A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Hello!

Eresztjük a medencét:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/m ... wJJ01YkTFi

Viki: Majd jövőre mentek.:) doki...no komment

mamiblue

Viki,
fogjunk kezet, Zitát is pont 8 kilónak mérték a múlt héten. A mi doktor néninknek meg a védőnőnek megfelelt, szóval a tiéd szerintem is no comment...

italoman

Sziasztok!

Hangus holnap lesz 1 éves, a babazsúrt hétvégén tartjuk, holnap kizárólag családi körben bulizunk.

Szerintem a 8 kg már elfogadható, nem tudom mennyit eszik Fanni baba, a barátnőmnek 9,5 kg a babája 15 hónapos és szinte alig lehet valamit lenyomni a torkán. Pont ma itt volt és mig Hangus 3 db szilvásgombocót nyomott be addig Fancsi baba ép hogy egy felet. Tehát lehet hogy ezért sem hizik olyan rohamosan a lányod. Nem egyformák az emberek ebből is látszik.

Nagyon jók a nyaralós képek, mi nem megyünk idén, majd talán télen mikor már Hangus nagyobb lesz, én még macerásnak érzem. Pihenni szeretnék menni, nem pedig rohangálni a gyerek után. Télen elmegyünk a melegbe, ezt találtuk ki.

Hú de gyorsan elszaladt azért ez az 1 év!!

[b]Copfi, Noémib ????? hogy vagytok??? Copfi már leheth ogy meg is szültél?????[/

Kép
sziszike77

hello!

Sziszike: Hát gyerekkel tényleg nem egy nagy pihenés a nyaralás. Mi úgy oldottuk meg, hogy felváltva vigyáztunk rájuk. Szerencsére Sebi, rengeteget aludt, visszahozta a napi 2 alvást...itthon meg megint csak 1-et alszik, pedig itt is friss levegőn vagyunk szinte egész nap. De az is jó, ha viszitek a nagyit!!!:D Biztos szuper lesz télen , nyaralni menni...ez minden vágyam, de szerintem idén mi nem megyünk.
Boldog Szülinapot Hangának!

Kérdés: Miréna fogigátlót használ vki??? Olvastam róla, jót és rosszat is :roll: persze mint mindenről...:)

mamiblue

Sziasztok!

Reggel voltunk a hasi UH-n, mindent rendben találtak :lol: Dokinéni szerint csak alkati kérdés, hogy Fanni vékony, és nincs szervi baja.

Mi szombaton tartjuk a szülinapot, szűk családi körben. És még jövő héten is lesz egy szülinapi buli. Tortát már megrendeltem, cicás lesz (sajna én nem tudok sütni :oops: ). Ajándékot ma megyünk venni, de még nincs végleges döntés, hogy mi legyen. Majd ma apával eldöntjük. Gondolkozunk: Bicikli, tanuló kutyus, házikó :roll:

Sziszike: az biztos hogy fárasztó volt Fannival a nyaralás, de ő annyira élvezett mindent, olyan jó volt látni :lol: És volt velünk még 3 gyerek, abból az egyik 3,5 éves és őutána jobban kellett ám rohangálni! :wink:

Mamiblue: nem hallottam még erről a fogigátlóról.

horvviki

Sziasztok!

A legújabb 1 éveseknek is boldog szülinapot kívánok!

Ádám is ma lett 1 éves, el sem hiszem. Nagyon gyorsan elszaladt az idő. Tegnap voltunk tanácsadáson, nagyon megdicsérték mindkét fiamat. A nagyobbikat azért, mert végre sikerült 2 hónap alatt 2 kg-ot híznia, a kicsit pedig mert nagyon aranyos volt, nem sírt, sőt nagyon érdeklődött minden iránt. A súlya 10,05 kg, a magassága pedig 76,5 cm. A vizelete is rendben volt. Legközelebb 15 hónaposan kell mennünk oltásra, akkor megkapja a pneumot is.

Dincuska: ti is ma vagytok 1 évesek, nektek külön gratulálok, hiszen egy napon születtek a gyermekeink.

Kép
Kép
márkanyuka

Csajok!!!

Akinek van triciklije!!! Szerintetek elég, ha csak öv van rajta vagy jobb ha van rendes karfa!
Én ezt nézem ki :
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Mi holnap megyünk vásárolni, vasárnap lesz a bulink! Apukám főz bográcsban a kertben és autós torta lesz!

Ádámnak és Emmának boldog szülinapot!

mamiblue

Sziasztok!

Nagyon el vagyunk havazva a költözés miatt, de azért jól vagyunk, majd írok ha lesz egy piciny időm!

Viszont én is boldog szülinapot akarok kívánni Ádámnak!!!! :D

Köszönjük mi is a köszöntéseket!

És tegnapra is Hanguskának, mert rá is különösen emlékszem, amikor Sziszike írtad, hogy a kis expressz... És akkor még ott ültem a szobában, hogy na mi lesz már velünk, és azért este mi is beindultunk! Na nem is volt olyan rég! :D

Továbbra is boldog szülinapot minden babának!

Pusz

dincuska

Mamiblue, mi is ma vettünk, ilyet:

http://vega-impex.addel.hu/detailproduct.php?productid=380241
Szerintem jó áron is vettük!

Szerintem fontos hogy legyen karfa, nekem a másik nem tűnt elég biztonságosnak!
Ja és a csajom nagyon imádja!!! Tudom ajánlani! Este 10-kor alig bírtam kiráncigálni! :D

dincuska

Sziasztok Csajok!!

Boldog szülinapot még mindig!!! :-) Pusszantás minden kis szülinaposnak!!! :lol:

Mamiblue
Medence :lol: :lol: :lol: :lol:
Bicaj - Nem mindegy? Karfásat veszel :lol: :lol: :lol:

Márkanyuka
Elfogytál? Régen voltál. Majd dobjál te is képeket!!! ÉS MINDENKI, AKI MÉG NEM KÜLDÖTT. LÉCCI, LÉCCI, LÉCCI :wink:

Holnap utazunk Apával. De már most hiányzik Ati, pedig még el se mentünk :shock:
Állásról hivatalosan semmi hír, és tegnap este idő előtt megjött :? Hát velünk röviden ez van.

mikegirl

Mike: Mennyi időre mentek?

Bici: Végül Smoby-t vettünk, mert ami kinéztem, az nem tetszett...
Dincuska: Az nagyon klassz amit Ti vettetek!

3,5 nap után ma reggel előkerült a macskánk! 2 házzal arréb be volt zárva... :evil: szegénykém, mi meg már azt hittük elütötte egy autó!

Én már annyira várom a vasárnapot! Szeretem a szülinapokat!:) Csak a sajátomat nem! :lol:

mamiblue

Sziasztok!

Nálunk is meg volt a szülinapi party :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Ildi,

Nagyon boldog szülinapot kívánok Zitának! Tündéri a kiscsaj azokkal a hatalmas, gyönyörű szemekkel!
Köszönjük jól vagyunk, valójában a Törpik miatt nincs időm írni. Néha esténként amikor a gyerekek végre elaludtak és valami csoda folytán nincs semmi dolgom, gép elé ülök és próbálok visszaolvasni, hogy kivel mi van,de írni már nincs energiám. :(

Mindenkinek szép napot, Nektek pedig jó szülinapozást kívánok!

Bea
bee73

Megvagyunk a szülinappal!:)

Viki: Látom titeket is lassan, de biztosan kiszorítanak a lakásból a játékok! :D

Verdás tortával még nem csináltunk képet, mert nálunk össznépi szülinap volt, és 5 torta jött össze, így azt meghagyjuk holnapra!

Kép

Bea: Voltatok nyaralni valamerre? Neked már mind a 2 fiad sulis?

mamiblue

Bea: Ja,most látom, kisebbik még csak 4 éves múlt!:)

mamiblue

Jajj, már megint én! Csak pár képet dobok még!
Matilda verset mond, majd a suliban az évnyitón :)

Kép
Kép

mamiblue

Sziasztok!

Nálunk is megvolt a szülinap, egész jól sikerült az utolsó pillanatban eltüntetni a dobozhegyeket, szóval teljes káoszból átmentünk félkáoszba. Mi oroszlános tortát rendeltünk. :D

Bea,
nagyon köszi a jókívánságokat. :) Hát igen, akármerre járunk-kelünk, kiscsillagomnak elsőként mindig a szemecskéjét veszi észre mindenki. :lol: Örülök, hogy azért nem tűntél el teljesen, hiszen oly régi oszlopos tag vagy. Amúgy a két fiú után hogy ízlik a lányos anyák élete? :D

italoman

Sziasztok!
Először is gratula a sok kis szülinaposnak! Nagyon jók a képek!
Lilike ma 1 éves! :D :D :D :D
De a party majd pénteken lesz,mert apa akkor jön haza a melóból!
Majd én is dobok képeket!
Üdv mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Folyamatos gratula a szülinaposoknak :lol:
Tündériek a képek!!!

Ildi
Gratula, hogy a dobozoktól vissza tudtátok foglalni a lakást :lol:

Mamiblue
Ügyi kis versmondó csajod van :wink:

Ja, és megvan az állás :)

mikegirl

Mikegirl,
szupi, hogy megvan az állás. :) Mikor is kezdesz?

italoman

Csak a lényeg maradt le:

Dudu, nagy gratula Lilikének! :)

italoman

Én is nagyon boldog szülinapokat kívánok minden kis egyéves augusztusi lurkónak!

Horviki!
Cuki a cicás torta! Mirának is nagyon tetszett volna!
Mi is 8 kilók vagyunk és senkit nem zavar. ( de most úgy látom nagyon elkezdett combosodni a csajszink. Szerintem a kukoricadarás főzelékektől...)

Mi szombaton a napján tartottuka szülinapot. Nagyon jól sikerült, édes volt a kis egyévesünk.: tetszett neki a kufi dekoráció, nem győzött mutogatni és brekegni a torta tetején ülő békára és brummogni a maci formájú tortára , a zenével együtt táncizott és énekelt.
Az ajándék átadásra már egy kicsit besokalt , így az új játékaivak csak keveset foglalkozott , inkább fel akart menni a szobájába nyugiban játszani. de másnap birtokba vette az ajándékokat.
ímajd teszek fel képet is ...

Mamiblue!
Nagyon helyesek a lányaid,a hintás kép különösen tetszik na és persze Sebi is édes az új járgányán és nagyon hasonlít a tesójára.

Kép
mirosz

Sziasztok!

Én is ezúton köszöntöm a kis egyéveseket! Hamar elszállt ez az egy év...
1-2 képet dobok én is, írni már nincs energiám.
Jó hétvégét! Kép gombaházikó Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!
vagyunk mi is, csak őrület van, nyaralás, ügyintézés, stb,
gyorsan teszek fel szülinapos képet aztán később reagálok is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hello!

Végre, szülinapi képek!
Ildikó: Megnéztem a képeiteket, há tényleg nem semmi, gyönyörű szemű lánykád van!:)

Franciska: Emeletes tortátok nagyon klassz! Látom Enikő sem kíméli a fejecskéjét! :(

Ági: Olyan jó ízűen eszi Eszter a tortáját, hogy nyeltem egyet!

Mike: Grat az álláshoz! :) Sebusnak is kibújt az egyik örlőfogának az egyik csücske! Volt is éjjel forgolódás 3 napig :(

Kép

mamiblue

Drága kicsi Pindúr Pandúrok!!! Mindenkinek nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok! Mesések a képek! Annyira jó nézegetni őket, látni a döbbenetet és a boldogságot egyaránt az arcukon!
Mamiknak pedig külön gratula, hogy átvészeltük a kritikus első évet!!! De lehet, hogy csak nekem volt kritikus?
Dobjatok még képeket, had gyönyörködjek.....

Mamiblue, sirály a Verdák-os torta!!
Ági, gyönyörű a kertetek, mint egy édenkert! Ilyenkor nagyon irígykedem!!! Mi a harmadikon max a palmák között lavírozunk...
Pfranciska, micsoda torta... Egyedül csináltad?? Olyan királylányos!
Lányod látom nagy kommandós!
Horvviki, ismerős a helyzet, lassan nálunk is az egész lakás játszótérré változik, dehát ez legyen a legnagyobb gond....
Szuperek az ajeszok, olyan csajos Fannihoz illőek!

Kép
h.bogesz

Nekünk 17-e vasárnapra esett, így akkor ünnepeltünk! Dobok pár képet! Szotyikám rendkívül élvezte, hogy szétmancsolta a tortát, jobban mondva abból egy nagyobb szeletet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Bogesz: gyönyörű tortája volt Szaffinak! És milyen nagy lány lett :lol: Szépek vagytok hárman együtt.

Agnesbogoly: mekkora tortája volt Eszternek! :)

Franciska: jó ez a gomba (vagy micsoda :lol: )

Mamiblue: szuper a verdás torta, én sajnáltam volna megenni :)

Nálunk ma még volt egy utószülinapi parti, pár képet még én is rakok fel.
Kép Kép Kép Kép

horvviki

Édesek a szülinapos képek!!! :)

Bogesz!
Szaffi tortaevési módja is igen különleges:)
Hát, igen. Enikő az ártatlan pofijával bizony hihetetlen dolgokra képes. És folyamatosan bír hülyeségeket csinálni.
A torta anyukám műve volt.

Viki!
Fani is tutijól néz ki csupacsokisan....

Ági!
Ahhoz a hatalmas homokozóhoz bevállalhattok még 2-3 gyerkőcöt... :)

Kép
Kép
pfranciska

Bocs....FANNI...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Boldogan tájékoztatlak Benneteket, hogy augusztus 7-én 3340 g-mal és 56 cm-rel megszületett Balázs baba. Egy évvel ezelőtt pont ezen a napon született a nagyobbik babánk is, úgyhogy nem lesz probléma, hogy mikor tartsuk a szülinapi bulikat :)

A szülés valamivel gyorsabb volt, de fájdalmasabb mint az első, de megérte a küzdelmet.

Csatolok képet a piciről és a kicsiről :D

Kép Kép

Üdv.
Copfi

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Copfi!
GRATULÁLUNK!
gyönyörűek a babócáid!
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Copfi! Hatalmas gratula Nektek!

horvviki

Köszönöm :)

Én meg utólag is gratulálok minden kis születésnaposnak!
Nekünk halasztanunk kellett a bulit, de Andriska nem haragudott meg érte. Nyakig lehetett a csokitortában és még egy öcsikét is kapott :)

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

Sziasztok!
Először is gratula copfi a babához!Nagyon helyes mindkét gyerkőc!És tök jó, hogy pont egy napon születtek!
Nálunk is megvolt a szülinap!dobok pár képet!
Tegnap meg a tropicarium-ban voltunk,majd arról is rakok képeket!Nagyon tetszett Lilinek!Amúgy jó volt a szülinap.A játékok már kiszorítanak a nappaliból!Lefényképeztem a legújabb játékokkal amit a szülinapra kapott.Szinte mindenki játékot vett neki.A legjobban örültem a játszósátornak,ami akkora,hogy a fél nappalit elfoglalja.:( de Lili nagyon élvezi.Babakocsiját egész nap ki be húzkodja benne.A bicajt is lefényképeztem,mert azt is a szülinapra kapta,csak már előbb megvették neki a nagyiék!
Majd még jövök!
Puszi mindenkinek!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
dudu_84

Copfi: gratulálok a kicsi babához, fantasztikus, hogy egy napon születtek, csak egy év eltéréssel.

Minden szülinapos baba nagyon aranyos, szuperek a képek. Gratulálok minden kis 1 évesnek.

Mi majd jövő vasárnap tartjuk meg egybe az Ádám és a Márk szülinapját, mivel anyukámék elég messze laknak tőlünk, így nem tudnak hozzánk havonta szülinapi bulira jönni. A múlt héten a Márk a nagymamánál volt, mi azért vettünk Ádámnak egy tortát, mindjárt teszek fel róla képet.

Kép

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Először is Copfi!!! Hatalmas gratula Balázs babához! Gyönyörű kismanó!

Lányok! Olyan jó nézni a szülinapi képeket! Gyönyörűek a babák, és a torták is :P . Utoljára július elején jártam erre, úgyhogy most minden babának utólag és előre is boldog szülinapot kívánok!

Mi már 1 hónapja túl vagyunk a szülinapon, de sajnos egy hetet tolódott a buli, mert betegek voltunk, így július 20-a helyett 27-én ünnepeltünk.

Nálunk 17-én megszületett a bátyámék kisfia, Csaba. Nagyon vártuk már! :D :D

legutóbbi mérlegünk (08.14):
Máté: magasság: 78,5 cm; súly: 9600g
Anya: magasság: 163 cm; súly: 52(!) kg :) , Gergő előtt voltam ennyi.

Sziasztok!

miniliza

Sziasztok!

Kép

Gyönyörűek a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Copfi
Gratulálok!!!!
Vendég

Sziasztok

Copfi hatalmas gratula nektek!Sok tejcsit!!!!

Nagyon édik a bébik.A tortás képek meg nagyon jók.Kész tortaremekek!
Viki
Fanni ilen szépen eszik kanállal?Ügyik vagytok :)
Nekünk még több megy a tálcára mint a szájába :lol:

Végre kicsit itthon vagyunk,MÁr már elfelejtettem milyen az itthoni közeg.Most hétvégén is barátainknál voltunk Velencén,nagyon élvezték a gyerekek.Hát még mi :P :oops:
Csütörtökön iskolai beszerző körúton voltam ,viszonyla olcsón megúsztam,mert tavalyi dolgoból jó egy csomó minden amihez hozzá sem nyúltak./tempera ,stb/
mondjuk azért 22000 álltunk meg tankönyvekkel edig és még új tolltartót kért a lina/high scholl musical/ már kezdek begolyózni tőle :lol:
Ha nem láttam ezerszer akkor egyszer sem,de most ez az őrület van.,ezt kell szeretni.
Kicsi fiam amióta megy nem hajlandó babakocsival közlekedni.Olyan hisztit csap,hogy csak lesek.Sétálni meg persze úgy akar,hogy a kezem meg sem fogja ,mert ha ezzel próbálkozom rácsap egyet.Szóval néhány dologban pont a Dius ellentéte.
Kép lépcsőmászás
Kép Dius és a kalandpálya
Kép autómánia
Kép imádják egymást
Kép
Kép
Kép gondolkodom tehát vagyok :)

Kép

Kép
jucu

Jucu: nagyon jók a képek! Dius nagyon bátor csajszi, a Márkot ilyenre soha nem tudnám rávenni, még a labdától is fél, nagyon gyámoltalan, a horoszkópja is szűz. Állandóan "pánikol". Bálint pedig nagyon vagány kissrác, a képek alapján nem is 1, hanem 2-3 évesnek néz ki, és az autómániája lenyűgöző.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Dudu: hú micsoda torta volt! :lol: Látom már nektek is van konyhátok :lol: Fanni is egész nap "főz", eteti a babákat :lol:

Jucu: nem eszik még Fanni sem szépen kanállal. Néha néha sikerül, és a szájában landol az étel, de egyébként nálunk is mellé. Ráadásul mindig bal kézzel akarja megfogni a kanalat. (Érdekes, mert a ceruzát jobb kézzel fogja...)

Szerdán megyünk gasztroenderológiára (vagy mire :roll: ). Még egy hónapja kaptuk ezt az időpontot, de már szerintem semmi értelme elvinni Fannit. Szépen eszik, hizott is, jókedvű, semmi gond, dehát doki néni nem nyugszik. Ide még elviszem, de utána doki keresésbe fogok :evil:

horvviki

Az esti program nálunk :lol:
(Fanni gyerek dalokat hallgat éppen laptopon...)

Kép
Kép

horvviki

Hello!

Mennyi kép! Nagyon klasszak a torták a játékok és persze minden baba csoda édes!:)

Dudu: Ez a Ti házatok? Nagyon szép, már ami látszik belőle...van rá már komoly vevőtök?

Jucu: lépcső...akár Sebit látnám. Mi nem zártuk le a lépcsőt Sebi elött, és már az egyenes részeken állva, a korlátba kapaszkodva megy fel! Persze ott vagyunk mögötte mindig...

Viki: Utolsó kép...nagyon komoly :D

Copfi: Gratulálok! Biztos nehéz most...az egyik kicsi a másik pici...de később sokkal könnyebb lesz, főleg, hogy mind a ketten pasik.:)

mamiblue

Sziasztok!

Először is. Copfi naagy gratu Balázs babához! Nagyon édes. Soksok tejcsit és boldogságot kívánok nektek.♥♥

Minden szülinaposnak még egyszer Boldog szülinapot! :D Kép

Nálunk szerény szülinap volt kis tortával, de annál nagyobb boldogsággal és örömmel :D És olyan szépen evett. Alig volt maszatos. Bezzeg Vivinél anno úszott az egész gyerek, meg a lakás tortában.. :lol: :lol: Nálunk az egy éves státusz: 11 kg és 79 cm. :roll: Nem véltlenül hiszi mindenki azt, hogy fiam van... :lol: :lol: :lol: Lara még mindíg szopizik. Szinte csak szopi van, de lekopogom elkezdett enni rendesen. Miaz hogy.. Tegnap ebédre 3 merőkanál zöldséglevest evett 2 csirkemájjal, utána megevett 2 db kis cicegét ( 1,5 kg reszelt krumpli, egy kis pohár kefír, 2 tojás, só, bors, kakukkfű, vagy majoránna és liszt, hogy ne legyen folyós. Összekever, és bő olajba kanállal beleszaggat és kisüt. :D ) tejföllel és aztán szopi.. Szóval megvagyunk mi is, csak építkezünk, így sok türelmem és energiám nincs jönni. A blogomban van kép az építkezésről.
Na megyek mert jönnek mindjárt a srácok falazni. Puszi nektek!

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok

Evéshez akkor csak annyit ,hogy megnyugodtam ,nem csak nekem ilyen maszat pali.:)

Viki
Hát ez a kép valami csúcs :lol:
Nem semmi csajszi,és az a legjobb ,hogy olyan komoly érdeklődéssel nézi a monitort mintha a legnagyobb meló közepén lenne.

Mamiblue
Én megőrülnék ha ilyen lépcső lett volna nálunk itthon,állandó szívinfaktus kerülgetne.Tegnap is egy percre hagytam kint ,mondván addig nem lesz gáz még gyors pisit nyomok.,Nah ő azalatt a 2 perc alatt kb.kiment az erkélyre és ott ült ,majd kukucskált a lukon és sikongatott/ biztosan a figyelemfelkeltés /

Tegnap kicsit letörtem ,miután végeztünk a Heim Pálba az angiológián.Egy dolog volt ,hogy már 3 hónapja kaptam az időpontot és 15.45 kor még a 14 órás sem volt bent,.
Végülis 1.2 órás csúszással bekerültünk és egy szerencsénk van ,nem főér -en van a viszértágulat ,hanem mellékér ,de okt 16-án 9-re kell bemennünk és valami sclerotizálást csinálnak/ambuláns műtét/ amivel elzárják az eret.Hihetetlen :oops: 9 éves :(
Állítólag nem öröklődött dolog mivel nekem ,férjemnek sincs ilyen gondunk,lehet a sport ,vagy csak így adódott. :cry:
Viszont a fenekét nem kell még lézerezni ,kennem kell kétnaponta körömvirággal a heget /hemangiomájának/ és szépen halványul majd , teljesen nem biztos ,hogy elmúlik,de az legyen a legkevesebb.
Röviden ennyi a tegnapi napunkról.

Márkaanyu
Te nem kezdted újra a 90 napost?
Jó lenne nem egyedül csinálni :lol: Férjemmel szerda vasárnap járunk gyúrni a melóhelyére/most kezdjük/ és mellé kéne csinálnom.
felkel a fiam ,:P
Mindenkinek szép napot mára!

Kép

Kép
jucu

Lányok, köszönöm a gratukat, aranyosak vagytok :)

Valóban nem könnyű a két kis diktátorral, de nekik így a legjobb. Az éjszakák a legnehezebbek, Balázs háromszor ébreszt ami elég kimerítő, de majd túl leszünk ezen is.

Andris imádja a kicsit, odabújik hozzá, öröm őket nézni.
:)

Kép[/url]
Kép
Kép
copfi
Budapest

:evil: :evil: :evil: elveszett amit írtam!

mamiblue

Sziasztok!
Mamiblue! Igen ez a mi házunk,de sajna még nincs komoly vevőnk!Érdeklődők jönnek folyamatosan de még nem kelt el.Csak hogy kicsit többet lássatok belőle! Íme:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
dudu_84

Sziasztok!
Mamiblue! Igen ez a mi házunk,de sajna még nincs komoly vevőnk!Érdeklődők jönnek folyamatosan de még nem kelt el.Csak hogy kicsit többet lássatok belőle! Íme:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
dudu_84

Viki! Az én lányom már tuti lelökte volna a laptopot és ripityára tört volna! Amúgy Lilinek is bejön a kis konyha!Keresztanyjáék vették neki!
Jucu! Bálint nagyon helyes kispasi! Lestoppolnám a lánykámnak! :)

KépKép
dudu_84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: