Köszike, aranyos vagy Szilvi. Ha kell,majd szólok,jó? Egyelőre szedem a homeos cseppeket,a pajzsmirigy bigyót és a duphastont.Most elég.Bár a szerint,amit Zsuzsi írt még aszpirint is szedhetnék,hogy legyen pé-m.
Én már úgy várom a jövö szombati lagzit!
Sajna a fodrászom nem dolgozik szombaton, így nem tudom mi lesz a hajammal! A cipőink nincsenek még betörve, én feladtam, mert amíg nincs piri dagadt a lábam!
Királyfi fekete öltönyben, sötétkék ing+kék-fehér nyakkendő. Én Mályvaszínű ing toppal és fekete alkalmi nadrág.
Az a baj, hogy a hivatalos fotózáson nem volt ott a násznép! Sajnos
Zsuzsi pedig a cipődet bekell töni! Valahogy tuszkold bele a lábad, különben nem fogod bírni! Biztos csinosak lesztek. A pasik teljesen megváltoznak öltönyben!
Nálunk nincs probléma az öltönnyel. A fiaimra sokszor ráadom, ünnepi alkalmakkor már normális számukra. Egészen pici koruktól kezdve mindig volt öltönyük.
Nekem nemlenne semmivel bajom Zsuzsi, csak a hasam és a gyomrom ne lenne nagy. Sose voltam ott kövér,mindig darázsderekúvoltam. Nem tudom, hogyan hízhattam így meg.
Egyik ismerősöm azt mondta a súlyára,hogy dehogy fogy le! Hány évig tartott és milyen munka volt amíg ilyen szépen megnövesztette a hájait,mennyi pénze benne van, az az övé.Dehogy válik meg tőle.