A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Még nincs piri,álomkór van!

Kép
muzsuzska

Az idén komolyan marha nagy fejetlenség van. Azért is,mert kijött ez az ökör iskolatörvény,ami szerint senki nem tudja,mit kell csinálni, mit hogyan kell kidolgozni. Mindenki fél a munkától,inkább nem jönnek tanítani.

Kép
flóra 11

Nem a munkától félnek, hanem a rohadt sok adminisztrációtól!

Kép
muzsuzska

Rögtön jövök mert nem lesz Királyfinak zoknija reggelre! :D

Kép
muzsuzska

Tancsu, nagyon megértelek, szörnyű az élet egy alkoholistával, hát még ha annyi volt a családban,mint írod. Őrület! Viszont tényleg nem sokat tehetsz. Esetleg rábírhatod az apudat, hogy találjon magának munkát, bármilyet, csak dolgozzon. Vállalja ő is a felelősséget a lánya jövőéért, hogy tanulhasson és többre vigye, mint ő. Valahogy fel kell rázni őt,ha másképp nem, hát esetleg ezzel, hogy ő a felelős a lányááért, a családért, rá támaszkodtok, benne bíztok, szükségetek van a keresetére.

Kép
flóra 11

Igen, így van Zsuzsi. Ezért nem jön most suliba dolgozni az, aki választhat mást, vagy már nyugdíjas. Mondjuk meg is értem őket, ezt a részét én is rühellem,mert irtó sok időt és energiát elvesz az embertől. Én is a gyerekekkel való foglalkozást szeretem,a közvetlen tanítói munkát. Ezért választottam ezt a pályát, és azért nem mentem titkárnőnek vagy bérelszámolónak,mert én utálom a papírmunkát. Nem tudnék egy irodában ülni naphosszat.

Kép
flóra 11

Hát Flóra, Tancsu, szerintem ez reménytelen, főleg a mostani állást is Tancsu kereste!

Kép
muzsuzska

Ebben egyetértünk Flóra! Tanítani mentetek! Ez borzasztó.

Kép
muzsuzska

Mindig naivan arra számítunk, hogy jobb lesz , erre szarabb jön. Most mondták a híradóban ,hogy jövőre a kajajegyet is megadóztatják! Ez már röhej!

Kép
muzsuzska

Lányok,megint öndicséret büdös, de az egész iskolán az én osztályom a legszebb. :lol: Nagyon szépen feldíszítettem. :D Felhasználtam azt is, amit tavaly készítettünk, meg újakat is csináltam. Gyönyörű lett és még nincs is minden kész. De totál mindenhová raktam valamit. A faliújságra is, az ablakokra, a villanyokról is lógnak le díszek, a mágneses táblán is van, a tábla felett végig képecskék vannak, készítettem egy faliújságot az iskolai rendtartásrólés a gyermekek jogairól,egy másikat pedig az osztály életéből. Itt lesz majd mindig feltüntetve a hetes neve, a versenyek eredményei,fényképek,stb.

Kép
flóra 11

Ma kitaláltam, hogy még alkotok nekik egy bábszínházat is,ahol az elolvasott meséket előadhatják majd bábokkal. Bábok vannak, három dobozzal vittem az osztályomba. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi, ez van. Egyre nehezebb és rosszabb minden. A Gyurcsány azt mondta, hogy most 117,- Ft adót kell befizetni, hogy 100,- -at visszakapjunk. :lol: :lol:

De lehet,hogy igaza van. Sajnos.

Kép
flóra 11

Zsuzsi,sajna el kellmennem. Hívott a Flórián, hogy nem kapott a Lidlben kenyeret. Jön haza és megyünk a Tescoba. Hívott, hogy ötözzek,mert sietünk.

Pá...

Pussz...

Kép
flóra 11

Gondoltam, Flóra hogy bevetetted magad a csinosításba! Te ezt nagyon élvezed! Tavaly is nagyon szép volt!

Most néztem a naptáram, a múltkori ilyen gyógyszertől már másnap volt piri. 10 én kezdtem szedni 17 már piri.

Elvileg tegnap már kellett volna!

Kép
muzsuzska

Menjetek! :D Jó vásárlást!

Kép
muzsuzska

csak jöttem bejelentkezni,jól vagyunk...
Pusztán annyira fáradt vagyok,hogy lefeküdtem magzatmozgást számolni és 10 perc alatt eleludtam...:(
Szóval sejthetitek hogy Gergő is mennyire aktiv akkor.... :wink:

Kinéztük a szönyeget a hálóba,megrendeltük a dohányzóasztalt,kb 10 nap múlva lesz kész...
Kinéztük a függönyöket is,azt hiszem igy már minden megvan.

Menek aludni,holnap olvasok és irok...

Sziasztok....

Jah és ma tuti nem szülök....max álmomban..... :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, biztos gyönyörű lesz a lakásotok! Meg fogom nézni! :D

Álomban szülni-hmm nem lenne rossz! :D Pihenj! Bár úgy se teszed!

Flóra elveszett a tescoba! :D

Megyek alukálni! Szép álmokat mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Hellóka. Megjöttem, csak néztem a BK-t. :D

Kép
flóra 11

Kicsit tovább tartott a bevásárlás,mert ha már ott jártam, összeírtam mi mennyibe kerül az iskolaszerek közül, hogy év elején tudjam tájékoztatni a szülőket,mennyibe jönne egy füzetcsomag. Ha hoznak be pénzt, megveszem a gyerekeknek,mert itt tuti olcsóbb, mint náluk, normál üzletben.

Kép
flóra 11

És van itt Galántán egy nagyraktár is, szombaton megnézem,hátha nyitva vannak, akkor kérek ott is árlistát. Lehet, hogy még olcsóbb.

Kép
flóra 11

Nálunk holnap állami ünnep van. Megint tót ünnep, de legalább nem kell munkába menni. Holnap van a szlovák nemzeti felekelés ünnepe. És hétfő is szabad, akkor meg alkotmány ünnep van.

Kép
flóra 11

Tancsu, az új lakásodban tuti meg foglak valamikor látogatni. Nem hagyom ki. Bizti szép lesz. Tudod, engem nagyon érdekel a lakberendezés. Ha lenne pénzem,lecserélném a bútoraimat én is.

Kép
flóra 11

Melegszendvicseket csináltam vacsorára. Volt egy vagonnal és kevés volt. Túl finomra sikerült. :lol:

Kép
flóra 11

Benó, tudod ha most jó lenne a gépetek, akkor talán végre egy jót dumcsizhattunk volna.

Kár. Na,de majd legközelebb.

Kép
flóra 11

Szörnyen álmos vagyok. Megyek, zuhany és bedőlök az ágyikóba.

Pápá...
Jó éjt!

Kép
flóra 11

Helló lányok!

Mindenkinek szép napot kívánok. :D

Kép
flóra 11

Benó, remélem suliból jelentkezel, ha már otthonról nem tudsz. Egyébként meg miért nem követelsz ki magadnak a Gy.-tólegy notebookot. Mondd, hogy neked a munkádhoz nagy szükséged van rá,nem lehet gép nélkül, főleg mos év elején,mikor a tanmeneteket kell írni, aztán előkészületeket,meg teszteket, felmérőket, értékeléseket.... :D

Kép
flóra 11

Tancsu? Merre vagy? Még egyben? Tegnap jelezted,hogy kicsit rosszul vagy,fáradt vagy, fájdogálsz vagy feszülsz. Jelentkezz be, mert tudod,miattad nagyon aggódunk már ám!
:wink:

Kép
flóra 11

Szilvi,Te is jöhetnél már. Veled annyira rég dumáltam! Még várok kicsit valakire,addig olvasgatok a neten. Aztán kezdődik a napi rutin...

Kép
flóra 11

Lányok,én ma kezdem a következőDuphaston kúrát. Be is veszem gyorsan.

Kép
flóra 11

Van egy peteérést befolyásoló gyógytea, szerintem segítene neked is. Ártani nem árt, utána jártam , meg én is ittam az elején. cickafarkfűvirág 10 egység, édeskömény 10 egység, komló 3 egység. Egy üvegbe keverd össze arányosan és úgy könnyebb. napi 2szer 2 dl-t kell inni. 2 dl vizet felforralsz, leforrázol a keverékből 1 evőkanálnyit. 10 percig lefedve ázik, majd leszűrni és inni. Én steviával édesítettem, az is gyógynövény, pár csepp (folyadék) elég bele. Nekünk 3 hónap alatt fogant meg a kis drága.
38 hetes kismama

Kép
flóra 11

Ezt a teát én is kipróbálom,mert azt írta ez a nő,hogy előtte hónapokig nem jött meg a menzije. Cickafarkom most nincs itthon és komlóm sincs, az édesköményt márolvastam másholis,azt beszereztem. Cickafarkot szoktam inni,most elfogyott, csak palástfüvem van itthon. De mindent veszek. Sajna csak holnap.Ma minden zárva nálunk. :evil:

Kép
flóra 11

Lányok,valaki már jöjjön. Híreket akarok,tudni ,mi van veletek.

Kép
flóra 11

Csináltam egy vonalzót a Duphastonhoz. De itt még mindig senki. Tancsu,mi van veled? Most szülni mentél, vagy apuddal vannak bajok, vagy csomagolsz és lassan költöztök? :shock:

Kép
flóra 11

Sziasztok,még egyben mindig...!!!

Reggel sikeresen elaludtam, kapkodnom kellett,mert a párom vitt fel anyáékhoz kocsival és úgy ment munkába.
Anyáéknál sütöttem egy megyes sütit meglepibe,mert szegénynek ilyenre sosincs ideje....:)
Meg csináltam nagyinak ebédet is....
Most estem haza....
A májat tegnap kivettem este a fagyóból,letettem a lenti hűtőbe,most jövök haza,hogy majd kirántom,erre a lenti hütőben elállitódott a hőfok -1 fokra,igy tiszta beton a máj....
:(:(:(
Sosem leszek kész vele....:(:(:(

Kép

Kép[/
tancsu

Most menek is és amig az olvad,megcsinálom a salit,meg a krumplit....

Fél5-kor meg jön a párom és irány a lidl,mert este viszik el anyósék a kocsit és még előtte nagybevásárolunk!!!!

Amint egy kis időm van,jövök vissza...

Ha meg szülök,akkor úgyis megy sms valakinek,úgyhogy nyugi.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Hú, Tancsu. Végre jelentkeztél. Örülök, hogy megvagy.

A májat én fagyasztva szoktam felszeletelni,így jobb. Tehát semi baj. :wink:

Kép
flóra 11

sziasztok
vissza olvastam, de most szita az agyam, nem biztos, hogy mindenkire reagálok, úgyhogy bocsi érte :oops:
tancsu: sajnálom, hogy csupa rosz történik veled. az én faterom is "alkoholista" volt, ezért váltak el 5 éves koromba. após is az, azért nem is járok fel hozzá /meg más végett is/.
nem hagytalak el, csak irtam, hogy a Sanyim a héten otthon lesz, ezért ritkábban fogok jönni.
benó: drukk anyudéknak a lakáshoz
flóra: most tényleg sok meló szakadt a nyakadba egyszerre, kitartás!!!!!
szilzi: 4 hetente szoktam feltenni pocak fotót, de mindjárt rakok fel 31.hetit, hogy lássátok hirtelen hogy megugrott.de nem is csoda, hisz a Törpe is már 2kg.
zsuzska: házzal hogy áltok?még nincs semmi jó?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi. :D

Kép
flóra 11

tegnap elmentünk a munkahelyemre. leadtam a táppénzes papiromat, bejelentettem a név változást.
képzeljétek hogy jártam. a cég elsö házasság esetén 30e Ft-os utalványal támogat, mi ezért mentünk el, mondtam a Sanyinak, hogy jó lenne már kiváltani. erre az adminisztrátor mondja, hogy max.1hónapon belül lehet csak igényelni :shock: :shock: . az esküvönk meg már 3 hónapja volt. de nagyon aranyos volt, ennek ellenére odaadta és mondta, hogy majd valahogy megoldja :lol: . VANNAK MÉG RENDES EMBEREK!!!!!!!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

szia Flóra. rég taliztunk

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Milyen jó támogatás! Rendes volt a csaj. De azért az illetékesek figyelmeztethettek volna,hogy meddig kell kiváltani.

Kép
flóra 11

Mit főzöl ma? Én valahogy olyan kedvetlen és fáradt vagyok ma reggel óta. Nem tudom,mit csinálnék.

Kép
flóra 11

nálunk ma lencsefözelék van tojással tegnapról.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi, elmentél?

Kép
flóra 11

Én is főzeléket akartam ma csinálni,csak nem döntöttem el, hogy lencse,bab, borsó..... :D

Kép
flóra 11

le van lassulva. olyan mint a tetü.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nálam is ilyen. Mindegy. Most htvégén többet akarok főzni,mert hétközben alig van időm.Gondoltam,hogy bekészítek jövő hétre is ezt azt, hogy könnyebb legyen.

Kép
flóra 11

hát igen, keddtöl megkezdödik megint a suli. hogy elment az idö nem?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyon elszaladt a nyár. Jó lenne, ha még szünet lenne. Most úgy érzem,többet tudnék tenni a babaprojrct érdekében. Félek, ha munkába megyek,megint jön a stressz és lőttek mindennek.

Viszont másrészt már várom a gyerekekeket, azúj kihívásokat.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: