Tényleg, Domóékról tudsz valamit? Nincs e-mailjük véletlenül?
2004.01.07 11:10
Most ez is kölcsöncucc, de még megy.
2004.01.07 11:10
Most ez is kölcsöncucc, de még megy.
2004.01.07 12:15

De jó a nyom, én is azon töröm a fejem kiket szokott emlegetni Beja, hogy emaileznek. Zafi jutott eszembe még
Meg megvan!!!! Nem lehet hogy Mamacica te lennél az???? De régen írtál és nem volt jó a számítógéped sem sokáig. De jó lenne ha te lennél. Legutóbb a kismamában olvastam rólatok. 2004.01.07 12:15

De jó a nyom, én is azon töröm a fejem kiket szokott emlegetni Beja, hogy emaileznek. Zafi jutott eszembe még
Meg megvan!!!! Nem lehet hogy Mamacica te lennél az???? De régen írtál és nem volt jó a számítógéped sem sokáig. De jó lenne ha te lennél. Legutóbb a kismamában olvastam rólatok. 2004.01.07 12:28

Annak nagyon örülök, hogy legalább vannak, nem úgy mint Zsaninál.

2004.01.07 12:28

Annak nagyon örülök, hogy legalább vannak, nem úgy mint Zsaninál.

2004.01.07 12:49
[color=#ff0000]
De igen is el vagyok keseredve! Milyen vidám lett volna, most hárman lennénk szinte ugyanakkorra kiírva, ha a második baba is elsőre összejön, mint anno Lacika!
Egyébként is az a fajta ember vagyok, akiről az "Istenem! Adj türelmet! DE MÁRIS!!!!!!" mondás szól.
) 

Neked is?
Én szivesen elolvasnám, hogy mi volt a probléma az "összeköltözéssel". Szivesebben tanulok a más kárán, mint a sajátomon...
Na nézzük, kik jöhetnek szóba!
Már nem sokan!
Szerintem ahol már van kistesó, azok egyelőre nem gyanúsíthatóak, szóval Márti, Laura, Cory, Nyuszimanó és Henke nem valószínű. Aki már pocakos, az megint csak nem jöhet szóba, szóval Szilvi, Rebi, LadányiKata, Zsuzsi, Beja, Zafi, GOrsi, Menta, Borcsa, Norci és BSzilvi gyanún felül áll. Solya, Tikk és Linato tagad, és sajnos én sem vagyok az. Marad Andi3, Zsuzsa, Bogancsi, Danimama, Szila, Dzsili, SzaBori, Andysj, Krita és Edit. Már ha "nyilvántartott"
osztálytárs az új zebra. Szila lett volna a tippem, de ő nem járt erre régen. Ugyanezen az alapon sokan kiesnek... én Danimamára tippelek!
Írta egyszer, hogy kb. akkor tervezenk kistesót Daninak, mint mi Lacikának.
2004.01.07 12:49
[color=#ff0000]
De igen is el vagyok keseredve! Milyen vidám lett volna, most hárman lennénk szinte ugyanakkorra kiírva, ha a második baba is elsőre összejön, mint anno Lacika!
Egyébként is az a fajta ember vagyok, akiről az "Istenem! Adj türelmet! DE MÁRIS!!!!!!" mondás szól.
) 

Neked is?
Én szivesen elolvasnám, hogy mi volt a probléma az "összeköltözéssel". Szivesebben tanulok a más kárán, mint a sajátomon...
Na nézzük, kik jöhetnek szóba!
Már nem sokan!
Szerintem ahol már van kistesó, azok egyelőre nem gyanúsíthatóak, szóval Márti, Laura, Cory, Nyuszimanó és Henke nem valószínű. Aki már pocakos, az megint csak nem jöhet szóba, szóval Szilvi, Rebi, LadányiKata, Zsuzsi, Beja, Zafi, GOrsi, Menta, Borcsa, Norci és BSzilvi gyanún felül áll. Solya, Tikk és Linato tagad, és sajnos én sem vagyok az. Marad Andi3, Zsuzsa, Bogancsi, Danimama, Szila, Dzsili, SzaBori, Andysj, Krita és Edit. Már ha "nyilvántartott"
osztálytárs az új zebra. Szila lett volna a tippem, de ő nem járt erre régen. Ugyanezen az alapon sokan kiesnek... én Danimamára tippelek!
Írta egyszer, hogy kb. akkor tervezenk kistesót Daninak, mint mi Lacikának.
2004.01.07 13:54
Bár ez a krónikus montitorhináyos szöveg nem rád vall.
Remélem nem beteg, ma alig evett, igaz tegnap meg annnyit kétszer kért a kelkáposztafőzelékből, kétszer a vacsi tejbegrízből, stb. Biztos ma böjtől.
2004.01.07 13:54
Bár ez a krónikus montitorhináyos szöveg nem rád vall.
Remélem nem beteg, ma alig evett, igaz tegnap meg annnyit kétszer kért a kelkáposztafőzelékből, kétszer a vacsi tejbegrízből, stb. Biztos ma böjtől.
2004.01.07 14:42
Danimamáéknál meg ilyenkor már elég késő van.... 
, azért nem nyilatkozom, mert igazából még magam sem tudom, de tényleg.
. És Boldinak mi is boldog névnapot kívánunk!
. Én reggel kb. kétdecis kakaót csinálok Hangának, és valamikor délután is csinálok kakaót, az el is fogy estig (de előfordul, hogy csak sima tejet kap). 2004.01.07 14:42
Danimamáéknál meg ilyenkor már elég késő van.... 
, azért nem nyilatkozom, mert igazából még magam sem tudom, de tényleg.
. És Boldinak mi is boldog névnapot kívánunk!
. Én reggel kb. kétdecis kakaót csinálok Hangának, és valamikor délután is csinálok kakaót, az el is fogy estig (de előfordul, hogy csak sima tejet kap). 2004.01.07 14:44
2004.01.07 14:44
2004.01.07 14:51
Szerintem nem fiús vagy lányos, hanem egyáltalán anyának lenni szuper
Azóta is emlékszem a pillanatra, annyira neghatott, akkor, hogy ez nem kérdés
.
2004.01.07 14:51
Szerintem nem fiús vagy lányos, hanem egyáltalán anyának lenni szuper
Azóta is emlékszem a pillanatra, annyira neghatott, akkor, hogy ez nem kérdés
.
2004.01.07 15:34

Már nagyon várom
Csak nekik is tanulni kell a kettős nagyszülői szerepet
Csak nyugodj meg és élvezd a pocakosságot!
2004.01.07 16:22

, nem régiben én is távszereltem a miénket így, de jó lett, 

2004.01.07 16:24
2004.01.07 16:26
Olvastalak reggel, de sajnos nem volt sem időm, sem pedig alkalmam nyomozni.
. Nekem Anyukám rettentő boldog volt Toncsinál (is)
, Apukámat nem igazán érdekelte.
2004.01.07 17:22
Én kakaót soha nem adtam még Lacikának, reggel simán (ízesítés nélkül) issza a tápszert, este meg csak vizet kap. Ő nem szokott este éhes lenni, se ezzel műsorozni. Szerencsére jó evő, úgyhogy nem is tudna vele meghatni.
De ha valmire rájön, amivel ugráltathat, azt utána ő se felejti el egykönnyen. 
Nekem az Artúr nagyon tetszik! Lehet, hogy megkörnyékezem vele Lacit, ha hazaér!
Vili 10 órát alszik egyben?! Hát, ha Lacika ekkorákat aludna, én is régen pocakos lennék már!
[color=#ff0000]
ha megszületik a második unokájuk, kénytelenek lesznek rájönni, hogy a szeretet nem fogy el, és bőven jut belőle két gyereknek is. Meg fogják bánni, hogy nincs legalább 2 testvéred!!! 

Itt a házunk előtt van egy kis domb, egy csomó gyerek szánkózik rajta, hát, ha holnap reggelig maradtunk volna, akkor is üvöltve kellett volna hazavonszolnom Lacikát.
Úgy utálom, hogy amikor van valami, bármi, ami neki jó, amit a kedvéért csinálok, akkor a vége szinte mindig nagy bőgés, mert egyszer úgyis abba kell hagyni.
Már az is megfordult a fejemben, hogy nem viszem le soha többé pl. a játszótérre, mert nem boldog tőle, hanem dühös, csalódott és szomorú, amikor vége. Hiába töltjük pl. a máltain a fél napot, vagy járjuk be az egész Margit szigetet, egyszer akkor is haza kell jönni.
Napsit hova teszed, amíg Márkkal mozizol? 2004.01.07 18:38
Az én apám is így reagált a kistesó hírre: "Ajajajaj!" Nem kell velük törödni!
(nem tudom kitől látott ilyet?) Közben nyomogatja a gombokat: "azért hívlak Jézuska, pizzát rendelsz" 2004.01.07 19:14

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint