A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Csajok köszi szépen a válaszokat. Én se szeretném elvinni, de a doktornő már meg is írta a beutalót, és jövőhéten vissza is kell menni hozzá. Ugyhogy valami csoda kéne hogy egy héten belül elmúljon neki, és a doktornőnek azt tudjam mondani hogy leszáradt neki. De mindenféle képpen csinálok valamit. Ezt a lámpázást meg a betadint kipróbálom. :)

Kép
linda24

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:50-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:51-kor.
Vendég

Kata, akkor szept. második felében össznépi babakocsi tologatás a Margit szigeten!

Itt ragadtam a gép előtt Zsolti itt aludt el a hasamon, ha megmozdulok, rögtön felébred. Pedig mennyi dolgom lenne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2008.08.29 16:53-kor.

Kép
Kép
patr

Titi- nagyon jók a képek! Állatira hasonlítanak a fiúk, nagyon tetszik!!! :D És nagyon édi a beszélgetünk című fotó is! :wink:

Linda - sajnálom ezt a köldök-macerát! Remélem nem lesz szükség sebészre, a lámpázás tényleg jobban hangzik. :roll: Hajrá!

Tappancs - 80-as ruhák??? :shock: Aztamindenit!
Na hallod! Rohadt egy pancser dokit fogtál ki, szegénykém!!! :evil: Csak aztán nehogy maradandó bajod legyen belőle! Inkább nézesd meg magad mással, tényleg nehogy baj legyen, ez nem játék! Én tuti nem mennék vissza hozzá, se kontrollra, se semmi másra.
Várjuk a képeket erről a csudanagy fiúról! :)

Fekve szoptatás: mi is így ettünk eleinte éjszakánként, de egyre gyakrabban bukott vissza kaja közben, így felhagytunk vele.

Brúnómami - nekünk is voltak ilyen kiütéseink és maguktól elmúltak kb 1 hónap alatt. Én sem kenném inkább ha nem muszáj. Néha még most is kijön 1-1 ilyen pöttyöcske, ne kb 2 nap alatt vissza is húzódik és nincs vele semmi gond.

Ujjszopi: én is ettől rettegek. Nóri konkrétan a 4 ujját kapja be egyszerre és azt rágja, nem győzöm kiszedni a szájából. Cumi csak akkor kell neki ha már full álmos.

Babu - Szabi nagyon szép kisfiú, imádnivaló a kis pofija! :D Meddig kell hordania a terpeszpelust? Nem nyűgös tőle?

Marcsi - jó ez a félig nagytesós kép! :lol: Emmácska pedig egyre kis husisabb! Nagyon csinicsaj!! :wink:

Margitszigeti séta: jól hangzik, de mi nem igazán vagyunk mobilisak a babakocsival, mert nem bírom föltenni a hévre :( .

Nem tudom mi van Nórival, de tegnap reggel óta csak nyűglődik, semmi sem jó neki. Sírva ébred és alszik el, alig eszik, sír a cicin is, pedig van egy csomó tejcsim. Rendesen pisil-kakil. Nem tudom mi lehet a gond. Pedig mostanában olyan jókedvű volt és aludt is 3-4x fél órát napközben. Most meg... áh, folyton csak síkit. Annyira sajnálom :cry:
Vendég

Andi, Ami - ??????????????
Vendég

Bánatos vagyok, hogy most amikor muszájból ülok itt, pont nincs itt senki. :( Kép

Kép
Kép
patr

Szeptember közepi séta? Juppié! Én benne vagyok!

Ági
! Miért nem írsz egy sms-t, ha erre jársz??? Kérlek! Én a Máltai bejáratavál szembeni házban lakom!!!

Kép
andkata

Marcsi! Emma is tüneményes kiscsaj! Ne aggódj hamarosan Ő is fog mosolyogni! :wink:

Wera! 10-én megyünk kontrollra és akkor derül ki, hogy meddig kell még hordani! Amúgy ezt a fajtát jobban bírja mint azt amelyik olyan mint egy gumibugyi ( tiszta műanyag)!

Egy orvosunk van Tappanccsal! :oops:

Patr! Nagyon jó színe van Zsoltinak! :D
Vendég

Ja és Brúnóanya
! Kérlek ne kenj semmit a kiütésekre! Az idősebb orvosok mániája és a rázókeverék! Semmi szükség rá véleményem szerint. Adélnak nem olyan csúnya, de neki is épp most van...

Kép
andkata

Aki szeretne kendőtanfolyamot, dobjob püt a telszámával.

rém el vagyok havazva, de minden ok.

potyka

Patr, Szkagi, Wera és Andkata, köszi a válaszokat, nagyon egy húron pendültök Ti itt a fórumon! :D Hát remélem, hogy mihamarabb elmúlnak a pötyik, mert bár talán őt nem zavarják, de rém csúnyák és már a kis mellkasán is van néhány.

A babák gyönyörűek, én is küldenék fotót, csak túl nagyok és nem tudom lekicsinyíteni őket... :oops:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Nagyon édesek a Babák :D
Én is hoztam mait:Domi baba elaludt a karomban fürdés előtt:
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Bocsi,nagyok lettek-legközelebb kicsinyítek :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó éjt mindenkinek!
Én nem leszek egy hétig, éljen a nyaralás az Őrségben, de utána jövök!
Ja és nem viszek én sem mérleget! :)

Vigyázzatok Magatokra!

Kép
andkata

Sziasztok!

Mégis itt...

Nem szeretném elkiabálni, de remélem, Emma elaludt.
Ebben az a jó, hogy túl vagyunk az esti pancsin, a szopin, és MA MÉG NEM KAPOTT TÁPSZERT!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, tud pihenni, és akkor már ma nem is kell.

Kike!
Dominik nagyon aranyos! Milyen kis husis a pofija! :wink: :lol:

Patr!
Zsolti is csodaszép baba! milyen aranyosan alszik!

andkata!
Jó pihenést nektek! Gratula! Örülök, hogy a mérleg otthon marad! Jobb, ha nem stresszeled magad! Adél annyit eszik, amennyi jólesik neki!
Én sem mérem Emmát. Annak ellenére, hogy nálunk most problémák vannak a szopival. Ha úgy látom, még enne, akkor kap tápit.

Apa nincs itthon.
Úgy fél órája hívta a rendőrség, hogy menjen, mert úgy látják, betörtek a boltba.
Hát, nem tudom.
Felhívni nem akarom, de ha nem így volna, már itthon lenne.
Tehát gondolom, jól látták. :roll:

Micsoda emberek vannak!!! :shock:
Vendég

Mária:Köszi :D
Örülök hogy ma nem kellett Emmának tászer,csak így tovább :wink:
Ez durva:remélem semmi komoly-szegény Apa :?

Kép
Kép
Kép
kike

Marcsi! Hú, sajnálom! De remélem hogy mégse, csak levegőzik kicsit Apa!

Babák nagyon édik! :D

Gondoltam aranyérre, de nem tudom annak milyennek kell(ene) lennie. Próbáltam nézni tükörrel de nem sokat láttam. Hát meglátjuk, lassan hat hetes kontroll, majd panaszkodok a dokinak, Ő közelebb tud hajolni oda mint Én! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

konakion. nekünk a doki csak egy dobzzal írt fel és hetete kellett adni úgyhogy már elfogyott. íratni kell újat???

vidokata, mi 50ercig vagyunk masszán

reggel megdöntöttem a fejési rekordomat és 390-et fejtem. ehhez persze az is hozzátartozik, hogy este lusta voltam egy kicsit... :)

ma full kiakadtam. ugye az I-es női környékén fizetős a parkolás. én mobillal szoktam parkolni, de amikor mentünk szülni, akkor épp nem volt feltöltve a parkoló egyenlegem, úgyhogy gondoltam felesleges bedobni mert napközben úgysem tudjuk hogy tudunk majd kijönni. úgyhogy írtam a szélvédőre egy papírt, hogy szülni vagyunk és legyen szíves csak egyszer büntessen meg. (azt nem is akartam kérni hogy egyszer se...) mondanom sem kell hogy két büntetést kaptunk, ami kicsit fehúzott, de volt nagyobb gondom is ennél. 5 nap áll rendelkezésre hogy befizesd, de az pont vasárnapra esett, úgyhogy csak hétfőn fizettem be. erre a múlt héten jött egy levél hogy késedelmes fizetés miatt fizessek be még 6.410 ft-ot. ezen már egy kicsit kibuktam, de mondom azért felhívom őket. elmagyarázom a nőnek hogy mi a helyzet, ez meg mint egy gép elkezdi nekem mondani, hogy nem csak a postán éehet befizetni, hanem ott az automatánál is stb. mondom szerintem ez nem hallotta hogy én szültem és kórházban voltam. elmondtam neki mégegyszer hogy mi a problémám, de ez ugyanazt szajkózta, mire mondom neki, hogy a beteg gyerekemhez rohangásztam az intenzívre és kisebb bajom is bagyobb volt ennél és nekem most nem az kellene hogy a jogszabályokat sorolja, hanem egy kis emberség hogy találjunk már valami megoldást. erre mintha az elején lettünk volna, elkezdte megint ugyanazt a szöveget. a végén nem bírtam már vele mit kezdeni és letettem rá a telefont. kezdtem félni hogy a sötétség áthatol a telefonon. mindenesetre befizetem azt a szaros pénzt de olyan levelet fognak tőlem kapni... és az egész csak azért bosszant, mer eddig akárhányszor megbüntettek (tudnék mesélni más érdekes helyzetet is) mindig odafigyeltem hogy időben, stb... és azok, akiknek már többszázezerre rúg a tartozásuk megússzák. akkor miért én szívjak még ezzel is???

margitszigetben én is benne vagyok :)

wera, pár napja eliot is azt játssza, hogy ott a kaja a szájában és üvölt. ha felveszem a vállamra, akkor elkezd nézelődni és azonnal csend van, de ahogy újra próbálom, megint sír. De ezt sem minden etetésnél... Ezen igazodjon ki az ember...

andkta nagyon jó nyaralást nektek!!!

most húzok aludni mert megint sikerült magam jól lefárasztani. Délelőtt rájöttem, hogy lehet fejés közben vasalni, úgyhogy megoldottam, mostam négy adagot, kitakarítottam az egész házat, magamat is rendbe tettem elég alaposan, aztán este meg elmentünk bevásárolni mert már semmi sem volt itthon. Nemrég értünk haza, úgyhogy kicsit kitolódott az esti program, de legalább ez is megvolt.
Na jó éjt mindenkinek!

KépKép
muffin

Sziasztok!
Jó rég voltam már erre, remélem azért minden apróság szépen növöget.
Láttam néhány babaképet, tündériek!

Láttam volt téma a K vitamin. Nálunk hetente kell(ene) adnom, de mivel van, ahol havonta kell adni, én önkényesen 2 hetente adom :oops: . Bár a dokink azt mondta, már elég nagy a baba, így most már egyáltalán ne adjam, pedig csak anyatejet kap :shock: . Szerintetek?
A D vitamint nálunk 1 éves korig végig, utána 3 éves korig ősztől tavaszig kell adni.

Különben Bogáta is szépen nő, bár a legutóbbi héten csak 60 g-ot hízott :oops: , de összességében már 2 kilót. Nőtt 10 cm-t. Ma voltunk kontrollon. Vérszegény, így folsavat kell kapnia, nekem meg vasat szedni. A fejét nem tartja egyáltalán, így tornáztatni kellene, de a dévényes szerint nem szabad. A hallását is szeretném megvizsgáltatni, mert sokszor nem figyel. Nem tudjátok, milyen az az objektív hallásvizsgálat?

Sajnos én a margitszigeti sétát kihagyom, de képeket csináljatok!

Bogi:
Kép

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:38-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:37-kor.
20150601134430

Sziasztok!
Nagyon édesek a babák egytől-egyig.

Éjszaka jó volt. 9-kor elaludt, és csak 3-kor kelt, meg most reggel 7-kor.
Ma csak kettesben vagyunk itthon, mert apácska Göteborgba ment repülőnapra. Remélem a leányzó jó lesz a délelőtt folyamán, mert takarítanom kéne. Főzni nem fogok ma, majd hozok a boltból egyadagos kaját.

d.dodó

Viki
remélem, visszafeküdtél még aludni :D

Andkata :D
na MOST beírom a számodat a telefonomba, és ha a Szőlő utcában járunk, megy az sms!!!

Patr :D
hát nekem nagyon tetszik a te kisfiad - és mindig alvós képet teszel fel, úgyhogy nagyon jó gyereknek látszik!!!!
A cumival még mindig nem jutottam dűlőre, de asszem, valamikor kifőzöm, hátha mégis kell. Még ki se bontottam a csomagolásból :?
Az oviban meg mondtam, hogy Szonjának csak alváshoz adják oda a cumit :roll: ha könnyen le tudna róla szokni, nem dilemmáznék ennyit a kicsivel, odaadnám neki is.

Hú, de jó, megyünk a Margitszigetre!!! Nekem is jó a szept. második fele, mert még ovis beszoktatás lesz a jövő héten, meg hathetes kontroll :?

Kike
milyen édesen elaludt Domi fürdés előtt... és nem haragszik ilyenkor, hogy mégis fel kell ébredni a fürdéshez?

Marcsi,
betörtek a boltba???? Milyen boltotok van? Ez már nem a fegyverkereskedés, ugye? Végül mi lett? Mit vittek el? A biztosító fizet ilyenkor, ugye?

Képzeljétek, ma éjjel arra ébredtem, hogy az alattunk lakó valamit borogat :roll: aztán rájöttem, hogy NINCS ALATTUNK LAKÓ :shock: :shock: :shock: és a borogatást valaki nálunk csinálja!!!
Zoli is felébredt, körbecserkelte a házat egy szál zseblámpával felszerelve, de nem volt semmi. Lehet, hogy az üres locsolókannákat borogatta fel a szél, vagy egy macsek. Jól megijedtem :shock:

Muffin,
nekünk is hetente írta elő a doki a Konakiont, és nem kell csak azt a 6 ampullát megenni. A lényeg, hogy ennyit beadj neki, és gyerekorvostól függ, hogy havointa vagy hetente írja elő az adagolást.
A parkolási szivatás... hú, de ismerős!!!! A férjem küzd vele főleg, mert a mi környékünkön, meg amerre leginkább járok (3. kerület) nem kell a parkolásért fizetni! De a Zolit rendszeresen büntetik, és pár perc késés után (kifut egy-két percet a fizetett időből). Nekünk van nem befizetett pótdíjunk, amit a férjem jogtalannak ítélt (rossz volt az automata) és nemrég hoztak egy törvényt, hogy az egy éven túli parkolási büntetések elévülnek, nem kell fizetni (az öt éve volt!). Én befizettem volna, de ő inkább levelet írt - küldték is évente egyszer a felszólítást, hogy fizessünk!
Muffin :D
fejés közben vasalsz? Hogyan??? Hova növeszettél még karokat??? :D

Vkata,
hol szálltok meg Debrecenben? Mi Szonja első életévében havonta mentünk Debrecenbe egy hétre, és panzióban szálltunk meg. Jó lett volna, ha nem kellett volna egyetemre járnom :?

Csillala,
szia :D
Bogáta milyen aranyos!!! (nekünk is van ilyen bodynk :D ) A Dévényesek azt mondták, ne tornáztasd Bogátát? De azért jársz hozzájuk, és csak otthon nem szabad?
Gratula a 2 kilós gyarapodáshoz!!!! Ügyesek vagytok!!!!

KépKép
szkagi

Megyek vasalni. Sajna én vasalás közben nem tudok semmi mást csinálni, pedig jó lenne valami reggelit összeütni és megenni közben :D

Képzeljétek, átmenetileg feladtam a csokimentes diétámat, és áttértem a Gombóc Artúr-féle csak csokit diétára :D
de mától újra kezdem a csokimentest, mert asszem néhány kiló felugrott három nap alatt rám! És mind a hasamra :shock:
nem mertem ráállni azóta a mérlegre :D

áhhh
éhes vagyok
vasalás várhat, nem igaz?

KépKép
szkagi

Ági:sok sikert a diétához-nekem szerencsére nem kellett sose,ha rajtam marad a felesleg,nem érdekel,ha meg le megy hát az jó.
Itt is pocsék idő van,fúj a szél nagyon,és borult az ég.
Fáj a fogam még mindig,már inkább várom a jövőhetet hogy visszamehessek a fogdokihoz,hogy egy újabb gyógyszeres kezelést kapjon a fogam.
Egy fél órát szundizott Domi fürdés előtt aztán felébredt.Úgyhogy nem volt gond.
Bár volt,hogy álmában került sor fürdetésre,közben felébredt,,aztán szopi és aludt tovább.
Már egy jó ideje nem sír locsinál,meg utána sem,kivéve ha nagyon álmos.

Bogi nagyon édes-és csatlakozom a nekünk is van ilyen badynk-táborához :D

Bizony-Domika hízik bele a nagy világba,és nől-nől :D
Én meg csapongok ide--oda a mondandók között :lol:

Ági.elhiszem hogy megijedtél a zaj hallatán,rám is a frász jött volna :?
Nekünk van három cumink is,de egyiket se használja Domi.Nem is bánom,már régen megtalálta az ujját,azt szopizza alvásnál.
Kristi is ujjszoizós volt,de leszokott róla egyik napról a másikra.

A Nővérem kislánya viszont már lassan négy éves lessz,és még mindig cumizik,megyjegyzem szerintem meg is látszik a fogain,kissé előre állnak,de nem tudják leszoktatni róla.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Babák édesek és gyönyörüek, visszaolvasni sajna nincs időm! :cry:

Bence megint lázas. :cry: Katák, szerintetek egy hétig szedtük az AB-ot, utána abbahagytuk pöttyösek lettünk, utána Ca kid-et evett, szerencsére pöttyik elmúltak. Vizelet teljesen normális. A doki szerint a torka még piros, de ennyi idő alatt nem kellett volna már helyrejönni? Nem lehet, h valmi más a baj csak nem veszik észre? Help?
előre is köszi!
bencuri

Ma úgy tűnik megérzem ezt a fránya időt,nagyon nyomott vagyok,szívem szerint csak aludnék,de nem lehet,mert Apa alszik,éjszakás volt,Gyerkőcöket meg szemmel kell tartani. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Bencuri:nagyon sajnálom szegény Bencét,jobbulást neki,neked meg kitartást!

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi Kike!

Remélem hamar helyrejön a fogad mostmár!
bencuri

Bencuri:köszi-én is remélem,mert már nagyon idegest a dolog. :?

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:51-kor.
Vendég

Köszi Kata! én is gondoltam rá h csak az ab miatt lett jó neki az eredmény!egyébként ha a veséjével is gond lenne azt én nem veszem észre igy úgye? csak uh-al? bocsi a hülye kérdésekért! :oops: ja és szerinted menjünk az ügyeletre el vele v. réér hétfőig? persze megint hétvégére jött elő, h ne legyen egyszerű az élet! és ráadásul egyedül vagyok a törpékkel!

én is szivesen mennék a szigetre csak nem tudom h jutnék el két gyerekkel odáig? csak az aluljározástól félek a lépcsők miatt! :cry:
bencuri

Kata:köszi,remélem neked semmi komoly nincs a fogaddal,ínyeddel.
Jó pihit nektek.

Kép
Kép
Kép
kike

Teó: terpeszpelenkát mi is hordunk, de sajnos ritkán mert nem szereti és így is alig eszik és mostanában nehezen alszik el. A kendőben hordozás is jó a pelus helyett. Meg Levi általában hason alszik és az is segít. Tornáztatni is szoktam időnként.

V.Kata: Levi már szinte az elejétől emeli a fejét. A kórházba egyik oldalról a másikra forgatta. Nekünk a lábunkkal van gond, mert a jobb lábfejét nem tudja kifelé fordítani és amikor én kifelé fordítom nem jó neki. Ezt is meg akarom mutatni az ortopédusnak, ha megyünk vissza, bár fura, hogy ő nem vette észre amikor voltunk. Miért nem nézte meg?
Gondoltam én is megkeresem azt a dokit akit A. Kata ajánlott itt valakinek meg is akarom kérdezni A. Kata, hogy nem tudsz tel.számot adni esetleg?

A. Kata: nagyon jó nyaralást nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!!! Próbálj pihizni is!!! :wink: :lol:

Babuli: Nagyon szépek vagytok!!! Nekünk is ilyen terpeszünk van csak más mintával. Olivér elősször megkötőset kapott, de a horror volt megkötni és a következő méretnél már tépőzárasat vettünk (gyorsan nőtt).

Marcsi: nagyon édik vagytok. Annyira tetszik Emma baba!

Kike: Domika is nagyon cuki!

Csilla: de örülök, hogy újra hírt kaptunk felőletek! Nagyon édes Bogáta!!! Toncsi sokat szeretgeti?

Bencuri: Annyira sajnálom, hogy Bence még mindig nem gyógyult meg. Remélem mighamarabb kilábal ebből a Hülye betegségből és megnyugodhatsz végre. Jól kijön a húgicával?

Wera: Nem lehet, hogy Nóri a frontokat érzi?

Képzeljétek Levi az előző evésnél (az elején gyötrelmesen indult) megevett 170-et :shock: :oops: :lol: 8)
Tegnap nagyon rosszul evett és aludni is csak a babakocsiban tudott a friss levegőn. Éjjel megint ujjszopi próbálgatásra ébredtem fél 4 körül, de szerencsére evett 100 körül (már nem emlékszem) és könnyen vissza is aludt majd fél 7-kor kelt megint akkor is 110 körül evett és viszonylag hamar visszaaludt fél 10-ig. Akkor ette a 170-et és nyegyed órája sikerült kis nyüglődéssel elaludnia.
Olyan édesen vigyorog és kaja után az ágyra fektetem és dumálunk egy kicsit. Mosolyog és gőgicsél hozzá nagyokat. Olyan mintha válaszolna arra amiket mondok neki. Annyira imádom. Ja és sokszor kaja helyett is inkább vigyorog, meg kell zabálni ilyenkor. Én küzdök, hogy egyen ő meg kiröhög. :? :lol:
HGolnap délutánig ketten vagyunk itthon a fiúk elmentek kertipartizni. Tamás meghívta a munkatársait Tarjánba anyós házához. Nem akarta, hogy mi is lecuccoljunk, de Olivért elvitte, hogy azért könnyebb legyen.
Képzeljétek, állandóan éhes vagyok pedig nem is szoptatok.
Erről jut eszembe: megpróbáltam Levit megint szoptatni, hát azt az arcot amit vágott amikor beraktam a szájába a cicit....
Pedig még tej is van benne úgy, hogy kb.: 2 hete már nem is fejek és laposak. Úgy néznek ki mint két üres tejeszacskó. :cry:

Na már megint sok vagyok.

Majd még jövök, mindenkinek nagyon szép napot!!!

Szly: milyen volt Debrecen???
Jól sikerült azért a napotok? Jázmin hogy viselte?

Margit-sziget: Hurrrráááááááááááááááááááááááááááááá! Mi is megyünk. Nekünk a délelött jó, mert 4-re mennem kell Olivérért!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ma csináltam tzatzikit a Tamásék bulijára és magamnak is tettem félre belőle. Már alig várom, hogy dél legyen és ehessek (legálisan ebédelhessek :lol: :oops: )
Nagyon szertetem.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:52-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:52-kor.
Vendég

en a Margitszigetes taliban benne vagyok, de nekem csak 20ika utan jo szeptemberben!

MA en is kettecsken vagyok a kiscsajjal sot egesz hetvegen, mert ferjemnek teambildingje van Balatonon. Hat nincs tul fenyes ido de azert majd kimegyunk setalunk egyet, ugyanis delelott kb fel orat aludt csak Anna azt is a kezemben. Most kiserletezek a kisagyaban van es uvolt, de sajna azt hiszem ismet o nyer, hiaba minidg o birja tovabb nem pedig az en idegeim:(

megyek is,mert ugy kesereg, ugyse fog elaludni
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:53-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:53-kor.
Vendég

Margitszigetes tali...hmmm...jó lenne, de hát nagyon messze van! :lol:
Laura ma nem nagyon hagy a "terveim" megvalósításában. eddig csak elmosogatni tudtam, meg a konyhát felseperni. :? nem nagyon akar sehogy aludni.
Nekem meg fáj a hasam! :( nem tudom mennyire normális, hogy mult hét vasárnap óta megvan a mensim, és még csak nem is ugy tűnik, mintha múlóban lenne, és most kezdett el fájni (eddig nem fájt).

sz.andi!
Merre vagy?

d.dodó

Ha vénás gyógyszer kell akkor be is kell feküdni vele( mi lesz akkor Szonival!), Bocsi h ennyit nyagatlak, de olyan tanácstalan vagyok és már ki vagyok teljen! és az a legrosszabb,h a budai gyerekkórházba van az ügyelet és nem hinném, h csinálnak ott uh-ot, nem nézet ki valami felszereltnek az ügyelet rész :cry:
bencuri

Bencuri: vidd a Betesda-ba. Az elég jó kórház és ha nem is oda tartoztok, ha elvileg fogadnak. Esetleg megadom az újpesti címünket és bemondhatod azt (most költöztetek oda ezért nincs a lakcímkártyán) és akkor úgy is fogadnak. (amúgy nem lényeg) Ott van mindenféle uh és doki is. Mi is ott voltunk és meg voltam "elégedve". Lehet kicsit messzebb van, de tényleg jól felszerelt.
Szoni eszik cumisüvegből, ha arról lenne szó?

V.Kata: sajna már lefejve sem kell neki, nem akarta meginni, pedig csináltam azt is, hogy belekevertem a tápiba, de úgy sem kellett neki. :cry: :cry: :cry:
Annyira hiányzik a szoptatás, már úgy vártam, hogy megint szoptathassak. :roll: :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:37-kor.
20150601134430

én most ettem meg 3 tengeri figurát abból a belga csokiból. :oops: :P :oops: Ja ás elötte egy túrórudit :?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Te vagy az én emberem! ;)
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:36-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Visszaolvastam nagynehezen mindent de reagálni képtelen vagyok ennyi mindenre! Bocsi! :oops:

Margitszigetes tali: jó lenne,de nem hiszem hogy eltudok jutni!

Kenguru: Plusban vettem 4200-ért!

Andi! POPDARÁLÓ!!! :lol: Tudod hányszor eszembe jut? Mindig emlegetem Apának,komolyan mondom szívszaggató érzés mikor eszembe jut,annyira jó volt,pedig már hogy utáltam a végét!
Persze most mégjobb,de az más! :wink:

Babák nagyon szépek én is dobok a végén majd pár fotót!

hasmenésem van,nem tudom odamerjem e adni Áronnak a lefejt tejet!

Amúgy nagyon-nagyon boldog vagyok!!!!!
2 napja adom minden kajánál a Grippe Water gyógyvizet a hasa miatt,hihetetlen de ez a gyerek azóta eszik,alszik és mosolyog!
Jó néha sír ha álmos vagy éhes vagy bántják a pukik!
Bármilyen üvegből megeszi a tápszert!
Komolyen mondom hihetetlen!
Annyira imádom! :wink:
Remélem mostmár ilyen marad a helyzet!

Na most húzok pedikűrözni amíg alszik!

Jók legyetek majd még próbálok jönni!

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: