Bocsi, hogy ma sem tudtam jönni eddig, de ezer a dolgom, és valahogy nem is bánom, hogy lefoglalom magam. Egész délelött a várost jártam és vettem ezt-azt Daninak. Nacikat, pólót, zoknikat, és..... Wc szűkítőt! Ugyanis tegnap bölcsi után már nem volt hajlandó a bilire ülni, merthogy a bölcsiben is a wc-re ült! Tehát igazi nagyfiú lett belőle!!
A bátyámék nemrég hívtak, hogy megvolt au UH, és ismét kisfiút várnak! Egyrészt örülök, mert egészséges, másrészt kicsit sajnálom, mert tudom a bátyám nagyon kislányt szeretett volna Bálintka után. De nincs elkeseredve, a lényeg hogy minden rendben van vele!
Cat!
Nagyon édes ez a kis csöppség! És gratula a szívhaghoz! Biztosan jó érzés lehetett!
Sissi!
Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! Még sok-sok boldogságot kívánok!!!
Ibici!
Részvétem a papád miatt! Tudom, mit élsz át, ugyan ez volt velem majd' 4 hete!
Pici!
Vagyok én, csak lefoglalom magam! Még az is eszembe jutott, hogy talán el kéne mennem dolgozni. Bár itt a suli (ma kezdődik megint), és lassan elkezdjük a gyakszit is. Nem tudom, meg tudnám-e oldani a kettőt.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha a munkahelyemről vagyok GYES-en, akkor mellette kiskönnyvel (vagy valahogy) lehet máshol dolgozni, anélkül, hogy felmondanék az eredeti helyemen???
Jó lenne melózni, hogy mégjobban lefoglaljam magam, de a munkahelyemet nem akarom feladni, mert onnan szeretnék a második babával is majd GYED-en ill. GYES-en lenni.
Hogy van ez??
Zsu!
Hidd el, akkor lesz ott a baba a pocidban, amikor a legkevésbé számítasz majd rá! Akár most!