Nagyon sajnálom a kis Pöttömöket, akik betegek. Kicsit szégyenlem is magam, hogy itt panaszkodok magamról. Szegénykék nem is tudják, hogy mi ez és mitől van, csak szenvednek. Én akkor sajnáltam legjobban, mikor csöndben, békésen ült és már nem is sírt. Az nagyon lélekcsavaró!
Mielőbbi gyógyulást minden Apróságnak!
Nagyon igazságtalannak tartom, hogy az ártatlan kicsi babák is lehetnek betegek, hamar hozzá kell szokniuk a kegyetlen nagybetűshöz!
Nagyon köszönöm Nektek az érdeklődést. Szerencsére a mellgyuszim elmúlt. Két nap alatt teljesen rendbejött!!! Azért az Augmentint végignyomom, nehogy visszakacsintson. Baromira megijedtem, de végre vége. Helyette tegnap becsípődött megint a derekam! Ahhh, nem is érdekel már........
Most inkább a gyomorideg uralkodik rajtam. MA IGAZÁN ÓVODÁS LETT AZ ÉN ICIPICI KISLÁNYOM!!! Úgy izgulok!!! Már alig várom, hogy értemenjek. Tiszta hülye vagyok!!! Tele van a fejem rémképekkel.
Nagyon szépek a képek! Nem semmi, hogy a kis Nimike hogy áll! Nagyon ügyes, és ugyebár külön elismerés jár a bokácskájának, hogy ezt a súlyt így elbírja!!!
Petikém pénteken elkezdett kúszni! Nagyon vicces ahogy kommandózik a szobában!
Ez nekem újdonság, mert Olcsi sosem kúszott, ő hét hónaposan mászással indított.
Mindenkinek szép napot! Megyek és sütés közben tovább izgulok...