Sziasztok Csajok!
Köszöntelek benneteket az új lakásunkból az új netünkről!!!
5 perce ment el a szerelő, ti vagytok az elsők, mert már nagyon hiányoztatok.
Még van egy adag cucc amit át kell hozni és kész vagyunk a költözködéssel. Már nagyon unom, mert minden este szép rend van, aztán másnap mindent kezdhetek előről, mert érkezik a következő "szállítmány". (nem kapkodjuk el az biztos)
Nagyon jó itt lakni. Van kert amit mi ki is használunk. Pénteken kint altattam Leventét Olivér meg ott játszott körülöttünk, aztán kint is ebédeltünk, mert Levi még aludt és nem akartam egyeül kinthagyni nehogy valaki elvigye. A kapu még nem zárható, de tervbe van véve, hogy megcsinálják. Már nagyon várom, mert akkor kicsit nyugodtabb vagyok, ha valamiért be kell ugranom a lakásba. Szerencsére a földszinten lakunk.
Nálunk a helyzet még változatlan, Levei hol eszik, hol nem, mint a mesében

.
Tegnap egész jó volt 3 óránként evett, mondjuk csak 1-1 órákat aludt így meg tudtam valósítani és még nem is kapálózott, feszengett közben. Ja és ami legjobb csüt., péntek, szombat átaludta az éjszakát. Este 9-10 körül aludt el és 4,45-4,30-5,30 kor ébredt, evett és kicsit visszaaludt.
Szombaton voltunk az IKEA-ba vásárolni és egész végig rajtam aludt a kendőben. 12 körül felébredt amikor ebédeltünk, de megvárta, hogy én megebédeljek, evett és aludt tovább.
Az estéink kicsit még zűrösek, mert fürdés után az öltözésnél rákezd a sírásra és utánna nem akar enni. Inni inna, de olyan mohon szívja az üveget, hogy fuldoklik tőle és inkább a levegőt nyeli. Ezt még ki kell kísérletezni, hogy hogyan oldjam meg, hogy ne legyen sírás kaja elött.
Sajna ma éjszaka már 2,45 körül ébredt és nem is akart rendesen enni, megint vergődés volt. Aztán nagynehezen visszaaludt és 5,30 körül ébredt. Akkor is alig evett, talán 50-et tudtam beletuszkolni. A következő ébredése 9 körül volt de az az evés is elég nehézkes volt, de megevett 100-at. Tegnap amikor 5,30-kor kelt 140-et evett.
Még mindig a minimum folyadékmennyiség alsó határát súroljuk minden nap.
Ha lesz végre időm elmegyek bejelenteni a gyerekeket a dokihoz. Azt a dokit fogyom választani (ha fogad) aki 10 évig dolgozott sűrgösségin. Kíváncsi leszek mit mond Levente evésére és folyadékmennyiség "bevitelére".
Ma délelött volt a ups-s, délután jön a biztosítós (végre 2 hónapos beázás után), holnap a gázos...
Van program bőven.
Olivér tegnap aludt elősször a bölcsiben és minden rendben volt, déltől aludt 3-ig. Uzsi után már keresett, hogy mikor jön a mami, de más baja nem volt.
Ő is szeret itt lakni, nem volt gond egyből megszokta.
Na nem untatlak titeket tovább megint sok voltam.
Nagyon hiányoztatok, remélem mindenkinél minden rendben.
Majd most fogok valameddig visszaolvasni.