Szép hétfőt Mindenkinek!
Látom, eseménydúsan telt a hétvége, nem nagyon volt idő gyilkolászni itt az oldalakat!
Dotildi, jó, hogy megvagy!

Dorka nagyon bájos. Tényleg, itt az ősz, gyere gyakrabban!
Regi: végre, hogy itt vagy.

Cipő-ügyben: Emese már leírta, és így igaz, úgy kell cipőt próbálni, hogy beleteszed a gyerek lábát a cipőbe (nem kötöd be), leállítod, és ha a sarka meg a cipő sarka közé be tudod dugni az ujjadat, akkor jó. És nem tudom, tudod-e, én is meglepődtem: A Falcon cég otthoni, a Verebély úton van a telephelyük.
Viranka: rossz volt a teszt. Cseréltesd ki. Irgum-burgum!!!
Meló: annyi változás van, hogy az "államilag finanszírozott" mappából áttettek az "egyéni felkészülő" mappába. A Prof annyit mondott, hogy csak 2009-ben lesz ideje arra, hogy az én PhD-met gardírozza, mert jelenleg a munkája mellett 5 PhD-t koordinál. Remélem, azért közmunkát se ad (elvileg már nem adhatna, de ismerem annyira, hogy megteszi arra hivatkozva, hogy eddig se kellett megszakadnom, ennyivel tartozom neki

). Akárhogy is, 16-án megyek le Pécsre konzultálni vele. Az meg nem érdekel különösebben, hogy csak 2009-ben lesz ideje rám, lassan, bekezdésenként írogatom én a disszertációmat.
Csajok egy kicsit hadd panaszkodjam ki magam, Mátéval nem stimmel valami.

Teljesen ki van fordulva magából. Nem alszik rendesen (végigalussza az éjszakát, de nem kipihenten ébred), reggel elég korán visszaalszik, de megint hamar felébred. Most is ágyba könyörögte magát (ebéd nélkül!). Már napok óta az megy, hogy délelőttönként használhatatlan, csak kóvályog, és nagyon érzékeny és instabil. Mind érzelmileg, mind mozgásilag. Mindenre nyafogva reagál, csetlik-botlik, beveri a fejét, és hirtelen a semmiből elkezd sírni. Nem tudom mi lehet, kezdek aggódni. Étvágya van, láza nincs. Egyszer olvastam olyat, hogy nagyon megkavarhatja a Kicsiket idegrendszerileg, ha új mozgást tanulnak (mi most tanulunk járni), na de ENNYIRE?!

Most ilyen tünetekkel vigyem dokihoz? Arra is gondoltam, hogy jön a foga, de nem rág, nem turkál a szájában...

tanácstalan vagyok.
Nna, mocorog. Lehet, hogy megint ébredés lesz pihetető alvás helyett?