A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kép

Simlis Bercit majdnem lefelejtettem[/img]
Vendég

Banika! Nagyon szépek a fiúk :lol: :lol: .

KépKép
KépKép
jadika

Banika!

Annyira tetszik a fejvédőtök!!
És a fiúk is :lol:
Ha mégegyszer szülök, jó lenne 2 fiú :D De azt már csak egy új apával vállalom be :lol:
Vendég

banika hű de csinos kisfickók :wink: és király a pihenőszékük is.
én tegnap építetettem magamnak körmöt(műkörmös vagyok) :wink:
mmert a simával karmoltam őket és ma lehet kifestem vadító pirosra hátha apának megtetszik azt beindul(mert a testem nem túl vadító :D
látom a fiaid is bekéreckednek a nagyágyba :wink:

lanyané

Köszönjük a dícséreteket

Nekem is azért van műkörmöm,mert a sajátom nagyon éles,ha tövig levágom,akkor meg sebesre vakarom.
Reggelente etetés után szoktunk kicsit hemperegni,ha lusta vagyok felkelni,akkor ott alszanak még egy kicsit.Na meg én is.Hú ezt baromira élvezem,hogy néha napközben is lehet kicsit szundizni,meg regel nem kell puccba vágnom magam és dolgozni menni.

Fejvédő ikeás.Van belőle ágynemű is,textil pelus is.Ebből a barnslig anyagból varrattam a függönyt is nekik.Van egy kis ikea mániám.
Tényleg tök jó a két fiú(pedig én vegyespárost szerettem volna.Egy lány tuti soha nem néz olyan szerelmesen az anyjára,mint egy fiú.Erről az tudna írni akinek fia is és lánya is van.
Vendég

Hát lehet, csak vannak olyan pasik, akik felnőtt korukban is a mamát részesítik előnyben a saját családjukkal szemben.
Szerintem anya és lánya közt meg amolyan megtörhetetlen véd és dac-szövetség alakulhat ki. Én 1 pasira sem cserélném el a lányaimat :wink:
Vendég

Banika :P
Szépségesek a fiúk :P
Nálunk is szinte minden ikeás :wink:

Zsu :P
Mi először 3 napig egy ágyba tettük a kicsiket, aztán a légzésfigyu miatt külön kb. 4 hétig, aztán meg totál elrontva külön szobában a mi ágyunkban vannak (Apa és én külön szobában 1-1 gyerekkel). Ez a túlélő technikánk, mert nem bírt egyikőnk sem a 2 gyerekkel nonstop fennmaradni. De minden gyerek más és a szülők is... úgyhogy majd meglátod, nálatok mi jön be...

Lányok :? HAS kérdés:
Akinek szintén bebarnult a köldöke... szóval az a barnaság elmúlik? Na és a köldök a helyére kerül? Mert engem egyelőre ezek jobban zavarnak, mint az, hogy petyhüdt és hát bizony jócskán csíkos is :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hogy érted hogy a helyére kerül?
Nekem a helyén van... Ilyen bemenős volt mindig...nekem nem csíkos. Biztos mert mindig nagy volt. :D
Vendég

fanni nekem barna csíkom is lett meg a köldököm is bebarnult és nem hiszed el az hogy tűnik el :shock: lehámlik csodálkoztam is mikor észrevettem és a frotirtürcsivel addig dörzsöltem mig lejött :shock: :oops:

lanyané

Fanni
Én is addig dörzsöltem amíg a barna le nem jött.Az enyém már a helyén van,de sokáig érzékeny volt.Olyasmi lehetett,mint a sérv,csak nem annyira durva.

Anny
Az én uram is anyafüggő(sajnos)Hangoztatom is a kedves mama előtt is,hogy imádom a fiaim,de remélem közel 40 évesen nem fognak már rajtam csimpaszkodni.Engem önállóságra neveltek,aminek abszolút nem látom kárát.Ha probléma van én nem futok anyuhoz,hogy segítsen,hanem megpróbálom megoldani.Lassan az uram is kezdi érteni,hogy miről is beszélek.Csak ő echte egyke és elég sokáig otthon lakott,ami neki kényelmes volt,mami meg élvezte,hogy szinte a seggét is kinyalhatja.Elnézést a többi fiús anyukától,nem minden anyós ilyen.Nekem ő jutott.(az a baj,hogy én őt régóta ismerem és tudom hogy milyen)
Vendég

Anny :P
Akkor te szerencsés vagy. A köldököm régi helye, mondjuk inkább "csonkja", tudod, az összehúzódott izé máshol van, mint a kitüremkedés :shock:

Lanyané :P Banika :P
Köszi. Akkor dörzsölni fogom, hátha nekem is lejön, mint a kosz!? Érdekes...
Háááát, igen, a férjecském is egyetlen fiú, s én nagyon szeretem az anyósom... már. Amíg nem voltam a menye, csak a fia kedvese, addig volt jó sok konfliktusunk. De azóta egy tündér :lol: Mert okos nő és tudja, hogy a fiánál én vagyok az első és ha mi haragban vagyunk, annak ő látja kárát... mondjuk ez most kicsit gonosz volt, talán így indult, de már tényleg nagyon jóban vagyunk :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsu,
Mi amikor hazahoztuk őket, egy ágyba tettük le, mondván hátha jobb még nekik együtt. :oops: 1 ,5 hónapos korukig voltak egy ágyban, de akkor már sokszor „piszkálták” egymást, meg egymásra másztak. Azóta külön vannak, semmi gondot nem okozott a különválasztás, jól elvannak.

Lanyané,
Szerintem ha elégedettek azzal az 5-szöri kajával, akkor nincs gond.

Banika,
Nagyoooon cukik! :D A nyunyis, meg a pelenkás képek a kedvenceim! :D

Anny,
Én sem cserélném el a csajaimat! :oops: Mondjuk én mindig is kislányt szerettem volna, aztán egyből kettőt is kaptam. :wink:

Hogy dörzsölni kell a barnaságot? :shock: Nem mondjátok. Nekem is olyan a köldököm is, meg van csíkom is középen. Na ezt ki fogom próbálni. :D
Fanni, a köldököm nekem sem olyan mint volt. De már talán alakul.

Kép
rebe
Dunaharaszti

rebe
Ezt csak neked(én majd betojtam amikor megláttam)

Kép [/img]
Vendég

Alapvetően amúgy az a problémám a mamival,hogy azt hiszi ha ő azt mondja amit én hallani szeretnék,akkor az jó.Aztán persze tök az ellenkezőjét csinálja.Ez sokkal jobban zavar,mert így nem bízom benne.Amúgy sem vagyok az a mézes-mázas valaki és nem is bírom ha más csinálja.
Vendég

Banika
Tuti ez a fotó.Jól sejtem,hogy ma van Bercus első névnapja?Ezennel hagy legyek az elsők között,akik nagyon boldog első névnapot kívánnak neki és persze a csajaim is :wink: :wink:

Gondoltam még gyors bejelentkezek a keresztelő előtt.Izgulok,mint az elsős diák,pedig nem is engem fognak lelocsolni.Szorítsatok nekünk és gondoljatok ránk!Majd jövök. :wink:

Szép napot mindenkinek :lol:
Vendég

Eszti
Köszi a köszöntést :lol: Az ünnepelt ma megkegyelmezett és fél 7-ig aludt.

Kérünk képeket a keresztelőről.
Mi halasztottuk tavaszra.
Vendég

Banika!

Boldog Berci napot!

Kép

Judit

jucicuki

Boldog Berci napot!

Mi is halasztottuk a keresztelőt szept.14-re. a Meghívó már kész :) Ölég jó lett :)

Juci! Ti mennyire használjátok azt a gumi ugráló állatocskát? :) néztem ki a neten, nem tom megvegyem-e.

szép napot! Jó sz@r idő van.

nekem a hasam nem olyan gáz :) köldököm a helyén, semmi nem barna....én már voltam bikiniben a strandon :) Többször is:) nekem a combom narancsbőrös :(

zsuzska80
Szombathely

Banika
Boldog névnapot Bercinek!

Sotske
Drukk a keresztelőre :)
Húgom kislánya Maya Tamara, a pap meg "elszólta magát", Majka Tamarát mondott a keresztelőjén :lol:

Zsuzska
Méghogy szar idő :) Vééégre nincs meleg :lol:
szamy

igaz hogy nincs meleg, de szakadt is....

a városban most van a Savaria Karnevál, eddig gyak. elmosta az eső...

Most már süt a nap, és 20-25 fok van itt...

zsuzska80
Szombathely

Banika,
Nagyon édes! Hogy milyen képet vág! :lol:
A csajokkal együtt boldog névnapot kívánunk Bercinek!
Kép

Sotske,
Várjuk a képeket és beszámolót!
Nekünk majd jövő tavasszal lesz benne részünk! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Banika, Boldog Névnapot Bercinek(igaz inkább már estét :D ) :!: Annyirra bejön nekem a kisfickoid :D :D Teljesen egyetértek veled :oops: imádom a kis tunásomat is ,de a fiaimat ....tényleg szerelem van köztünk(főleg a legkisebbel :oops: )

Zsu,nálunk egy ágyban alszanak,mert Milánnak hiányzott a teso(erre két éjszaka után jöttünk rá)na meg hajnalra átjönnek hozzánk :roll:

Köldök,ezt a dörzsit kibrobálom :D

Csajok egy kérdés ,(vaciláltam ,hogy kérdezzem-e?!)már ugye megvolt az összebujás.akkor nem volt semmi,aztán azota nagyon halvány rozsaszines-sárgás nyulos(mint a tojás fehérje)izé folyik :? Mi ez? nektek nem volt ilyen?Bocsi a részletességért :oops: :oops: de kicsit aggodom,hogy mi lehet velem :roll:
s.csilla

Sziasztok!

Banika! Boldog Berci napot :lol: :lol: !

Nekem is volt barna csík, de magától eltünt.

Mi a véleményetek a baby-kompról, lehet hogy volt már szó róla, de én akkor lemaradtam :oops: .

KépKép
KépKép
jadika

Köszönjük mindenkinek a köszöntést.

Lányok
Én megzabálom a fiaim,Annyira édesek ahogy napról-napra egyre több mindent lehet velük kezdeni.Csak nézem őket és kész vagyok.Tök aranyosak ahogy felfedezik a világot,ahogy beszélgetnek.Minden napra jut vmi újdonság.

Jadika
Én speci szörnyen baby komp ellenes vagyok.Nem tudom igazából megmagyarázni miért,de én úgy gondolom a haladás módja először a kúszás,aztán a mászás végül a járás.

Csilla
Szerintem normális.Nekem volt egy ideig olyasmi,mint a folyás,aztán abbamaradt.
Vendég

Zsuzska, lányok nagyon szeretik! Még nem ér le a lábuk, de már a mozgás megvan rajta és hát remekül lehet rágni :lol:

Jadika, kompot ne!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judit

jucicuki

Jadika

Ezt találtam
Bébikomp: lehetőleg ne is legyen. Teljesen deformálja az izmokat: a kicsit jóval a megfelelő idő előtt álló vagy ülő pozícióba kényszeríti, terheli a gerincet, elsorvasztja a láb járáshoz szükséges izmait, azok az örök lábujjhegyezés miatt nem megfelelően nyúlnak és tapadnak le. Felejtsük el.
Vendég

köszi Juci, akkor veszek egyet :)

komp! mindenki így reagál a kompra. egy másik fórumban is volt róla szó. szinte azt írják hogy megbénulnak tőle. én nem vagyok komp ellenes, egyet kaptunk (kölcsönbe) kb hetente egy 5-10 percet ülnek benne, nagyon le sem köti őket. zenél villog az jobban tetszik nekik. sztem ezt is mindeki eldöntheti hogy akarja-e a gyerekének vagy nem :):):)

zsuzska80
Szombathely

Irtam egy hosszut es nem kuldte el! :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

A feneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!

Elég régen jelentkeztem már be hozzátok, több hónapja .Lehet , hogy már nem is emlékeztek rám :cry: .
Azóta ,vagyis 6 hete megszülettek a babucikáim.Most kezd lenni egy kis szabadidőm,hogy leüljek a gép elé és visszacsatlakozzam a forumhoz :D
Üdv újra mindenkinek és gratula mindenkinek a babáihoz ,nagyon cukik .
amonré

Hahó csajok!

Kicsit elvesztem,mert törpjeim pár napig műsoroztak,igy nem sok időm volt.
De mára abbahagyták!Ezt kaptam tőlük a szülinapomra(ma vagyok 34,úristen)

Amonré!
Te tényleg jól elvesztél...Gratula a bébikhez!

A kompot én is ellenzem!

Banika!
Boldog névnapot Bercusnak!

binyek

Binyek!

Boldog szülinapot!
Kép

Én nem vagyok semmilyen, babakomp ügyben. Én kaptam egyet ingyen, de nekünk marha nagy. Elveszik benne a gyerek. Ha más nem, etetéskor lehet használni, ahogy kitámasztom. De nem hiszem, hogy használni fogom.

Lili mászik!!!
Tett vagy 2 "lépést" !!! :lol: :lol:
Vendég

Csilla,
Nekem is volt, meg most is van! :oops: A dokim akkor azt mondta, hogy nem ad rá semmit, használjak Lactacid irrigálót.

Jadika,
Az biztos, hogy szinte mindenütt rosszat lehet hallani a kompról. Én nem fogok a csajoknak venni. Mondjuk nekem volt gyerekkoromban, és semmi bajom! :D

Amonré,
Én emlékszem rád. Gratulálok nektek! Írjál részleteket is, mekkora súllyal születtek, mi a nevük, milyen volt a szülés, mi van azóta veletek, ... Képeket is rakjál! :wink:

Binyek,
Kép

Ma voltunk oltáson. Blanka drágám nagyon ordított, nem a szúrástól, hanem mert lefogták. Zsanna baba hősiesen viselte, még fél percig sem sírt. :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

amonré gratulálok és megöl a kiváncsiság :wink:
rebe én is ilyesmire számitok ami tuti sakálkodik jázmi meg majd csak néz nagy szemekkel és meg se nyikkan :D
binyek boldog szülinapot! :D
labasv :D lili mászik :shock: :D nagyon ügyi puszi nekik
bébikomp ügyben nincs véleményem :lol: Kép

ezt a képet raktam más :?: jázmin ki akart menni a szigetre de nem engedtem :D

lanyané

Helló Csajok!
Nagyon eltűnt mindenki :shock:

Amonré
Én is emlékszem rád.Írj le minden részletet,kíváncsiak vagyunk és képet is tegyél fel!

Lanyané
Szupi a fotó :wink:

Rólunk
Keresztelő nagyon jól sikerült,pedig úgy féltem tőle!Száva végig aludt :shock: Noa pedig végig szemlélte a templomot és kinézte magának pap bácsit :shock: Majd mikor keresztelték,elkezdett dumálni a keresztapjának.Azt hittem megzabálom.Egyébként nekem nagyon megható volt az egész.Sokszor a könnyeimmel küzdöttem,máskor meg alig tudtam a nevetésem visszatartani,annyira édesek voltak a csajok.Nagyon büszke vagyok rájuk.Az ebéden is olyan jól viselkedtek.Noa végig aludt,Száva pedig megismerte a rokonságot.

Teszek néhány fotót,aztán ha szeretnétek még és nincs még elegetek a sok fotóból,akkor hozok még 8)

Apa és Száva+Anya és NoaKép
Kép
Apa+SzávaKép
Anya+Noa Kép

Ma voltunk méreckedni.Száva 5770g,Noa 5840g.Noa megelőzte Szávát :wink:
Vendég

Bébikomp
Én sem fogok venni,nem tartom jó dolognak,bár mikor kicsi voltam,nekem is volt :roll: :roll:

Képzeljétek,már lassan 2 hete menstruálok. :shock: Jól van ez így szerintetek?Azelőtt max 5 napig tartott.

Binyek
Utólagosan is nagyon boldog szülinapot kívánunk neked a csajokkal!!!

Juci
Már csak 5 nap.Tiszta izgi :lol:
Vendég

Binyek!

Nagyon boldog szülinapot Neked!

Kép

Eszti!

Nekem is elég húzós volt a második, az első csak olyan mutatóba volt, aztán ki is maradt két hónap és utána nekem is kb. két hétig tartott, de nem volt végig erős.

Nagyon szépek voltatok a keresztelőn.

Izgi bizony, ma voltunk a lufisnál a csajokkal megrendeltük a lufikat. Némelyiken 1-es lesz, némelyiken boldog szülinapot felirat és rendeltem egy nagyot (mert Lili rábeszélt), ami fényes és zenél.

Lanyané, nem semmi kép!

Judit

Judit

jucicuki

Kép Nagylányok

jucicuki

Lanyané,
Csúcs ez a kép! :lol:

Sotske,
Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő. Szépek vagytok a képeken, tőlem jöhet még több is! :wink:
El is hiszem hogy meghatódtál. Amikor tegnap vártunk az oltásra, én úgy izgultam, mintha engem szúrtak volna, olyan érdekes érzés volt. :oops: Hát igen, ez az anyaság.

Juci,
Az biztos, hogy nagyon izgi. Emlékszem, amikor még drukkoltunk értetek, most meg már egy évesek! Nagyon eltelt az idő. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.08.26 14:14-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Képzeljétek, ma Zsani átfordult a hasáról a hátára. Csak néztem! :shock: Addig próbálkozott, amíg át nem lökte magát. Utána is akarta még, de szerintem elfogyott az ereje, és már csak félig oldalra sikerült neki fordulni.

Juci,
Nagyon tündériek! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Talán hagy a pipim írni egy rövidet :)

Anny!

Ügyes vagy a konditermezéssel :) Lili ügyes a mászással :)

Tontica!

Voltál orvosnál? És milyen volt a mozi?

Zsu!

De örülök, hogy eltűnt a hematóma! Jól vagy?

Amonré!

Gratula a babákhoz! Részletek engem is érdekelnek :)

Binyek!

Isten éltessen! Egyébként én is bajai lány vagyok :)

Sotske!

Nagyon szép család vagytok! Örülök, hogy jól sikerült a keresztelő :)

Hétfőn levették a vért az AFP-hez, remélem minden rendben lesz... Két hét múlva pedig uh, remélem be tudunk nézni a "szoknyájuk" alá
:lol: , mert nagyon kíváncsi vagyok a nemükre :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csak a képeket néztem gyorsan végig.Nagyon jok!!
egész éjszaka és ma is csak a cicin lognának a baboim.teljesen kivagyok :oops:

Dobok Milánrol egy képet ahogyan átfordul :shock: Kép csak akkor csinálja ezt ,amikor éhes és tök ideges Kép
s.csilla

Sziasztok!

Szépek a lányok-fiúk :D

Kérdés:
A Milupa Milumil és Aptamil között van különbség? :shock: Mert én véletlenül Milumilt vettem ma és eddig Aptamil volt...

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Nem hiszem el !Irtam egy csomót és elszállt ,na mindegy irok egy rövidebb összefoglalást!
Miután begörcsöltem felhivtaam a dokim és bementünk a korházba ,itt eltöltöttem egy "kis "időt . :( de a lényeg , hogy a lányok július 12.-én megszülettt Regina és Lia baba 2300 és 2400 .-al 35+5 napra .

Tegnap voltunk 1 hónapos kontrollon a MÁVban ahol a doki bácsi mondta , hogy nincs baj csak egy picit balosok a lányok vagyis van egy kis kényszertatártásuk ,mert kicsi volt bent a hely.Én nem igazán vettem észre ,de tornáztatni kell.Nálatok volt hasonló ?Remélem azért nem marad semmi ebből vissza.
Kép Kép Kép
Amúgy a lányok teljesen más személyiségek :)Regi baba nyugodt ,bújos ,ijedős ,és elég furi hangokat ad ki ,és szinte egész nap nyujtózik.Lia baba kihasználja a lehetőségeket , és hisztisebb baba ,elalvás az úgy megy ,hogy apának ringatni kell .

Elég sokat esznek már most 4 kg.-ok .Doki nő szerint túletettem őket ,napi hatszor esznek 130.-at .Szerintetek ?Most hat hónaposak, ez sok?Mondjuk elég jó húsban vannak a drágáim:)
Kép
amonré

amonre sejtem ki lehetsz :wink: a veséddel is volt gond :?: utánam szültél még mi is bent voltunk a lányokkal.ugye :?:
gyönyörűek a csajaid!szopiznak :?: vagy tápszer :?: nekem tápszerből 100ml.t esznek és még csak 3400 ,3600grammosak .
a hathetes kontrollra vinni kell a agyerekeket is :shock: :?:
én csütörtökön megyek de ma megjött ilyenkor mi van :?: vagy csak a sebet nézi meg és megultrahangoz :?: remélem

lanyané

ja fanni képzeld apán pár hónapja figyelek egy anyajegyet s végre sikerült elzavarnom bőrgyógyászhoz mert megilyedtem ugye sajnos a bátyáddal ami történt és sajnos ki kell műteni de legalább időben észrevettük.

lanyané

amonre tudtam,tök jó hogy megint összehozott a sors :D puszi nektek,olyan ari volt a párod ment a csajokhoz tudod mi is mentünk a mieinkhez és ő is ott toporzékolt :D gondoltam akkor bepofátlankodok meglesem őket de nem mertem de most végre látom édes hajasbabák és nagyon hasonlítanak is,láttad az enyémeket :lol: hófehérke kékszemű,meg a kis csokilányom :oops: :D

lanyané

Eszti! nagyon szuperek a képek! szépek vagytok!
Szofi nektek hogy sikerült? Képek?

Binyek! boldog szülinapot!

Rebe! ügyes a kiscsaj! megnéztem a képeiteket! nagyon szép ruhájuk vannak a lányoknak! hol veszitek őket?

Juci! drágák a lufik?? lesz babzsúr is?

Lanyané! édes a csajszi!

zsuzska80
Szombathely

babazsúr :oops: :oops:

zsuzska80
Szombathely

jajj sotske gyönyörűek vagytok és a csajszik nagyon hasonlitanak rád :D
zsuzska köszi :D
juci komoly nagylányok már a kicukijaid :D és nagyon csinosak is :D
csilla cumis kép zabálnivaló

lanyané

Évi,
Megy a drukk, de bizti minden rendben lesz!

Csilla,
Cukik nagyon! :D Mégha mérgesen is, de nem semmi hogy átfordul Milán!

Fanni,
Nem tudom pontosan mi lehet a különbség, de szerintem az összetételük nem teljesen egyforma.

Amonré,
Nálunk Blanka született kisebb súllyal (2750 gr) 6 hetesen 3600 gr volt. Kb. 100, max. 120 ml-t evett.

Lanyané,
A kontrollon nekem nézte a doki a sebemet, és megultrahangozott.

Zsuzska,
Szerintem a Next (vagy más angol márka) ruhákra gondolsz. Azokat a neten szoktam rendelni használtan, vagy van amelyik teljesen új. Én nagyon szeretem őket, mert olyan szépen díszítettek, és mindig ki lehet fogni olyat, ami szép és az ára is jó. Pl. ezeket az oldalakat szoktam böngészni:
http://www.ideababaruhat.hu/
http://www.gyerekbutik.hu/index.php
http://ruhafalva.hu/index.php?option=co ... e&Itemid=1
http://www.gyerekshop.hu/
http://www.angolbabaruha.extra.hu/
http://www.angolruci.hu/Teli/index.html

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: