :lol:

Kép

Kép
ibm

MARCSI! NEKÜNK IS VOLT MÁR ILYEN, IGAZ RÉGEBBEN. AKKOR SOKSZOR CSINÁLTA. CSAK SZÍVTA ÉS NYELTE A TEJCSIT ÉS NEM VETT LEVEGŐT. UTÁNA NAGY LEVEGŐ HANGOSAN, KIS NYÜGI ÉS SZOPIZOTT TOVÁBB. SZERINTEM AZÉRT CSINÁLTA, MERT NAGYON ENNI AKART ÉS INKÁBB GYORSAN NYELTE, MINTHOGY LEVEGŐT VEGYEN. nYUGI, SZERINTEM SEMMI BAJA!

Kép
szly27

Ibm! Köszi!

Marcsi! Ilyen még Nekünk sem volt szerencsére!
Vendég

Sziasztok,
olvastalak benneteket tegnap, de írni már nem volt időm, sajna, mostanra meg jól elfelejtettem, mit is akartam :oops:

Titi,
Nándinak már születésekor is nagyobb volt a mellkaskörfogata, mint a fejéé. De nem mondtak rá semmit. Ma megyünk a gyerekdokihoz, majd rákérdezek.
Megkaptátok a családi pótlékot?
A férjedet meg szívem szerint jól fenékbe rúgnám. (Bocs.)

Anyjuk, ha ennyire fáj a sebed, akkor szerintem mielőbb menj el a dokihoz. Legalább nézze meg.

Én sem tudok még elmenni a dokimhoz, mert elutazott szabadságra.
De lehet, hogy a jövő héten meg már nem férek bele a rendelésbe, úgyhogy majd két hét múlva... :shock:

KépKép
szkagi

Timi :D
tudod, mi a jele Szonjának az oviban? NYUSZI! Ezt választotta. Azóta mi is mindent megveszünk, ami nyuszis :D

Véda,
sajna Szonja másnap már nem volt annyira lelkes az ovival kapcsolatban, reggel csak ült az ágyában és sírt, hogy nem akar oviba menni. Kiderült, hogy alváshoz sem adták oda a cumiját (én azt kértem, hogy nappal ne adják oda, csak alváshoz). Szegénykém nagyon zokon vette, bár elaludt, de emiatt nem akart oviba menni :? úgyhogy szóltam, hogy azért alváshoz adják neki oda, mert elsődleges cél, hogy megszeresse az ovit, majd aztán jöhet a cumiról való leszoktatás is.
Hétfőn Nándika is kiütötte magát, nem evett és nem aludt, be is rekedt (éjszakára nagyon lehűlt a levegő, és nyitva volt résnyire az ablak). Lehet, azért nem evett, mert a torka fájt... Másnapra már helyrejött.
De nehezen tudtam rávenni Szonját, hogy érdemes elmenni az oviba, biztosan várnak rá a többiek - meg efféle mézesmadzag kellett.
Ma már valamivel könnyebb volt, úgyhogy van remény.
Lilu hogy viseli a sulit?

Patr, nálatok Zsuzska mit szól az iskolához?

KépKép
szkagi

Köszi mindenkinek-nekem tuti hogy a náthától fáj a fejem,de hogy a Vercsinek mitől?halvány fogalmam sincs,tegnap is mondta hogy fáj a feje,sőt egész nap fájt neki,az óvónőnek is mondta.17-én úgyis visszük oltásra,akkor megmondom a dokinak,szerintem nem normális hogy egy ennyi idős gyereknek gyakran fáj a feje.Bár én is nagyon fejfájós voltam gyerekkoromban,vajon örökölhető a hajlam??Anyukám velem is mindenféle vizsgálatra járt de nem derült rá fény mitől.

Lehet hogy szemészetre is el kéne vinni,hátha rossz a szeme,és azért fáj a feje,nem tudom.

Kép
Kép
Kép
kike

hali lányok!

nagyon jó éjszakánk volt. evett este 6 óra körül. aztán bealudt és nem költöttem enni :oops: majd fél1-kor kelt azután meg 5-kor. :D :D
igaz reggel már 8-kor éhen akart halni, de ugy vettem észre hogy a 8 órási kaját nagyon pontosan betartja. kel olyan háromnegyed8 körül. nyujtózik nagyokat és 8-kor sikitás.
a 8-as szopi közben rakott a pelusba olyat hogy félidőben már nem birtam tovább, kibontottam. hát fürcsi lett a vége mert mindenhol volt belőle. igaz este nem volt a szopiknál kaksi ugyhogy nem csodálom.
aztán beszélgettünk 2 óra hosszat és most aludt el.
persze közben én vasaltam :D és azt tárgyaltuk meg hogy mennyit mosok vasalok rá :D

lányok, ti is több babaruhát mostok mint két felnőttre??? mert én igen!

kike!gyógysimi és puszi vercsinek és neked is. milyen rossz lehet ha gyerek vagy és fáj a fejed. olyan elviselhetetlen még felnőtt korban is!!!

viki!
boldog házassági évfordulót!

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

megyek teregetni :?

a gyerekorvosnál az egészséges rendelés egytől háromig van, épp az én pihenőidőmben :oops:

ja, eszembe jutott:
Dodó, a lányod három hát alatt három centit is nőtt? Ez igen!
(akkor lehetséges, hogy Nándi is irdatlan gyorsan nő, - bár csak a ruháin látom, hogy már a 62-es ruhák rövidek neki, áttértünk a 68-asra! De nem hittem a szememnek, arra gondoltam, összementek a ruhák :D )

képzeljétek, Nándi fejbőre koszmós lett (szonjának is volt), úgyhogy kezelem, és szépen jön le, csak ebben a hűvösben nem nagyon merem mosni a haját.
Másnak nincs koszmója? Nekünk a tejkiütésből lett! Szépen leszáradtak a kiütések, de nem peregtek le a haja alól, úgyhogy vakarhatom :roll:

KépKép
szkagi

marcsi!
huh nem semmi sztori. remélem nem fog megismétlődni.
mi meg pont az ellenkezőjét csináljuk. annyi levegőt vesz közben!!! morog, hörög és van hogy vakvágányra megy a tejcsi. akkor meg jön a köhögés és az jár egy kis fuldoklással...

Kép

Kép
timi1982

ági!
nekünk nincs a fejjünk tetején haj, igy nem marad meg alatta a koszmó se :D
nah komolyan... egyszer észrevettem hogy mintha kezdene kialakulni a melegkiütésünk után. de mi mostuk rendesen és alkoholoztuk utána és elmult.

állítólag ugy kezeljük hogy mossuk meg jól kamillás vízzel aztán meg amit a köldökhöz használunk szaliciles alkoholt töröljük át.

jah és aztmondta hogy a kiütésekre (ami olyan pattanás szerű. ilyen sárgás a teteje) nyugodtan használjunk szaliciles alkoholt. jót tesz.
nekünk bevált :D :D

Kép

Kép
timi1982

fuj!!! hogy jártam... ez nem igazság.

vettem cerbonás meggyes müzlit. azt eszem meg és esetleg az almás-gyümölcsöset.

felbontom beleöntöm a tejbe. nah meggy sehol, annál inkább több csoki darab. erre azt mondanám hogy csokidarabos nem hogy meggyes!!!!

és 2 csomaggal is vettem belőle. tuti a másik is ilyen lesz.... :twisted: :twisted:
de ezt meg utálom!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Lányok! Úgy tűnik megjön a mensim! :( Hát nem örülök neki! Pedig szoptatok rendesen. Remélem a szopiba nem fog bekavarni, nagyon nem szeretném. Rolival egész soká jött meg. Van akinek esetleg már megjött?

Jázminnak is volt koszmós a feje. Én olajoztam fürdés előtt, majd jó alaposan lemostam samponnal.

Szegény Szonja! De majdcsak megszokja! Azért így bölcsi után gondolom azért könnyebb, mintha nem járt volna bölcsibe. Az én fiam nem fog bölcsibe járni, nem veszik fel, mert itthon vagyok.

Timi! A csokisat én is utálom!

Nekem úgy magyarázta a doki ezt a fej-mellkasörfogatot, hogy amikor megszületnek, a fej nagyobb, aztán ahogy nőnek egyforma lesz, majd a mellkas lesz nagyobb. Ha máshogy van, azt nem tudom mit jelent. Jázminnak most pont egyforma volt.

Kép
szly27

Sziasztok! Szép jó reggelt Minden Mamának és Babának!

Kike, gyógypuszi Vercsinek! Szegényke! :cry:

Viki, Boldog házassági évfordulot!

Titi
, köszi h felajánlottad a segítséget. Csak ott kéne lépcsőznünk a Margit szigetnél, mi a Moszkva tér felöl jövünk 4-6-sal. Esetleg valaki nem jön még arról!
Arra gondoltam, ha nem szállunk le a szigetnél hanem a következőnél akkor ott zebra van és begyalogolunk a hidon! :shock: :? De még ki kell találni h legyen! Lehet h élek a segítségeddel! Elöre is köszi! :D

Ami, remélem bevállik az süritő és rendeződnek a sírások!

Marcsi, hú én biztos frászt kaptam volna!

Muffin. gratula a kilokhoz, ügyes kisfickó a kisfiatok!

Ági, remélem mostmár odaadják Szonjának a cumit, h szóltál mégegyszer és ma már jobb kedvel megy haza az oviból!

Mi is átaludtuk az éjszakát sokadszora, örülök, h ilyen szuperek az éjszakáink, ezt álmomban se mertem volna godnolni, h ilyen jó alvokája lesz a kiscsajnak! :D
Bence is megvan még köhög, a gyógyszer beadás és a orrszivás kész katasztrófa. Utálja! :cry:
bencuri

Szép napot mindenkinek!

Viki! Boldog házassági évfordulót!

Muffin! Gratu a kilókhoz!

Marcsi! Néha mi is félrenyelünk, akkor jön a bokákolás meg minden, nagyon meg szoktam ijedni, szóval el tudom képzelni mit érezhettél!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jaj lányok ugy örülök!!!

alszik a csöppem és van időm a lakásra :D főzni nem kell mert tegnap meg arra volt időm :D

nappali már kész. még a fürdőt és wc-t sikálom ki. asszem még belefér az időbe.
aztán ha minden igaz porszívózni a gyerekszobában meg tudok ugyis ha fent van :D
szóval ma elég sokra jut időm. aztán szépen lassan a többit is valamikor :D

Kép

Kép
timi1982

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:28-kor.
20150601134430

Oltást megkaptuk és nem sírtunk! Doktornéni meg is dicsért! :D
Vendég

Ági!
Két hét alatt nőtt 3 cm-t!

szly!
Nálam van az, hogy már ujra vérzek. Dokinő azt mondta ez már lehet mensi is, pedig Laura még nincs 2 hónapos se, és én is csak szoptatok...ez változó mindenkinél. Van akinek még egy évig sem jön meg, viszont peteérés akkor is lehet.

d.dodó

Sziasztok!
Majd írok hosszabban is, most csak ennyire van időm!

Bencuri!
Mi is a Moszkva tér felől jövünk 4-6osal! A lövőház utcában rakom le a kocsit (feltéve, hogy addigra végre lesz kocsim, ha nem akkor meg a Széna téren szállunk le a sárga buszról), ugyhogy találkozhatunk a villamosnál! Te honnan jössz?

Kép
Kép
patr

Ezeket most csináltam, de előre szólok, sok leszek.... :oops:
Bocsi...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kerge Fiamat haza kellett hozni az oviból,Apával most mentek be a balesetire-felrepedt az álla-pontosan nem tudjuk mi történt,kinnt voltak az udvaron,Óvónő sehol,ő se tudta megmondani mi volt.Kristi annyit mondott hogy futottak,egy másik kislánnyal és az ellökte-fordított V alakban van neki felrepedve,és folyamatosan vérzik neki-szegényem-taxit hívtunk,mert busz nagyon sokára jön,a taxiba se akart beszállni-lehet hogy össze kell neki varrni,de remélem nem :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Tisztára ideges vagyok,hogy mit csinálnak majd vele-amíg itthon voltak abban a fél órában,legalább ötször cseréltem rajta ragtapaszt annyira vérzett neki. :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
Sajnálom! Biztosan nem lesz baj! Az ilyen helyeken nagyon tud vérezni, anélkül, hogy varrni kellene.

Ha hazaértek feltétlenül írd meg, mi volt!
Vendég

Persze ,azonnal megírom hogy mi volt!Köszi.
Párszor felrepedt itt,meg ott neki,de a balesetiig sose kellett elmenni.
És ha belegondolok hogy hányszor lesz még ilyen :roll:
Mondtam is a Dominak,hogy remélem te nem leszel ilyen kis kerge :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi!
Nagyon szép Emma baba!

kike!
Szegény Kristóf! De biztos nincs semmi komoly!

d.dodó

Vercsi is haza akart jönni az oviból,remélem nem aggódik nagyon a tesójáért.Talán alszik majd egy jó nagyot az oviban,és remélem ma nem fájlalja majd a fejét.

Emma nagyon édes :D

Babu:gtarula,tudtam én hogy ügyes lesz Szabi! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ó,és persze hogy Apa itthon hagyta a telcsiét,pedig mondta hogy felhív ha végeztek-talán majd egy fülkéből hív-remélem-ilyenkor nem jó Anyának lenni,mikor valami gond van,szívem szerint én vittem volna el,de hát akkor Domival meg mit csinálok-na jó befejeztem a nyavalygást,ez is majd elmúlik,mint minden más.csak hát akkor is ,sajnálom szegényemet. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Patr, mi a délinél lakunk! onnan lesétálunk a moszkváig, mert villamosozni nem tudok a kettővel, mivel az nem olyan alacsony mint a 4-6os! akor majd mehetünk együtt is ha van kedved!? :D

Kike
, sajnálom Kristit. Tudom mit érzel! és neked még nehezebb mivel három gyerköcöd van.

Viki, sajnálom h nyügi Lackó! Nem ettél valami olyat amitől fáj a pocija. Hiszen ő nem szokott ilyen lenni? Vagy lehet h a tegnap esti tápszer, elszokott tőle? :shock:
bencuri

Ami: Csinálj nagyobb lyukat te a cumira. Nem Port kaptál ami besűríti a tápot? annak a sűrűségét te tudod szabályozni. Nekam azt mondta a doki, ha nagyon sűrű lenne és nem enné meg akkor nyugodtan felezzem a sűrítő mennyiségét. Most azt csináltam és megette. Nem is rossza kevesebb levegőt nyel (szinte semmit) és nagyon minimálisat bukik, vagyis inkább csak egy kevés a végén kifolyik a szájából. Kíváncsi leszek milyen lesz az evés egy hét múlva. Ja és megint hallottam a cumisüveg aljából a sípolást ahogy megy bele a levegő a folyamatós szívás hatására.
El sem hiszitek ezt milyen jó hallani. :lol:

Marcsi: a teát Levi is szokta így inni. Úgy kell kitépni a szájából a cumit, hogy vegyen levegőt. :roll: Aztán meg köhög és sír.

Kike: jobbulást Vercsinek és neked is!!! Olivér a lábát szokta fájlalni néha és ha megkérdezem, hogy hol fáj azt mondja, hogy belül. :? Nem tuom forduljak e orvoshoz, mert már elég sokszor mondta.
Csak nem tudom mit tudnak vele csinálni.

Viki: Most én is bebugyoláltam Levit. Kíváncsi vagyok elalszik e.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: bagyon sajnálom Kristit!!! Biztos nincs nagy baj csak a sok vértől annak látszik. Nem mondom, hogy nyugi, mert ilyenkor nem lehet megnyugodni amig haza nem érnek és nem látod, hogy minden rendben. Veled vagyok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Köszönöm mindenkinek hogy velem vagytok,és várjátok a híreket-tök jó hogy van ez a kis csapat :D
Szerintem érdeme elvinni Olivért dokihoz,bár lehet hogy csak a növéstől van,de legalább akkor orvos mindja :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
nyugi ++++
lehet nem kell varrni. elég csak ragasztani. nekem is felszakadt egyszer az állam középiskolában. ömlött belőle a vér. alig jutottunk be a kórházba, pedig 5 percre volt.
és nem kellett varrni, csak megragasztották.

tök olyan tubusban volt mint a pillanatragasztó :D :D

reméljük kristinek is elég ragasztani.

Kép

Kép
timi1982

titi

bocsi csak félkezes vagyok,én sűrűbb beba tápszert kaptam,vettem püréhez mam cumit,hát azon sem jön ki úgyhogy maj lyukasztom én is!
képzeld Áron ma még csak 1x sikított,mikor nagyon éhes volt,elmentem vele sétálni,postára,boltba és még a kocsiba is beraktam és elvittem a dm-be! :shock:
olyan édi volt,jól viselkedett!
ja! és elmosogattam,összepakoltam és még a ruháit is kivasaltam!
ás ő ez idő alatt az autósülésből figyelt,még a konyhapulton is járt! :lol:
szóval remélem jó lesz ez a kettesben itthon!!!!!!!!!!!

koszmó nekünk is van még egy kicsi,olajozom és mosom a haját,egész szép már

kike! szegéykém,elhiszem,hogy halálra izgulod magad!
várjuk a fejleményeket

Kép

Kép
ibm

Timi:köszi,a tévében láttam már ilyen ragasztásos módszert de azt nem tudtam hogy kicsiny hazánkban is használják.Most már tudom :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

De édes Áron :D Tiszta nyugisan el van :D

Kép
Kép
Kép
kike

nah lányok el sem hiszem.
csillog az egész lakás. többet is tudtam csinálni mint amit terveztem.
már csak tényleg a babaszoba van hátra.
jah és közben a leves is mindjárt kész :D

de gyorsan le is kopogom. kop-kop-kop.

igaz hogy közben kajáltunk és öltözni is kellett mert 2-szer is bukott akkorát!!! pedig szépen evett, nem volt mohó. de hát ez ilyen. ha kicsit előbb mozdítom mint kellene...

Kép

Kép
timi1982

jaj és hétfőn még sütni is volt időm :D
utoljára akkor sütöttem mikor még pocakos voltam :D pont a 40. hetes koromban :D

Kép

Kép
timi1982

Emma egy tündér hajasbaba és Áron is nagyon ari! :D

Kike! Köszi! Kristinek jobbulást! Remélem azért nem lesz akkora a baj! Amúgy Nekem egy kereszt van az államon! Nekem is betört kis koromba!
Vendég

Koszmóval Mi is küzdünk! :cry:
Vendég

Ami: örülök, hogy jobb a napotok!!! :lol:
Áran babuci nagyon édes!!!! Levinek is így feláll elöl a haja. Na izlik neki a táp? Nem lehet egy nagyon kicsit hígabbra csinálni?

Bencúri: Örülök, hogy Bence jobban van és Szonci ilyen jól alszik!!!
Ha egy megállóval tovább mész ott megáll a 26-os busz ami behoz a szigetre és nem kell a bűzös autók mellett a hídon begyalogolni.
Patr ezt neked is tudom ajánlani. De ha leszálltok mégis a hídon szólj és szívesen segítek!!!

Timi: nektek nem ajánlotta a doki a sűrítőt? Azt vizzel keverve kaja elött is be lehet venni és a gyomorban sűríti a kaját. Kérdezz rá, ha gondolod!

Marcsi: Emma baba agyon cuki!!! Ennyi hajat!

Levinek is koszmós a feje kicsit, de én a hosszú hajától még nem jutottam hozzá. Olivérnek is volt anno és egyszer beolajoztam neki és sűrű fogú fésűvel fésülgettem, megmostam és azóta nincs.

Viki: nem lehet, hogy lackónak fáj a torka?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

tita!
nekünk még csak a védőnő állapította meg hogy vszínű refluxosak vagyunk.
9-én megyek dokihoz és akkor majd megbszélem vele is.
a sűrítőt mondta már nekem is a házból egy anyuka és azt is meg akarom vele beszélni.
egyébként az nem telíti jobban a gyomrát? eszik attól rendesen? meg hogy is kell azt a sűrítőt elkészíteni???
az az igazság hogy még nem volt lelkierőm utána olvasni.

Kép

Kép
timi1982

Titi, köszi! majd meglátjuk mi lesz egyébkéént van már konkrét időpont? vagy csak figyelmetlen vagyok és azért nem tudom?
:oops:
bencuri

Titi!
Ezt miből gondolod?
Én honnan tudhatom?
20150601134430

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 09:19-kor.
20150601134430

csajok, én annyira lüke vagyok.
Olvasom itt mindenkinek a hsz-ét, és megjegyzem, hogy mit írok majd rá, és három hsz után már nem emlékszem rá, mit is akartam :oops:

valamit akartam Titinek, de mit is... pedig már kétszer megnéztem :oops: na még egyszer megnéztem, az Olivér lábfájása szerintem tuti növekedés miatt van, Szonjának rendszeresen fáj a lába, néha a karja is. Egy kanál Panadol szokott segíteni. Ha nincs rá más ok, akkor biztosan csal nő, de eléggé bír fájni, Szonja sírni is szokott miatta :shock:
és én is melékszem, gyerekkoromban nagyon fájt, amikor nőtt a lábam! (érdekes, hogy erre emlékszem, de határozottan emlékszem, nagyon sz@r)

Marcsi, Emma még mindig nagyon aranyos!
Ibm :D Áron a konyhapulton :lol:

Lányok, hol fogunk találkozni a Margitszigeten? Én a szigetnek pont a másik végéből megyek majd, az Árpád híd felől :D
Javasolhatok időpontot?
9.30 vagy 10 óra körül? Kinek jó, kinek nem jó? Más ajánlatok is jöhetnek! :wink:

KépKép
szkagi

csal=csak

KépKép
szkagi

voltunk a gyerekorvosnál,
persze elfelejtettem megkérdezni a fejméret-mellkasméret közötti témát, de nem is csodálkozom rajta. Mindenesetere nem mondta, hogy bármi okom lenne aggódni. Nem mérte meg a fejét amúgy.
A súlya a kölöknek 5,4 kiló, nem tudom, meddig fogunk tudni még hordozókendőzni. Ősszel még jó lenne, mert a babakocsi nem fér be a kicsi autóba :? és majd a sportbabakocsit tudom csak (=remélem) betenni.

Na, a kiütéseire tejmenetes diétát javasolt (nekem :D ), merthogy már négy hete ilyen, és szerinte elég csúnya (és ez már javul, már szép!!! :D ). A koszmóra meg valai keverős krémet írt fel, mert az is brutális. Hát, szerintem a babaolaj is lehozza, de azért kikevertetem, egye fene. Ez amúgy nem is a saját dokim volt, ő tojik az efféle apróságokra (mivel magától is elmúlik), egy másik dokinő tüsténkedett, hogy erre bizony krém kell. Ő mondta a tejmenetes diétát is. Megcsinálom, hátha valamit segít.
Két hét múlva úgyis megyünk oltásra, meglátjuk, mit segít.

KépKép
szkagi

A szórakozottságomra még egy mai példa: beraktam az összes gyereket az autóba, hogy viszem Szonját az oviba, és én is be akartam ülni - az anyósülésre... :D

ez a nap már csak ilyen :D

KépKép
szkagi

csajszik!

nektek babóitok hányszor esznek egy nap? és milyen gyakran?
mert nekünk megint eltelt már 4,5 óra és még nem kelt fel.
és mivel mindig csuszik igy 5-6 kaja ami belefér egy napba max.

tény hogy hízunk szépen, de nem kellene többször enni? a mennyiséget sem tudom mert nem szoktam mérni.

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: