A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ma nem főztem, felzabáltuk a hűtőben elfekvő dolgokat és a somlóit!
Olyan lusta vagyok és álmos! :oops: :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,ma már nem jössz? Én holnap dolgozom. Nem tudom,mikor tudok jönni. :(

Kép
flóra 11

Helló, csajok, úgy néz ki, jelenleg jó az internet.... :? ki tudja, meddig.
Tancsu, sajnálom, hogy ennyi ideig kell várakoznod. Figyelemmel kísérünk! :D Örülök, hogy beköltöztetek a SAJÁT LAKÁSOTOKBA! :D :D :D :D :D :D :D :D
Zsuzsi, Szilzi, szép volt tőletek és örülök neki, hogy kitartottatok a Flórával, amikor szüksége volt rátok. :D
Zsuzsi, örülök a piridnek és a puncibigyónak, hogy jól funkcionál. :D A szurit akkor holnap kezditek el? Sok sikert! Majd írd meg a részleteket is!
Szilzi, én is úgy szeretem a gyümölcsöt, ha én szedhetem le. :D Jövő héten megyek tanfolyamra (szept. 13-14.), akkor talizhatnánk. :D
Flóra, jó tanítást holnap! :D
Timi, nagyon szép a pocókád, szabad irigykedni? :wink: :wink: :wink:
A karácsonyban én is benne vagyok, egye fene, még a januárban is! :D De jó lenne, ha mindenkinek sikerülne kb. egyidőben! :D :D :D :D :D
Képzeljétek, van jó hírem, nem fogok magyart tanítani, viszont helyette mindenféle közgázos dolgokat, amikről természetesen fogalmam sincs (madj egy

KépKép
benó

na, véletlenül elküldtem

Tehát: majd egyszer leírom részletesen, hogy hogy volt ez a magyartanítás
meg nem indul a drámaped., de lehet, hogy fogok tudni menni keresztféléves képzésre Pestre is
Gy. megint nyert a vasárnapi versenyen, 2. helyezést ért el, nem tudom, írtam-e, holnap meg vizsgázik a vadászatból, reméljük, most már nem bukik meg.
Nekem péntekenként nem lesz órám, legalább tudok majd készülni az órákra.
Mindenkinek minden jót, szép álmokat, amint tudok, jövök!

KépKép
benó

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!

Hétig vagyok,ha valaki jönne...

Kép
flóra 11

Benó,én sajnálom,hogy nem taníthatok magyart. De elmegyek majd anyaságira,ugye és onnan már nem megyek vissza a szlovák suliba, hanem majd magyarba és megint taníthatok magyart. :D Nekem ez a kedvenc tárgyam, szeretem tanítani. És a matekot is. :wink:

Kép
flóra 11

Képzeljétek, tegnap elfelejtettem, hogy ünnep vanés hívtam a mosógépszerelőt. Persze nem vette fel. De ma reggel hatkor visszahívott. :lol: Aranyos, nem? Holnap jön.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,Szilvi, nem tudom, hogy megköszöntem-e nektek a segítséget, amikor a béka segge alatt voltam. Nagyon köszönöm, sokat segítettetek. És ne haragudjatok, hoghy itt nyavalyogtam nektek, elkeserített a tény,hogy összezörrentünk, mert nem szokásom. Ha morgós is, de nem szoktunk vitázni. És nem is akarok máskor se, nagyon rossz volt. :( A lényeg, hogy megoldottuk a problémát és talán még jobb is lett a kapcsolatunk,mint volt. :wink:

Kép
flóra 11

Mentem lányok. Öltözöm és megyek évnyitóra.

Pá....

Kép
flóra 11

sziasztok
megkezdödött a suli, pang az oldal.
benó hiányzik a heti ismertetöd :cry: :cry: :wink:
most lesz idöm visza olvasni, csak már nem tudom, hogy hol maradtam le :? :oops:
tancsuval mi lehet?
flóra, köszi, hogy tegnap küldtél sms-t. fel akartam jönni utánna az oldalra, de nem engedett :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

megtaláltam. a 435-ös oldaltól vagyok lemaradva :oops: :oops: :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

flóra: nekem is feltünt az új vonalzód, csak elfelejtettem megdicsérni :oops: . irigylem a fiad, amiért pesten piknikezik. mi már hónapok óta készülünk oda, de mindig közbejön valami :evil: . mi is igy jártunk a bútorossal. megrendeltük és kifizettük a hálószoba bútort, amit csak másfél hónapjára rá hoztak ki :evil: :evil:. ez miatt a konyha bútort másik bútorosba vettük meg, ahol drága lett volna a kiszállitás, ezért mi hoztuk haza, de 1 dobozt nem adtak oda, tehát visza kellett mennünk. :evil: :evil: . mi mindig megjárjuk a bútorokkal :evil:
zsuzska: örülök, hogy végre megjött :lol:
szilzi: ne idegeskedj a fotók miatt. én is idegeskedtem, mert a templomba senki se fényképezett. de amint meglett a dvd, arról csináltam pár képet. igaz nem a legjobb minöség, de legalább van :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Megjöttem.
megvolt az évnyitó,mindenki szétszéledt. Fiúk is már itthon és éhesek. Megyek etetni. :lol:

Kép
flóra 11

flóra: örülök, hogy már minden rendbe van nálatok :lol: és a Dunát mellözd :evil: :evil:
benó: örülök, hogy már jó a net :lol:. fura, hogy nem vagy, hiányoznak a heti értesitéseid :wink: :wink:
tancsu: le a kalappal elötted. :lol: hiperaktiv kismami :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

végeztem a visza olvasással :lol: :lol:
szia flóra

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi!

Közben ebédeltünk.

Kép
flóra 11

Ügyi vagy, hogy visszaolvastál. Timi,jobban vagy már?
magadról nem írtál. Mikor mész dokihoz?

Kép
flóra 11

5.-én kellett volna mennem tanácsadásra, de a dokim áttirta 9.-ére, mert szabin lesz. szóval csak jövö héten megyek. köszi kérdésed, jól vagyok. Törpe néha olyanokat rúg, hogy majd a szemeim akarnak kiugorni :shock: . mostanában inkább forog, meg helyezkedik.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, örülök, hogy jól vagy. Kíváncsi vagyok ,mi lesz majd sokinál. Bár a hüvelyed egyre csak rövidebb lesz, hosszabb már nem. Tehát vigyáznod kell, biztosan.

Kép
flóra 11

Timi,melyik évben születtél,ha nem baj,hogy kérdem. Csak érdekel,hogy pontosan hány éves is vagy. Te vagy a legfiatalabb én a legöregebb a topikon. :D

Kép
flóra 11

84-ben születtem.
én is bizom benne, hogy nem lesz semmi gond. igaz, már nem pihenek olyan sokat, mint az elején :oops: :oops: , de már a 32.hetet betöltöttem, Törpe jól érzi magát bent, szóval nagy gond nem lehet.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, bocsi, el kellett mennem délután. A fiúkkal voltam zeneiskolában, ott is jelentkezni kellett, megbeszélni az órákat, hogy mikor fognak járni. Mindent elintéztem velük. Péter és a Bálint gitároznak. Őrülten felment a zeneiskola! :shock: Na,lényegtlen, csak kinyögöm ezt is.

Most még megyek valami ökör előadásra ami vacsorával van összekötve. Állítólag nyertem valamilyen utalványt 1000,- Sk értékben, csak át kell vennem. Na, meglátom mi lesz belőle, de legalább egy vacsorát megér a dologés kimoccanok. Elhívtam a keresztlányomat fiújával és az anyámat is. Legalább meglesz a kapcsolattartás egy semlege területen,ahol nem kiabálhat velem.

Kép
flóra 11

Boccs de ma hulla vagyok!
Különben is mindenki dolgozik , úgy se nagyon jöttetek!

Jelentem: érlelem a petéimet! :D Én adtam be magamnak a szúrit, tök jó volt! Flóra, van előnye a pocin a hájnak! Csak úgy siklott bele a tű! :D :D

Kép
muzsuzska

Akkor Flóra te se jössz mostanában! :twisted:

Megyünk boltba, pihizünk, aztán 9kor indulunk dolgozni!

Kép
muzsuzska

Boldog hétfordulót, Timi és Tancsu!

Tancsu, ez már a 40. hét. Látom, nem is jöttél ma. Remélem, nincs semmi baj. :?

32. hét

Előfordulhat, hogy megindul a mellekből a kolosztrum csorgása. A kolosztrum az a sárgás, sűrű előtej, amely ellátja a babát a szükséges tápanyagokkal a születés utáni napokban mindaddig, amíg az anyatej termelése beindul. Ez egy természetes folyamat - igaz, elég szokatlan lehet az első alkalommal -, de ha nem jelentkezik a szülés megindulásáig, akkor sem kell aggódni: ez nem jelenti azt, hogy a kismamának nem indul majd be a tejelválasztása.

Törpe a fejétől a popsijáig körülbelül 29 cm, nagyjából 1800 grammot nyom és most már nagyon jó eséllyel indulna, ha ezen a héten jönne világra. Kialakultak a körmei mind a kéz-, mind a lábujjain, és tisztán látható a haja, a szemöldöke és a szempillái. Az utóbbi hetek súlygyarapodását a zsírszövet vastagodásának köszönhette, de ez a rohamos növekedés fokozatosan lassul. Már képes oldalra fordítani a fejét, de most, hogy egyre több helyet foglal el a méhen belül, az eddig intenzív mozgás csökkenni kezd.

Ezen a héten már ideje elgondolkodni a kicsi táplálásáról. Manapság a nők megdöbbentően nagy hányada választja a cumisüveges táplálást, noha a szoptatás mellett számos orvosi és pszichológiai érv szól. Ha az utóbbi mellett döntesz, fontos tudnod, hogy bár a szoptatás a legtermészetesebb módja a baba etetésének, korántsem ösztönös, ezért már a terhesség ideje alatt elkezdheted tanulni az anyatejes táplálással kapcsolatos tudnivalókat akár saját édesanyádtól, akár egy szülésfelkészítő tanfolyamon.

KépKép
benó

Tancsu

Végére értél ennek a csodálatos utazásnak. Ha még nem élted át a szülés élményét, valószínűleg rengetegszer képzelted el, milyen lesz. Mindenkinek más - bár abban a nők nagy része egyetért, hogy a világ legszebb érzése -, de van három fázis, ami senkinél nem hiányozhat. Az első fázis főszereplői a tágulás és a fájások. Noha a legtöbb film bemutatása alapján a szülés folyamatának megindulása a magzatvíz látványos elfolyásával kezdődik, valójában ez nem túl gyakori: a szülés akkor kezdődik, amikor az összehúzódások rendszeressé válnak, és mind gyakoriságuk, mind erősségük nő. A kitolási szakot egy viszonylag rövid - 1-2 órás - átmeneti fázis előzi meg, amely alatt az összehúzódások szinte egymást követik. Ezek a fájások nem erősebbek, csak sűrűbbek a többinél, alig 2-3 perc telik el köztük. Ez a szülés legkellemetlenebb szakasza: nagyon sok nő él át remegést, erős émelygést, hányást, de talán vigasztaló, hogy nem tart sokáig, és a végére a méhszáj teljesen kitágul, majd eltűnik. A kitolási szakasz általában már jóval kellemesebb élmény: a kismama úgy érzi, a magzat kitolásával aktív szereplőjévé válik a történéseknek. Az összehúzódások gyakorisága csökken, és a fájás minősége is változik. A szülő nő hamar ráérez, mikor kell nyomnia, és hogyan vegye a levegőt annak érdekében, hogy minél hatékonyabban haladjon előre a kicsi a szülőcsatornában. Ha nem érezné eléggé a nyomások szükségét, a szülésznő segít neki a kellő időben. Ha gátmetszésre van szükség - ami manapság már nem rutinszerű -, az ennek a szakasznak a végén történik, szinte csak egy-két perccel korábban annál, hogy a baba világra jön. Valószínű, hogy az újdonsült édesanya számára a kicsi megszületése után már semmi nem számít, de hátravan még egy fázis, a lepényi szak. Az újszülött világra jövetelét követő egy órában pár enyhe nyomás hatására "megszületik" a méhlepény is, amelynek gondos vizsgálata elengedhetetlen része a biztonságos szülésnek.

40 hét - vagy 10 holdhónap, ahogy réges-rég számolták - elteltével a magzat megérett a méhen kívüli életre, noha jó tudni, hogy a kismamáknak nem több mint 5%-a kerül a szülőszobába a kiírt időpontban. Különösen az első terhesség esetén fordul elő, hogy a baba akár két héttel is tovább lebzsel a méhben - teljesen érthető módon. Ha a szülés nem következne be a 40. héten, a magzat súlya tovább gyarapszik, a haja és a körme tovább nő, illetve - magzatmáz hiányában - a bőre egyre ráncosabb lesz, pont olyan, mint a miénk egy kiadós fürdés után. Az újszülött átlagos méretei: 3500 gramm és 48-51 cm, bár az egyéni változatosság igen nagy: ez nemcsak a méretekre, de a küllemre is igaz. Noha minden édesanyának a saját gyermeke a legszebb, azért senki ne ijedjen meg, ha a baba egy kicsit máshogy néz ki, mint a képeken: a kicsi vérrel és gyakran magzatmázzal borítva születik meg, a feje deformált lehet, és a bőrön különböző elváltozások - száraz foltok, kiütések - jelentkezhetnek. Ez mind teljesen normális. Az anyai hormonoknak köszönhetően a baba nemi szervei - fiúknál a here, lányoknál a nagyajkak - gyakran megnagyobbodnak, de a születés után pár nappal elnyerik valódi méretüket.

Ha erős a gyanúd, hogy a fájások ezúttal tényleg a baba megszületésével végződnek, kezdd el mérni az összehúzódások hosszát és gyakoriságát. Az ezekre vonatkozó kérdéseket úgyis neked szegezik - lehetőség szerint még mielőtt levegőt vennél a kórházban -, ezért jobb, ha felkészülsz a válaszokkal. Vegyél magadhoz egy stoppert, és mérd meg a fájás időtartamát attól a pillanattól kezdve, amikor elindul, addig, amíg véget nem ér. Jegyezd fel, meddig tartott, majd újból kezdd el mérni az időt: figyeld meg, hány perc telik el a következő fájás kezdetéig. Ezek után elég azokra az összehúzódásokra koncentrálnod, amelyek érzésed szerint változtak akár időtartamukat, akár gyakoriságukat vagy erősségüket tekintve, de fontos, hogy ne legyél izgatott a fájások miatt, és próbáld meg elterelni róluk a figyelmed. Készítsd fel a partnered arra, hogy a kitolást megelőző átmeneti fázisban különösen nagy szükséged lesz rá. Már a puszta jelenléte is sokat segít, de még jobb, ha hideg, nedves ruhával törölgeti az arcod és a nyakad.

KépKép
benó

Kedves Flóra, én is látom a vonalzókat, csak mindenre nem reagálok. Szépek. :D A magyart én is szeretem, különben nem lettem volna magyartanár, nekem ez volt az álmom, de nem mindenáron, nem olyan iskolában, ahol sose fognak elfogadni egyenrangúnak, mert diákként kezelnek. Majd máskor, máshol. Majd kiböjtölöm ezt is. :?
A szekrénnyel mi a helyzet?
Jó volt a tanévnyitó?
Akkor holnaptól lesz élesben tanítás?

Zsuzsi, nagy gratula a szurihoz! Hány alkalommal kell beadni magadnak?

Írtam már, hogy nem lesz drámaped. csak a második félévtől (esetleg)? Nem örülök neki.

Szilzi, neked pedig figyelmedbe ajánlom, hogy Harmat Anett várja a második babáját! Az Anett, aki az elsőre 3 és fél évet várt! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Gyurikának sikerült a vadászvizsga, szerencsére, úgyhogy ezen már legalább túl vagyunk, most már jöhet a szakdoga és a nyelvvizsga.
Csütörtökön megyünk a dokihoz. A kiruccanás kb. 10 ezer forintba fog kerülni, ami eddig kb. 0 Ft-ba került, oké, nem panaszkodom.
Megyek, eszem valamit, mert 6-ra átígérkeztem egy volt osztálytársamhoz a szomszédba, egy fél órácskára, aztán nekünk is kellene mennünk boltba, meg anyuékhoz is stb.
Puszi
Még lehet, hogy jövök. :D

KépKép
benó

Ebben a hónapban (ciklusban) nem polcolunk, csak csináljuk úgy simán, szerintem tök mindegy, akár fejen is állhatok. Ha meg akar maradni a baba, akkor is megmarad, ha nem taktikázok annyit. :wink:
Pussz

KépKép
benó

Na, még gyorsan leírom, hogy volt a magyartanításos ügy.
Kellett volna 2 osztályban, összesen 8 órát tanítanom magyart, de az ugye, sok készülés, fogalmazásjavítás stb., és ráadásul a kollégák elég kekecek, mindenbe belekötnek, akkor is, ha nincsenek is ott. Jó volt volna valahogyan kibújni ez alól a tanítás alól, mert nincs kedvem ezzel a munkaközösséggel együtt dolgozni, márpedig muszáj lett volna. Erre tegnap kiderült, hogy az én osztályomban néhány tantárgynak (most már modulok, mindegy, 7 órát jelent) nincs tanára! :shock: Mondom, ki fogja ezt tanítani? Hát, ki tudja. Na, és akkor jön a magyar munkaköz. vezetője, hogy nem vagyok-e még terhes, mert egy csajszi jönne a helyemre, akár most azonnal, akár 4 órában is tanítana stb., és így úgy döntöttünk (ugyan az az új hét óra nem a szakom igazából, és rengeteget kell majd készülnöm, hogy kidolgozzam, és ráadásul még az év végi szóbeli tételsor, vizsgafeladatsor sincs meg, mert szerintem még ki se dolgozták), hogy a csajszinak átadom a magyarjaimat, én meg tudom tanítani a saját osztályomat sok órában. A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad. Az szarul esik, hogy nem vesznek teljes értékű, egyenrangú magyartanárnak, holott egyetemi végzettségem is van, de letojom, nem érdekel, nem muszáj mindenkinek elfogadnia, szeretnie. Így mindenki jobban járt - engem békén hagynak a szenyák, a csajszi meg taníthat 8 órában magyart.

KépKép
benó

Hellótok. Itt vagyok és maradok a BK alatt. Valaki csatlakozik?

Benó,jól döntöttél. Fontos a saját osztályoddal a kapcsolatot tartani.

Zsuzsi, Te egy hős vagy. Hogyhogy végül magadnak adtad be? És az ápolőnő?

Benó, Tancsu nem jön,mert még nincs netjük.
Sajnálom,hogy nem lesz drámapedagógia.
Az évnyitó nem volt érdekes. Csak száraz beszédekéskész. A gyerekek viszont örülteknekemmeg és nekik és a szülők is örültek,hogy én kaptam az osztályt.

Kép
flóra 11

Benó, gratula Gy.-nak a vizsgához! :D :wink:

Kép
flóra 11

Lányok,őrület! Tegnap elromlott az én mosógépem, most a Flóriánnál mostunk. Ma az ő gépe is elromlott. Borzalmas, ugye? Szegény embert az ág is húzza. Pedig nem nagyon akartam megjavíttatni a gépet, ha drága lesz a javítása. De most már muszáj.

Kép
flóra 11

Sziasztok :D

Most csak gyorsan írok, majd késöbb jövök, de beszéltem a Tancsuval és muszáj leírnom!

Szóval, ma is volt nst-n és nem volt minden rendben, mert állítólag ha mozog akkor felkéne mennie a szívhangnak, az Övé pedig pont lement. :( Elküldték ultrahangra, hogy megnézzék az áramlást, ott minden rendben volt, úgyhogy megint hazaküldték! Ha viszont valami bibi lett volna ott is, egyből benn tartották volna! Szegénynek tiszta dagadt a bokája és már reggelre sem apad le! :( Most dinnye-kúrát csinál, hogy hajtsa a vizet! :) +sok fehérjét kell ennie, a dagadás miatt.

De jó kedvű, mint mindig a lakásban már szinte minden kész, holnap mennek tapétázni, a függönyöket varratja az anyósa, és már főzött az új konyhájában!!! :D Nagyon boldog, ám! :D :D

Apukája is összekapta magát, dolgozik és tegnap voltak látogatóban! :D :D :D :D

Mindenki csodálja a lakást! :D

Na majd jövök, muszáj dolgoznom! :evil:

Kép
szilzi

Ma este vezetik be a netet, de legkésőbb holnap reggel jön! :D :D

És természetesen puszil Mindenkit! :D :D :D :D

Kép
szilzi

flóra: milyen volt a vacsi? megkaptad az utalványt? /vagy kell valamit venni, hogy megkapd?/
zsuzsi: gratula a szurihoz, ügyi vagy
benó: köszi a hétfordulót :wink: :wink: Gyurikának gratula a vizsgához, és drukk a többihez.
szilzi: köszi a hireket :lol:
tancsu: azért ne pörögj már ezerrel :wink: :wink: :wink: , pihenj egy kicsit a nagy hajrá elött :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jó reggelt!

Ma depressziós hangulattal ébredtem! Nem bántott senki , csak úgy!

Kép
muzsuzska

Ebéd megvolt, csináltam spagettit , nagyon fincsi! Volt

Beadtam a szúrit, egyedül, ja Királyfi nézte!

Azért adtam be magamnak első alkalommal, mert az ápoló összerakta és megmutatta,hogy csináljam, hogy legyen bátorságom egyedül is! Ídőm se volt ellenkezni, mert már szúrtam is. Picit fura!
:D

Kép
muzsuzska

Szilvi,köszi Tancsuról az infókat!

Azt gondoltam, hogy dolgozik megállás nélkül, hogy minden rendben legyen és minden a helyére kerüljön!
Biztos nagyon szép minden!!!!!! :D

Timi, örülök hogy jól vagy! :D

Flóra faxolok még egy szar mosógépet, hátha 3ból egyet lehet csinálni!

Ilyen szerencsétek nem lehet, hogy mindkettő elromlik! Szűrőket takarítsátok ki!

Kép
muzsuzska

Hellóka,megjöttem munkábólhulla vagyok és hol van még a nap vége.

Hívtam a komámat,most rohanok vele a cipősszekrényért, csak az egyikért,mert a másik még mindig nincs, de kiverem a dilit és visszakérem a pénzt a másikért. :evil: Egy hónapja használják a pénzünket. :evil:

Aztán még megkérem a komámat,hogy vigyen el aTescoba,mert az osztályomnak meg kell vennem afüzetcsomagokat,azt nem lehet kézben hazacipelni,nagyon sok. 20 gyerekem lesz, fejenként 17 füzet plussz írószerek stb.

Kép
flóra 11

Aztán jön a mosógépszerelő. Zsuzsi, a szűrőt nemrég tisztítottam. Az enyém nem mos, csak szívja a vizet.Nem is forog a dob. A F.-nak meg leszakadt a dob. Nem a szűrővel van baj. De hogy még szebb legyen, az exemnél sem tudnék mosni,aki szemben lakik,mert nekiegy hónapja romlott el, neki meg az ajtón letörött valami. :lol:

Szóval járványtörtkia mosógépek közt. :lol:

Kép
flóra 11

Aztán főznöm kell, megírnom az osztálykönyvet,osztályzóívetés azt a hülyeséget is megint a nyakamba varrták, az adatvédelmi marhaságot. Na azt holnapra nem is tudom elkészíteni,mert vannak új kollégák,akiknek még nem tudom a nevét sem rendesen.

Kép
flóra 11

És persze a temetőbe iskekellene vinni a virágot és öntözni. De nem tudom,mit mikor. Háromra jön a koma. Addig még el kell mosogatnom.

Kép
flóra 11

Tegnap egész jó előadás volt,tetszett is. Végül 2000,- Sk értékű utalványt kaptam, utazásra lehet felhasználni, csak nem hiszem, hogy ebből valami lesz,mert az útnak legalább 10 000,- Sk értékűnek kell lennie, akkor beválthatom az utalványokat.De honnan szedjük hozzá 8000,--ret? :D Na, majd. Van rá elég sok idő, jövőév végéig lehet felhasználni.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,csak szurizd magad,csak segít majd.

Tancsu, a fenébe, csak rendben van minden veled és a babával is. Mikor lesz legközelebb nst? Nagyon várlak holnap reggel. Talán benézek munka előtt.

Kép
flóra 11

Most mentem lányok.

Puszi mindenkinek.

Kép
flóra 11

Jó kis utalvány nesze semmi fogd meg jól! :evil:

Akkor Flóra ma sem fogsz unatkozni!

Kép
muzsuzska

Én meg lehet hogy pihizek még egyet, addig sem kötözködöm magammal! :evil:

Kép
muzsuzska

Helló, csajok!
Szilzi, kösz, hogy értesítettél minket, sajnálom, hogy nem jó az nst. Mikor születik már meg az a szegény gyerek? :wink: Örülök, hogy klassz a lakás és hogy jól érzik ott magukat, és annak is, hogy apuka összeszedte magát. :D Meg hogy a kedves anyós is besegít. :wink:
Egyébként veled mi van, Szilzi, azon túlmenően, hogy állandóan dolgozol? Hamarosan itt az idő, hogy menjetek a dokihoz (okt. 7)! :D

Flóra, elhiszem, hogy nem egyszerű neked, 3 gyerek, pasi, kajafőzés, takarítás, osztály, temetőjárás stb. És még a hülye mosógépek is! Küldd át a cuccokat, kimosom nektek. :D Bocsi, na, reméljük, hamar meggyógyul és az ára se fáj annyira. :wink: A cipősszekrényeseket meg küldd el a francba! :evil: Még jó, hogy a koma ilyen rendes, hogy visz téged, és te is rendes vagy, hogy veszel a lurkóidnak füzeteket! Szerintem ez ritka. A tegnapi utalványodról szólva: mindig ez van ilyen esetekben, baromira bosszantó, adunk is, meg nem is, Mátyás király meséiben lenne a helye a mai paraszt "kereskedelemnek", vagy mi ez. A fiúk gitározása biztos nagyon jó, a Vivike meg zongorázni jár, de biztos sokba kerül, ez ide, az oda.... Köszönöm a megerősítést, hogy jól döntöttem. Az új magyartanár is ari egyébként, szeretni fogják a gyerekek (most még nem tetszik nekik, de hát ez így szokott lenni). Mennyi a 2000 Sk? Bunkóság, hogy megint rád sózták azt az adatvédelmet is. :x

Zsuzsi, gratulálok még egyszer a szurihoz! Nagyon profi vagy! Én biztos betojtam volna! :shock:

Timi, örülök, hogy jól vagytok és hogy örültél a heti tudnivalóknak. :D

KépKép
benó

Zsuzsi, Te egy hős vagy!!!!! :D :D Ugye, nem is olyan rossz! Lődd csak magad, szorgalmasan! :lol: :lol: :lol: reméljük lesz eredménye! :P

Benó, gratula Gy-nak a vizsgához! :D Örülök veled, hogy eltudtad intézni, hogy nem tanítasz magyart! :D Nem volt rossz, mikor megkérdezték nem e vagy már terhes, mert már van más a helyedre????

Timi, írj magadról is, hogy vagy? Mennyit mocorog a picúr? Miket csinálsz éppen? :D

Flóra, ne köszöngesd, hogy itt voltunk a Zsuzsival, ez természetes, szerintem Te is maradtál volna a helyünkben! :D Örülök, hogy minden rendben van megint és boldogságosan éldegéltek! :D Murphy, hogy mindig egyszerre romlik el minden! :evil:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: