A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Én előtte megyek be a céghez, így nekem a Szt István park közelebb lenne. De mivel kocsival megyünk a Liget is megoldható - ha valaki eligazít, mert azt tudom, hogy a liget hol van, de azon belül kevésbé ismerem... ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok
nekünk bármikor jó :lol:, jobb lenne a liget :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Akkor szerda nektek is ok :D

Én is a ligetre szavazok akkor 2 liget szavazat 1 szt istván park, többiek?????

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Orsi, ha szavazás, akkor én Szt istván park. jobban szemmel tudom tartani büdöskölköt.
vbea

ok akkor írom 2 parkos :D

Orsi

borsa

Hahooo,

Szerda jó nekünk is. Délután fél4 - 4 között tudunk indulni/odaérni és mindegy, hogy hol van az oda. :D
Jövök még.
B

Kép
vkbrigi

Sziasztok,

Szavaznék a Szent István Parkra és a Margitszigetre is, de megoldható a Liget, csak majd én is kérek útbaigazítást, hogy melyik részén is találkozunk. Vagy majd kérek telszámot, aki hamarabb érkezik, mint mi. Mi olyan 4-re lennénk várhatók bármelyik helyszínre.

Küldök két hétvégi fotót.
Üdv: Dori

Kép Laza bilizés

Kép Jövök

KépKép

KépKép
snowwhite

Még annyi, hogy kocsival megyek, így valakit szívesen viszek, ha megfelel a fél 4 körüli indulás.

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

UTÓLAG IS ISTEN ÉLTESSE A SZÜLINAPOSOKAT!!!!

Ugye azért lesz még vmikor találka, h. mi is csatlakozhassunk? :oops:

Szélcső: nekem olyan vadnak tűnik. Amúgy a lázmérőzés nem ugyanazt a hatást éri el?

Mica csodaszép!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Aprooka, a szélcső lukas, és így a pukik tudnak könnyen távozni. Nem kell azt olyan sokáig használni, csak amíg a bélizomzat megszokja, hogyan is kell mozognia.

Találka, ok a szerda, és mindegy, hol. Inkább liget, ha Bene holnap már szívesen ottmarad, akkor szerdán bent is alszik, így kb 4-re tudunk menni. Ja, ha liget, akkor pedig a zárt játszótérre menjünk mindenképpen!

MSE
, Bene ma délelőtt az udvaron nagy izgalmában máris bekakilt. De az óvónők csak annyit mondtak, hogy anyuka hozzon majd sok váltóruhát és nejlonzacskót. Ne aggódjak, mert majd ott megszokik, és rájön, hogyan is kéne. Így aztán ott is aludhat. Ma még végig vele voltam, ebédnél már kidőlt a fáradtságtól. Nagyon élvezte, én általában csak a háttérben voltam.

Borsa, igen, valami miatt szorong a kakilástól, mert fejben már nagyon ott van. Nem tudom, miért, mert soha nem szidtuk meg, stb. Én arra tippelek, hogy amikor bekakilt, látta, hogy kakis lett a lába, és azt nagyon utálja. Így aztán tartogat, és amikor már nem figyel, vagy valamiben nagyon belefeledkezik, akkor enged. Ideje sincs szólni. Ha érzi, szól, elmegyünk, de rögtön felpattan, visszatartja, stb. Egyszer kéne sikeresen beletalálnia, és akkor menne a dolog.

mtunde

pár kép a hétvégéről :lol:
Kép
Kép
Kép
ha önös érdekeimet nézem :oops: legyen a liget léccciléccci :lol:
mi bkv-val megyünk :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi!
Név még nem végleges. Mi nem rohanunk. :lol: leányzó se. :oops: :D

Dorka!
Mi tegnap 4-esben Móron voltunk DE, DU meg a Hungaroringen :D:D:D Ferrari autóversenyen (Racing Days 2008) lányok addig sintérrel. :D A leányzó nem is borult ki. :D
Ma reggel meg vittem Szofit bölcsibe, Katát oviba. :D Én meg mentem CTG-re, ide-oda. Szegény Keszeg Évi bár szabin van de bent volt. Fájás NUKU. :oops: :cry: Doki 3,2 Kg-ra tippelte Töpikét. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Hát nálunk megvolt az első ovis nap.
Fél 9re beértünk és nagyon szépen elvolt...aztán már anniyra unatkoztam, hogy hazajöttem enni, inni, pisilni...aztán visszamentem és tovább ücsörögtem egy padon...ebéd után meg hazakönyörögtem a gyerkőcöt...
Holnap megpróbálom otthagyni reggel ebédig...majd meglátjuk mi lesz.
Ovónénik nagy szeretettel fogadtak mindenkit és egész nap a kívánságaikat lesték...rögtön ovónéninek szólt amikor pisilnie kellett.
Remélem simán vesszük majd az akadályokat, ha ottmarad akkor is :D

Veronikusz!
Katának milyen volt???????
Szofinak bölcsi???? Már szereti?????

MSE!
Én mostmár összekaptam magam lelkileg hiszen nem rosszat teszek neki és így lelkileg is meg tudtam nyugodni...jó dolga lesz ott neki :D

Borsa!
Nagyon rendes ovónénink van...nem szólt semmit amikor Orsi elkérte a cumiját. Pont akkor volt amikor én hazajöttemegy kicsit.
Pont emiatt nem akartam most elvenni tőle a cumit, mert így talán könnyebb lesz neki :roll:
De azt ígérte, hogy a mikulásnak odaadja a cumikat...

Ja és megszületett az unokahugom is :D
Naaaaagyon aranyos :D

Kép

Kép
cukipofa

Kati,
hát neked nagyon ügyes lyányod van!Unokahúghoz gratula!

Tünde(meg Kati),
nagyon rendi óvesznéniket fogtatok ki! Mi holnap megyünk 10-re, gondoljatok ránk, de remélem itt is minden rendben lesz, jövök és beszámolok!

Heni,
első nap az iskolában?!

Orsi,
köszi az infokat!!!

Veronikusz,
Neked megint óriásnőd lesz!

Kép
Kép
paklincs

Andi!!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!

Sok puszi

Lara, Ancsa

ancsaboszi

Cukipofa!
Kata!!! :D:D:D mintha ezer éve oda járna. Már egy éve mondja szegény, hogy ő ovis lesz. :D Júniusban volt egy kis kavar, hogy kiscsoportos, vagy a középső csoportba kerül. Végül azt mondták, hogy mehet a kicsibe is. Hisz 3 évig fog odajárni. Erre tegnap senki nem tudott erről. Ott rohangáltam vele két emelet között. Végül szerencsére megjött egy illetékes. Kata eddigre már bárhova bement volna, csak had mehessen már be valahova. Szegényt mindenhonnan ki kellett hívnom, mert nem tudtam, hogy akkor hol is hagyhatom. Úgyhogy ahogy mondtam neki, hogy NO AKKOR ITT LESZEL! El is porzott és rám se bagózott. Annyi új játék volt és ott voltak a bölcsis társak is. Délben vagy 30X megkérdezte, hogy máskor is jöhetek ide??? :D:D:D
Úgyhogy nekem meg se fordult a fejemben, hogy én ott maradjak vele. Már ő sem először volt itt. Volt velem nyílt napon.
Azon derültem egy jót, hogy reggel már be se akart jönni a bölcsibe míg leadtam Szofit. Azt mondta ő megvár a kocsiban. :shock: :D Mert ő oviba megy. :D:D:D A másik vicces meg az volt, hogy délben Szofival mentünk Katáért és kérdezem az óvónőt, hogy Kata??? Erre leguggolt és elkezdi dicsérni Szofit, hogy milyen ügyes volt és segített neki elpakolni a játékokat stb és adott neki egy hajtogatott cicát papírból. Próbáltam mondani neki, hogy ő nem Kata, de nem hallotta,majd el akart köszönni …. :lol: mondtam, neki megint , hogy OKÉ de MEGKAPHATOM A LÁNYOM???? :lol: ne ekkor teljes döbbenet! Mondta, hogy úgy hasonlítnak. :lol:
Szofi is szereti a bölcsit. Ha minden igaz, ma mind a kettő ott fog aludni DU. :D Azért izgulok, mert eddig délben mindig hazajöttek!

UNOKAHUGINAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET! SOK TEJECSKÉT!!! GRATULÁLUNK!!!!

Paklincs!
Szorítunk ma nektek!!! :D
Ne is mond! :oops: most nagyon rossz így már cipelni, de ha kint lesz olyan jó lesz HA NAGY BABA LESZ! :D

Andi!
Nagyon sok boldogságot!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

nem olvastam semmit, ez is kivételes, hogy alszanak még a lányok és beugorhattam.

Erdélyben voltunk egy hétig, és hát Gyimesben nincs térerő, de nem is igen volt időnk kinyitni a laptopot.
Királyságos volt a lakóautózás, két ilyen picivel ezt csak így lehet Romániában, egy hétig úton. Nem voltunk helyhez-időhöz kötve, főzhettem, akkor álltunk meg, amikor rájuk jött a szaladgálhatnék.

Remélem mindenki jól van. Kint is, bent is. :)

Próbálok majd képet, volna mesélnivalóm is.

M.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1220332750.7261.jpg[/img]
Ez a hely[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1220332956.5264.jpg[/img]
Eszter[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Melinda
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Elveszett báránykaként újra a színen. Nyaraltunk, készültünk az iskolára, az jól el is kezdődött, én meg dolgozok itthonról amikor Ádám alszik.

A közben kialakult feszkót sajnálom, Aproo maradj, Valaki régről azért ha olvasol minket, azért annyira nem lehetünk tragikusak, felejtsd el ha megbántottunk, gyere ismét közénk!

Szülinaposoknak sok-sok boldogságot kívánunk utólag is, ugyanúgy, mint Vicának és babójának!!!

Úgy látom az ifjonc óvodásainkkal nem lesz gond, örömmel olvasom, hogy jól telt mindenhol az első nap. Annak idején nálunk is csak én bőgtem, Ákinak semmi baja nem volt egyáltalán. :D

A bilizésekhez is gratu mindenkinek, mi is próbáltuk, de egyelőre játékeszköz a bili, így ment vissza a polcra, majd jövőre folyt.köv.

Szégyenlem magam, hogy személyesen nem tudok reagálni, de gyors átolvasás volt, a memóriám pedig a régi.

Magunkról: Áki tegnap hazajött a suli után, köszönés nélkül rohant a szobájába, és elkezdte csinálni a házifeladatát... Milyen jó lenne, ha ez a lelkesedés maradna júniusig. :roll:
Ádámnak sorra jönnek a hátsó örlőfogai, így már 12-nél tartunk. Egy szót sem akar mondani, de még csak az első szótagokat sem, lelkesen mutogat és őőő-zik mindenre. :? Egyelőre nem aggódom, mert mindent megért, ügyes kis kölök, majd csak egyszer belejön... Most már két lábon járunk a játszótérre, ami kb 400m-re van tőlünk. Nyílván ennek a távolságnak a megtételére kb. 30 percre van szükségünk csak oda, de nem baj, majd ha minden követ és fűszálat megismerünk, akkor talán gyorsabban is menni fog ez. :lol:
Egyelőre még ugyanolyan álomszuszék, de bármilyen orvosnak is mondom, hogy mennyit alszik Ádi, mindenki körberöhög, hogy örüljek neki. Nem vagyok biztos benne, hogy ez normális, de amíg ilyen sokat mozog és vidám gyerek, addig nem törődök vele. Most is alszik még (20 órakor feküdt le)..... :shock:

A hétvégi képeket mindjárt csatolok, sztem magukért beszélnek, én egész nap csak olvadoztam nagyobbik fiam láttán... :D

Szép napot, hajrá Pocakosok!!! hali
v30

Kép

Kép

Kép

Kép nekem ez még nehéz

Kép látogatóink is voltak :-)

Kép

Kép Hűűhaa, még egy gyerek... :lol:
v30

szisztok, nekunk is mindegy a tali helye es ideje is, bar en sem igerem 100%-ra, attol fugg milyen napja lesz Zsofinak...csak irjatok korul, pontosan hol, es hol erdemes parkolni, mert nem nagyon ismerem a ligetet...sem a szentistvan parkot...

banana

Az elébb nem Eszterről akartam kettőt, hanem Melindáról is egyet:
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Zsu
Mica szemei :shock: Gyönyörűek :!: :D

Tali
Akkor holnap lesz tali? Végülis hol? És mikor?

Memme
Nagyon tuti lehetett az utazás!!!! Igigy-irigy :D Tájkép eszméletlen szép!!!!

Az első ovi-sulinaphoz mindenkinek gratula!

Pocisok: HAJRÁ!!!!!

Nevek
Úgy látszik most a "névtelen" pocaklakók korát éljük :lol: A játszón sem tudják az aynukák még a kicsik nevét. Mindenhol megy a "harc" vagy apukával vagy saját magukkal, rosszabb esetben a családdal. Szóval ne keserdjen el senki! Valahogy csak hívjátok majd! :wink: :lol:
Dorka: Lettihez drukk :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Igen Vali, magukért beszélnek a képek... :)

(Péntekig lapoztam vissza)

Léna, Pati, fogadjátok utópuszijaimat, nőjetek nagyra! :)

Rólunk kicsit:
jártunk egy ismerős családnál, a nagyobbik kislány két és fél éves, két hónapos a húga. Hát megtapasztalhattam a testvérféltékenység klasszikus esetét. A kislány folyton gyepálja a picit, akarva-akaratlan is. Láttam azt is, hogy kifejezetten bántásiból, meg azt is, ahogyan egyszerűen csak nem tud vigyáznia mozdulataira. Az anyuka mondta, hogy ügyeljek Eszterre, és hát igen. Egész délután alig tudtam letenni, folyton sírás lett a vége. Pedig igyekezett a kislány. Csak hát nem volt eléga húga, most beálítottunk neki még egy picivel, meg Melindával, aki a játékaira utazott ugye... Őt is bántotta, de Melindáról valahogy lepergett, nem sértődött be, odébbállt vagy egy erősebb mozdulattal leállította, aztán estére már nagyon egy húron pendültek.
De láttam hogy Melindának most mennyivel könnyebb a testvéresdi. (A pici babát sem bánotta). Volt pár hét - Eszter 1,5-2 hónapos lehetett- , amikor nehezen viselte a szoptatást pl., de hamar megtanulta, hogy ne ütögesse, ne lépjen rá. Ma már csak akkor bántja, ha kifejezetten bántani akarja, a dömperrel, motorral kikerüli, vigyáz az ajtónyitásnál, átlépi, h asír és én kinn vagyok, hív, hogy menjek be stb. És játszanak, tegnap pl. kukucs-játékot.
Anno fejlődéslélektanból azt tanultuk, hogy általánosságban - persze lehetnek kivételek - a gyerekeket az éntudatuk kifejlődése előtt érkező tesó nem viseli meg úgy, mint ha ez akkor történik, amikor már rájött, hogy ő és a világ - benne az anyukája - két különböző dolog. Nagyjából két év körül van ez, szórással persze.
Nem kell ehhez persze fejlődéslélektant tanulni, de amit azon a délutánon láttam, afféle illusztráció volt.

De azt is láttam, hogy mennyire kéne nekünk egy udvar. Gyimesben is folyton kint lógtak a füvön, részannyi energiám ment el arra, hogy lefoglaljam őket. Tulajdonképpen csak az etetés és a tisztába rakás volt a gondom. Lett rajtuk estére egy kis bio-szutyok, legalább volt mit lecsutakolni.

Viszont amikor hazaértünk, a szomszéd házaspár - akiknek nincs gyerekük és unokájuk - már úgy vártak, mintha családtag lennénk. El is vitték sétálni Melindát - nyugodtan kipakolhattunk.
Szerencsés találkozás ez: Melinda egy kis történés a hétköznapjaikban, lepakolnak valamennyit abból az óriási szeretet-halomból, ami bennük van de nincs kinek adni, mi meg tudunk szusszanni egyet. Kedves emberek, nem tolakodóak, mindig csak finoman jelzik, hogy "ráérnek, ha épp Melinda sétálni akar...".

Elküldöm, nehogy elszálljon, és kiszedem Esztert az asztal alól.

Kép

Kép

Kép
memme

Ezt meg az állatkertben láttuk: :D
Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Ok akkor szerintem a holnap 4 óra mindenkinek ok akkor csak a helyet kell lefixálni.....

Orsi

borsa

Sziasztok!

Éljenek az ovisok, szuper h. ilyen könnyen veszik az akadályokat!

Képek is nagyon jók!

Pocakosok, egyre izgibb a dolog, már nagyon várom a nagy híreket!

Nálunk: esti hiszti változatlan, de két napja már 5-10 perceket tök jól elvan egyedül az ágyon a játékaival. Szóval ott is lehet hagyni, magában gőgicsélni. Ez eddig nem volt. Ja, és megkaptuk az első igazi szemkontaktusos mosolyt is!
Voltunk ma dokinál is: 57 cm-rel született, most meg 55. Na j, akkor kúpfejű volt és ott centivel mérték, most meg olyan ráfektetőssel. Viszont 4190gr-t elértük, ami szuper, tekintve, h. 2970-nel jöttünk haza.

Szélcső: no, nem a mosolyért cserébe ( :) ) de megvettem.
Valaki elmondaná hogy kell kíméletesen használni?
Na jó, vannak fogalmaim, de hogy tisztítsam, mennyire tüntessem el a popiban a vékonybbik felét, mivel síkosítsam és meddig tartsam ott.....szóval kissé bővebb útmutatú, mint amit az eladó mondott, hogy ki a fene ért ehhez, kérdezzem az orvost..... :?

Na, lejárt a 10 perces szünetem, már nem elég a kismackó és a kisbéka, megyek megpróbálom elaltatni.

puszi mindenkinek és a holnapi találkozón fotózzatok!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nekünk is jó a holnap, csak Léna inkább 4ig alszik, szóval mi fél5-5 körül tudunk odaérni, akárhol is legyen az.
Nekünk sokkal közelebb van a park, mint a liget, de oda is eljutunk átszállás nélkül, szóval nem szeretném én eldönteni a kérdést... :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ancsa, Veronikusz köszi :wink:

holnap nekünk is jó :wink: 4-5 felé (nekünk jobb a liget :lol: :oops: )

Aprooka
átírtam a cd-ket ma vagy holnap feladom

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok,

vagyok én is bár félgőzzel... Ma megint nemalvós napnak indult, amit sikerült átalakítanom kicsitalvós nappá, ami egy fokkal jobb ;) Ha holnap délelőtt is rá tudom venni, hogy aludjon, akkor van remény, hogy bejutunk... Legfeljebb ordít és elindulunk haza...

A fotók nagyon jók, fel se merem sorolni, mert valakit csak kihagynék, azt meg nem akarom...

Aprooka, múltkori kérdésedre visszatérve (zöld kaki): én most azt vettem észre, hogy mióta abbahagytam a Laktoherbet, azóta megritkult a zöld szín, Aztán vasárnap megint ittam egy adagot és visszatért... Úgyhogy én most azt próbálom kerülni... Ja, mintát kitenyésztették, nem volt benne baci...

Steffi, nem felejtettem el, csak tegnap nem volt nyitva, ma meg apósom ment orvoshoz és mi vigyáztunk a házra (meg a kutyára) reggel.. De terveim szerint megyünk ma még sétálni, és ha jól emlékszem 6-ig nyitva van... De mintha szójatejet és joghurtot láttam volna az Auchanban is (de hogy tartósítószermentes-e azt látod nem tudom :( )

Lányok akkor holnapi tali hol?

Banana, én a Felvonulási teret (van ennek is új neve?? :oops: ) tudom, hogy ott biztosan meg lehet állni (arra nem emlékszem sajna, hogy fizetős-e), ha a ligetbe megyünk... Szt István park esetén pedig a környező utcák, de ott minden fizetős, az tuti... :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Bocsi lányok, csak sírni jöttem egy sort.
Férjem 20 perce hívott, hogy ki kell mennie Londonba és rakjam össze a ruháit, mert már elindult a futár ide hozzánk. :oops: Olyan gyors volt a pasi, hogy már el is ment!
Férjem rögtön indul a reptérre és csak valamikor holnap éjfélkor jön haza. Kicsit se vagyok idegbeteg! :evil: :oops: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano!
Ezer köszönet, de tényleg írj címet, h. küldhessek üres cd-ket!!!

Judy, nálunk minden éjjel van zöld kaki, de majdnem biztos, h. azért, mert este nem elég már a kétóránkénti láncetetés sem, hanem közben megiszik 20-40 ml mecsek teát (KÖMÉNY ÉS KAMILLA)
Amikor nem iszik újra aranysárga a kaki.
Olyan furi, h. este amikor pont több tejci kéne, akkor érzem úgy, hogy sokkal kevesebb van, Levi meg csak követelődzik.

Veronikusz, Hármaska tuti érzi, h. még maradnia kell! (bár amikor mi beindultunk, apjuk pont azon a napon volt éjszakás, és másnap meg nappalos, tehát 24 órázást kellett átszervezni, de mi meg tudtuk oldani.)Mivel London macerésabb ezért tuti egyben maradsz még!!!

Kérdés (a szélcső használaton kívűl): ma kaptam 6 hetes csípőszűrésre beutalót, gondolom ez stimmel, ekkor kell menni, de a koponya és hasi uh-ra azt mondták, hogy majd 3-4 hónaposan. Nektek is olyan későn volt???

Erdély: ÖRÖK SZERELEM!!!! Régen 3-4 havonta mentünk, most meg nem voltam közel 4 éve. Úgyhogy irigyirigyirigy!!!Csodás képek

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka, a Laktoherb-ben is édeskömény van, ami átmehet a tejbe... Nem lehet, hogy a köménytől van? Mást nem tudsz neki adni Mecsek tea helyett?
Amúgy estére nekem is jóval kevesebb tejem van, a védőnő szerint egész egyszerűen azért, mert fáradt vagyok...

Veronikusz, nem irigyellek. :( De biztos megvárja Hármaska, hogy visszajöjjön a párod!!!

Lányok, nem tudjátok véletlen, hogy ha unión belül utaznánk a picurral, akkor neki milyen papírok kellenek? Kb két hónap múlva mennénk ha minden igaz, de mint tudjuk Magyarországon minden időbe (sok időbe) telik :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Memme
, nagyon szép helyen voltatok. lakóautót honnan béreltetek? Esetleg minket is érdekelne a dolog. :)

Vali, megismertem ám a kis vendéget! :) (Emano :))

Bilizés-szobatisztaság. Bene ma is bekakilt. Tök ciki. Borsa, azért nyugtass meg. Nem akartam én rálőcsölni ezt a dolgot az óvónőkre, hiszen ez az én dolgom, ők mondták, hogy menjen nyugodtan... De azért remélem szólnak, ha mégse menjen.
Amúgy egyedül volt ma már, az ajtóban azzal fogadott, hogy mit ettek, mit játszottak. És hogy jön oviba holnap is! Úgyhogy majd lehet, hgy még a héten bent is alszik. (bár ma itthon sem alszik. :roll: )

Ma voltunk vele fülészeten is kontrollon. hallásvizsgálat nem sikerült, mert nem hagyta magát. :( a dokinő meg felszúrást emlegetett, ha nem gyógyul be a gyulladása. (kaptunk még egy hetet) de ez nekem nem tetszik. kapásból nem fogom engedni felszúrni. Ha tudtok valami jobbat, szóljatok!

mtunde

szJudit77
http://www.hivatal.kispest.hu/okmanyir/utlevel.htm

Aprooka
az édeskömény teát Balázs pocakja sem bírta!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Judy, mi útlevelet csináltattunk Ádámnak, azt mondták az okmányirodában, hogy az kell.

Veronikusz, ne idegeskedj, nagyon nehéz neked így, de biztos megvárja Picurka az apukáját!!!

Találkozó nekünk sajna már nem jó, mert Ákos itthon van délután, s tanulnunk kell. :cry:
v30

Köszi lányok, valahogy sejtettem :( Akkor irány az okmányiroda... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy,
de az édesapát otthon ne hagjátok!! mindkettőtöknek alá kell írni a papírokat!!! :lol:

Aproo,
bekrémezed, popsi széle, óramutatóval megegyezően tekered és tolod befelé... aztán én bent is mozgattam, hogy 1. legyen inger, 2. jöjjön a gáz
tisztítás: forró víz + ki kell fújni fecsi is jó, az biztos van otthon!

nekünk inkább liget, de holnap tudok biztosat, hogy megyünk-e...

Memme,
tiszta Melinda avatar Eszter!!!!! szerintem a tesóféltékenség annak is a függvénye, hogy hogyan foglalkoztak az elsővel... :wink:
tök jó, hogy van sétálós emberetek!!!! :lol:

Vali,
szupi fotók!! Áki meg nagyon ügyes!!!

Veronikusz,
szerintem megvárja Hármaska az édesapját!! :wink: drukkkkkkkkkkkkkkk!!

Dorka, neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zsófi, Te is mingyárt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés:

holnap mi is megyünk, nekünk a liget jobb...

Patrícia: Isten Éltessen sokáig!!!

Veronikusz: Írok majd....

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz, nyugi. Gondolok rátok.

Gyuzsó, de jó h itt vagy, hova is menjünk szombaton?

Tünde, majd megkeresem az email címet vagy a prospektust.
Első nekifutásra én is átgondolnám ezt a fülfelszúrást. Sajnos nem vagyok ismerős ilyen téren.

Steffi csak úgy: :)

Szombaton beugrottunk a Brendonba egy apróságért. Nagyon ritkán járunk ott. Legelőször két éve ilyentájt, amikor Melindának vásároltunk be. Amúgy is élénken kísért mostanában azoknak a napoknak az emléke. Nem is jó szó, hogy emlék. És láttam ott a pocakosokat, és annyira gombóc volt a torkomban...

Testvérféltékenység: igen, biztos nem mindegy hogy szoktatják az elsőt, de itt inkább azt látom, hogy Melinda valahogy belefolyt a dologba, megtanulta mint annyi minden mást, hogy mit szabad a tesóval, mit nem. Ezzel a kislánnyal is rengeteget foglalkoznak, abszolút odafigyelő, szeretetteljes a családi légkör. De nehezebben idomul az új helyzethez. Pl. csinált ilyet, hogy gyengéden megsimogatta Esztert, aztán boldogan mondta, hogy "Simogattam és nem sír, látod?". És nem győztem mondani, hogy nagyon ügyes. Aztán fél perc múlva belemart. :roll: De hát nem lehetett elvárni, hogy az adott helyzetben fegyelmezze magát. Csak Eszter iszonyúan elfáradt, mert nincs hozzászokva, hogy karban tartsák sokat, rólam nem is beszélve. (Eszter nyolc kiló).

Kép

Kép

Kép
memme

Judit!
Én úgy tudom hogy útlevél kell neki, mert ugye kártyás személy ig.-a nincs. :D Szofinak is az kellett mikor 2 hónaposan Münchenbe mentünk. :D

KÉPEK MIND NAGYON SZUPEREK!!!!!!!!!

Tünde!
Ez tényleg nem hangzik jól. :oops: Én sem engedném, hogy felszúrják. :oops:

Férjem:
Tudom, hogy nem fog megszületni holnap, de akkor is ez idegtépő, hogy nincs mellettem senki. :oops: Már a papámék is elutaztak. :oops:
Most azt próbálom „megbeszélni” Töpivel, hogy ne szülessen meg olyan gyorsan. Mármint legyen időnk beérni, lányokat leadni stb.

Memme!
Nagyon szépek vagytok! :D Két kis tündér!!!
Erdély miatt irigy! :D
Mekkora volt a te pocid szülés előtt??? Hány cm??? :D
Kedvenc doki bácsid, tegnap odajött hozzám üdvözült mosollyal CTG-n. Nagyon jól esett. (mellesleg mint legfőbb FUN tag, rögtön te jutottál az eszembe :D:D:D)

DU ott alvás:
Bocsi, de ezt le kell írnom, mert nagyon büszke vagyok! :D:D:D Úgy az oviban Katát, mint Szofit a bölcsiben, ÚGY, DE ÚÚÚÚGY megdicsérték, hogy milyen ügyesek voltak a DU-i alvásnál!!!! :D:D:D megkönnyebbültem. :D Igaz biztos nem aludtak annyit és úgy mint itthon, de legalább ma hamar le tudom fektetni őket és jobb híján neki eshetek a hegynyi vasalni valónak. :oops: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
merre jársz??? :D ma még nem "láttunk".

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok
gyorsan bekukkantottam, hogy lássam, hová megyünk holnap, de látom még nem dőlt el :lol:
Nekünk mondjuk a liget kicsit körülményes, de szívesen megyünk bárhová.
Hosszúhétvégéztünk Balatonedericsen, elég kellemes volt. Jöttek Anyukámék is, így strandolás is volt, meg Afrika múzaum, meg bográcsolás, szóval elégedett vagyok :)
Sajnos úgy vettem észre, kevesebb a tejcsim.. :? lehet, hogy az átaludt éjszakák miatt, mert így akkor nincs aki leszívja :lol:
Most délután, hirtelen ötlettől vezéreltetve, leturmixoltam neki egy almát és be is tömte. Mondjuk vicces volt, ahogy cumizó nyelvmozgással próbálta nyelni, de aztán belejött (miután rájött, hogy nem a kezéből jön az édes pempő) és a kanalat is kivette a kezemből :D
Tudom még kicsit korai, de láttam rajta, hogy éhes. :(
Asszem visszaszokunk az éjszakai szopizásra (vagy mellszívózásra :? ), délutánonként meg maradhat egy-egy alma.. Mit gondoltok, tapasztaltabb anyuk?
Mindjárt visszaolvasok.
Vendég

Tünde Bioptron lámpa????
Sosem hittem benne. Petinek szájsebészeten nem nyúltak a fogához, úgy be volt gyulladva, bucira volt dagadva az arca, őrülten fájt... nem tudtam mit kitalálni, elkezdtük lámpázni. Egy hét alatt meggyógyult és nem kellett kihúzni a fogát.
Fanni (nagyobbik kutyám) farka eltört egyszer. Majdnem amputálni kellett, mert nem volt vérkeringése... Kétségbeesésemben lámpásoztam. Van farka, pikk-pakk begyógyult.
Kristóf füle a huzatot nem bírja, időnként fájlalja. Meg lehet, hogy a foga is oda sugárzik, de lámpásozni Őt is szoktam. 3-4 alkalom és megszűnik a fülfogdosás.
Lehet, hogy hókuszpókusz :D de nálunk mükszik.

Veronikusz Nem tudok vígasztalót... Kitartás! Lányokhoz meg gratula! Nagggyon ügyik!

Aprooka Nagyim ősi bébitea receptje: pár szem kamillavirág+pár szem ánizsmag+1 dl forróvíz (csak az arányok miatt). :D Kristóf szerette és sosem fájt a pocija. Hátha segít.

Kép
vkbrigi

Kövezzenek meg akiknek nem jó de akkor lehet a liget? és ha igen ott hol bocsi a rámenősségért de szervezésileg tudnom kéne mi a végső döntés!!!!!

Tünde!
Holnap kivesézzük :D

Memme!
Nagyon édes képek gyönyörű helyen voltatok!

Orsi

borsa

Séta
Én is inkább a Ligetre szavazok. Mi is BKV-val megyünk.... Persze a Szt. István park is megoldható éppen.

Veronikusz
Csajok nagyon ügyik az alvással! Hármaska meg tuti megvárja Apucit, Te viszont ne stresszeld magad!!!! Tudod, hogy érzi a Töpi!

Bori
Teljesen normális, hogy ilyenkor csappan a tej mennyisége!!! Ilyenkor, 3 hónapos kor körül van egy fejlődési ugrás, és ezáltal megnő a tejcsire való igény. Ha kicsit többet szoptatsz, akkor beáll a keresletre a cickó. Ez majd olyan 6 hónapos kor körül megint így lesz. Alma: Hát szerintem nem a legszerencsésebb még bármit is adni. Túl pici és hiába ízlik neki, az emésztőrendszere még nem elég fejlett ahhoz, hogy kellően megeméssze. Ez persze nem azt jelenti, hogy bármi változást is fogsz nála látni. Egyszerűen csak megterheli a pociját. Esetleg nyügibb lesz, de lehet, hogy az sem. Hosszú távon okozhat problémát, ha nem megfelelő időben vezeted be a kajákat. Tudod, ez olyan, mint a vattacukor. Isteni finom, enné az ember minden nap, de piszok egészségtelen :wink: Na jó, az alma nem az, de a vattacukor sem pillanatnyilag okoz majd bajt, hanem ugye később és itt nem a pusz kilókra gondolok.
De persze ez az én véleményem :wink:
Van egy kissrác a játszón. Most 13 hónapos. Nagyon rossz evő és mindent kipróbáltak nála. Így 10 hónapos kora óta tolja a sóletet :shock: Ennek ellenére semmi baja, de mégcsak nem is pukizik tőle, hasa sem fáj.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dóri,
mi nagyon szívesen mennénk veletek csak félek, két babakocsi nem fér be.. :oops: Merről jöttök?
De asszem a 105-össel tényleg meg tudjuk oldani.

Cukipofa,
igen, mi is 105-ös vonalon, mom-nál. Jó hosszan megy ez mindenfelé szerencsére. hacsak meg nem variálták megint legutóbb. :?:

Minden babás kép nagyon cuki, rakjatok fel még! :)

Rólunk is kettő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.27 10:17-kor.
Vendég

Sziasztok!

Emano!
Boldog-boldog-boldog születésnapot kívánunk :D

Vali!
Képek: :D :D :D :D :D :D
Nem csodálom, hogy olvadozol...

Brigi!
Mi is bioptronozunk állandóan ha baj van :D :D :D
Már annyi mindenre használtuk és naaaaaaagyon bevált nálunk.

Veronikusz!
Apjuik biztos visszaér időben...szülésnél tervezi az ottlétet?????
Katánál, Szofinál ott volt ugye???????

Ovi!
Reggel bementünk és eljöttem...
Még csak meg sem kérdezte egész nap, hogy hol vagyok... :?
Mondjuk tudta, hogy ebéd után megyek, így nem volt miért kérdezgetnie.
Holnap még ugyanígy aztán csütörtökön már ottalvás, de Orsi már így is tiszta ideg, hogy nem alhat ott...
Ebédre káposzta volt és megette :shock: ott mindent megeszik...
Amikor eljöttünk odaszaladt az ovónénihez és megpuszilta :D

Na megyek fektetni a kölyköket....

Kép

Kép
cukipofa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: