A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Hát igen, nem kicsi a drágám. Én nem aggódom a súlya miatt, mert nem látszik rajta, hogy duci, hiszen hosszú is. A doki és védőnő is mindig jól meglepődik, hogy ennyire nagy a gyerek, de nem paráznak/paráztatnak. Anyatejes gyereket nem lehet túletetni, majd lemozogja a drága :D Szóval eszik, hízik, aztán meg majd győzzek futni utána :lol:

Fotót? Hm, mindjárt keresek vmi hurkamutogatóst :lol:

Íme, most 18-án készült:

Kép

No, megint ébredezik a gyermek... Legalább a reggelizésem, a mosás és a ruhahajtogatás már megvan... Lenne még vasalni való is, de asszem azt megint nem fogja hagyni az úrfi :roll:

Jövök még, mert reagálnék még 1-2 dologra. Nincs kedve vkinek átjönni vasalni?? :lol:

Kép

Kép
bettica

sziasztok!
na nem azért,hogy ellenkezzek bárkivel de az itteni doktornénik(mind) ellene vannak a csecsemőkori hurkáknak illetve elhízásnak...(ettől függetlenül nekem tetszik és nem bánnám ha dávid is hurkásodna..hisz tudjátok),de ennyire eltérőek a vélemények orvos és orvos között???? :shock:
Vendég

bettica a te fiad inkább nagyon hosszú szerintem nem kövér :lol:
Vendég

Sziasztok!

Betti: én átmegyek hozzátok, viszem a vasalnivalót! Vigyázok a két gyerekre, te meg kivasalsz.... :lol: ÁÁÁ nem jó, mert a hátam nagyon be van állva, és örülök, ha Kittit elbírom. El kéne mennem maszíroztatnom, valószínű jövő héten beiktatom, mert már nem bírok emelgetni. Nagyon husi Bence. Valamikor már össze kéne futni? Mikor szoktál sétálni? Délelőtt, délután?

Lányok: képzeljétek, múlt héten én is adtam barackot Kittinek anyukám unszolására. Az lenne a kérdésem, hogy ti mennyit adtok neki? Mert először csak 1 kanállal adtam, utána meg egy negyed barackot, kb. 3 kanálnyit.

Hurka: szerintem nagyon jól áll a babáknak a hurka. Az a baj, amikor már mennek, nagyobbak és akkor vannak elhízva. Szerintem ez még nem elhízás!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ja és a táblázatot én gyűjtöm, hogy ki anyatejes és ki tápszeres, csak még sokan nem küldték el!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:38-kor.
Vendég

Kriszta: védőnő mondta, hogy ilyet kapok a gyógyszertárba. Bementem, megkérdeztem, hogy mit ajánlanak. Ugyanazt, amit a védőnő. Örűlök, hogy nem gyógyszeres szart kell szednünk. Úgy vettem észre, ez a kence még elég neki. Pedig szenved rendesen, de az ÉN PICI FIAM EGY HŐS. És ma 8:10-kor betöltöttük a 3. hónapot :P
bluebox

Valakinek bevált a Pampers pelus?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Tanácsot osztani, én is úúúúúúúúúúútálok. Én leírom, hogy mi történt velünk, aztán van aki tanul belőle, van aki nem, van aki el sem olvassa :wink:

Képzeljétek, a kicsim, THOMAS rajongó lett :wink: Ha az megy a tv-ben, nézi, majd elalszik rajta :wink:
bluebox

Márti: Boldog Hófordulót Kristófnak! Hogy vetted észre a fogát? Nyűgösebb volt?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én örülök, hogy a tapasztalt anyukák tanácsokat osztogatnak. Persze minden gyerek más, vagy beválik vagy nem, de én meg szoktam hallgatni minden véleményt, és max. nem alkalmazom! De én általában mindenben ilyen vagyok, amiben egy kicsit biztonytalan vagyok, akkor kikérem más véleményét, hátha okosat mond!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

És egy szenvedős kép :cry:

Kép
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:38-kor.
Vendég

Andóca: én a Pampers pelust személy szerint nem csípázom, nekünk nem jött be!!!! Úgy vettem észre, hogy jön a foga, hogy rengeteg nyál jön a szájából, folyamatosan gyűri be az öklét és csiszatolja az ínyét, és persze egész nap sírdogál. Hol erősebben, hogy halkabban, és HASMENÉSE VAN az én fiamnak. (tudjátok, mi nem tudtunk abszolút kakálni)
bluebox

Köszönöm Kriszta, ez kedves ötlet. De képzeld, a hétvégén megkaptuk az összes Thomas-t dvd-n :lol: Tudod mit nézünk-ek mostanság???? Emlékszel a "Volt egyszer az EMBER" meg "Volt egyszer az ÉLET" annyira jó!!!!!!!!!!!!! Nagyon szrettem kiskoromban. Meg most is :oops:
bluebox

Ó és köszönöm a gratulációkat :wink:
bluebox

[quote]d írta:e az itteni doktornénik(mind) ellene vannak a csecsemőkori hurkáknak

Ezt Te se gondolod komolyan!Ugye?
Vendég

Bocsi az ismételt zavarásért, csak egy gyors hirdetés, ha valakit érdekel, priviben jelentkezzen :)

Eladó a képen látható BabyFehn játszószőnyeg, keveset (talán 4-5x) használt, tökéletes állapotban van! (mint mindenből, ebből is többet kaptunk, így van, amitől meg kell válnunk)
Csörög, zörög, zenél, sipol, csipog, tükrös, pihe-puha anyagból :)

Eredeti ára 15 ezer Ft:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?productid=165976&pageno=1&whid=32

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Meg tudom oldani a személyes átvételt a XI. kerületben, vagy valameddig el is tudom vinni Bp-en belül!

Köszi, és bocsi még egyszer :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok Csajok!!!!

Hát a beígért hétfői látogatásomnak lőttek, mert Marcell tegnap összesen aludt kb. 2 órát egész nap. És persze folyamatosan igényelte a foglalkozást.
Azt hiszem rá fogok fázni, mert mostanában igencsak el lett kényeztetve mindig valaki dumált neki, ma meg takarítani akartam és betettem az ágyba, ahol egy ideig elvolt kb. 3 perc, majd elkezdett sírdogálni a végére meg úgy bemérgedt, alig tudtam megvigasztalni amikor kajálásra került a sor akkor meg nem kellett neki, negyedóra harc után vette észre, hogy a kaját dugdosom a szájába :cry: :cry: :twisted: Most meg elaludt a drága. Úgy sajnálom sírni hagyni, nem tudom jól csinálom-e, de ha most állandóan vele kell lennem később mégjobban nem enged majd maga mellől. Szerintem. Vagy nincs igazam? Pedig imádom és kényeztetném, de nem szabad. (Ezzel csak magamat akartam nyugtatni)

Néztem a képeket, meg amiket írtatok, hát mindenki nagyon gyönyörű, Zoé még mindig nagyon dögös kiscsaj, Bari te pedig tényleg büszke lehetsz a 3 gyerekedre mert mind nagyon gyönyörű!!! Bettica a te Bencéd pedig egyáltalán nem kövér szerintem a hosszához pont jó a súlya. Kristóf is nagyon édibédi a kis szégyenlős képen! Úgye nem hagytam ki senkit.!

Kristófnak gratula a fogzáshoz!

Megyek mert jött értem apa!!! Majd még jövök ha tudok!

Tényleg vikianyuja merre vagy?

ancsika82

Ancsi: én is mindig bizonytalan vagyok az 'elkényeztetéssel' kapcsolatban. Kitti nem nagyon van el egyedül, ma pl. azt csináltam, hogy a fürdőszobával szemben van a mi hálószobánk, és odavittem a gyereket és miközben teregettem, nézett engem. Anyukám is azt mondta, hogy én sem voltam el egyedül, volt egy pihenőszékszerűm, és abban vitt a konyhába stb. mindig ahol ő volt! Szerintem én is ezt fogom csinálni! Egyébként mi is el voltunk kényeztetve mostanság, mert sokan forogtak körülöttünk, és most át kell szoknia Kittinek arra, hogy csak velem van, és nincs mindig időm babusgatni! Persze imádom a kezemben tartani, csak nagyon fáj a hátam.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti: én is Boldog hófordulót kívánok Nektek!!!

nemrég értünk haza az oltásról!! :lol: :lol: kicsit sírt csak, és inkább csak utána.... (én sokkal másképp képzeltem el)
De örülök, hogy ilyen jól viselte!!!
bszilvi25

Szilvi: nyugodt éjszakát kívánok nektek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Lányok: akinek van pihenőszéke (Bari neked tudom, hogy van) azt szeretném megkérdezni, hogy nem izzad-e bele a gyerek, mert most a hordozóban ültetem itthon is, csak az a baj, hogy nagyon beleizzad, és most gondolkodom egy pihenőszéken. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy megéri-e venni egy ilyet, vagy maradjak a hordozónál.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi: az éjszakáink már 2 napja nem olyan jók mint eddig :? .
(amióta megfázott, nem alszik reggel 6-ig!)
De amit írtál, azt azért írtad, mert éjjel várható valami?

Direkt megkérdeztem a doktornőt, hogy borogassam-e, vagy valami, belázasodhat-e?? Azt mondta, hogy nem.
Volt valakinek más tapasztalata? Arra emlékszem, hogy asszem Montana fiának duzzadt ott meg, vagy hogy is volt.......
bszilvi25

[quote="csiri-biri"] írta:csiri-biri
[quote]d írta:e az itteni doktornénik(mind) ellene vannak a csecsemőkori hurkáknak

Ezt Te se gondolod komolyan!Ugye?

de komolyan gondolom,nem tartják egészségesnek az elhízást semmilyen életszakaszban...és amint írtam ez nem az én véleményem hanem az orvosé...sőt én azt írtam,hogy nekem tetszenek a duci babák :wink:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:40-kor.
Vendég

olyan sokat írtatok képtelen vagyok válaszolni :oops:
kriszta milyen síros vita??
na mindeggy én addig hagyom sírni dávidot amig olyan lájtosan sír...amikor torka szakadtából üvölt akkor fölveszem vagy babakocsibarakom...de neki ezek nem szoktak használni úgyhogy gyakorlatilag mindeggy,hogy hol sír :?

valaki írta hogy elkényeztetés:hát ha dávid attól mondjuk megnyugodna,hogy pihenőszékbe rakom akkor bizony beleraknám..egy évesen már úgy is járnak...addig meg legyen ott ahol akar nem?

pihenőszék:dávid sokkal kevésbé izzad bele mint az autósülésbe...de ez személyes tapasztalat mert dávid alapból izzadós
Vendég

na akkor ebben megeggyezünk kriszi :lol: nem láttam,hogy írtál :lol:
Vendég

Szilvi: nem várható éjjel semmi. Csak én úgy voltam vele, hogy jobb félni mint megijedni. Én egy kicsit borogattam aznap a lábát, bár a védőnő meg a dokinő azt mondta, hogy nem kell semmit csinálni. Hála istennek nem történt semmi. Arra figyelj azért, hogy ne csomósodjon be a szuri helye, de amúgy semmi különös nem lesz! Nem akartalak felizgatni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

szilvi én itt a fórumon,valakitől olvastam,hogy zoknit vágott szét és azt húzta a gyerek comjára oltás után,nekem nagyon bejött ez!!!
dávid mindkét combjára húztam,és alá nedves gézt tettem...és nem csomósodott be úgyhogy nem tudom ki ötlete volt de qrva jó ötlet volt
Vendég

[quote="lia0415"]
írta:
lia0415addig hagyom sírni dávidot amig olyan lájtosan sír...amikor torka szakadtából üvölt akkor fölveszem vagy babakocsibarakom...

ezzel teljesen egyetértek, én is csinálom

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

blue milyen vita??ki küldött kit a picsába??én a 240.oldalon semmit nem látok :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:40-kor.
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Végre elaludt!

Bettica:egyáltalán nem kövér a fiad!

Csiri:jártok már úszni?Milyen?
Mi masszázsra megyünk majd.Aztán majd talán úszni is.

Csajok!Akinek már megjött,másabb,mint szülés előtt?Gondolok itt arra,hogy nekem nagyon fájt a hasam és remélem most nem fog már annyira.
Én azt olvastam,hogy a szoptatás megszűnése után 4-8 hétre jön meg.

Kép
melike

Melike:majd mesélj, hogy milyen a masszázs!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca:oké!
Most annyit tudok,hogy négy alkalom,minden kedden.Egy védőnő tartja és 3 baba van ott egyszerre.
De majd csak októberben lesz.

Kép
melike

Melike: sajnos nem a szoptatás megszűnése után jön meg. Nekem legalábbis már megjött (és még szoptatok)
Nekem más. Vagy azért látom-érzem másnak mert nem merem a tampont betenni?? Hogy miért nem, azt ne kérdezzétek, nem tudom...
Terhesség elött tartott mondjuk 2-3 max. 4 napig, most meg 1 hete van meg.... :roll: :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:28-kor.
pironya

Andóca:oké!
Most annyit tudok,hogy négy alkalom,minden kedden.Egy védőnő tartja és 3 baba van ott egyszerre.
De majd csak októberben lesz.

Kép
melike

Bocs,véletlen ment kétszer.

Kép
melike

Pironya!Te még élsz?!El vagytok veszve!
Gyönyörű Csongor baba!

Kép
melike

kriszti tényleg jó ötlet volt :lol:

piri szijjaa :lol: :lol:
szép a fiad és a súlya is szép :wink: de nektek a kezdősúly is nagy volt...ha jól emlékszem a topik legnagyobb babája volt a fiad :lol:
Vendég

melike nekem a szoptatás után kb 3 héttel jött meg és jóval erősebben mint valaha de szerintem nem lesz ez mindíg ilyen
Vendég

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:29-kor.
pironya

piri akkor szerintem ő volt :lol:
mindenki:
na mikor megyünk üllőre arrol beszélgessünk :lol:
Vendég

Istenem,milyen tündéri nagy fiam van!
Rakok két képet.Az első a reggeli rumli csinálás.A másikon pedig elvettem a törölközőt,ami körbe volt rakva,hogy ne üsse be a fejét,de mindig magára húzta.Most tetszett neki,hogy kilát.Cuki.

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

melike igazad van tényleg édi :wink:
Vendég

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.17 21:29-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: