A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Ábrahámhegyen van nyaralónk a Balatonon, ott voltunk. Dorci ma tök bnagyokat alszik, olyan édi.

Ti már ültetitek valamennyire a babakocsiban a babákat, vagy még teljesen fekszenek?

Dorina hason még alig emeli a fejét, de oldalra már simán forog. Látom, néhány baba már olyan szépen kinyomja magát. mondjuk ő utál is hason lenni.

Mi csak anyatejesek vagyunk és manó sem fogad el cumisüvegből semmit.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

ancsika nagyon erős a fiad olyan szépen emeli magát.

babakocsi:na igen ez a kocsi nekem is jobban tetszik mint a kis piros amit én vettem sportnak, csak ez a fajta tényleg drága...de megéri mert qrva jó

dbogi...na ezért őszintén irígy vagyok ...a balatoni nyaralójért.
IMÁDOM A BALATONT.és jövőre ha esetleg nem lesz "nehéz eset"dávidka akkor megyünk is nyaralni(természetesen dávidka marad a mamával :x )
Vendég

ÓÓÓ iszen akkor nem is voltatok tőlünk olyan messze :wink: :wink:

Én néha fel szoktam ültetni kicsit jobban, de nem teljesen ülő pózba akkor többet lát, aztán mikor látom hogy kicsit szundítana akkor leengedem a kocsit.
Szerintem nem kell azon aggódni, hogy nem emeli a fejét, vagy nem forog. Marcus pl. még meg sem próbálta a forgást, de a fejét viszon tök ügyin tartja és az előző képnél jobbanis fel szokta magát emelni, úgy hogy a könyöke sincs lenn.
Mindegyik baba más ütemben fejlődik, de ez így is van jól! Majd behozzák a kisebb nagyobb lemaradásokat, és "összenőnek" a babucik.

ancsika82

Jövőre tali a Balcsin mindenkivel??? :roll: :roll: :roll: :roll:
Nekem jó lenne mert nem kellene utazni :wink: :lol: :lol: :lol:
Amúgy felénk nagyon szupi a strand, a gyerekeknek épp az idén csináltak külön kis részt majd lefényképezem ha arra járunk. Szerintem szuper lett, és kifejezetten babásoknak való!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ancsika82

ancsika ..le se fényképezd mert megszakad a szívem :(
Vendég

Ancsika: Marcellnak Boldog 3. hófordulót!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép

Kép
bettica

Andóca: köszi!!! :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Ancsika: Boldog hófordulót nektek!!!

Melike: Nem vagy egyedül, még én sem adtam semmit Bencének, ami nem anyatej. Nehéz is lenne, mert a szentem semmit sem fogad el üvegből, kanálból is csak nagyon kicsi adagokat. Egyenlőre elég neki a cici (sőt, hiszen hízik mint a bolondgomba... :) ), úgy hogy még mindig csak szemezgetek azzal az üveg alma-barack bébiétellel ;) Egyedül aszaltszilvelevet kapott szegény infacolos cseppentővel, hogy könnyebben menjen neki a pelenkatöltés. Erre is hogy tud szegénykém fintorogni :lol:

Lassan már le sem írom, milyen szépek a gyerkőcök, mert nem hinnétek el, hogy tényleg így van, hiszen annyit hajtogatom :D

Képzeljétek hogy jártunk: Kaptunk egy büntit az Autópálya Kezelőtől... :( Pedig vettünk "matricát"... Most megnézettem jobban a párommal a blokkot és elírták a szelvényen a rendszámunkat a párom meg nem vette észre (J helyett I-t írtak rá). Mehetek az ügyfélszolgálatra elintézni, hogy ne kelljen kifizetnem...

Fáj a fejem, pedig ma mindenképpen el akarom intézni ezt az ügyet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettica 2008.08.28 13:56-kor.

Kép

Kép
bettica

[quote="d. bogi"]T írta:d. bogii már ültetitek valamennyire a babakocsiban a babákat, vagy még teljesen fekszenek?

Én néha már felültetem olyan 45 fokos helyzetbe, mert néha igényli. Igaz, elég volt 2 és fél hónap fekve, már Kitti is egyre jobban kiváncsi a világra! Amikor meg alszik, akkor visszateszem vízszintesbe.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Betti: Gondolom, hogy mennyire idegesítő az ilyen.

Ancsi: Boldog hófordulót, és szuper babakocsid van. Na igen, ez a drága kategória... (ígért képeket természetesen várjuk)

Én benne lennék egy balcsis taliban! :lol: :lol:

még jövök, megjött Apa.....................
bszilvi25

Bettica:én már kétszer adtam neki őszibarackot (meg teát is kap) csak kicsit még bátortalan vagyok,pedig nagyon ízlett neki!
Meg Anya már hozott bébiitalt,ami 4 hónapos kortól adható.

Kép
melike

én lehet,hogy már a sok netezés álltal átformálodtam de ha lenne anyatejem és a gyerek szertné és szépen gyarapodna 5-6 hónapos koráig nem adnék neki semmi mást...nem azért mert félek bármit is adni vagy rossznak találom...csak az egyszerűség kedvéért :?
Vendég

melike dávid imádja a 4 hós bébiitalt,és két hete issza is :oops:
Vendég

Nem okoskodni akarok,de most én parázok.Valamiért rá írták,hogy 4 hónapos kortól!Azt olvastam,hogy addig minden benne van az anyatejben és a tápszerben is,ami kell a babának.

Kép
melike

Melike: én is félek mást adni mint anyatejet, de anyukám azt mondta, hogy neki is 'tiltották' mégis adott nekünk mást is, és semmi bajunk nem lett tőle. Élünk és virulunk.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na, mire én elkezdek adni neki bármit is, addigra pont lemegy a gyümi szezon.. :? :? :? :? :? :cry: :cry: :cry:
Egyenlőre csak irígykedem rátok. De remélem még sokáig így lesz......
bszilvi25

Kép
Vendég

UHH bARI!!! TE VAGY A PARA MAMI,ÉS TE MERSZ ADNI A DÁVIDKÁNAK ŐSZIBARACKOT. :wink: :wink: :wink:

ÉN NEM MEREK,SEMMIT. :cry: :cry:
melike!!!
Látod ha ilyen jo baba lesz a gyermeked,tudsz majd főzni mellette majd meg látod. Csak ki kell használni az időt amit adnak nekünk.
pld: mi ma Milánnal rakott krumplit csináltunk,és mind végig ott volt a konyhába velem.Volt etetés is benne,aztán folytatuk.

Csajok!!! ti alakitottatok már ki rendszer??? Mármint reggeli kelés...........
aztán napközben alvás?? Délután is???? és este lefekvés kijöjönn időbe.
Azt sem tudom hogy csináljam hogy szokassam. Mik a tapasztalatotok???

Ilyenkor elalszik,és majdnem átalussza a fürdetést és ilyenkor nem fürdetem meg. Ilyen még csak 2 szer volt.
Ti hogy csináljátok,van kialakult napirend?

Kata&Milán

oszman777

na megjöttem. Milánnal meg akartam kóstoltatni a barackot, de az lett belőle hogy megevett egy negyedet! :shock: kiskanállal adtam, és pici késsel pürésítettem amennyire csak tudtam. egyrészt ugy evett kanállal mintha eddig is csak azzal evett volna. másrészt meg nemhogy nem fintorgott, hisztizett amint lenyelte, követelte a következőt!! megevett egy negyedet, de többet nem mertem adni, pedig nyafizott...

szóval barackozás részünkről kipipálva

anno anyukámnak kb 3 honapos koromig volt teje, 2,5 honaposan akart feliratni tápszert. aztán a gyerekdoki lebeszélte, azt mondta hogy inkább adjon feles tejet meg gyümölcsöt, mégis természetesebb mint egy műizé. és itt vagyok, nincsenek emésztési gondjaim, nem vagyok allergiás semmire.

szerintem azért írják rá az üvegekre/dobozokra hogy 4 hós kortól, mert az most a nemzetközi "szabvány"... mindenki ezt sulykolja, hogy anyatejeseknek 6, tápisoknak 4 hós kortól szabad csak hozzátáplálni és kész. érdekes, 30 éve nem így volt.

mia_snow

bari!! Egyszerübb a tápszert adni,nem?? Csak irod az egyszerüség kedvéért.
De ugye adsz még neki tápszert??
TE???Miket adsz még szegény Dávidkának??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

uh mia! Neked már ma irni akartam valamit. Csak passsssszzzz. :roll:

Kata&Milán

oszman777

Kata: nálunk rendszer SEMMI!!!!!!!! mióta az éjjeli alvás 6-ig sem tart, azóta tényleg SEMMI sajnos!!!! De engem nem zavar. Van hogy 7-kor fürdetem, van hogy fél 10-kor. Ezért nem keltem fel soha. Most is az igazak álmát alussza.
bszilvi25

kata :ez őszibarack alma hipp konzerv..naponta egyszer kap tápszer után egy fél üveggel plusz folyadéknak hipp gyümilé...egyenlőre ennyi a repertoár,és természetesen a tápszer.
szeptemberben szeretném kezdeni a főzelékeket

rendszer:alakulgat

mia akkor a te babód már"érett a kanalazásra"azt olvastam,hogy amikor már szépen nyitja a száját akkor már szabad adni...dávid is aránylag ügyes de ő még szopó mozdulatokkal eszik kanálból is
Vendég

de ha nagyon őszinte akarok lenni az én szivemhez csiri etetése áll a leg közelebb hiszen kettőt úgy etettem én is sőt még "vagányabban",csak most már ilyen ovatos lettem :oops:
Vendég

Ja bari akkor a hipp őszi--alma a desszert. :wink: :wink:

Valamit ténleg csinálnom kell, :roll: :roll: :roll:
mármint menetrendet, ( nagyjábol))
mert most 9 kor kell ennie,és hot álmos,és etetést várjuk. Most meg ki
nlodik sir,mert álmos. De 9-et szigoruan kivárom.

Nem tudom mi lett vele,éjszaka 5--6 orát aludt egybe,most???
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: meg szigoruan felkell 3 oránként.
Arra gondoltam lehet kevesett eszik és azért ébred hamarabb. Mondjuk kevesebbett is eszik. De már 3 éjszaka 3 oránként kelünk.
Elötte ügyesebb volt. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

ha én leirnám már miket vettem Milánnak kajcsikat??? fuuuuuuuuuuuuu :shock: :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

de még nem vagyok bátor mint ti. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kata&Milán

oszman777

[quote="oszman777"]d írta:oszman777e még nem vagyok bátor mint ti. :roll: :roll: :roll: :roll:

itt az ideje,hogy kövesd a "rossz"példát :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem a védőnőm nem babanetezik,mert szóban nagyon betartok mindent :oops:
Vendég

kata vaahogy varázsoljál már föl magadnak egy vonalzót :shock:
Vendég

igen Bari amugy én azt olvastam hogy akkor lehet adni más kajcsikat a babáknak amikor élböl "normálisan" esznek kanállal - ez jelenti azt hogy érettek rá. hát nemtóm, sógornőm gyerekére 8 hós korától vigyáztunk, de ő akkor sem tudott még normálisan enni kanálból pedig evett mindent. :roll:

Oszman: járj utána hogy te mikor kaptál először gyümiket. itt vagy köztünk, semmi bajod... a gyerkőcnek sem lesz ha ugyanúgy nő fel ahogy te nőttél. ;)

Napirend: nálunk is összekeveredett most egy kicsit de Milán igényelte a változtatást valahogy. eddig reggel kelt 7-fél8 körül, aztán 11, 2, 5, fél8 volt a kaja, és este fél9kor lefekvés elött cicizett egy kicsit de akkor már nem nagyon evett, csak elálmosodott rajta. most az elmult 2 napban a 2-es kajánál ébreszteni kellett, és onnantol kezdve nem aludt egész délután, de már 7kor olyan nyügös volt hogy enni sem akart, nem tudtunk vele mit kezdeni. ma kiprobáltam hogy hagyom aludni és nem ébresztem fel 2kor... fél4kor kelt magátol, akkor volt cici, 5körül a barack, fél7kor megint cici, aztán 7től fél8ig szunditott még egyet, és aztán torna, fürcsi, és most tettem le 3/4 9kor aludni. szoval a rendszer jelenleg nálunk annyiban merül ki, hogy a reggeli kelés 7-fél8 az fix, utána a 11es kaja is fix, aztán meg a legközelebbi biztos pont a 8as fürdetés és a fél9-körüli fektetés. a többi meg ahogy esik ugy puffan. de szerintem ha a reggel és az este stabil, akkor napközben már nem gáz ha összekuszálodik, nemsokára ugyis annak kell kialakulni hogy evés szempontbol reggeli-tizorai-ebéd-uzsi vacsi. nem? alvás meg föleg éjjel egy nagy, aztán délelött egy kisebb (ez aztán el is tünik) és délután egy hosszabb aztán slussz.

akinek éjszaka kel a babo: nem gondoltatok még arra, hgoylehet hogy nem is éhes? pár napja Milán is felébredt reggel 6kor, de nem etettem meg, sőt ki sem vettem az ágybol, hanem visszaaltattam. elöször nem ment könnyen, cumi a szájába, és simiztem az arcát, ütögettem a fenekét, stb... aztán csak visszaaludt fél8ig. :D

mia_snow

Szép jó estét!

Nos,a szomszédék voltak nálunk látogatóba és őt is kérdeztem a kajcsiról (egy 10 és egy 2és fél éves lánya van).Ő is adott már 3 hónaposan gyümit,teát.
Fel vagyok bátorodva! :lol:
Kaptunk 3 db hosszú ujjú rugit. :D

Nálunk nagyon szépen alakul a rendszeresség!
Nagyon hasonló,mint Miáéknál.7 fél8 kelés-evés,11,2,5 körül evés közben kisebb-nagyobb alvás ,de általában a 2-es után nagyobb.6kor minden nap (ha az idő engedi) séta kb. fél8ig,utána fürcsi és evés.
Ez már kb. egy hete remekül megy!
Ami változás két napja:este 150-160 helyett 200-210et evett és nem alszik el rögtön,hanem 10-15 percig még nyüglődik magában.Ennyi baj legyen... :wink:

Kép
melike

Melike: ilyen nagyot eszik este?? Milán csak reggel eszik 250-300 között, a többi kajája 150-körüli. amúgy szerintem próbáld meg az esti fürcsit hosszabbá, fárasztóbbá tenni, hogy a vacsira már tényleg elfáradjon. mi ezt csináljuk, bohóckodunk vele este és dögönyözzük, igazi nyüzsi van, és jól elfárad mire alvásra kerül a sor. 1 perc alatt beájul magától.:D

mia_snow

Sziasztok!
Ma egész nap csavarogtunk :) Délelőtt vásárolni voltunk, -Boni tök jól viselte- aztán kettőkor hazaértünk, háromkor meg vissza ultrahangra.
Minden rendben a hasikájában :) Egy morcos, fáradt dokinéni vizsgálta, gondolom ma már az ötvenedik embert UH-zta, de nem bírta ki mosolygás nélkül, Boni végig hagosan rötyögött :D Csikizte az UH fej a hasát.
Régebben kérte valaki, rakjak fel kendős képet. Íme
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella jó ez a kendő én is gondolkodtam rajta de dávidot 20 prc után úgy venném ki belőle mint akit slaggal lelocsoltak...ő még a babakocsiban is izzad egy szál rövidujjú badiban :?
tehát nekünk kedő kilőve,és ilyen alapon a kenguru is,pedig az van is itthon

tényleg az ultrahangról jut eszembe,hogy mi a csípőszürésre elfelejtettünk elmenni(én meg ráadásul csipőficamos voltam),meddig kell oda elvinni?hány hós korig jó még?
Vendég

jó reggelt

Stella: de jo ez a kép... annyira benme van a könnyed, csavargó hangulat! :)

a zuram nem akar se kengurut, se kendöt, szerinte hülyeség. hát nemtom, szerintem praktikus. bár vannak olyan anyukák akik egész nap (fözés vagy felmosás, stb közben is) magukon tartják a gyereket ... hááát erre azért nem akarnám rászoktatni, mert majd egy 8 kilóst hogy cipeljek egész nap?

mit föztök ma? nálunk "vasárnapi menü" lesz: húsleves, rántott husi és zöldséges rizs. lehet hogy sütök egy kalácsot is hétvégére.

mia_snow

Sziasztok!

Annakidején, még nagymamáink idejében az volt a szokás, hogy az újszülötteket jó szorosan pólyába kötötték, hogy szép egyenes legyen a lábuk, meg ne legyen púpos a hátuk. Aztán elkezdték mondani az orvosok, hogy ez nem biztos, hogy jó, mert nagyobb a csípőficam kialakulásának a kockázata (nem azt mondták, hogy mindenki csípőficamos lesz :roll: ) az tesz jót a babának, ha szét tudja terpeszteni a lábát és tud rugdalózni. Nagyanyáink persze hallani sem akartak erről, meg különben is az ő anyjuk is ezt csinálta mégsem lett semmi bajuk a csípőjüknek. De ezek a fránya orvosok addig-addig mondogatták ezt a dolgot, míg anyáinknak már szöget ütött a fejében a dolog és a bátrabbak már nem pólyázták a babákat, hiába mondta az anyjuk, hogy de lányom én is pólyáztalak téged, mégis itt vagy. Legfeljebb abban hozták haza a babákat (nem lévén még biztonsági ülés :? ) aztán jött az angolpólya vagy a rugi. Aztán a kórházak is abbahagyták a pólyázást és szép lassan leszokott róla mindenki. Ma már szinte senkinek nincs pólyája, de akinek van, annak sem jutna eszébe heteken keresztül abban tartani a gyerekét és mindenki elhiszi az orvosoknak, hogy nem tesz jót a babák csípőjének. Anyáink is egészségben felnőttek, nem lett mindenki csípőficamos, senki nem került tolószékbe a pólya miatt, mi azért mégsem úgy csináljuk már, mint nagyanyáink tették. Ha akkor lett volna internet és fórumoztak volna anyáink, biztos arról vitatkoztak volna és győzködték volna egymást, hogy pólya vagy nem pólya és állították volna szembe "az orvos és a védőnő ezt mondta" meg a "de anyukám is így csinálta" érveket. :lol: :lol:

De nem csak ez az egyetlen dolog, ami nem állta ki az idő próbáját. Ugyanígy van a levegőztetéssel (ma már gond nélkül kivisszük az újszülötteket is és elzavarjuk a huhogókat), a szoba hőmérsékletével, a szigorú 3 majd 4 óránkénti etetéssel, a ne vedd fel mert elkényezteteddel, D-vitamin, Konakion, kenguru, fityma húzogatás, stb.
A hozzátáplálás most van ebben az átmeneti időszakban. Vannak akik úgy csinálják, ahogy az anyukájuk, vagy a szomszéd, vagy ahogy az előző gyereknél is csinálták, vannak akik úgy ahogy az orvos mondja (sokszor ők is különbözőt mondanak :roll: ) vagy a védőnő, vannak akik a Kismamát meg a Babamagazint olvassák, stb. Valószínű, hogy a mi gyerekeinknek már egyértelmű lesz, hogy mit kell csinálni, addigra kialakul egy egységes és a többség által elfogadott irányelv és senkit nem fog érdekelni, hogy anyáink, hogy tápláltak minket. :wink: Ők majd máson vitatkoznak, lehet, hogy addigra kitalálják az orvosok, hogy pirosra kell festeni a gyerekek haját, mert az jót tesz a szobatisztaságra szoktatásnál és majd megy, hogy "az én anyukám sem így csinálta, mégis szobatiszta lettem" meg hogy " én ismerek valakit, akinek nem festették pirosra és még négy évesen is pelenkát hordott" csatározások. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindannyian okos és nagylányok vagyunk. Időnk, mint a tenger :lol: :wink: , így utána tudunk olvasni könyvekbe és az interneten az ajánlott hozzátáplálásnak, összetudjuk vetni a saját vagy mások tapasztalataival és mindenki eldönti magának, hogy mit akar csinálni. Teljesen felesleges győzködni másokat saját döntésünkről és e mellet érveket felsorakoztatni. Mindenki ismer olyanokat, akiket korán hozzátápláltak és egészségesek, mások olyanokat ismernek akik allergiások lettek. Ez nem bátorság vagy gyávaság kérdése, hanem a saját elhatározásunké. Senki ne azért adjon gyümölcsöt meg egyebeket, mert más is így csinálja, hanem nézze meg a saját gyerkőcét, vesse össze a saját gondolataival a hozzátáplálásról és találja ki, hogy neki meg a gyereknek mi a jó. Akkor biztos, hogy nem fogja rosszul csinálni. :)

Na, jó hosszú lettem. :oops: Köszönhetitek ezt Marcinak, aki már több napja nem kel fel hajnalban enni, ma mégis, és miután megszoptattam (bár anyukám nem etetett minket éjszaka, de ismerek valakit, aki igen és mégsem lett semmi baja :lol: :lol: ) utána már nem tudtam visszaaludni, így babanetezek alvás helyett. Meg mostanában úgysem írtam, így egyszerre letudom az elmúlt heti adagomat. :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

[quote="lia0415"]. írta:lia0415..
tényleg az ultrahangról jut eszembe,hogy mi a csípőszürésre elfelejtettünk elmenni(én meg ráadásul csipőficamos voltam),meddig kell oda elvinni?hány hós korig jó még?

Bari itt nálunk csak a 3hós oltáskor adnak beutalót csípőszűrésre, úgyhogy szerintem 4 hós korig ráér a dolog. hasi meg koponya uh-n mi nem is voltunk, sztem nem is megyünk. dokinénink állitolag csak akkor küld, ha indokolt, de nem küldött, én meg megbizom benne, csak jokat hallottam rola. az a tipus aki 2szer annyi vizsgálatra küldi a gyereket mint amennyire kéne, csak biztos ami biztos alapin. minket nem küldött sehova, ugyhogy gondolom problémák gyanúja sem merült fel benne.

mia_snow

Jó reggelt!

Csiri, Márti: amikor jött Zoénak és Kristófnak a foga nyugtalanabbul aludtak éjszaka?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

de jo hogy lehet szerkeszteni... namindegy.

ti csináltok vmit a babakötvénnyel?

mia_snow

sziasztok!
monti:szerintem a mi gyerekeink is hamar hozzá fogják táplálni a gyereküket mert ahogy elnéézem ezt a topikot...ők is elmodhatják majd magukról"anyáink is így csinálták" :lol: :lol: :lol:
mert védőnő ide vagy oda úgy látom kevesen maradnak a csak anyatejes illenve tápszeres etetésnél :lol: :lol: :lol:

mia:én a babkötvénnyel nem csinálok semmit...3 gyerek melett nem fogok pénz gyüjtögetni...főleg úgy nem,hogy a másik kettőnek sincs semmi ilyesmi :?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:23-kor.
hékás

Jó reggelt!

Teljesen egyetértek Montival :P :P :P No comment :wink:

Babakötvény: Bari, semmit nem kell csinálni a babakötvénnyel, csak el kell dönteni, hogy melyik bankban szeretnéd megnyitni a számlát. Beteszed azt a HATALMAS mennyiséget amit az államtól kapott a gyerkőc, 18 év után pedig kiveszed. Esetleg, ha szeretnél, akkor gyűjthetsz hozzá, de nem kötelező. Szóval amit kaptam, én elfogadom. Csak még bankig nem jutottam el :oops:

Andóca: fogzásnál, Kristóf éjszaka 2-3 óránként ébredt - ébred (azokon a napokon amikor nagyon fáj neki, de változó, mert pl. tegnap nem fájt neki :wink: ) enni kért, de kb 50 milit ha evett. Addig is csuszatolta az ínyét, ez megnyugtatta és továbbaludt. De mondom, ez nem mindig történik így. Egyébként Kristóf normál esetben is felkel éjszaka enni. Vagy 1x, de általában még 2x :wink:
bluebox

HÉKÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKARSZ RÓLA BESZÉLNI??????????????????????? :wink:
bluebox

tudomásom szerint a kincstárnál is maradhat a kötvény - ebben az esetben aztán tényleg semmit nem kell vele csinálni.

hékás: az én anyósom eddig is hülye volt. :D

mia_snow

Lányok: még egy kérdésem lenne. Tegnap Kitti a babakocsiban aludt lent, viszont az alatta lévő pelust akarta begyömöszölni a szájába. Egy kis sapi volt nálunk, azt adtam inkább neki, az tuti tiszta volt. Tudom, hogy valaki erre adott neki külön valami rongyot. Feltennétek mégegyszer képet róla, és hogy hol vettétek?

Márti: köszi a választ.

Köszi
Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="mia_snow"]t írta:mia_snowudomásom szerint a kincstárnál is maradhat a kötvény - ebben az esetben aztán tényleg semmit nem kell vele csinálni.

ezt én is így tudom!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

de régen voltam laptetőn... :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Montana!
teljesen igazad van és nagyon jól megfogalmaztad!!! :wink:

Hékás!
mesélj!!!!!!!!!!!!

Én ma "szabadnapos" vagyok déltől este 7ig,mert Zoé megy a nagyiékhoz...(anyóspajtásékhoz :roll: )!!!
Vendég

Brigi: mi történt?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: