A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Isten éltesse az elmúlt napok és a mostani hófordulósokat!

Boldog 1. Szülinapot Robesznek!

Kép

Vagyok most már én is csak még futkostam Gábornak a sulis cuccért.

Panndi!
Gratulálok és mennek a tesó tapasztok :D

Sense! Mesi!
Aranyos pocik. :D

Az összes kép szuper tündériek a csemeték :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Megvan! :D :D :D

[quote="nektarin"]S írta:nektarinziasztok,

Hajni, az adatok
Eszter (nektarin) 39 + 2 hét, Róbert Bálint, 3225 g 54 cm, császár Sote I.
Kép 1195037272.1544.doc

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, még az altatáshoz akartam hozzászólni...

De előbb megdicsérem Dorottyát és Linikét, nagyon szépek.

Szóval altatás. Nálunk is jól indultak a dolgok, kezdetben Gábornál is elaludt, aztán megtanult magától az ujját szopva (cumi meg cumisüveg nem kellett neki soha).

Decemberben azonban egyik délután kb. fél óra alatt 40 fokra ment fel a lázam, és nem tudtuk lehúzni öt napig. Én szoptattam, így gyógyszerként egy-két szem algopyrint szedhettem csak be az ügyelet tanácsára. Később kiderült, ezt nem kellett volna.
Mivel senki nem tudta, hogy mi bajom van (a háziorvos sem), ezért Rugit csak szoptatni kaptam meg, akkor is kendő volt rajtam, hogy el ne kapjon valamit. Gábor gondozta, játszott vele, meg ápolt engem is.

Az ötödik nap éjszakáján már beidegesedtünk, úgy hívtuk fel az ügyeletet, és harmadjára vagy negyedjére ki is jöttek. Írattunk velük egy beutalót a kórházba. Összecuccoltunk, és felkészültem rá, hogy én most akkor haza onnan nem jövök (mármint nem élve, hanem Rugival együtt).
Elkezdtek vizsgálgatni, ez eltartott kb. 6-7 óráig, mikorra sikerült diagnosztizálni nálam egy elég komoly vesegyulladást (ezért volt rossz az algopyrin, mert az a vesében bomlik le, vagy mi a szösz). Nagy szerencsémre épp elkezdett lemenni a lázam, és egy 10-11 napos antibiotikumos kezeléssel hazaengedtek.

Na, mikor felgyógyultam, akkor Rugi már nem volt hajlandó sem magában, sem Gáborral elaludni.

Hú, ez lehet hosszú volt.
Szép napot nektek, most vár a porszívózás :?

V.

Kép
vindolanda

Robesznak boldog szülinapot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

Linike és Dorottya nagyon csajos kis tündérkék :D

Kép
granda

Holnap megyek 2 napra konferenciázni és először alszom Lidácska nélkül :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nemtom, milyen lesz, de tegnap sógornőmnél volt 10-től este 7-ig és már hiányzott :P
Nekünk sűrű hetünk lesz, mert jövő héten indulunk a nagy távolba és a szülinapot előtte meg kell szerveznem, mert hazaérkezésünkkor csak 2 nap marad 8 bőröndnyi cuccot kimosni..... De a meteo OK, mert 26-27 fokokat jeleznek előre :P
Göndörödik Linda haja (majdnem olyan csigás, mint Raniáé), nem vágom le, hippik leszünk :)

Mindenkinek kellemes vasárnap délutánt :P :P

Kép
granda

Sziasztok!

Robesznak boldog 1. születésnapot!!! :)

Kép

Leventének boldog hófordulót! :) (Becka?)

Kicsit eltűntem... :oops:

LMóniért én is aggódom... :( Hiába írta, hogy nem jön, de nem írta, miért... :?

Cipő: Én vettem bőr szandit (kemény talpú, magas a bokánál), jó drága volt, de hamar megtanult benne Szeli menni, persze csak járdázunk, általában nem a füvön megy vele, ott lehet, hogy érdemesebb puhább talpút használni. Most teszveszeltem „olcsón” egy új Adidast őszre. Itthon mezítláb van a Csajszika! :)

Mesi! Szép a pocak! :)

Viranka???
...Na, látom, jöttél, már aggódtam! :)

Irina! Szeli keményre horzsolta a térdeit, mikor még mászott... :evil: Kenegettem neki körömvirágkrémmel, és amikor nem volt kánikula, inkább harisnyát adtam rá.

Granda! Nem is Te lennél, ha nem lenne ennyi cipője Lindusnak! :lol: Nekem tetszik ez! Lehet, hogy én is 2-t fogok venni minimum ősszel, egy utcait meg egy sportosat.

ezt most elküldöm...

Kép

Kép
regcsiken14

Kolbi! „túl korán kezdik el járni tanítani a gyereket” :shock: Hát én biztos nem tudtam volna Szelit visszatartani se... :roll: Nem értem ezt a kijelentést...

Egyébként nekem azt mondták az orthopédián – mivel enyhe lúdtalpam van –, hogy mindenképpen lúdtalpbetétes papucsban mászkáljak otthon. Pedig én világ életemben úgy tudtam, hogy a mezítlábnál nincs egészségesebb... :roll: (Egyébként nem vagyok papucsban, mert a szőnyegen nem szeretem használni. :oops:)

De hülye vagyok... gondoltam, megnézem, milyen márkájú a szandink (nálunk egyébként van vagy 2 gyerekcipőbolt, ahol kb. ugyanolyanokat lehet kapni, úgyhogy nagyon nem kellett töprengnem, hogy milyet vegyek... :roll:), aztán rájöttem, hogy Szeli nincs is itthon, ebből kifolyólag a szandálja sem... :lol:
Bár fotó van róla, ha rá tudok közelíteni... megkeresem...

Kép

Nálunk is külön ágyban alszik Szeli, én bent alszom vele (de csak azért, mert Apával nem bírunk együtt aludni, mert ő keresztben fekszik az ágyon, és sokáig is tv-zik), de ezen változtatni fogunk, ezért kell egy nagyobb kéró, szóval lesz külön hálószobám!!! :)
Viszont én egyértelműen zavarom Szelit, sokszor felébredt, mikor bemegyek aludni, és éjjel is fel szoktam ébreszteni... :?

Kép

Kép
regcsiken14

...hát nem jutottam az olvasás végére :(
Megyek Szelikémért! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Robesznek boldog első szülinapot!

Második teszt még totálisabban kétcsíkos :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a tesótapasztókat, kérjük szépen őket továbbra is, ha lehet :wink: Derekam majd leszakad, és állandóan aludnék, szóval ezek jó hírek :lol:
Vendég

robesznak boldog elso szulinapikat!

emese: nekem is a 16. heten lesz afp, de addig izgulok :oops:

Kép

Kép
mmarica

Robesznek boldog 1. szülinapot!:D
Kép

Panndi! Hurrá, nagyon örülök, küldöm innen is a tesótapasztókat! :D

KépKépKépKép
meryke

most meg totál nega a teszt :shock:
tüneteim meg vannak :shock: :roll:

KépKép
viranka

Sziasztok

Robesz boldog szülinapot!

Viranka: Akkor egy újabb teszt?

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Megnéztem, Falcon szandink van! :)

Na, akkor folytatom az olvasást.

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Köszi, hogy felhívtad Móni! :)
++++++++++++++
Mi egyébként Sudocreme-et használunk, de nem kenem be minden pelenkázásnál, csak ha picit piros (ez ritka), és éjszakára.

Nyíregyházára tuti mi is elmegyünk, de csak tavasszal szerintem.

Irina! Tudjuk, hogy írta Móni, hogy nem lesz, de azt nem írta, hogy MIÉRT, ezért aggódtunk... :oops: (na, mintha Mesit idéztem volna... :lol:)

Vindolanda! Nálunk meg Szeli felébred, ha itthon az apja. Hallja, hogy zörög, és onnantól nem akar aludni. Bezzeg a tetőtér beépítés és alattunk a fürdő szétverése nem zavarta az alvásban... :shock:

Irina! Nem tudom, ez segít-e, de Szelinek sokáig nem kellett popsikrém, viszont mióta rendes kaját eszik, néha piros neki (bár nem vészes). De ezt most nem a pöttyökre írtam, hanem a popsi pirosságára.

Dotildi! Én is így csinálom az altatást. Ha Szeli sír és feláll a kiságyban, kiveszem, fél óra – óra múlva újból le lehet tenni. Amikor viszont leteszi a fejét, akkor tudom, hogy ő is akar aludni, kijövök, és alszik, esetleg még dumál egy sort, de akkor már tudom, hogy ez jó jel, ebből alvás lesz! :)

Cipő: És télen vajon mennyivel lesz nagyobb a lábuk???
Kolbi! Most akkor tényleg egy ujjnyival nagyobbat kell venni???
Szerintem többet már ne olvass erről a témáról, mert belezavarodunk... ;) :lol:

Linike csodaszép! :)

Dorka tüneményes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! Hát az a hányingerrel ébredés elég egyértelmű. Vegyél másik tesztet. Egyébként én a tesztekben nem bízok 100%-ban, mert először nekem is nega lett, aztán tessék... mégis itt van Szelike! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Újra itt :lol: :lol: :lol:

Köszönöm szépen az aggódást és érdeklődést és bocsánat, hogy nem részleteztem hová tűnök el :oops: :roll:
Jól éreztük magunkat nagyon :lol:
Cica most piheni a fáradalmait :lol:
Körbe volt rajongva mindenki által. Kapott rengeteg játékot (lego, babakocsi, plüssök, jelmezek) a legjobban mégis egy kicsi széknek örült amit a legidősebb keresztfiam csinált neki :lol: :lol:
Voltam babázni is és a barátnőm kicsi lánya egyszerűen tünemény. Olyan édesen mosolygott rám, kacérkodott, huncutkodott velem, pedig még csak 3 hónapos :lol: :lol: Ja, és fordítva működik. Ő akkor sír ha sokat van kézbe. Aludni is csak egyedül hajlandó. Ha altatni próbálják üvölt.
Lányok mikor lesz nekem végre ilyen édes kis csöpetem újra?
Ami viszont aggasztó a számomra, hogy most már nagyon csúnyán bedagad Grétinek a szúnyogcsípések helye :( Calcimuskot kellett neki adnom, hogy rendbe jöjjön. Nagyon gondolkozom azon, hogy elviszem kivizsgálásra. Derítsék ki, hogy allergiás-e rá :roll:
A másik rossz az a volt, hogy én is befulladtam :( 5 éve nem fordult ilyen elő velem, most meg egyszerűen nem kaptam levegőt :shock: Fogalmam sincs mi történhetett :(
Próbálok visszaolvasni és reagálni ha nem is ma de holnap (ma még mosást kell indítanom, a bankba kell mennem mert írták, hogy valami bajuk van amit csak személyesen rendezhetünk és nem mellesleg cica ha ébren van anyanapot tart. Csak a karjaimban vagy legalábbis hozzám érve viseli el a világot. Pár nap és visszaáll Ő is a régi kerékvágásba :wink: :lol: )

Puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Paaaaaaaaaaaaaaaandi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mennek a tesótapasztók++++++++++++++++++++++ (Mónikáékról nem tudsz valamit? Hátha náluk is jönne és akkor együtt babáztok :wink: :lol: Puszilom Őket)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Gyors leszek, mert vasalási idő van :wink: Megint összegyűjtöttem egy szekrénnyi vasalatlan ruhát :cry:

Viranka: az első teszt nekem is negatív lett, írtam is a múltkor. Rá két hétre, mikor aztán már tényleg gyanús lett a dolog, már pozitív.

A tegnapi nap hírei távirati stílusban:

1. A szalonnasütés nagyon jól sikerült. Volt olyan ismerősöm, akivel már vagy 5-6 éve nem beszéltem egy jót... Hiába na, szétszéledtünk. Rugi elég jól elvolt, és állandóan egy Réka nevű kislányt akart megfogdosni :lol:

Íme egy kép Rugóról, ahogy piknikezik.

Kép

Szerencsére a képen az OSB-lapból saját kezűleg készített garázs nem látszik :lol:

2. Rájöttünk, hogy a tescos walkie-talkie egy szigetelőszalaggal a megfelelő helyen átkötve (Kaqk :wink: ) kiválóan funkcionál bébiőrként. Csak azt nem tudom, hogy miért tartott ez ennyi ideig... :roll:

3. Beszereztük a régóta áhított díszpárnákat, így a 7-8 éve a turiban begyűjtött daraboktól meg tudok szabadulni. Íme, erre most olyan büszke vagyok.

Kép

És végül újra benevezünk a séró-versenybe.

Kép

Most már rohanok, mert elpötyögöm itt az időmet.
Szép napot mindenkinek. V.

Kép
vindolanda

Móni, én úgy tudom, hogy az szúnyogcsípések bedagadása nem feltétlenül a csípésekre való allergiát jelzi, hanem az is okozhatja, ha a szervezet mindenféle más allergénnel van tele (akár parlagfű is).

De ez csak rémlik, nem biztos :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok, mi is megjöttünk a nagyon rövid hvgéről,ami nagyon szuper volt:-) Péterke nagyon élvezte a nagy nyüzsgést. Volt a városligetben koncerten, margiszigeten talizott a kisbarátjával akivel együtt született. Sőt még étteremben is ebédelt.

Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Irina, és ha a dokitól hazajöttetek, majd írd már meg, mi történt... Feltéve persze, ha ma voltatok.

Rugó alszik, én vasalok. 8)

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

hétvégi dédiünneplés megvolt. Drága nagyim úgy elérzékenyült, mikor őt ünnepelte a népes családja. Ő olyan háttérbe húzódós, csendben megfigyelős típus, (nem mint a másik nagyim meg a férjemé :lol: ) nincs hozzászokva a szerepléshez.
Ja, és hétvégén elkentem egy fél tubus dentinoxot. De nem ám kicsi Lizkóm ínyére, hanem a sajátomra... Bölcsességfogam 9 év szünet után úgy döntött, h tovább nő, totál be van gyulladva a fél arcom, fülem, mandulám és nyakam. De legalább a helyi érzéstelenítésben segített a gél. :lol:

Látom, kitárgyaltátok a cipőt. Szerintem nagyon sok jó márka van, áruk némileg különbözik, de nagyságrendileg hasonló kategória. Ami tényleg fontos, a kívül-belül bőr anyag és a kemény sarokrész, ugyanis fontos, h a járás kialakulása közben helyén tartsa a könnyen elmozduló sarokcsontocskákat. És tényleg vmivel nagyobbat kell venni, mint a gyerkőc lába. Lizire pont jó volt egy 18-as szandi, de a szakértő eladó (mintegy maga ellen beszélve) elmondta, h miért vegyünk 19-est :wink:
Egyébként meg tényleg a mezitlábazás a legjobb. Mondjuk ez lassan már csak lakásban lesz kivitelezhető :cry:

Viranka, azért a jelek csalhatatlanok :wink: Lehet, h a következő megint csíkosat mutat majd. Én mindenesetre tovább is drukkolok Neked!

Lányok, szuperédesek a gyerkőcök!

Tegnap délután vettünk néhány party-kelléket. Mikor nyúltam az egyes gyertyáért elkezdett potyogni a könnyem az áruházban. Úgy meghatódtam, h az én kicsi babám is nemsokára egy éves nagylány lesz. Kismamik, tök jó, h nemsokára egy csomóan babáztok, mert így legalább újra lesznek újszülött topic-babák. Már annyira várom, mintha a sajátom lenne... És akkor most meg is állapodhatunk abban, h mindig legyen kismamink, mert akkor folyamatosan bébikkel leszünk körülvéve :lol: :lol: :lol: Én majd olyan 2011 körül vállalom :wink:

silka
silka

Móni: köszi :lol: Náluk még nincsen ilyesmi hír, de remélem hamarosan csatlakoznak, drukkolok nekik is :lol:
Vendég

Sziasztok

Voltunk a dokinéninél mert tegnap észre vettem Petra száján ilyen fehér valamit annyira szerettem volna hogy ne szájpenész legyen de sajna az. :oops: :cry: Pedig annyira jó lett volna elkerülni de sajna mindent a szájába vesz hiába kapom ki a kezéből.... :oops:

Súly: 8720 g

Heni: Látni a képeken mennyire jól éreztétek magatokat.

Vindolanda: Mi is benevezünk a séró veresenyre...

Lmóni: A lényeg hogy jól éreztétek magatokat.

Viranka: újabb teszt???

Panndi:++++++++++++++gratula

Kép

Kép

Kép
agica1126

Ágica,nyertetek :lol:

Kép
vindolanda

Robesz, Isten éltessen a legelső születésnapodon!

Kép

silka
silka

Sziasztok,

Jaj hát köszönjük a köszöntéseket Mindenkinek, Viranka, de aranyos vagy :lol: , Gremese Te is, jól esett nagyon.

A szülinap jól sikerült, Robesz tündér volt, bár itt voltak az unokatesó ikerlányok, felváltva ordítottak, meg hát a család, no azért jó értelemben, de elég is volt.
Robesz rengeteg mindent kapott, játékokat, ruhát, mesekönyveket (imádja).

Képeket majd dobok, csak nem én fényképeztem, így hát várom őket.

Panndi, de jóóóóóóóóó
Viranka, no most már kíváncsi vagyok, tesztelt egy újabbat? Mikooooor?

Most muszáj mennem rengeteg elmaradásom van, és közben mosok, teregeteg ezerrel.

Kép
Kép
nektarin

Rugó, Péterke és Petra fotók szuperek! :lol:
Ezek a sérók! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szép hétfőt Mindenkinek!

Látom, eseménydúsan telt a hétvége, nem nagyon volt idő gyilkolászni itt az oldalakat! :lol:
Dotildi, jó, hogy megvagy! :D Dorka nagyon bájos. Tényleg, itt az ősz, gyere gyakrabban!

Regi: végre, hogy itt vagy. :D Cipő-ügyben: Emese már leírta, és így igaz, úgy kell cipőt próbálni, hogy beleteszed a gyerek lábát a cipőbe (nem kötöd be), leállítod, és ha a sarka meg a cipő sarka közé be tudod dugni az ujjadat, akkor jó. És nem tudom, tudod-e, én is meglepődtem: A Falcon cég otthoni, a Verebély úton van a telephelyük.

Viranka: rossz volt a teszt. Cseréltesd ki. Irgum-burgum!!! :lol: Meló: annyi változás van, hogy az "államilag finanszírozott" mappából áttettek az "egyéni felkészülő" mappába. A Prof annyit mondott, hogy csak 2009-ben lesz ideje arra, hogy az én PhD-met gardírozza, mert jelenleg a munkája mellett 5 PhD-t koordinál. Remélem, azért közmunkát se ad (elvileg már nem adhatna, de ismerem annyira, hogy megteszi arra hivatkozva, hogy eddig se kellett megszakadnom, ennyivel tartozom neki :? ). Akárhogy is, 16-án megyek le Pécsre konzultálni vele. Az meg nem érdekel különösebben, hogy csak 2009-ben lesz ideje rám, lassan, bekezdésenként írogatom én a disszertációmat.

Csajok egy kicsit hadd panaszkodjam ki magam, Mátéval nem stimmel valami. :( Teljesen ki van fordulva magából. Nem alszik rendesen (végigalussza az éjszakát, de nem kipihenten ébred), reggel elég korán visszaalszik, de megint hamar felébred. Most is ágyba könyörögte magát (ebéd nélkül!). Már napok óta az megy, hogy délelőttönként használhatatlan, csak kóvályog, és nagyon érzékeny és instabil. Mind érzelmileg, mind mozgásilag. Mindenre nyafogva reagál, csetlik-botlik, beveri a fejét, és hirtelen a semmiből elkezd sírni. Nem tudom mi lehet, kezdek aggódni. Étvágya van, láza nincs. Egyszer olvastam olyat, hogy nagyon megkavarhatja a Kicsiket idegrendszerileg, ha új mozgást tanulnak (mi most tanulunk járni), na de ENNYIRE?! :shock: Most ilyen tünetekkel vigyem dokihoz? Arra is gondoltam, hogy jön a foga, de nem rág, nem turkál a szájában... :roll: tanácstalan vagyok. :cry:

Nna, mocorog. Lehet, hogy megint ébredés lesz pihetető alvás helyett? :(

Detti
KépKép
kiskolbi

ROBESZ!!!! BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT NEKED!!!
Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

:)
holnap új teszt :) most már kíváncsi vok nagyon,de csak reggel csinálom meg...
Kolbi!
vissza nem megyek westend,Dm-be h. kicseréljem :) mert akor vásárolnék mást is (tegnap kisebb vagyont hagytam C&A-ban és Dm ben :? )
Mátéval nem tudom mi lehet,Bálint 3 napig volt megzakkanva és alig aludt,sikít mindenért :?

Regi!
nekem már volt olyan h. egyre halványodó tesztjeim voltak és a vége nem volt jó :evil: max.majd Silkával újra babásodom :) ha most nem marad meg :)

Linike,Dorka,Péterke is nagyon cuki :)

Dotildi!
jó h. előkerültél :) gondoltam Rád is h. hol lehetsz :)
S hol van Juba s Bongyi kollegina ??????????????????????

Cipő:igen 1 ujjnak be kell férnie a cipőcskébe.De ha mondjuk őszi-téli cipellőt vesztek akkor érdemes uazon márka szandiját felpróbálva venni a zárt cipőt.Én pl. volt h. Mírának így vettem,mert ha neki megtetszik egy fazon akkor amellől nem tágít,ha épp jó akkor sem :? igazi nő :)

Ágica!
csudába :evil: pedig épp hívni akartalak hozzánk,ha már 1gyerekes anya leszek pár napra :)

Járássegítőt használ vki(Heni Péterke talán ugye) S jók beválltak?mert Bálintnak menési kényszere van,amint letenném éktelen síkitásba,üvöltésbe kezd...én meg nem bírom sokáig a hajlást,befájdul a gerincem :evil: + leesik a szemüvegem :)

Mosható pelus:)
mikor Míra még pocakban volt erőteljesen gondolkodtam rajta,de mivel nem volt egyszerre 30-40ezrem arra költeni s közben rájöttem arra h. én annál sokkal,de sokkal lustább s kényelmesebb vagyok h. mossam állandóan, elvetettem eme ötletet :oops:

séróversenybe mi is beneveznénk :) Kép Kép

KépKép
viranka

Kiskolbi: szerintem a foga de lehet az idő is. Meg hát nekik sem egyformák a napjaik. Most ilyen időszaka van. Nyugi szerintem!

Robesz: Boldog születésnapot!

Cipő: napokba tervezem felhívni az ortopéd ismit és tanácsot kérni. Út. Leírom mit mondott.

Viranka: szupik a képek!

Na ma volt előadás a fősulin ahova járok a szakdoli készítésről. Jó volt csak nagyon elkeseredtem. Én ezt, hogy csinálom meg nem tom?
Niki szombaton megtette az első 5 lépését. Igaz azóta is csak annyi megy. Ma meg még annyi sem.
Videók:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/230261

http://www.videoplayer.hu/videos/play/230268

KépKép
anikoh

Hát, meghirdettem én itt a séró-versenyt, de már látom, hogy a vert mezőnybe kerültünk :lol: :lol:

Ágicáék rögtön leköröztek, de jobbnál jobb jelentkezők bukkannak fel.

Viranka, az első képen Bálint igazi ördögfióka. Olyan kis sátáni mosolya van :D

Kép
vindolanda

Viranka: Mikor vagy egy gyerekes? Szerintem ez nálunk elmúlik nem sokára már most alig látom és egyszer kezeltem eddig....Nekem is kell valami járássegítő mert Petra is dettó azt csinálja mint Bálint.Nekem Regié nagyon tetszik.Hol is vetted Regi?

Kiskolbi: Nálunk is hasonló helyzet volt.Éjjel fél 2-kor olyan sírásba kezdett és köztünk kötött ki dentonixal bekentem a felső ínyét de utána el is aludt lehet kiütötte a kenőcs :roll: Bár Petrát kcsi kora óta soha nem kellett altatni betettem a kiságyba és elaludt magától.Mostanában meg elég "felnőttesen" csinálja megissza a tápit és befordul a fal felé és 10 perc múlva alszik is :) Remélem nem szóltam el!Boszitopik :twisted:

anikoh: Gratula Nikinek a lépésekhez.

Kép

Kép
agica1126

Vindolanda: Bálint eddig a favorit szerintem is!! :lol:

Kép

Kép
agica1126

Anikoh, kitartás. És Kolbinak is.

Mondjuk nekem szerencsém van abból a szempontból, hogy a disszertációm az készen van kb. két éve :roll: A járulékos dolgok hiányoznak (doktori szigorlat, védés, nyelvvizsga). De április óta minden egyes nap éjszakázok - több okból kifolyólag is :wink: -, meg az altatások alatt is, ha nincs már a lakásban katasztrófahelyzet, akkor haladok stabilan.

Elkezdeni volt a legnehezebb,de gondolom ezzel mindenki így van. Még kb. egy hónapig tart a felkészülésem, és már azon filózok, hogy mit fogok csinálni majd hirtelen abba a fene sok szabad időmben :wink:

Kép
vindolanda

Kiskolbi! Hát jó, hogy írjátok ezt, mert én simán pont akkorát vettem volna, amekkora épp jó a lábára... :oops:
Tényleg? Nem tudtam. És ezek jó cipők egyébként??? :roll: Nekem minőséginek tűnik.

Ágica! Én a teszveszen vettem, de úgy látom, most nem árul ilyet a csaj (vagy pasi)... :(
http://www.teszvesz.hu/item391532518_ab ... to_uj.html

Kép

Kép
regcsiken14

Kiskolbi! Szeli is alig aludt, mikor elkezdett járni, de csak egy hétig volt fura, de már nem is emlékszem pontosan, hogyan is volt. Vissza kéne lapozni... :roll:
De szerintem nyugodtan mondhatod a dokinak, hogy aggódsz, hátha ő már találkozott ilyen esettel, vagy panaszkodott más is, és megnyugtat!

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Megvan az első zöld (!) puklink... :cry: Szelikém korábban feküdt, aztán korábban is ébredt ebéd után, így aztán olyan fáradt volt, hogy kóválygott, és szegénykém nekiment az asztal sarkának (ami szerencsére nem hegyes), és bizony egyből zöld lett egy pontban, aztán jött fel a púp. Próbáltam jegelni, de nem engedte... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Anikoh! Niki nagyon ügyes! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Küldtem pü-t, de látom, ott is elfogyott... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Megtartom ezt a pü-t hátha kapnak még vagy lehet írok nekik e.mailt és megkérdezem lesz e még?

Kép

Kép
agica1126

És Regi nagyon kösszzziiiiii

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Kisfiacskám 7 óra 10 perckor kiütötte magát. :shock: Végül délben negyed 2-ig aludt, azóta fent tepert (és tök normális volt), szóval nem csoda. Csak aztán majd holnap kukorékol korán, az tuti. Jájjj! :shock: :twisted:

Köszönöm a jótanácsokat. Nálunk pont egy hete tart a kelekótyaság (kb. akkortól kezdett a kezünkbe kapaszkodva menni), de betegségre utaló jel tényleg nincs. Arra is gondoltam, talán a Meningococcus-oltás kavart be Neki (IRINA, nálatok hogyan volt?) :roll: , de akkor meg miért csak délelőtt gyagya? Mindegy, majd kiderül. Ha nem változik, csütörtökön vagy pénteken telefonálok a dokinéninek.

Regi: én se tudom, jók-e ezek a csukák. Nekem nagyon stramm és jó kiképzésű, pihepuha bőrnek tűnik, ami nekünk van. Sőt, megkockáztatom, jobb, mint az elefanten. Ennek ellenére utóbbit adtam Mátéra, az 21-es (a Falcon 22-es, kicsit még nagy), és a talpa is vékonyabb. Ja, jegelni Máté se enged. Pedig néha nem ártana. Valami bibi/pukli mindig van a homlokán. Csak legtöbbször nem tudom, hogy kerül oda. :roll: :lol:

Vindolanda: de jó, hogy már itt tartasz! Mikor lesz nekem kész disszertációm?! :roll: Hiába írom meg, főnökbácsi még tuti 35x átíratja majd. :evil:

Viranka: nagyon szorítok a holnap reggeli tesztért! Oszd meg velünk, kérlek akár jó, akár rossz. De BIZTOSAN ERŐS CSÍKOS LESZ!!!! :wink: ++++++++++++++++ Bálintod tényleg ördögfiók. Naggyon durva az a kép. :twisted: 8) :lol:

Azt hiszem, mi nem nevezünk be a séróversenybe. Máté haja unalmasan jólnevelten áll. :? :lol:

Anikoh. Niki naggyon ügyi!!! Gratulálok! :wink:

Ágica: hát most már Máté se alszik el az ölemben. Van amikor határozottan bekönyörgi magát a kiságyba. Viszont ha túl korán teszem le (azaz nem elég álmos), akkor megy az ugrabugra,meg a kidobálom-a-cumit-sírok-és-akkor-anya-úgyis-bejön-visszaadni játék. Ha megunom, kiveszem, elengedem játszani, aztán úgyis szól, ha álmos. Petrának sok puszikát az ínyére és törjenek át hamar a fogai!

Na mék. Tán még jövök ma, ha nem, akkor jóéjt Mindenkinek!

Detti
KépKép
kiskolbi

ANITJA ÉS KŐSZEGI TIMI IS ELTŰNT!!!! HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Robesz baby boldog születésnapot!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Lányok,
most csak rövidebben jövök (magamhoz képest), de hát függő vagyok, muszáj! ;-)
először is Isten éltesse a drága Robeszt (és remélem, semmilyen szülinapost nem hagytam ki, de akárki is az, őt is Isten éltesse nagyon sokáig) 1. szülinapján!!!

Másodszor: Viranka, nagyon szorítok Neked és a minipalántának!!!

szuperédesek a babák a képeken, főleg a séróbajnokok.
A betegeskedő babáknak gyors gyógyulást!
Kiskolbi: oltás után Ádó valami eszméletlenül nyűgös, nemrég kapta meg a 3. meningót, de ez után az utolsó után csak 1 napig volt nyügi, amiért hálát adok az égnek.

Ágica: szájpenész: borax glicerines ecsetelés non-stop. Ádinak hosszú hónapokig volt (és ha szopi is van, akkor a mellre is szopi előtt-után tenni). Színtelen-szagtalan, ártalmatlan ez a cucc, és ki fogja irtani a penészt, csak teljesen változó babánként, hogy mennyi idő alatt (nekünk eltűnt-visszajött stb., az első hónapokban volt).

Vindolanda, drága vagy, hogy érdeklődtél utánunk. Elég rossz megint a helyzet, nehezen viselem, hogy állandóan betegeskedni látom Ádit. Nincs verseny, de asszem, miénk a betegeskedési fődíj :cry: Hetek óta nem tudunk dévényezni a betegségek miatt... még szerencse, hogy már kúszik és ül, így elfoglalja magát.
Helyzet: kiütések fokozódtak, a doki impetigóra gyanakszik, ami bakteriális bőrfertőzés (és nem gombás), ezért antibioval kell nekiesni (már megint, halleluja, nemrég hagytunk abba egy kúrát a fülgyulladás miatt). Aztán: a fütyit megint fel kellett tépni, mert idézem "berepedt", pedig teljesen hátrahúztuk. Nem értek hozzá, ezek szerint van baba, akinél minden gyakorlatozás ellenére is újból és újból fel kell tépni (és miért is ne szegény Ádimanóm lenne ilyen eset...)
Viszont mivel halálosan nyomasztanak a bőrbajok (is), holnap elviszem a szuper magánbőrgyógyászhoz a gyereket, már egészen extrém eseteket is rendberakott (az én lábkörmeimet is ő szedte fel/ki). Nem várok tovább a bőrgyógyászattal, de jó orvost akarok, most nem bírok ki egy többórás heimpálos várakozást. Bakteriális durva fertőzésünk volt már ugyanis, kórház is lett a vége.
No, nem negatívkodom tovább, mindenkinek jó éjt és puszi!

Kép
Kép
irina

Ui: Jajj, Regi, pls, fényképezd le, hogyan rögzíted Szelin a cumit éjjelre, mert mi béndzsók vagyunk apával. Ha a mellére teszem, mivel hason is sokat alszik (7 hónapos kora óta ugye, addig sohasohasoha ;-)!, nyomni fogja, ha túl közel a nyakához, féleg, hogy rászorul. Köszi előre is!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: