Sziasztok,
jaj, nagyon le vagyok maradva az olvasással, írással.
Minden most ünneplő babának nagyon boldog 1. szülinapot!
Kismamáiknak meg kitartást a meleghez és a kezdeti rosszulléthez.
a nagyfiam ovis lett. hihetetlen.
a beszoktatás tegnap kezdődött, odamentünk fél9re, a gyerek elrohan játszani, én ücsörgök.
hazajövök 9kor, mert nem vittem válfát meg pizsit, mondom neki, hazamegyek ok.
visszamegyek, hááát te meg minek jöttél vissza??
leülök, az óvónő mondja, h menjek nyugodtan haza elvan.
3kor mentem érte, mert kérem ő ott alszik.
szval érte mentem 3 után, akkor készültek kimenni az udvarra. mondom neki, menjünk.
ő, h miért nem mehet ki még az udvarra, de meggyőztem, h átjön a szembe kislány játszani, így végülis elköszönt az óvónéniktől és jöttünk.
ők agyon dícsérték, h mindent megevett, csak az uzsi nem tetsztett neki, mert h neki miért csak 1 szeletet adnak ( májkrémes kenyér volt). szval evett, aludt szépen, de kelteni kellett nekik, mert már mindenki fent volt, ő meg durmolt.
itthon is ugrált, h milyen sokat homokozott.
ma reggel keltettem, ugrott ki, h induljunk. levittem negyed9kor, adtam neki puszit, h eljövök, azt mondta ok, az óvónéninek meg csak odaintettem, h akkor majd jövök 3 körül.
szval a terembe be sem mentem, csak az ajtóba kísértem be.
hazajöttem is indultam Pestre, most értem haza, közben meg a telom lestem, h ha menni kell akkor kit hívok.
de 3-an ugrottak volna, h hazahozzák, de nem kellett.
egyelőre nagyon jól megy minden, de félek, h meglesz ennek a böjtje még. Este pl. iszonyat hisztis volt, sztem elfáradt és már nem tudott mit kezdeni magával.
azért bevallom, nekem kicsit roszzul esik ez a menj nyugodtan és küld haza, és elvan. szval, h nem ragaszkodik jobban.
tudom, h örülnöm kellene neki, de....
most kicsit visszaolvasok..