A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Juci,
Megkönnyeztem a videót, nagyon szép! És ráadásul ez a szám a nagy kedvencem! :wink: Pont tegnap este hallgatuk a párommal egy párszor!

Tonti,
Szépek vagytok! Messze laktok a parttól?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Hahó!

Juci!
Nagyon jó ötlet ez a videó!Mi is akarunk! :lol:
Puszild meg a bébijeid 2-2 szülinapi puszival helyettem is! :wink:

Tonti!
Nem is látszik rajtad,hogy "gatya" vagy! :lol:

Csajok!
Ha csak tápszert kap a gyerek,akkor mikor és mennyit és mit kell adni neki inni?Vagy nem kell semmi a táp mellé?

Itt vagyunk.A kép címe:Azért nézünk így anyára,mert imádjuk(ami folyik belőle mellmagasságban)! :lol: :lol: :lol: Kép

binyek

Változik az előző kérdés:ha egyik etetés szopi,a másik meg tápszer,akkor hogyan kell itatni mellé a babát?

Majácska kezd cumisüvegből enni...Hála istennek! :roll: Az első 2-3 alkalommal negyed órát dugdostam a szájába a cumisüveget!Úgy ordított közben,mint akit nyúznak.Egyszer csak elkapta és onnan kiszívta egy menetből a 90 ml!Bolond egy tyúk,én mondom!Bár most nagy a szám,de akkor a könnyeimet nyeltem,mert úgy sajnáltam a kis gyagyást! :cry:

Nem elég már a tejem minden szopira,ezért találtam ki,hogy egy szopi-egy pótlás,de így meg annyi termelődik a 6-7 óra alatt,hogy Marcell az előbb 180-at szopott!Még jó,hogy nem hányta ki!Még sose evett ennyit... :shock:

Nem tudom miért lett ilyen kicsi a fénykép.De ha rámentek a Picasa-s albumunkra,akkor az utolsó kép ez(nagyban). :wink:

binyek

Binyek
Én próbáltam nekik vizet adni,nem mondhatnám,hogy állatira itták volna(bár azt mondják,ha szomjas,akkor megissza a baba a vizet)Amikor olyan dög meleg volt júliusban és nem akarták a vizet,én adtam nekik hipp teát(azt ami 4 hós kortól van).Persze jó anyához méltón inkább szine volt mint íze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Esti alvásunkra meg van a megoldás.Nem a megfelelő szögben raktam a Bercust a helyére,ő nem volt hajlandó elaludni,mire a Marci elaludt volna,pont felsírta,aztán cseréltek.Ez így ment 3 napig fél 10-től fél 12-ig.Azt hittem megőrülök.Ma napközben 10-től estig kb 1 órát!!!!!!!!!!!aludtak fejenként,mert nagyi kényeztette őket amivel jól felborult a napirend.Ettől csúszott a nap,de most legalább elájultak.

Tonti
Már tegnap is akartam írni TÖK JÓL NÉZEL KI!!!!!!!!!!!!!

Juci?
Vendég

Binyek,
szerintem nem kell inni adni nekik. Elvileg szopi+tápi mellé nem kell, de azt nem tudnám megmondani, hogy a kániikulában, meg ha sokat izzadnak, akkor kell-e. Nálunk 6 hónapig nem volt semmi csak szopi+tápi. Aztán most már a főzelék után mindig adok vizet, de pl. Barni szinte egyáltalán nem issza. Teát nem adok. Viszont sokat szopizik, azzal pótolja a folyadékot is.

Judit
Boldog első szülinapot a lányoknak! Hogy izgultunk értük mindannyian egy évvel ezelőtt! Nagyon ügyes mintamami vagy!

KépKép
lili73

Binyek,
Én nem adok a tápi mellé pluszba inni. (Volt olyan a nagy kánikulában, hogy adtam egy kis babavizet.)
Nekem a védőnő és a doki is azt mondta nem is kell, ugyanúgy mint a tej mellé sem.

Tonti,
Csatlakozom az előttem szólókhoz, jól nézel ki! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Juci! A video nagyon klassz. Boldog szülinapot a lányoknak! Nagyon kiváncsi vagyok a képekre.

Rebe! Nálunk is megy a klíma a kocsiban is és a lakásban is. Persze nem vadul és nem közvetlenül a gyerekekre. Ti már voltatok moziban és sétálni külön? De jó. Nekem egyenlőre csak bővül a listám, hogy mit fogok később kivenni tékából, de az nem ugyanolyan.

Binyek! Enyémek nem kapnak vizet. Most már csak tápisok, de én akkor sem adtam, amikor még vegyesen kapták anyatejjel. Mi dokink szerint nem szükséges, hiszen mindkettő nagyrészben víz.

Tápszer meddig áll el? Ez nekem is örök dilemma. Én mindig frissen készítem el, hűtőben nem tárolom. Viszont nálunk Mira néha nyammogós, nem eszi meg egyszerre az adagját. Ilyenkor egy órán belül még kínálgatom a bekevert adagból, utána már kiöntöm. Addig nem teszem hűtőbe, és nem lett tőle semmi baja.

Tonti! Sajnálom, hogy nincs segítség, remélem hamarosan találtok. És tényleg nagyon csini vagy. Irigy, irigy, ahogy te mondanád :D

Sotke! Nagyon szép kis család vagytok és te is csinimama. Jó, hogy ilyen szuperül viselték a keresztelőt.

Mi is túl vagyunk a keresztelőn. Kemény volt. Együtt tartottuk a hugim 2 hónappal idősebb kislányával. Enyémek végigordították az egészet, de a tisztelendő asszony nem rövidített és fogalma sem volt róla, hogy kihez melyik gyerek tartozik, hogy hívják, ki szülő, ki keresztszülő. Senki nem hallott semmit a szertartásból, csak a gyerekeim hangját élvezhették. Viszont utána nagyon jól sikerült a családi összejövetel. Kibéreltünk egy vadászfogadót. Klassz kaják voltak, a sok gyerek tudott rohangálni a ház körül, volt egy szoba, ahol lehetett altatni őket. Így egész napos program lett a keresztelő.

Szerdától pedig NYARALTUNK!!!!!!!! Nagyon szuper volt, de nem túl pihentető. Két csecsemőnek összepakolni, kocsiba bepréselni, elindulni horror. Viszont nagyon élvezték. Mirám, aki eddig nagyon félős volt teljesen kinyílt, ugyanúgy mosolygott egész nap, mint itthon és nagyon élvezték a két unokatesójuk társaságát. Még az étteremben is jók voltak, néha egyszerre is sikerült ennünk a férjemmel.

Mostantól viszont újra hétköznapok. Szerdán sebészet Tomival, hogy ne unatkozzunk. Valami tályog képződött a kis popóján és mivel közel van a végbélnyíláshoz ki kell metszeni, nehogy gond legyen belőle. A héten kezdjük a BHRG-s gyógytornát + mellette továbbra is megy a Dévény torna + babamasszázs.

Kép

Kép
szofi74

Szofi és a képek?? a nyaralásról meg a keresztelőről??

én is nagyon izgulok a keresztelő miatt, jövő vasárnap lesz. a meghívó elküldve mindenkinek, jönnek szegedről szentesről, szolnokról, szhelyre :) Országos keresztelő lesz :) őket még valahogy itt is kell altatni :)

Juci!! képek mikor lesznek??Olllyan kivi vagyok!!

zsuzska80
Szombathely

Hű Szofi
Zajlik az élet nálatok.Sajnálom Tomit.És ez mitől lehet neki?Ha lesz időd,tegyél fel képeket,kíváncsi vagyok.Irigy,irigy a nyaralás miatt :lol: Mi jövőre mindenképp szeretnénk menni.

Képzeljétek,csajaim 2 napja kiváltották a déli tápszert gyümire!Úgy örülök,mint majom a farkának :lol:

Ja,én vizet most adok nekik a déli gyümi mellé,amúgy tényleg nem szükséges,esetleg a nagy melegben.

Tonti
Szupik a képek.Valaki ide is varázsolhatna a kertünk végébe egy tengerpartot.El tudnám viselni.

Banika
Örülök,hogy megoldódott az esti alvásrejtély :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk ám, csak tegnap kellemesen fáradtak voltunk, ma meg délelőtt Dévénnyel telt.
Honlapon talán estére lesznek, de nem ígérem. 400 feletti képet készítettünk, 118-at válogattak ki a lapra. Szuper volt a buli, csajok nagyon élvezték, azt hiszem bevállaljuk jövőre is.

Egy kis előzetes, a többit a honlapon keressétek majd

Kép

Puszi!

Judit

jucicuki

előszöris a MEISZTER LÁNYOKNAK BOLDOG SZÜLINAPOT :D :D :D :D :D a videó annyira megható :cry: :D puszi a csajoknak :D (a végén csak ettek a cukrázdás tortából :twisted: én is répetorta meg bulátapárti vagyok :wink:
tonti tényleg tuti jól nézel ki :wink: meg az egész kis család :D
nálunk hatalmas a rumli mindkét lány egyszerre ordít jázminka annyira hogy 1 pillanat alatt lila lesz és nem vesz levegőt és nagyon megilyeszt,nem értem mi van velük most az új tápszer már megint nem jó :shock: :?: kivagyok hogy nem tudom mi bajuk :cry:
tápszeres anyucik milyen szinű a gyerkőceitek kakija és hányszor milyen állagút kakilnak egy nap :?:

lanyané

Lanyáné

Enyém fiúk jó zöldet kakiltak a beba-tól,Marci napi 2-t,Berci sokáig napi 5-6-ot(az még sárga volt).Most beálltak a napi 2-re.Bár szombat óta nyomjuk a milumilt,attól tegnap kicsit fostak és olyan kellemes fosbarna a szine.Ma semmi bajuk.Na ezt jól kielemeztem.Milyen tápot esztek?
Nem lehet,hogy kevés a kaja?Gondolom jön vmi idő is,mert nálunk is ugrott a napirend átmenetileg.

hipp 2-es probiotikus és ha-s tápszerek a dm-ben 1059ft-ért a készlet erejéig ha valaki használja
Vendég

Juci

Már vagy tizedszer nézem a videot és még mindig csak bőgök rajta.
Nekem még mindig te vagy a mintaanyu,akinél sosem szakad el a cérna.
Vendég

banika a bebát eszik most,a milumiltől sárgásbarnát nyomtak de ami fosott napi 5-6szor,jázmi meg napi vagy kétnapi egyszer nyomott nyuszibogyót.akkor holnap megyek a dokinénihez hogy ez sem jó kiváncsi leszek mi van még a tarsolyában.most napi 6szor esznek 100ml.t de szerintem adok 110ml.t csak ppici visszafolyik a pofijukból azért gondoltam hogy sok és nem terhelem a gyomrukat de szerintem is éhesek olyan kis haramiák.
varga fiúknak cupppp :D

lanyané

sziasztok
csak azért ugrottam be, hogy egy napot késve ugyan, de nagyon boldog születésnapot kívánjak magam és kis családom nevében is a Meiszter lányoknak, Dorkának és Lilinek, és virtuálisan megveregessen anyukájuk vállát és megrázzam a kezét. (tényleg sosem szakadt még el a cérna? :wink: )
képek szuperek, Tonticáék is nagyon szépek ám! Lanyané, Ti is!!
bocs, de egyszerűen nincs időm jönni. olvasni tudok, írni.... áááá... de igazság szerint nem is sajnálom igazán, mert jobb programom van. nem bántásból, ugye értitek?
próbálok azért nem elveszni, bár sok embernek nem hiányzom, de nekem azért hiányozna a topik, ha teljesen eltűnnék.... :lol:

Kép
an°°di

CSajok, köszi mindenkinek a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!
Nem vagyok ám mintaanyu... :oops: de azért jól esik.

Andi, nekem hiányoznál :cry:
Nem szokott elszakadni, legalábbis a lányokkal nem (uram biztos tudna mesélni :lol: ) ha nagyon fáradt vagyok, v. nagyon kikészítenek, mindig elég arra gondolnom, hogy milyen nehezen lettek nekünk és hogy majdnem elveszítettük őket. Ilyenkor összeteszem a két kezem, hogy tudnak "rosszalkodni".

Képek felkerültek :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci
Jaj,nagyon jók a fotók.Jó kis buli lehetett :wink:
Vendég

Szofi,
Igen, mi már voltunk többször is külön moziban. Anyukám szerencsére tündér, bevállalja őket, és jól is csinálja, rá merem bízni a csajokat simán. :wink: Megfürdetjük őket, és az utolsó etetést kell anyunak csinálni, utána meg leteszi őket aludni. Szerencsére az enyémek este szinte azonnal elalszanak, szóval nem kell kínlódnia.
Az anyósomra semmi pénzért nem bíznám őket. :oops:
Képeket tegyél a keresztelőről és a nyaralásról is!

Sotske,
Ügyik a csajok! Milyen gyümiket esztek már?

Lanyané,
Az én csajaim kakija zöld. A BEBA-tól sötétzöld volt, a Milupa Milumiltől nem annyira sötét zöld, néha sárgás. Átlagban napi 2, és van fosás nálunk is! :D
Mi most 170 ml-t eszünk, és nálunk is visszafolyik egy kicsi!

Juci,
Ne szerénykedj, tényleg mintaanyu vagy! :D

Képzeljétek mi volt tegnap. Anyós már megint alkotott. Hozott egy nagy cserepes virágot. A következő párbeszéd zajlott le köztünk:
A: Engedd meg, hogy felköszöntselek névnapod alkalmából!
Én: (Szemeim kikeredve) Milyen névnapomon? Nem most van a névnapom, hanem márciusban.
A: Na de hát pénteken volt Beatrix, nem most tartod?
Én: Most tartanám, ha Beatrixnek hívnának. (Ekkor már nem bírtam és pofákat vágtam)
A: Miért, hát nem Bea vagy?
Én: De, csak nem Beatrix, hanem Beáta. Nem mindegy.
Hát kész is voltam rendesen. :shock: Nem tértem magamhoz egy darabig. Most már nevetek rajta, de tegnap nem találtam viccesnek. Hogy még a nevemet sem tudja megjegyezni rendesen! :shock: Pedig már 4 éve együtt vagyunk a párommal. Tudom én, hogy jót akar, de nagyon béna. Megmondom őszintén nem merném a gyerekeimet rábízni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.09.01 23:44-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Binyek :P
Én már többször is adtam nekik édeskömény teát. A nagy melegben nálunk bevált.

TÁP:
Nálunk 5-6 órát is van hűtő nélkül, semmi baja tőle a gyerekeknek.

Lanyané :P
Nálunk a gyerekek beálltak a napi 1 kakira, olykor 2 naponta van csak. Márkóé aranybarna, Milcsié a beba-tól zöld volt, de a Milupától megint barna.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hello!

Koszonom szepen a dicsereteket, jol estek! :D

Juci: nagyon jo ez a kep, ki csinalja ezeket, Te vagy az urad? Amugy igazad lehet, Te nagyon sokat szenvedtel ezekert a kis eletekert! Megerdemled hogy boldog legy most Veluk! Nagyon jo anyukajuk van de azert ne vidd am tulzasba, neha majd kemenyen fegyelmezned is kell majd. 2 eves koruktol igen el szoktam "romlani" a gyerekek. :roll: Mondom nekem sem a kicsikkel van bajom. :oops:

Andi: nekem hianyzol es sajnalom hogy eltuntel es hogy a masik topokon sem tudlak nyomon kovetni. :cry: De a kepeket azert meg szoktam nezegetni. :D Olyan edesek!!! :D Nektek is mindjart szulinap! :D

Hulla vagyok, megyek lefekudni.

KépKép
KépKép
tontica

Rebe: anyost sajnalom, nagy eges lehetett! :roll: :? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Lanyané
Halkan mondom csak,enyémek 5 hetesen úgy bevágták a 100ml-t napi 8x,azt se mondták jajj.10 hetesen 150ml-t nyomtak szintén napi 7-8x.Aztán átálltak a napi 5x kajára,pillanatnyilag 170ml,de lassan kevés lesz azt hiszem.A Bercusnak tuti.Mióta eszitek a Bebát?Mi szombat óta a milumilt.Még várok pár napot,hogy megszokják-e.Bár ők jól érzik magukat.Ma a Bercus egyet nyomott,Marci a vészesebb,de nála az antibigyó miatt is egy nagyobb pukinál jön a leve is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rebe
Anyós nem semmi(mondtam hogy akkor jó ha porhanyós :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Nagyon boldog szülinapot Dorkának és Lilinek!!!

Rebe! :shock: :roll:

Tontica! Nagyon jól nézel/néztek ki!! :P

Eszti! Jók a képek!

Szofi! De jó nektek, nyaraltatok... :D

Binyek! Én is adok nekik néha édeskömény teát, mert néha fájdogál a pocijuk, bár sokat nem használ.... :?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
riddencs

Rebe!

Nem semmi az anyósod! Elég gáz szitu lehetett :lol: :lol: :lol:

Csajok van két Pampers kuponfüzetem, júli 5-szept 30-ig érvényes, de egy hete jött meg, eddig meg anyósnál volt. Szívesen átadom, ha akarjátok, mert én ennyi pelust úgysem veszek addig. Tesco, Rossmann-ban beváltható.

Puszi!

Judit

jucicuki

Tonti ezt a szülinapos montázs-t én csináltam.

Judit

jucicuki

Juci! nagyon szuperek a képek!!! azt a sok felfújhatós játékot most kapták?? de szuperek!!!

a videót, azt Ti csináltátok? ehhez kell külön video szerkeztő progi? vagy hogy csináltátok?

Pont kérdezni akartam a répatorta receptet, de már megtaláltam:)

már most neki kéne állnom szervezni hogy januárra végezzek:):):)

tényleg szuper volt minden!!!! és csinik voltak a lányok is meg Te is:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2008.09.02 08:05-kor.

zsuzska80
Szombathely

Tényleg, voltatok egy éves státuszon?? mekkorák a lányok?

zsuzska80
Szombathely

Lanyané :P Banika :P
Az én fiaim most napi 6-7x esznek. Tápból 120-at adok (az ugyebár 130 lesz kb.), Márkó anyatejből is ennyit kap, Milcsi anyatejből már 150-170-eket szopizik... ha a mérlegnek lehet hinni... Mondjuk Milcsi ugyebár sokat bukik.
De Mariann, mivel a Te lányaid nagyon szép súlyúak, simán lehet, hogy nem kell nekik több. Én eddig olyankor emeltem adagot, amikor a kaja után még sírtak vagy cuppogtak.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok!

Videót kettesben csináltuk urammal, jó sokáig tartott, külön programmal, én eredetileg PPS-ben kezdtem, aztán Ati segített videóformátumot készíteni belőle.
Játékokat mindet a szülinapra kapták.
Holnap megyünk a védőbe, ma kardiológia és orthopedia volt.
Dorka ductusa még nem záródott teljesen de már csak nagyon minimális eltérés van, fél év múlva kontroll.
Doki szerint lábuk rendben van :shock: hát a gyógytornászunk szerint nem és szerinte kellene gyógycipő, ezért mentünk, persze nem írta fel...

Judit

jucicuki

fanni amikám kaja után is zabálja a kezét :oops: és mégis pici visszafolyik :shock: ez az anyaság jó kis találóskérdés :D ma lemegyek dokinénihez adjon másik tápot sötétzöld a kaki és aminak tiszta kiütés a feje :shock: nem értem

lanyané

NAGYON BOLDOG SZULINAPOT PETRANAK ES HUBANAK!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
tontica

Visszaolvastam a múlt hetet.

Riddencs, Fanni, Lanyáné! Gyönyörűek a gyerekek. Vékony mamáik pedig nagyon ügyik. Hogy a fenébe sikerült mindenkinek ilyen gyorsan ledobni a pluszait?!

Rebe!
Köszi a rendelős oldalakat, nagyon jók. Némelyiket én is ismertem, a többit most lementettem. :wink: Ami a névkavarodást illeti ismerős a szitu. Volt egy tanárom, aki már 4. éve tanított, amikor még mindig megkérdezte, hogy Beatrix v. Beáta? Hozzáteszem, hogy a nyitott napló előtt ült, elég lett volna belenézni. Engem már ez is dühített, hát még anyóstól, ez nagyon durva.

Binyek! Már az előzőben is akartam írni, hogy majdnem egyidősek vagyunk. Na jó én 11 nappal öregebb. Kicsit megkésve ugyan, de nagyon boldog szülinapot kívánok.

Hát képekkel gondban vagyok. A keresztelő templomi részén nem nagyon készült, mivel mi a törpéket próbáltuk nyugtatgatni és a rokonság sem nagyon kattogtatott. Szerencsére előtte a "ruhapróbánál" megörökítettem őket.

Balerina:
Kép

Párban:
Kép

Ó, a kalapom!:
Kép

Kép

Kép
szofi74

Andi! Én is szeretnék csatlakozni és nagyon boldog születésnapot kívánni Hubának és Petrának. Így meg aztán pláne nem ér eltűnni! És a szülinapi beszámoló, képek.... ?

Judit! A képek alapján nagyon klassz lehetett a buli. Látom torta kérdésben alul maradtál. Ez nálunk is nagy harc lesz az egyik nagyival. :cry:

Kép

Kép
szofi74

Andi!

Boldog szülinapot a gyerkőcöknek!

Szofi!

Nem akartam balhét csinálni. Kicsit odaadtuk nekik, hála az égnek Lili csak a katicákat rendezte át, szájába nem vette a sütit. Dorka egy kis krémet nyalt, de gyorsan elvettem tőlük :roll:

Judit

jucicuki

Szofi
Nekem van plussz kilón.Nem is kevés :lol: :lol: :lol: :lol: Itt voltak a rokonyok babát nézni vasárnap,oszt hoztak egy joghurtos eper tortát :shock: (micsoda szokások vannak az uram pereputtyában)Még jó,hogy a kölkökkel nem kell osztoznom rajta :lol: :lol: :lol: :lol:

lanyáné
Miért baj ha zöld a kaki?A fiúké is az volt,de ők tök jól érezték magukat.Számomra speci ez a barna milupás undorító,de mit csináljak?Szivem szerint a bebát adnám,de a sima beba 1-ben nincs bifidusz.A ha startos meg már nem indokolt.(aszondta a néni)Akkor most mit adjak nekik?Rántott húst krumplipürével? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Banika!

Milyen hülyeség ez, hogy nem indokolt, mi még mindig azt esszük. Most mondtam a doktornőnek, mikor a beutalókért voltunk, hogy még nem szeretnék tejet adni nekik, de talán a startról már váltanunk kellene így egy évesen :lol: Beba 2-őt fogjuk enni, azt mondta, ebben több a fehérje és majd erről állunk át a tejre.

Judit

jucicuki

Hello!

Szofi: naggggggggyon edesek, milyen szep a ruhajuk! Nagyon durva lehetett hogy igy vegigsirtak az egeszet de az ido majd megszepiti az emlekeket. :lol:

Banika: a ratotthus krumplipurevel szuper. Nyami, nyami! :lol: :lol: :lol:

Csinaltam nehany videot:
Verseny:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... en2230.flv
Vita:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... en2237.flv

KépKép
KépKép
tontica

köszi, csajok, de itt vmi gikszer van: ugyanis holnap egy éve születtek a gyerekek.
mindenesetre köszi :wink: :lol: elrakom holnapig a köszöntéseket

rántott húst ide is, kösssz 8)

Kép
an°°di

Juci
Azt mondta,hogy 3 hónapos korig szokta a startost javasolni.Mivel a fiúk 4 héttel jöttek korábban,ezért írta fel eddig.De azt mondta most már nyugodtan ehetik a sima 1-es tápot.Csak az 1-es beba nem bifiduszos,ezért írt milupát.
Vendég

Banika, az egyes bebára rá van írva h van benne bifibusz.. a miénkre legalábbis :roll: és mi még midig azt esszük :oops: :lol: (mert arra van támogatás.... :oops: )

Kép
an°°di

jaja, bocs, HA-s. elnéztem. későre jár, bocs. :oops:

Kép
an°°di

Andi: bocsi, en vagyok a bunos, ugyanis a tablazatban szeptember 2-a van, javitom! Akkor holnapra: NAGYON BOLDOG SZULINAPOT! :D Kerunk majd kepeket es beszamolot!!! Lepegetnek mar a gyerkocok?

KépKép
KépKép
tontica

Andi
én kiváltottam,a recepten az volt,hogy beba 1 +bifidusz
3 patikában voltam,már felhívták a gyógyszertári központot,azt mondták olyan nics már.Felhívtam a nestlét,ott a hölgy elég hülyének nézett,hogy 4 hónaposan miért 1-es tápot akarok nekik adni.Gondoltam nem erőltetem,a tanácsadó védőnőjük szerdán ás pénteken 1 és 3 között hívható :twisted: :twisted: Ezek után felhívtam a dokinénit,hogy akkor most mit adjak a gyereknek?Így lett milumil.

Én sem értem,mert a recepten konkrétan ár is volt.Amit adtak sima beba1,az meg feleannyi ki érti ezt a rendszert?
Vendég

igen a ha-ban van
Vendég

Most már annyi és annyi féle tápszerünk van itthon,hogy mire elfogy talán oviba is mennek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi!

Akkor mára boldog szülinapot a kicsiknek!

Kép

Judit

jucicuki

Andi ! Isten éltesse az ikreket!!

Szofi nagyon édik voltak. Nekünk jövő vasárnap lesz. sztem tök szar idő lesz, mivel szép nyári ruciaink vannak.... még ki kell találnom valamit rossz idő esetére...

Mi még mindig BEBA HA-t eszünk,épp tegnap vettünk 8 dobozzal.
nálunk még szeretik...az elejétől kezdve ezt eszik.

zsuzska80
Szombathely

Lányok :P
Melyik tápszerben van bifidus=probiotukum? Amit most esznek, abban prebiotikum van, de kellene nekik a pro is.
???
Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sziasztok
köszi a köszöntéseket! ma csak félig ünnepelünk a pesti nagyszülőkkel, és hétvégén is kisebb családi banzáj lesz vidéken, semmi nagyszabású, mint Juditéknál, olyat később, ha emlékeznek rá. bár, gondolom, Juci, ti is inkább magatoknak csináltátok... ;)

Zsuzska, miért lenne rossz idő?

Tontica, lépegetnek? maguktól? nem. azaz Petra 1-2 alkalommal már próbálkozott, de még nem mer menni, Huba pedig guggolgat (olyan cuki) és gyakorolja az elengedett kézzel állást. kaptak bőrtutyikat, h ne csúszkáljanak a padlón, szuper! mászni, mint a villám, néha már fel a kanapéra is...

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: