Sziasztok!
Mindenkinek köszi a pocak dicséreteket!
Eszter!
Köszi a javítást! Persze nem azért írtam, h most rögtön azonnal!
Beni haláli, h nurofent kért a fájó kezére!
Itt kint nagyon sokan használják a testvér fellépőt, és szerintem Beni már elég nagy is hozzá.
Katica!
Nem, sajnos már nem lehet, mert teljesen újra lett telepítve a windows.

De már beletörődtem.
Harivera!
Sajnálom a lábad! Hűha, szép nagy már a pocak!
Szamy!
Örülök, h jól vagytok! Szurkolok a két kiscsajhoz, annyira édes lehet egy iker lány pár!

Talán ők majd tinikorukban sem fognak annyit balhézni, mert annál erősebb lesz köztük a kapocs...hehe!

A vegyespáros az teljesen más történet, de persze ők is írtó édesek tudnak lenni.
Sajnálom ezt a feszülést, de sztem a babyk nyomják a vérkeringésed, és ezért érezheted ezt. Szerintem ezzel sajnos nem nagyon tudsz mit csinálni, próbálj ki annyi féle pózt, amennyit csak tudsz, és hátha valamelyik segít.
Akkor majd feküdj tényleg szigorúan, ha eljön az ideje, ha ez tényeg 4 hetet jelent! Az sokat fog számítani a babyknek!
Pipal!
Köszi szépen a segítséget, de megkérdeztem pár ismerős srácot, akik ki-ki jobban, vagy legalábbis valamilyen szinten értenek hozzá, és azt mondták, hogy ezt már csak úgy tudom előásni, ha elviszem vm írtó profi bandához, akik pár milláért talán meg tudják hókuszpókolni, h a mélyből valahonnan visszaköpje őket...szal ezeknek tényleg lőttek.
Kata!
Továbbra is kitartás a lakáshoz!
Reni!
Szép a pocid, sztem nem nagy!
Csuri!
Hűűű, köszi a linkeket! Remélem nem miattam keresgéltél ennyit!

Sajna azt kell, hogy mondjam, h otthon (is) elég drágák a szopis melltartók...
Hangolka!
Nagyon édes a babyd!
Hehe, de fura, h még ennyire emlékszik rám a Márta!

Igazából úgy köszöntünk el, hogy sok szerencsét kívánt a szüléshez, meg a babyhez, és megígértem, h ha decemberben hazamegyünk, akkor beugrunk. És én még ez után mondtam, h azért még lehet egyszer elfordulok itt, mert szerettem volna 31-32 hetesen még hazaugrani, de sajna már nem fog összejönni.
Igen, nálunk ez nagy előrelépés volt daddy részéről.
Sclara!
Örülök, h te is jól vagy! Szerintem a méhszájat mindenkinek csak tapintással nézik!
Hát akkor neked is szurkolok, h mostmár ne nagyon szaladgáljanak fel a kilók!
Nati!
Örülök, hogy jó és eredményes volt a kirándulás!

Azt nem írtad, h milyen babakocsit vettetek...vagy már korábban írtad, h milyet fogtok venni, csak én nem emlékszem? Hajjaj, nem tudom. Én is már szívesen kipróbálnám a miénket, de meghagyom ezt az elsőbbséget a kiscsajnak, biztos nem esne jól neki, ha nélküle menne a járgánya az első útjára.
Te is tökjól nézel ki!
Kumpibogár!
Örülök, hogy zárt vagy és minden ok! Asszem ilyen szurkálások nekem is szoktak lenni néha.
Én ma itthon lógattam a lábam, mert itt bank holiday volt, szal nem dolgozott senki. Jó volt ez a 3 napos hétvége, ami azt jelenti, h a hét így csak 4 napos lesz....hurrá! Smile Nem csináltam ma semmit, lógtam a neten, meg délután összedobtam egy paprikáskrumplit. Smile Daddy meg egész délután x-boxozott a lakótársaink pasi tagjával...a csajszival meg dumáltunk szakaszosan.
Viszont van egy zavaró tényező, ami miatt holnap be fogok menni a kórházba. Sajna asszem kialakult egy kis fertőzés a pisis szerveim környékén. Azt mondta a doki még otthon, h erre több mint valószínű számíthatok, mert mindkét vesémben pangott ugye a pisi (a jobb-ból a legutolsó vizsgálat alkalmával sem ürült még ki), mert a kiscsaj a húgyvezetékeimen szeret ücsörögni, és valszín ez a hobbija azóta sem változott. Szal a lényeg, h nem ért váratlanul a dolog, majdhogynem számítottam is rá. Már napok óta érzem, h vm nem oké, és hát csak nem múlik, sőt rosszabb...nem érzem, h konkrétan csípne, inkább mintha a húgycsövem fájna pisilés közben, és sokszor nehezen jön ki a cucc. Szal úgy döntöttem, h ezzel nem szabad játszani, nem akarom, h ez koraszülést okozzon, mert mint tudjuk, a pisis problémáknak ez a vége. Holnap fogom magam, és átsétálok a melóhelyről (kb 1perc a kórház, mert egymás mellett van a 2 épület) egy már reggel elkészített mintával. Smile Majd akkor megyek, ha Aidan alszik, most egyébként is a nagyanyja és a nagybátyja vannak otthon. Nem örülök, h nem úszom meg az antibogyót, de ennek sztem tuti az lesz a vége.
Hát ez a helyzet most velem...más nagyon semmi.
Minden jót nektek, jóéjt!