Jó reggelt!
Andi: Én az Ósanban vettem kemény ötszáért

Raktam róla képet asszem a múlthéten...
Délelőtti séta?

Nem sokára eszik Bence, aztán sztem leviszem kolbászolni egy picit...
Babakötvény: Ha nem akarod, nem kell bankot választani, a Kincstárnál is maradhat. Sőt, ha jól tudom, akkor most már lehet oda is befizetni, nem kell emiatt bankot választani... Mi fogunk neki havonta pénzt betenni...
Fogzás: Úgy tűnik, nálunk is aktuálissá vált a dolog, de majd kedden megerősíti vagy megcáfolja majd a doki...
Etetés: Sztem is mindenki a maga elképzelésének, hitének megfelelően etesse a gyerekét. Ez a biztos, nem? Anyai ösztön is van a világon, szóval annyira nem lehet elrontani
Ja, még ezekről a bébiitalokról akartam írni. Nekem az nem tetszik, hogy ezek a löttyök tele vannak cukorral. néztem a bébiételeket és italokat is, és ledöbbentem, hogy mennyi mindent tesznek bele... Egyedül a Kecskeméti bébiétel volt szimpi, mert abba a gyümölcsön és vizen kívül max kukoricakeményítő van (bár ezt is zokon vettem

)... Nem értem, hogy miért kell a bébiételeket pl. cukrozni. Már most rá akarják szoktatni a gyerekeket az édes ízre? Édesítésre lehet használni egy csomó gyümölcsöt is, miért nem azt teszik? Na, ezért lesz az, hogy amikor csak lehet inkábbb én készítem majd Bence desszertjét. Ez az én magán véleményem. Persze én is vettem bébiételt, tehát nem vagyok ellene, csak nem értek bizonyos dolgokat.... Betti elmélkedését olvashattátok
Napi ritmus: Mi már alakulunk, de persze mindig a gyerek határozza meg, hogy mikor eszik. Általában reggel 8-9 körül kel, aztán 3 óránként eszik, este 7-kor fürcsi, kajcsi, majd 8-fél 9 körül utántöltöm és alvás. Éjjel van hogy csak 4-kor kel, de van, hogy 2-kor és 6-kor is. Sztem a foga zavarja most be ezt az éjjeli ritmust

Próbáltam, hogy ha 4 előtt kel, akkor cumi és hát/buksisimi, popsi paskolás, de max fél órával húzza tovább, szóval kell neki a cici éjjel is. Ez van
Akartam még valamit, de rövid az eszem...

Majd leírom, ha eszembejut végre.