A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszönjük a gratulációkat :D :D

Igazából elég érdekes volt a terhességem megállapítása, mivel a dokim szabin van és csak szeptemberben lesz.Viszont addig nem tudtam várni, :wink: ezért elmentem a csepeli sztk-ba.
Hát hogy terhes vagyok azt onnan tudtam meg, hogy a doki diktálta az adatokat az aszisztensnőnek, hogy minden rendben azt külön meg kellett kérdeznem.Papírt majd csak 2 hét múlva adnak róla, ha még mindig élő terhesség.Fő a pozitív hozzáállás.
Viszont azt már a a vizsgálat elött megtudakolta hogyha terhes vagyok meg akarom e tartani. Lehet ez izgalmasabb kérdés.Ezen lehet csámcsogni. :?

Viranka nagyon nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++
Hiába ez az április sokunknak tetszik.
Mensi szerint 6+6-ban vagyok ma.

Regi igazad lehet abban hogy apa jobban érzi a fütyi dolgokat.Ha én csinálom tiszta rémálom annyira ficánkol apjának meg mozdulatlanul tűri.
Igazábol csak piros árnyalatú lakkjaim vannak.Én ezeket szeretem.

Hörcsög az a keresztelős ruha tündéri :D

Irina vukos ruhák: www.topp.hu
Itt rendelhetsz interneten is, de nagyon komótosan töltik fel a választékot, viszont megtalálod a kiskereskedésük címét.

Heni Marci pont ilyen éhenkórász.Hajnal 5 reggeli (aztán szunya 8-ig),tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora és lefekvéskor még 260 ml utóvacsi.
Mindehhez pedig 10 kiló.
Folsavat egyébként magába is tudsz szedni.Lehet kapni a patikában folsav tablettát 50 db-os kiszerelésben.

Nálunk ilyen hajnövekedés melett talán jövőre lesz hajvágás.Érdekes milyen kis lassú növésű a haja.

Vikdan nagyon boldog első szülinapot.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

vindolanda: nem, azt ma tettem be.

Heni: lehet akkor, hogy lányod lesz: A lányok áll. tovább életképesek

Megvolt az ebéd. Letettem aludni. remélem ma fog is aludni mert tegnap-tegnapelőtt felkeltették a telefonok. Most amit lehet kihúzok.

KépKép
anikoh

Viranka: drukk!!!!

Kép

Kép
agica1126

Lányok valaki elküdené nekem priviben a gmali-es felhasználónevet meg jelszót egyszerűen elfelejtettem tök híg az agyam :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Ágica ment privi

Viranka drága hatalmas gratula. szorítok, hogy minden rendben legyen!

Panndi 9 hónap nem sok idő!
Sablonos duma, tudom de még szerintem nem kell aggódnotok.
A szervezeted lehet, hogy nem készült még fel az újabb babára.
Hidd el, hamarosan babázol újra.
Addig is fogd fel úgy, hogy a sors szeretné Zsófika a lehető legtöbbet kapja anyuciból egykeként.
Nálunk se jön a tesó, pedig mi is szeretnénk.
Oké, most nem görcsölünk annyira a témán mert a lakást szeretnénk először rendezni de én lennék a világon a legboldogabb ha zebrás lenne a tesztem :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi Lányok, aranyosak vagytok! :D

Csak így ciklus vége felé keseredek el mindig, hogy úgyis megjön, és hát... :?
Vendég

Hello Lányok,

azt a mindenit, 1 nap alatt két kismami!!! Annyira örülök! :lol: :lol: :lol: Hatalmas gratula Nyerkit (Viranka, Neked csak halkan) és ezerrel mennek a +++++++++. Panndi, szurkolok, h mielőbb Te is a „táborba” tartozhass! Már úgyis borult a „rend”, szóval még Te is lehetsz április végi! :wink: Én úgy szeretek új terhességi híreket olvasni! Szóval drukkolok a dupla csíkjaidnak!

VikDan, sok boldogságot kívánok első szülinapod alkalmából!

Lmóni, Regi, Ágica, sajnállak Titeket a borzasztó éjszakákért. Én is annyira utálok kialvatlan lenni…

Anitja, nem sajnos a Sinlacot sem eszi, sem tejpépet. Ez van, majd csak meghízunk. Tyűha, nem semmi Nolka súlya :lol:

Tesco-s ruhák: imádom! Én hónapokig vadásztam 74-es rövidujjú 7-es pakkot, de csak újszülött méretben volt. :twisted: Pedig úgy kinéztem magunknak… De most megint rá kell vetnem magam a body-kra. Amúgy Lizire még mindig rámegy a 68-as tecós hosszú gatyesz. Mondjuk kicsit bokalengő, de imádom az anyagát, ezért sem váltunk még meg tőle.

Gremese, táblit csinálom, sajnos a honlapokhoz nem értek. Hátha akad vki a brigádból… :roll: 8)

silka
silka

Rania, Mira, Vikdan!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok nektek!!!![/b
]

Húú, nem vagyok egy napot és mik történnek????

[b]Nyerkit!

Gratulálok a kistesóhoz!

Viranka!

Szorítok!!!!

Mi van itt csajok??? Mindenki babát vár????
A kismamik hogy vannak? Állapotjelentést kérünk!
Kérdezhetek valamit? Ne vessetek meg érte, de én nem tudnám elképzelni, hogy ilyen gyorsan ismét babát várjak. Lelkileg hogy tudtok felkészülni a második/harmadik babára?

Anikoh!

Üdv. köztünk!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Halihó, nem tudok nem jönni, amikor itt ILYEN hírek vannak és ilyen nyüzsi! :-)

Isten éltessen, drága [b]Vikdan 1. születésnapod alkalmából! [/b]
Kép

Viranka: annyira drukkolok Nektek, hogy ihajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babócavárás: annyira örülök mindenkinek, irigykedem is rendesen, bár még most én sem tudok elképzelni a kistesót, mint Anikó (bevallom, főleg azért nem, mert nagyon nehéz volt Ádival ez az első év... szeretném ha már kb. kiscsoportos lenne, mire érkezik a tesó, ez persze csak terv... jut eszembe, egy sportbemondónőnket faggatta vki vmelyik újságban, és azt kérdezte, hogy "direkt időzítették így az olimpiára a gyereket", a bemondónő meg jól kiakadt, amit meg is értettem, ez a stílus... viszont nem tudom, miért baj az, ha az ember esetleg tervezi, hogy mikorra akar babát? Én tuti nem mentegetőznék emiatt...).

A Tesco-babarucik (Cherokee) tényleg nagyon jók. Auchanban két nappal ezelőtt SEMMILYEN body nem volt 80-asban, csak nem közülünk fosztotta ki valaki?! ;-)

Nyerkit, köszönöm a linket! Hú, spongyabobos cuccok is vannak!!! :-)

Regi: remélem, összejön a legközelebbi álomotthon Nektek!

Sajnálom nagyon az éjszakázókat, rólunk annyit, hogy újabban az éjjel 2. felét én is Ádinál töltöm, mert ott könnyebb felugrálni.

Kép
Kép
irina

Anikó a 2./3. terhesség szerintem egy nő életében egészen más mint az első :!:
Nem baba, de kistesó születik:-)
Majd megtudod te is :wink: tesózápor várható 2009ben :D

Heni
KépKép
heni81

Heni: fütyiügy - nálunk is vörös a bőr meg a makk is, érzékeny is még, de már jól viseli Ádó a kezeléseimet. Kenni Tetran-Hydrocortizonnal kell, ezt írta fel a doki, meg előtte kamillafőzettel tisztítani le.

Kép
Kép
irina

Irina remélem gyorsan túl leszünk ezen a fütyis dolgon, mert úgy sajnálom szegénykémet, fáj neki biztosan nagyon ha hozzáérek.

Heni
KépKép
heni81

Fleur: köszi, dea ti mondi-tok, biztos nem szigetelőszalaggal van gyógyítva ha bibis .-)
meg nem lakják pókok a visszapillantót, meg nem hordtok szénát a csomagtartóban, ja és a kormány is körbe van tekerve szig. szalaggal, mert felvált a bőr, csak mostmár a szalag is válik...ragad, néha beázik.... de azért szeretjük, mert elvisz bárhova, olcsó volt és ez a lényeg. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Tesó-kérdés:

Mivel mi is hárman vagyunk, nekem fontos lenne, hogy legyen(ek) Rugónak testvére(i). De egyelőre egy egyszobás házban élünk (ami 68m2-es, szóval olyan szellős), és csak jövőre bővítünk...

És hát előttem az elkövetkező félévben szakmai feladatok is vannak. Aztán meglátjuk, hogy munka-fronton mi lesz a helyzet velem februártól, és annak fényében döntünk majd.

Amúgy Rugó is (mint Heniéknél és Panndiéknál) olyan durr-bele-bumm gyerek volt, elhatároztuk, hogy most már ideje lenne a családalapításnak, és rá egy-két hétre terhes voltam :wink:

Amit persze az első teszt nem mutatott ki, így karácsonykor vígan alkoholizáltam több alkalommal is.

Aztán a szülinapomon (január másodikán) vettünk egy másik tesztet, mert gyanús volt a dolog, és akkor már zebrás voltam.

Hú, most mennem kell....

Kép
vindolanda

Heni!

Szegény Péterke, biztosan nem lehet kellemes! Remélem hamarosan meggyógyul!

Hajvágós képek mind nagyon vagányok! Mi is túl vagyunk rajta, mi fodrásznál voltunk. :oops: 10 hónapos volt Marci, addig alig nőtt a haja, most meg iszonyatosan sűrű lett (mármint ahhoz képest amilyen volt :oops: ).

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok Lányok!

Vasárnap este megjöttünk, nagyon jól sikerült a kirándulás, majd teszek fel képeket, de még át sem töltöttem. Vasalással írtóra le vagyok maradva, most is azt terveztem. :oops: Ma elkezdték a tetőnket, nagyon féltem, hogy mi lesz így az alvással, de Máté simán húzza a lóbőrt így is, hogy szétverik a feje felett a tetőt. :lol: :lol: :lol:

Azta micsoda hírek :shock: , Heni, Nyerkit tiszta szívből gratulálok, Viranka nem lesz semmi baj, megy ezerrel a tesótapasztó enerdzsi neked is!++++++++++

Panndi, meglátod nemsokára te is pocakosodsz majd. Igen, mondani könnyű, én is nehezen estem teherbe és amíg előtte van az ember, hónapról hónapra egyre nehezebb pozitívan hozzáállni. Amúgy Máté jól megviccelt, mert azt hittem, hogy újra megjött, nagyon szomorú voltam, de másnap sem erősödött, így gyanússá vált, csináltam egy tesztet és kiderült, hogy beköltözött valaki a pocakomba. :D

Nagyon köszönjük a névnapos, hófordulós köszöntéseket!

Isten éltesse az 1 éves Ildikét, Raniát és Vikdanit!
Míra hercegkisasszony, nagyon boldog negyedik születésnapot!
Kép

Marcinak boldog hófordulót!

Anikoh: Üdv ebben a szuper kis csapatban! :D Gyönyörű a kislányod! :D

Mátét lemértem, de pontosan 10 kiló, mint múlt hónapban. Centit nem nagyon tudom, csak kb., olyan nehéz lemérni. :oops: Jaj és a lényeg, hogy Máté augusztus 22-én megtette az első lépéseit. :D Egyelőre két-három lépést megy egyedül, de talajfüggő is, szőnyegen bátrabb. :wink:

Képek továbbra is szuperek! :D Keresztelős Ildike képek különösen, csodás ruhája volt! :D

Most hirtelen ennyi, azért a vasalással is muszáj haladnom. :wink:

Sok puszi! :D

KépKépKépKép
meryke

Kaqk: a szigetelő szalag univerzális találmány :lol: .... Gáboréknál a családban az öregek a sebeket-vágásokat is azzal ragasztották le :lol:

Mi a mostani Dacia Loganunk előtt egy 17 éves Lada Samarával furikáztunk öt évet. Na, abban is voltak dolgok :lol: Az volt a neve a kocsinak, hogy Iván. Furcsa, de az új autónak nem lett neve.

Kép
vindolanda

Anitja: 15 kg, az igen.:-)

Anikoh: tündéri a kislányod

Fleur: fotók! :lol: :lol: :lol:

Nyerkit: édes a nygfiad, gratulálok a pocaklakóhoz +++++++++++++++

Irina: mi már 3 at beadattunk a prevenar. ból most kell majd januárban egy ismétlő, az is lehet ingyenes, vagy csak az egész???

Hörcsög: valami tünemény Ildike a keresztelő ruhában. :D egyszerre volt a szülinappal?????
mert mi úgy tervezzük
klassz a 1-es torta!

VikDan nagyon boldog szülinapot!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, amíg az előző hozzászólásomat írtam, Rugó egy marék virágföldet tömött a szájába :shock:

Kép
vindolanda

regi: vodoooooooooooooooooooooo megy

KépKép
kaqk
Debrecen

regi: oh most látom, storno tali? :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

regi: jó lett Szeli haja, én nem merem levágni emmának, úgy mozog állandóan, a köröm vágás is kész......

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka megy +++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: heninek igaza van, ne stresszeljetek rá. Ne akarjatok "gyereket csinálni" csak együtt lenni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Reginek is igaza van: amikor jönni kell kistesónak..jönni fog

nekünk emmára 9 hónapot kellett várni..

KépKép
kaqk
Debrecen

Akkor következzen a tábla, remélem így megfelel.

Szerintem még egy "szülés várható ideje" belefér.

Lányok, küldjétek az adatokat!
Viranka azért én beleraktalak. Csak optimistán! :wink:

Kép

silka
silka

Kicsit hema lett, majd megpróbálok javítani rajta...

silka
silka

Silka! Te még fogyózol??? A vonalzó miatt kérdezem.
Én a nyaralásnál mindent elrontottam, visszatértem oda, ahonnan indultam... :evil: Nagyon gáz vagyok... :cry:

Máténak gratula a járáshoz! :)

Kaqk! Nekünk egy széteső Peugeot-nk van... :lol: 605-ös nagy hajó, egyébként jó lenne, de az állapota katasztrófa... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Próba újra:

Kép

silka
silka

Silka! Tök jó a Tesó-tábli, csak a lényxeget felejtettem ki: szülés várható időpontja: 2009. január 08.

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi! Zsófit nagyon akartuk, 6 hónapig semmi. Akkor az előző mhelyemen dolgoztam, ami elég stresszes volt. Akkor, mikor megtudtam, hogy eljövök, és januűártól nem fogok ott dolgozni, sz.rtam bele mindenbe, nem stresszeltem, a baba dolgot is lazábban vettem, és decemberben sikerült.

És tudod mi volt az érdekes? Miután túl voltunk az "akción", én tudtam, hogy sikerült!

Most meg számolgattunk, de hát ez a peteérés.... :lol:

Heni! A 4D Genesis-ben voltam, itt a II. kerületben. Szakmailag nagyon jók, a gépek is jók, kedvesek. És addig "nyösztettük" a Picit, amíg úgy fordult. Ekkor a 13. hétben voltam. Ekkor érdemes elmenni, mert még egészben látszik!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

Hú amindenit
Heni, nagyon örülök, h rendben van minden
Nyerkit, mennek az energiák, és gratulálok

Viranka, jaj +++++

Vikdani, boldog, boldog szülinapot kívánok!
És minden kedves ezelőtt ünneplőnek!!!![b]

Regi, mindennek meg van az oka, lesz majd másik, és sokkal-sokkal jobb

Fleur, tudom a nyár már csak ilyen, Lilla nagyon édes pofa

Niki, ez a kiscsaj, tudtam, h nemsokára elindul, már a talin látszott, bár Robeszon nem és már megy ezerrel, biztos, hogy ott leste el

Meryke, hát Máté is jár már, gondoltam :wink:

Hörcsög, jó lehetett a buli, és a torta is fini

Mi járunk ezerrel, füvön, kövön, parkettán, nagyon ügyes, de mindig van valami a kezében, most is itt tipeg a másik szobából, megzabálom
Készülünk a szülinapra, kellékek megvéve, nagyjából, no nem viszem túlzásba, barackos túrótorta lesz és bográcsgulyás, állítólag jó idő lesz vasárnap, csak a család lesz, de hát az ikrek is jönnek, úgyhogy lesz itt kavarodás, ők is már 5. hónaposak.
Ma barátnőm és kislánya volt itt, hát lett itt felfordulás, holnap állatkert, holnapután a lányok akikkel szültem, velük találkozunk.
Szóval program az van.
Anyukámról végre leszedik a gipszet is pénteken.

Emese, nem hívtál, pénteken láttam, vissza is hívtalak.

Panndi, ne aggódj, leszel te még babás, én is ezt mondom

Anitja, 15 kg, az igen :lol:

Vindolanda, ne aggódj Robesz a legyeket eszi a verandán:), egy kis föld:)

Silka, hú de furi látni ez a táblát:), örülök, hogy már tuti jól vagy

Kqak, jók a képek nagyon

Na megyek, álmos nagyon, viszem aludni

[/b]

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Hú amindenit

Viranka, jaj +++++

Niki, ez a kiscsaj, tudtam, h nemsokára elindul, már a talin látszott, bár Robeszon nem és már megy ezerrel, biztos, hogy ott leste el

Mi járunk ezerrel, füvön, kövön, parkettán, nagyon ügyes, de mindig van valami a kezében, most is itt tipeg a másik szobából, megzabálom
Készülünk a szülinapra, kellékek megvéve, nagyjából, no nem viszem túlzásba, barackos túrótorta lesz és bográcsgulyás, állítólag jó idő lesz vasárnap, csak a család lesz, de hát az ikrek is jönnek, úgyhogy lesz itt kavarodás, ők is már 5. hónaposak.
Ma barátnőm és kislánya volt itt, hát lett itt felfordulás, holnap állatkert, holnapután a lányok akikkel szültem, velük találkozunk.
Szóval program az van.

Kqak, jók a képek nagyon

[/b]

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Hú amindenit

Viranka, jaj +++++

Szóval program az van.

Kqak, jók a képek nagyon

[/b]

Kép
Kép
nektarin

na, hülye gép :evil:

Kép
Kép
nektarin

Jó látni, hogy ennyién kismamák már!
Tetszik, hogy van élet nem úgy mint sok fórumon. És mennyi baba jár már!Nagyon ügyesek!

Tesó: mi szeretnénk de még kell kicsi pihi a szervezetemnek. Nekem a megtartással vannak problémáim sajnos. Úgy tervezzük, hogy jövő tavasz környékén elkezdjük a projektet.

Panndi: sajnos én is tudom tapasztalatból,hogy el kell lazulni és az sokat segít.Tudom könnyű mondani és nehéz betartani .

KépKép
anikoh

Nektarin, hát Ti aztán nem unatkoztok :lol: Bár egy csomó vendég bejelentkezett hozzánk is az elkövetkező két hétben.

Anikoh, nem pörgünk mi mindig ennyire... Bár én sok értelmetlen dolgot leirkálok néha, de olyan jól esik :roll:

Meryke, majd akkor pakolj fel képeket is... Járáshoz gratulálunk!

Fleur: még írtam neked, csak aznap utaztál aztán el, hogy én anno szilágyis voltam.

Most mennem kell, jött Gábor is.
Még lehet, este benézek.
V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

VikDaninak Boldog 1.Szülinapot!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Silka

szülés várható időpontja: 2009.04.10
Hét : kb 7.
Név: Lilla
Kórház: Kenessey Albert Kórház Balassagyarmat

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

VikDan nevében nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket! :D

Most csak pár képet tudok dobni, majd jövök, ha tudok.
Puszi!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
timi26

Sziasztok !

Hát jól eltüntem.

Párszor akartam jönni de ez a szemét rendszer mindig kidobott.

Nagyon gratulálok az új kismamiknak.

Nagon sok boldog szülinapot minden ünneplőnek.

Nem emelek ki senkit mert mire végig olvastam a lemaradásomat addigra mindent elfelejtette.

Rólunk : Hála istennek Ádi éjszaka alszik és napközben is elvan.
Mi még kétszer alszunk. Egyszer reggel 8-10 aztán délután 14-16ig.
Evésben is jók vagyunk már csak reggel este eszik tápit.
Összesen 6 foga van 4 fent 2 lent.
Stabilan araszol a bútorok mellett és ha fogom a kezét akkor megy.
Az önálló járás még nem megy neki viszont ha bármi elötte van arra rátámaszkodik akkor rögtön megy.

Anikho : véletlen te nem a Hartman dokinál szültél ?
Én nála születm szeptember 19-én. Ismerős az arcod szerintem egyszer taliztunk szülés felkészítőn.

Na és akkorvégül teszek képeket.

Kép Az ifjú párral
Kép gondolkodó
Kép és pezsgőzött az esküvőn ( gyerek pezsi volt )
Kép az új autós ülésében
Kép jó fiú
Kép fürcsi után

Mindenkinek kellemes nyugodt éjszakát.
20200310173350

sziasztok,

azta, pár napig nem jön ez ember és mit lát:
Heni, Nyerkit és Viranka sok sok drukk és szívből gratulálok. :)

Anitja:
15 kg??? komolyan?
Marci 12.5 kg és 3 éves, húúú, nagyon pici. :oops:

VikDannak boldog szülinapot!

képek nagyon jók.

én elvagyok havazva, Marci jövő héten kezdi az ovit, júúúj nagyon nagyfiú már. Lilla meg kis hisztipók. Nagyon akaratos, tiszta anyja. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: amit eltervez az úgy van és ebben senki és semmi nem gátolja meg.
asszem lesz vele elég bajom.

no, megyek, fáradt vagyok.

jóéjt :wink:

Kép
Kép
h@jni

Timi26!

Látom jól sikerült az 1. születésnap. Biciklit kapott VikDan?

Hajni!

Jó, hogy jelentkeztél, rég írtál! Marci már ovis lesz? Nagyon rohan az idő! Biztos fog neki tetszeni!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

sziasztok!

Köszönjük a dicsiket :D

Viranka!
Mennek a drukkokhalkan de annál erősebben. :D

Boldog hófordulót Lindának,Botondnak,Nikinek,Bálintnak!

Timi26!
Nagyon jó a torta a bicigli szuper. :D
Vikdan meg olyan aranyos. :D
Jól látom az első képen Rebeka sír?

Kaqk!
Igen most volt a keresztelő is.

Panndi!
Most kapcsolj ki kicsit ne gondolj a babára.
Karcsika sikerült így nagyon akartuk és nem sikerül
és tesék amikor már lemondtunk róla akkor :D

K.Timi!
Hát zabálni való Ádi nagyon aranyos. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Eltűnök pár napra majd jövőhéten leszek.

Puszi mindenkinek

ui: Fleur nem küldted még a címét anyudnak

KépKép
Kép Kép
l.móni

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Megjöttem, és fel kell kaparnom az államat :lol: !!

Heni, Nyerkit, Viranka, nagyon sokat küldünk ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!! Hihetetlen, nagyon irígy vagyok :roll: :oops: !

És akkor:

Zétinek, Zsozsónak, Ildikének, Vikdannak, Mirának nagyon boldog szülinapot!!

Bencéknek nagyon boldog névnapot!!
:D !

Én Bencém köszöni a köszöntéseket

Próbáltam visszaolvasni, de nehezen megy, mert ügyes apa tegnap bekapott vmi tetű vírust, örülök, hogy tudok írni...remélem, ma meg lesz csinálva :? ...

Balcsi után mentünk lagzizni anyós szomszédjába, sátras lagzi volt, már csütörtökön legénybúcsú, vasárnap bontottuk, tegnap jöttünk haza. Panka nem sokat volt ott, de nagyon élvezte, főleg a zenét, ha kellő távolságban volt tőle :lol: .
Bence elrohangált a gyerekekkel, imádta, de a legnagyobb élményként azt emlegeti, hogy a zenekar játszott csak neki a névnapján :lol: :lol: ! Még egyszer köszönjük, Vikdan apa :D !! Szuper volt a zenekar, nem is megyek többé olyan lagziba, ahol nem ők játszanak 8) !!

Panka végre megtanult letolatni az ágyról :lol: ! Nagyon régóta tanítgatom, most egyszer csak fogta magát, meglátta az ágy szélét, befordult és zurikk :lol: . És elleshetett Vikdantól is 1-2 trükköt, mert egyre stabilabban áll, néha már elengedett kézzel, kb. 1 mp-ig :oops: :lol: , de ez is haladás 8) .

Hétfőn suli, ezregy dolgom van, de ha letakarítják ezt a sz..r gépet, jövök.

Ja, szerdán a város polgárává fogadták Pankát egy kis ünnepség keretében. Kapott egy plüss kutyust, egy 10000 Ft-os ajándékutalványt, és egy képkeretet, belegravírozva: Perjési Panna 2007. szeptember 19. Nagykőrös Város polgárává fogadása alkalmából 2008.
Majd küldök képeket, de most nem enged :cry: ...remélem, legalább ezt elküldi 8) .
dettyk

Boldog hófordulót Lindának, Bálintnak, Botondnak, és Nikinek!!!

Timi26! Látom, nálatok is a tricikli volt a nyerő! 8)

Heni! Azért kérünk ám fiú nevet is! :wink:

Ma reggel már sétáltam, lépcsőztem Zsozsóval egy órát, és már megint nyúz. Mennem kell...

Kép
Kép
Kép
gremese

Drága Lányok!!!

Már rég voltam...mennyi lemradás :D
MINDEN KEDVES KICSI ÜNNEPLŐNKET ISTEN ÉLTESSE!!!

HÚÚÚÚAZANNNNYA! :lol: Látszik, a napfény jótékony hatással van a libidóra :lol: ! Gratulálok kedves újdonsült kismamik!
Regi, jó lett Szeli haja :wink: ! Látom, ő is szeret lavorban lenni! Az én Botim is rögtön belekupacol, ha meglátja!
Nyerkit!Gratulálok nagyon az újabb babaváráshoz! :wink:
Heni!Neked is tiszta szívből!!!!!És elsőre összejött? De jó! Mondjuk nekem is hamar beugrott anno Botó...3 hónap után. Szegény Péterke, biztos fájhat ez a kukac-ügy :cry: . Kíváncsi vagyok, velün mi lesz.
Van még olyan férfibaba, akinek nem húzták fel a fütyijét?Mert nekünk még nem. Minden fürcsikor húzogatom neki, már majdnem teljesen feljön, nem is piros. De még nem mertem teljesen hátrahúzni :roll: ...
Viranka!Először is:nagyon örülök+++++++++
És annak is, hogy jól telt a nyaralás!A képek szuperek, mint mindig! :wink:
Anikoh!Szia!!!Szép a kislányod! :wink:
Panndi!Egyet értek az előttem szólókkal! Jön az a kistesó!!! :wink: Én tényleg hiszek abban, hogy ha egy baba jönni akar, és elérkezettnek látja az időt, akkor jön!! :wink:
HajvágásBotónak letoltam géppel :oops: :lol: , nem picire, kb. 1,5 centisre. Nagyon jó sűrű lett enki, és édi szerintem! :arrow:
kispocc

Sziasztok!

Már én is kérdezni akartam a pocakos kismamáktól a fiú- és lányneveket :wink:

Most sajnos csak ennyire futotta, Dettyk, tegnap már gondoltam Rád, hogy merre járhatsz.

Ktimi, Timi, aranyosak a képek!

Mennem kell, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok Mammikák!

Kistesó: jön ha jönnie kell Panndi! Ne aggódj!
Egyébként én is Anikó és Irina mellett vagyok, de főleg Új-Zéland miatt, vagyis nem bánnám ha inkább ott születne meg, a kivándorlás nem egyszerű ügy...

Súly: Hajni! ugyanmáááár! Nem Marci pici! Nolka nagy baba!
:lol:
Én sem vagyok nádszál, Apa meg 2méter.

Viranka! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: