A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Benó puszil mindenkit! Barlangtúráznak! :D

Csináltam karfiol levest -holnapra is maradt.
Csináltam lecsós sült húst rizzsel.
Előkészítettem a brassóihoz holnapra a húst.
Ettünk ,most pihi lesz.
Ágynemű a mosógépben.

Olyan a hasam mintha egy kannibál bent ülne és harapdálná a méhem! :evil: Majd elmúlik! :D

Kép
muzsuzska

Megyek pihizni! :D

Kép
muzsuzska

Én karalábé levest csináltam, nekem is maradt és finom lett. Flóra, végül csak utólag, evéskor tettem bele tejfölt, de nagyon fini lett! :D
Most sül a cukkinim, majd mesélek milyen volt! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Csajok ez Isteni finom!!! :D

Kép
szilzi

Kép
szilzi

Főztem olyan levest,amilyet tegnap írtam a Szilzinek. Azt ettük ebédre meg a tegnapi lencsefőzeléket. Most raktam be a sütőbe csirkeszárnyakat, ahhoz csinálok rizst. És még rablóhúst is csinálok, imádjuk és régen volt. :wink:

Kép
flóra 11

Egy adag ruhát kimostam,kiteregettük a F.-nal közösen. Főzés közben elültettem egy rakás virágot,amit reggel vettem a piacon. Mániás vagyok, ugye? Folyton virágokat vásárolok. De múltkor a szél tönkretette a virágaimat,most pótoltam őket. Ezek nem voltak olcsók,de állítólag megmaradnak télen is,tehát egy ideig örökös. :lol: Apró szegfűt vettem. Majd meglátom milyen lesz,most nem virágzik.

Kép
flóra 11

Meg ha már ültettem,elültettem azokat a virágokat is,amit majd még az osztályomba viszek.

A F. megint itt simizte a hátamat és elaludt. Talán nekem is kicsit pihennem kéne...

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Még mindig egyben...:)

Zsuzska és Flóra:jók a vonalzók...:D

Szilzi:jól néz ki ez a cukkinis recept,azt hiszem valamikor én is csinálok majd... :wink:

Zsuzska:akkor végre van piri!!!Dejóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

Benó:sajnálom hogy vacakol a gépetek....hiáynzol ám...:D

Timi-mami:gondolom Te a pároddal vagy a hétvégén... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Én is felhozattam a pincéből a párommal a virágföldet,ma még a cserepes virágok alatt akarom pótolni,mert Gergő-baba és a költözés közben bizti nem lesz időm rá... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Én nem főztem ma semmit,sem kedvem,sem túl sok energiám sokáig a tűzhely mellett állni...:(
Tegnapról van krumpli,sali,sütök majd hozzá halat...
A májat tegnap elvitte az anyós a kutyának,borzalmas lett.... :twisted:
Most jönnek megint az anyósék,hoz zöldbablevest...

Én meg babapiskótás-barackos vaniliapudingot gyártottam nasinak az ebéd után.... :wink:

Mára ennyi tellett tőlem... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Most hivott a volt lakástulaj,2-3 órát még ott van a lakásban,mehetünk most a kulcsért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elköszönök,amint tudok jövök....

Igy már holnap vihetjük a bútort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Látod Tancsu, mondom én, hogy nagyon beosztod az időt. Holnap bútoroztok, a napokban biztos tapétáztok is meg festetek vagy amit kell.Mégis oda fogod Te vinni Gergőt a kórházból. Mert ha máskor nem,amíg kórházban leszel a párod biztos befejezi a dolgokat a költözés körül.

Örülök, hogy alakulnak a dolgaitok. Na,akkor most már nemcsak papiron vagytok lakástulajdonosok, hanem kulcsotok is van. :D

Kép
flóra 11

De jó Tancsu! :D :D :D :D Hát tényleg kivárod még a költözést! :D Azért Te már ne vigyél semmilyen bútort, jó? :wink: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Milyen rendes a F., hogy mindig simizi a hátad Flóra! :D Most otthon van hétvégén?

Én vasalok már vagy egy órája, de még mindig van egy csomó! :evil:

Kép
szilzi

Kész a rablóhús is. Csinálok egy sütikét most,meg dobok fel egy húslevest.

Kép
flóra 11

Sziasztok....

Kulcs a kézben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elköszönni jöttem sajna,pár napig nem lesz net és tv,de holnap költözünk!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Amint tudok jelentkezek és ha bármi történne velünk közben,akkor jelentkezem!!!

Sziasztok..

Cupp....

Kép

Kép[/
tancsu

Jó éjt jöttem kívánni!

Tancsu gratulálok mégegyszer a lakáshoz! :D :D Azért vigyázz magadra és jelentkezz!!!!!!!

Puszi Mindenkinek! :D

Kép
szilzi

Sziasztok lányok!

Tancsu gratula! Jókor nem lesz net! :evil: Na, de tudom,jelentkezel. Meg szerintem úgy is az lesz az első,hogy beszereletek a netet. :wink: :D
Tancsu, csak óvatosan holnap,jó?

Pá...
Puszi...

Kép
flóra 11

Megyek netezni lányok,semmi kedvem semmihez. Egész nap güriztem,mint egy állat. Megfőztem megsütöttem,a köszönet pedig, .....
A F. megint csak kritizált,mikor dobozoltam a sok kaját. Mindent rossz dobozba raktam szerinte,rosszul raktam, nem úgy kell,nem azzal,mással fogjam meg, ne azzal vegyem ki..... :evil:
Otthagytam őt,csinálja akkor ő. :evil: Aztán minden kaját elraktam a hűtőbe,én meg megvacsiztam. Most sütizek és kávézok. Ő meg keressen magának,amit akar. Nagyon felhúzott. Bocs lányok.

Kép
flóra 11

Tancsu, úgy örülök a költözéseteknek! Gratulálok!
Úgye tudod, hogy az új lakás minden helységét és sarkát ki kell próbálni! :D Miután Gergő megszületik és szalonképes leszel lesz mit bepótólni! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Flóra én úgy fenéken billenteném Flóriánt!
Menjen az anyjához morogni! :twisted:

Kép
muzsuzska

Pocim fájdogál, ma kezdem szedni a clostit. Vérzek rendessen,de nem panaszkodom! :oops:

5kor kidobott az ágy, kaptam egy szatyor paprikát azt vágtam össze idáig. Mehet a fagyóba.

Kép
muzsuzska

Sziaasztok,jó reggelt...:)

A gép még egyben,na meg én is......igy tudok irni egy keveset...:)

Már csak a kaját és a fürdöt kell pakolnom,aztán én el is tünök ebből a lakásbaól....
Megyünk át anyóssal takaritani,az itteni lehurcolkodás,stb marad a páromékra....:D

A lábamat egy elefánt is megirigyelheti,minden pisiléskor babóca már a popsimat nyomja....:(
Remélem még kitart egy ideig....legalább még ma!!!!!!

Irok amint tudok.....cupp....

Tancsu

Kép

Kép[/
tancsu

Szióka lányok!

Tancsu,jó költözködést! :D

Kép
flóra 11

Zsuzsi,igazad van! Lehet,hogy meg is teszem. Komolyan nagyon kivagyok akadva. Még most reggel is. :evil: Kirúgjam? :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.31 07:53-kor.

Kép
flóra 11

Amilyen vaj szívem van,úgyis az lesz a vége, hogy megint engedek. :? De minek morog?! :evil:

Kép
flóra 11

Szép napot Nektek!

Tancsu szerintem ha akarod, még egy hetet is hordod Gergőt! :lol: :lol: Vigyázz magadra!

Flóra, ennyire kivagy? Képes lennél kirúgni?

Zsuzska, ne is morogj, szedd a Clostit és készülj a szurira! :D

Kép
szilzi

Zsuzska, hogy fagyasztod le a paprikát? :shock:

Kép
szilzi

Szia Szilvi!

Igen,kivagyok.

Kép
flóra 11

Én kicsumázom,egymásba szurkálom,zacskózom,és zsupsz be.

Kép
flóra 11

Flóra, sajnálom! Elhiszem, hogy kivagy, A. is mindig morog, de képes lennél elküldeni?? Az a legnagyobb baj, hogy Őket így kell elfogadni, mert megváltozni nem fognak, csak egy picit idomulni szerintem. Csak emellett ne lennének mégis olyan jó tulajdonságaik!! :wink:

Milyen lesz a paprika fagyasztás után? Már csak főzni lehet, vagy fogyasztható, ha kienged? Én ilyet még nem hallottam! :oops:

Kép
szilzi

Jelentem visszabújtam az ágyba Királyfi mellé melegedni!
Flóra, én nem azt mondtam hogy rúgd ki, hanem seggbe! :D

Szilvi! A fagyasztott paprika főzés nélkül nem igazán ehető, én lecsónak, pizza tetejére használom mert összedarabolom.

Örülök, hogy Tancsunak segít a drága mama!

Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de az exem is ilyen morgós volt! Ahogy múltak az évek egyre rosszabb lett! A jó tulajdonságai is átmentek rosszba. Annyit cseszegetett mindenért,én pedig magamat degradáltam ezért. A végén már egy idegbeteg voltam és azt lestem mikor miért köt belém! az első 3 év még elment, de aztán egyre rosszabb lett. A végén én buktam ki, akkor jött a görcsös bénulásom.

Kép
muzsuzska

Na eljött a nagy nap! Most próbálgatom puncibigyót használni!
Félelmetes kinézetelű, rettegtem is tőle. Sterilizáltam, megmosakodtam és feltettem, hülye érzés volt, de sikerült. A tampontól undorodom, kitojom, kiköhögöm és minden mozdulat fájt!

Fent van , csak a kihúzós végét a felére vágtam, de így még sok mert tör a pöcök. Várok egy kicsit aztán kibányászom valahogy. De a hüvelyben semmit se érzek, se feszítést, se nyomást semmit. Lehet hogy nem rossz dolog?

Kép
muzsuzska

Zsuzska, ne nyugtatgass ennyire! :lol: :lol: :lol: :lol: Azért én még bízok! :wink:

Köszi a paprikát!

Kép
szilzi

Küldtem nektek freemailt, épp aktuális férfiaknak! :D

Kép
muzsuzska

Húú Zsuzska, ez nem tűnik egy egyszerű mutatványnak, de kísérletezd ki és írd a fejleményeket! Ebből csak úgy lehet levagdosni? :shock: És szolgálja a célt? :lol:

Kép
szilzi

Helló Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Én már genéztem és nagyon-nagyon tetszett!!! :lol: :lol: :lol: Tovább is küldtem mindenfelé! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

A végén vagy egy kb1,5 cm pöcök amivel ki kell húzni, na ezt kell farigcsálni. Nem hittem volna hogy ekkora belém fér! :oops:
De puha szilikonból van és a meleg hatására puhább, semmit sem érzek, csak a pöcök végét a bejáratnál.

Kép
muzsuzska

Most ömlik a vér belőlem, felhúztam egy fehér bugyit,lesem, hogy szívárog e vajon. Ma ráérek ezzel foglalkozni!

Kép
muzsuzska

Flóra, most hová tűntél?

Kép
muzsuzska

Hát erre kíváncsi vagyok!

Kép
szilzi

Azt írja lehet éjjel és úszáshoz is használni.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,köszi,elolvastam.

Kép
flóra 11

Vagyok, csak olvastam.

Jó, szóval értem,csak seggbe,ne ki. oksa. Meglátom. :roll:

Kép
flóra 11

Flóra, görcsölök, olyan furcsa, sosem szoktam.

Kép
muzsuzska

Én se nagyon,de múltkor én is görcsöltem.

Most meg az idegtől.

Kép
flóra 11

Azt elfelejtettem mondani, hogy amikor tettem fel eszembe jutott, hogy ha csípős volt a paprika és én meg nyúlkálok , lehet hogy eljárom az indiántáncot, de nem ! :D Bár vagy 5x kezet mostam! :D

Kép
muzsuzska

Flóra, kezd el te is duzzogni, kerüld és tojd le!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: