na most tudtam csak visszajönni... Milán nem aludt szinte egész délután és most estére meggyűlt vele a bajunk. elő kellett vennem egy tejet a fagyasztóból mert a cicihez már nem volt türelme, annyira fáradt volt szegénykém.
szóval folytatom...
Szilvi írtad hogy kevesebbet eszik Mercike, mármint kevesebb alkalommal. elméletileg a napi 5 kajára (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora) kell beállniuk nemtom mikorra, és a hozzátápit meg úgy kezdeni hogy először a tízórait meg az uzsit kiváltani. szóval ne aggódj ha kevesebb alkalommal eszik.
Oszman: köldöksérvünk nekünk van, bár műtétest írtál, nekünk csak leragasztani kell. mintha visszább ment volna amióta ragasztgatjuk. egyébként ezek szerint nomen est omen mert az én Milánom is töknyugodt baba, mindenki irigykedik.
Bari: éjjeli fény gyanánt nekünk van egy sólámpánk, kellemes fénye van, én azt használtam - már amíg kellett éjszaka kelni Milánhoz.
Szilvi allergiát ill. tüsszögést kérdeztél, Milán is szokott tüsszögni, de ez bármitől lehet, ha jól tudom. ha hidegről melegre, sötétről napfényre (vagy bármelyik fordítva) kerül a baba, vagy ha valami megcsikizi az orrát, vagy ha büfikor felszalad az orrába is egy kevés tej, szóval szinte bármitől. ha jól tudom akkor az allergia jóval később alakul ki.
Piri: pelus nálunk 5-6 db naponta (ebből ugye 1 éjszaka) de volt már hogy 1 óra alatt 3 is.

ez a huggies nagyon jó, van hogy simán hagyhatom rajta 5-6 órát is, ráteszem a kezem és tényleg nem nedves, pedig súlyra érzem hogy tele van pisivel. szóval oké hogy drága, de ha feleannyi fogy majd belőle, akkor megéri. most felváltva használom pampers-szel, azt nem szeretem de kaptuk... szóval elfogyasztom amilyen gyorsan csak lehet. éjszakára nem merem ráadni mert abból folyik ki a cucc nekünk.
barack: én még csak tegnap adtam Milánnak először, amikor én ettem, az ujjammal lekapirgáltam kevéskét, hgoy megkóstoltassam vele. nem volt semmi fintor, lenyelte. 3 falatot adtam összesen.
amúgy mi 100% anyatejesek vagyunk (voltunk?), Milán sem fogadott el eddig semmi más folyadékot, se teát se vizet. múltkor kaptunk hipp almalé+édeskömény tea italt. 4 hós kortól ajánlott, de gondoltam megkínálom vele. először tolta ki a szájából és fintorgott, most már napi 130 millit megiszik belőle, ma fogyott el a 2. üveg. most újra megpróbálok vele teát itatni, hátha mostmár rájött hogy nemcsak a tej az, ami fincsi.