Sziasztok Lányok!
Gyors bekukk!
Vic: én is Gonalt szúrtam, amennyire emlékszem, tökéletes, ahogy csináltátok. Amikor beadod, asszem annyit kattan, ahány kattanással előzőleg kihúztad. És a tűszúráson kívül én se éreztem sokat a beadásból.
Gil: Ha még aktuális: nekem is Konc magánrendelőjében csináltak utoljára rákszűrést, de ha kell, tudok adni más doki elérhetőséget is (Dél-Buda), ahol szintén tudsz csináltatni.
Kata: szörnyen sajnálom! De kitartás, Neked is lesz még babád!
Ildi: Nem semmi, ennyi vizsgálat, drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Baciűzők, akinek még szüksége van rá:
Akire: Nagyon jó nyaralást, most egy kicsit ne gondolj erre az őrületre!
Vicky: Nekem is márciusban a leszívásnál volt életem első altatása. Baromira féltem, az anaszteziológus le is tolt, hogy ne görcsöljek ennyire, Koncdoki hüledezett, hogy miért ilyen vörös a fejem ... A következő kép már az, hogy a kórteremben a férjem rámszól, hogy ugyanazt (már nem emlékszem, mit) most mondom el harmadszorra... Szóval túléltem, nem volt vészes!
Bocs, ha kihagytam valakit!
És akkor a hírek: 18-án végül 3 babót kaptam vissza. (Először 2-t engedtek fel, de az egyik lusta volt, azt hitték, nem élte túl, így felengedték a harmadikat is. Márt fent feküdtem a műtőasztalon békapózban, amikor Kanyó doktornő közölte, hogy a lusta is beindult, így mégis 3-an vannak, mi legyen?! Nehéz volt hirtelen dönteni, de nyilván nem mondhattam, hogy dobják ki, így végül mind a 3-at beültették.)
Ma voltam vérvételen, és még csak nagyon félve írom le, de a HCG alapján (110-envalahány) úgy néz ki, 1 babó megtapadt!!!
Köszi Nektek a drukkokat, úgy tűnik, használt! Bár az igazi izgalom még most jön... Szeptember 8-án megyek UH-ra.
Vucuska, drukkolok, hogy pár nap múlva Te is hasonló hírekkel gyere!!!