Sziasztok!
Kreiszi: üdvözöllek én is, jó hogy ismét tovább bővült a csapat.
Gjéti: tényleg nagyon vigyázz magadra, én is azt gondolom, hogy magántanulóként kellene tovább csinálnod a sulit, akkor nem kell nap mint nap bejárni. A dirinek meg az a dolga, hogy elintézze az ezzel járó papírmunkát

Úgysem ő fog utánajárni, hanem a titkárnője.
Tanulás: én a PSZF-re járok gazdálkodás és menedzsment szakra, most kezdem a 2. évfolyamot. Távoktatás, ami azt jelenti, hogy nem kötelező bejárni az órákra, de azért ha ott vagy, sokkal könnyebben le tudsz vizsgázni, mint azok, akik nem járnak be. Hát majd meglátom, hogy bírom.
Zümis: Amit írtál egy pár nappal ezelőtt, hogy rossz szagúnak érzed magad, az nálam is többször előfordult. Végülis a tisztasági betét napi használatával most nálam okés a dolog, nekem is a Discreet jött be.
Még régebben szó volt róla, hogy kinek mi jött be szorulás ellen, én most fedeztem fel a Győri édes-nek a Zabfalatok nevű kekszét, úgy tűnik, hogy ez nálam nagyon bejött, azóta nincs reggelente problémám, napi 2-3 kekszet szoktam enni. Hátha másnak is segít.
A pocak mérete nagyon furi egy dolog, én van hogy reggel úgy látom, hogy szinte nincs is pocak, néha viszont hatalmas már reggel is. Szóval minden nap más. Tök furi, de igyekszem ezen nem parázni.
Van egy kérdésem is a tapasztalt kismamákhoz: szerintetek érdemes olyan kismama bugyit venni, ami tartja a pocakot, vagy ez is csak egy jó marketingfogás, hogy még több pénzt lehúzzanak a kismamákról? Mert a mostani bugyikból már van amit nem tudok hordani, így lassan be kell szerezni 1-2 darabot. Köszi előre is a segítségeteket!
Szép napot mindenkinek!
(Már csak egy hét a genetikai UH-ig!!)