A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nagyon helyes! Mert még véletlenül egy kis zsírt égetne el a szervezeted. :lol: Nem szabad éhenhalni. :lol:

Jó étvágyat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.29 21:25-kor.

Kép
flóra 11

Tűzijáték van ! Meg A mohácsi csata ünnepélye+ magyarock +koncertek 3napig.

Kép
muzsuzska

Én kérlek, minden zsíromat izommá fogom alakítani! :lol: :lol: Szerzek ciciket, kemény popsit és kockás hasat! :lol: :lol: Lehet, hogy inkább plasztikai sebészhez megyek! :wink:

Kép
szilzi

nem láttuk az ablakból csak hallottuk!

Flóra írány Flóriánozni!

Szilvi szőlőzz, az még szépít is! Bár neked nem kell!

Én meg csipizek egy ki kolbit! :D

Kép
muzsuzska

Jó étvágyat! Az éjjeli nasi a legjobb! Főleg ha szalonna is van! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Tüzijáték,programok,de jó! És pont szabid van! :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi, ha megvan a sebész szólj, adom a cicik 2/3 át, így megspórolod a szilikont! :D

Kép
muzsuzska

A F. lassan elkészül.Most épp borotválkozik. Én már zuhanyoztam.Még fogat kell mosnom. De most foglalt a fürdőszoba.

Kép
flóra 11

Ja, csak a programok helyett az együttes nevek voltak feltüntetve, tűzijáték semmi , és a belépő 2500 fejenként!

Kép
muzsuzska

Ez aztán a jó ajánlat! Neked kivesznek, nekem beteszik! :D
Ha lombikra kerülne a sor, együtt befekszünk és közben átszabázkoduk. Ott a pénz már úgysem számít! :( :lol:

Kép
szilzi

Én a lombikra gondolni se merek, most kinyitom a hűtőt és ott a drága szúrim! Tényleg egyszerűbb lenne meginni mint szúrizni! :D
Bánatomban marad a kolbász! :D

Kép
muzsuzska

Amikor kicsik voltak a gyerekek szerettem velükén is késő este nasizni. A válásom ideje alatt sokszor csináltam azt, hogy este tálcára raktam minden finomságot,vittem az ágyba,körülültük és jókat falatoztunk. Nagyon jó volt. A gyerekek nagyon élvezték. Akkor a gyerekekkel aludtam a franciaágyban.

Kép
flóra 11

Akkor mindenkinek szép álmokat!
Szilvi csak szépre gondolj! Ha nem megy jusson eszedbe az az érzés amikor Gergőt simogattad!

Kép
muzsuzska

Nos,a F.elkészült. Lassan elköszönök.

Kép
flóra 11

Kép

Én pirit szeretnék reggelre! :D :evil:

Kép
muzsuzska

A Flórián is még most megy enni! :shock: Ilyenkor. De naponta ezt csináljaés mégis vékony. :evil:

Kép
flóra 11

Zsuzsi nem is hiszed el milyen gyakran eszembe jut! :D :D :(
A barátnőm is most fog szülni, úgyhogy én kész stresszben vagyok! Hacsak mecsörren a telefon, az jut eszembe, hogy most tuti "szülünk"! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Majd most én sámánkodom a Benó helyett és küldöm a pirit. Tancsunak is küldjem a Gergőt?

Kép
flóra 11

Jó éjt Nektek Csajok, holnap majd jövök.
Ha összejön a kajám küldöm a receptet! :D

Kép
szilzi

Milyen kaja Szilvi?

Kép
flóra 11

Cukkinifasirt! :D

Flóra a karalábés krunplilevest meglehetcsinálni tejfölösen? :shock:

Kép
szilzi

Holnap reméljük,hogy már lesz Gergő babánk. Kép

Kép
flóra 11

Hogyne,úgy a legfinomabb!

Lelassult megint ez a vacak.

Kép
flóra 11

És Te hogy csinálod? Tudod, töviről hegyire! :lol:

Kép
szilzi

Holnap nekem is főznöm kell valamit. Két fiam itthon lesz,bár délután nagymamázni fognak. A nagyfiam csak vasárnap jön,megint BP-re ment, vagyis megy majd holnap. Még kockás pokrócot is vitt magával,mert piknikre készült valakivel. Biztos lány van a dologban. Jó nem, csakúgy elugrik Pestre egy piknikre. :lol:

Kép
flóra 11

Nem,de majd leírod, hogyan csináltad.

Én talán úgy csinálnám,hogy hagymát kicsit megpirítanék olajon, vagy inkább vajon, erre rá az összeaprított karalábé, felöntöd kevés vízzel,ízesíted és főzöd. Aztán bele a krumpli.Ha minden puha,akkor tejföl,ha kevés a leve akkor tejet islehet.És végül petrezselyemzöld.

Kép
flóra 11

Szilvi,a f. megvacsorázott. Most már tényleg elköszönök.

Kép
flóra 11

hát igen egy lányért mire nem képesek még ilyen korban! :D :D Piknik Pesten, hmmmm :lol: :lol:

Kép
szilzi

Jó, jó menj csak! :D Majd holnap tali. Köszi a receptet! :D

Jó éjt!

Kép
szilzi

Ugye, bolond fiatalok! De ez így van rendjén. Szerintem a fiam mindenképp Magyarországon fog kikötni. Annyira utálja a szlovákokat,a nyelvet sem tudja rendesen... Állandóan onnan vannak csajjai...

Kép
flóra 11

Jó éjt!

Pá... Kép

Kép
flóra 11

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!

Pirim megérkezett hajnali ötkor!!!!

Kép

Kép
muzsuzska

Rendelésre, kérésre, sámánkodásra!

Kép

Kép
muzsuzska

Készülök mert fél 7 kor megyek piacra. Utána felhívom a dokit és gondolom 9 körül mehetek uh-ra. Így szól a forgatókönyv. :D :D :D

Bevallom nagyon megijedtem tegnap délután, ilyen erős fájdalmam nem volt még.

Uh után itthon leszek, írogassatok !

Sms nem volt, akkor Tancsu még egyben van!

Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Na,végre! Amint beléptem,egyből az új vonalzód ötlött a szemembe. Cuki lett. Szép meleg színű és stílusosan épp húznak el a vadludak. Ügyi vagy. :wink:

Bizony, várjuk a híreket uh után.

Kép
flóra 11

Tancsu,téged is várlak. Gyere hírekkel, hogy telt az éjszaka?

Kép
flóra 11

Öltözöm és megyünk a F.-nal piacra. Ma nem dolgozik.

Aztán benézek. :wink:

Kép
flóra 11

Jó reggelt lányok...:)

Gergő-baba még mindig pocakban....:D

Sokat voltam fent éjjel,igy ma kicsit tovább volt lustizás.... :wink:
Most nem fáj a derekam,viszont feszit a hasam alja és nagyon fáj a szeméremcsont,olyan rossz minden lépés.... :cry:
Ha lehajolok,akkor pedig élesen hasit a hasamba,bizti elnyomok akkor valamimet.... :cry:

Reggel a párom elinditotta a mosógépet,most kiteregettem,lassan menünk reggelizni,aztán elsétálunk a lottózóba.....

Majd később jövök még... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Megjöttem, bevásároltam.
Felhívtam a dokit, nem kell bemennem uh-ra.
Nem kiváncsi rám! :evil:
Gondolom nem ér rá, tehát haladjunk az eredeti forgatókönyvvel!
Holnap kell kezdenem a clostit, kedden meg jön a szúri. Aztán kedden rendel a magánrendelőjében, addig kiderül hogy vérzek és max elkocogok hozzá!
Nem hagyom magam!

Kép
muzsuzska

Helló. Mi is bevásároltunk.

Tancsu,örülök,hogy megvagytok!

Zsuzsi,tehát jön a stimu. Hajrá!

Kép
flóra 11

Szia Tancsu! Barátnőmnek is 4kg fia lett és valamit nagyon nyomott, mert ha hanyatt feküdt akkor elájult!
OLdalt fekve vizsgálták. :D

Kép
muzsuzska

Szia Flóra! Mint a lufi, leengettem!

Kép
muzsuzska

Most jön a következő forduló a bevásárlásban.Ez csak a piac volt. Megyünk a bútorosba,mert még mindig nem hozták a cipősszekrényeket. Aztán munkaruhát veszünk a F.-nak, és még élelmiszerbeis megyünk.

Pá...
Majd jövök.

Kép
flóra 11

Jó vásárlást!

Kép
muzsuzska

Akkor most jó. Én sose engedek le. Nekem a lufi hasam az ott van. És most már gyomros is lettem,pedig eddig az nem volt. Nyáron megnőtt. :(

Kép
flóra 11

Megyek telefonálok a bútorosba, hogy egyáltalán nyitva vannak-e.

Pá...

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Én fél tízkor keltem! :oops: Bár kettőig tévéztem! :D

Zsuzska, nagyon örülök Neked! Ha csak Tancsuból elő nem bújik ma Gergő, Te leszel a nap fénypontja! :wink: A vonalzód igazán szép! :D

Flóra, jó vásárolgatást!

Tancsu, mondtam neked, hogy én éjszaka mindig kikapcsolom a telefonom. Háát tegnap már nem kapcsoltam ki, gondoltam valaki csak üzen, hogy húúúúúúú! :D :lol: :lol: Én nem tudom, hogy kell hogy fájjon mielőtt szülsz, de tegnap már nekem itt a gép előtt, nagyon úgy tűnt, hogy szülsz! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Sziasztok!

Megjöttem. A F. elment bicajjal a Tescoba, én már kipurcantam. Mondtam neki, hogy éhes vagyok, fáradt vagyok, tehát ment egyedül. Minden csontom fáj. Már megint. :evil: Tegnap estére jól lettem,elmúlt minden bajom, de most nagyon elfáradtam.

Kép
flóra 11

De voltam a postán,bútorosba nem mentünk,mert még mindig nincs cipősszekrény. Felháborító, egy hónapja kifizettük és még mindig nem szállították le. :evil:

De a F. vett magának két hosszúujjú felsőt én pedig vettem egy fekete farmert magamnak és egy kismamis felsőt. Hippi mintásat,virágosat. Aranyos. :D

Kép
flóra 11

Szia Flóra! :D I
tt vagyok ám, csak én most főzöm a levest! :D

Jók a színes ruhák! :wink: És hogy kismamifelső! :D Mégjobb! :D :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: