Szilcsi
Az üveges spenótos bébiétel borzasztó stem is, anno Botinak vettem, de ezerrel kiköpte.
Sztem ne nagyon cukrozd, csak párold meg, pici fokhagyma már mehet bele (tényleg pici!), és ha van lefejt anyatejci, azal keverd el, attól kicsit édes lesz! De ha nagyon muszáj a cukor, akkor inkább gyümölcscukrot vegyél, és azt tegyél bele picit. De sztem csak végszükség esetén!
Nem hagytunk még el egy szopit se, olyan jóízűen szopizik még kaja után is, hogy nincs szivem elvenni tőle...
De mostmár egyre jobban örül az új ízeknek, tegnap céklát ettünk, nagy siker volt!

De szereti a srépát, sütőtököt, a gyümölcsök közül meg az őszibari meg a körte a kedvenc!
Tegnap csináltam egy csomó bébiételt a fagyasztóba:
Répát sütőben sütöttem, alufóliában - isteni!!
Krumplit is főzés helyett sütöttem hajában, hát ezerszer jobb, mint símán főve!
Főztem céklát, meg sütöttem sütőtököt! Ezeket rizzsel, meg krumplival kevertem össze.
Ja, meg raktam a hűtőbe egy csomó körtét leturmixolva, kiadagolva!
Most egy darabig lesz kaja a csajnak!
Még venni akarok cukkinit, meg brokkolit, azokat is előre megcsinálom, és megy a fagyiba.
Aztán lassan jöhetnének a husik. Egyellőre csirkecicit fogok venni, főzök belőle egíy fincsi husi levest, a husit meg felkockázva, kiadagolva szintén elrakom. Így csak ki kell kapnom a hűtőből, és beledobni az épp aktuális főzelékbe!
Zsuzsi
Hinnye, jó nagy pocak!
Megyek, Boti sztem elaludt ebéd közben...