A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Persze Timi! Elmegyünk Tancsuhoz, majd átugrunk Flórához és hozzátok is! Hazafelé Szilvi és Benó! :D

Kép
muzsuzska

Tancsu, nézd helyettem is a BK-t és elmeséled.

Kép
flóra 11

Hova mentek Flóra?

Kép
muzsuzska

Holnap szedem be az utolsó tablettát,aztán várom a pirim és indul a stimu!

Kép
muzsuzska

Tancsu, nagyon örülök, hogy kifizettétek a lakást. Gratula az új lakástulajdonosoknak.

Szerintem bőven kihúzod költözésig. Úgy leszel,mint a szomszédlány, az sem akrt nyílni, aztán császárral szült.

Kép
flóra 11

igen, nagyit hortam. ma is ment, de én komiba mentem orvoshoz, nem tudtam elvinni, úgyhogy gyalogolt. de már jobban van, gyógyulgat a sebe.
oké zsuzska :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kismamák, hová tűntetek???

Kép
muzsuzska

Megint a komáékhoz vécét szerelni. Múltkor nem lett beszerelve,mert nem vettek hozzá csavarokat. Most már minden van. mehet a szerelés. :wink:

Kép
flóra 11

azon gondolkozom, hogy a Törpe nem az Alexander nevet fogja kapni, hanem a Tamást. /drágám még nem tudja/. mit szóltok hozzá?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nekem tetszik, de hogy győződ meg a változásról a párod?

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, egy hónappal előttem jársz most babásodásban. Engem csak jövő hónaptól stimulál majd.

Kép
flóra 11

Valahogy lassan adagold a párodnak. Tényleg jobb név. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem is előrébb volt annak idején a Tamás mint az Alexander....:)
Mit mondassz apának majd??????

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra...
Majd holnap elmesélem mi volt a BK-ban...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Elmondtam a Flóriánnak a dokit, aztán hozzátettem, hogy én nem adom fel. Babát akarok és kész! :wink:

Kép
flóra 11

Most már néha nekem is olyan érzésem van,.hogy Gergő nem fog magától kibújni,császár lesz belőlle...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Nem tudom, hogy van-e a komáéknál RTL Klub.
Na indulunk.

Pá...
Pussz...

Kép
flóra 11

Csak határozottan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp...

jó munkát!!!.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

végsö esetben a szülöszobában egyedül leszek, tölem fogják megkérdezni a nevet :wink: :wink: :wink:
de azért még elötte elbeszélgetek vele, mert ez még nálam sem végleges.
képzeljétek valamelyik este megálmodtam, hogy a Törpe melyik nevet választotta ki magának és mire felébredtem, elfelejtettem :? :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Abból bizti sértődés lenne,ha magadtól változtatnád meg a szülőszobán nem???

Nektek nem lesz apás szülés???

Kép

Kép[/
tancsu

Nem, a drágám nem akar bejönni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ki mit főzött ma???
Adjatok tippet léccike!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

És nem lesz rossz egyedül bent????

Anyud vagy valaki más nem megy be veled?

Kép

Kép[/
tancsu

Tuti rossz lesz, de nem tudok mit csinálni.én csak a Sanyit tudom elképzelni bent, mást nem. ö nem akar, eröltetni pedig nem akarom. azért bizok benne, hogy addig meggondolja magát.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nekem maradt tegnapról csirkés egybe tál!
Tancsu,annak is van előnye:nem lesz matyóhímzésed a punciban és kívűl. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Kép Kép

Ezek szombaton délután készültek..... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helyette lesz csipkedisz a pocakomon mi????? :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Mint a hármasikres kismama!

Én szavaznék arra hogy Gergő 5kg körül lesz! :D

Kép
muzsuzska

jó nagy már a pocid. én is már ott tarthatnák :wink: :lol:
bocsi lányok, le kell lépnem. drágám megjött a nagy horgászatból. majd holnap benézek.
sziasztok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Még tuti meggondolhatja magát a párod!!!
A hugom férje is végig azt mondtza hogy ŐŐŐŐŐŐ soha be nem menne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aztán meg nem volt szive egyedülhagyni a hugom és még a köldökzsinórt is elvágta.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Timi...

Szép álmokat mjad...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Én is pont ettől félek Zsuzska!

Ezért akarok már szülni!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Én is lelépek!

Szép álmokat!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na mindenki itthagy... :cry: :cry: :cry:

Mentem akkor fürcsizni ,még pont belefér BK előtt...:)

Szép álmokat...

Cupp!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Ne félj nem marad benned, a doki is látni fogja hogy hatalmas és irány császár! Megyek drága mert 4 csörög a vekker! Pusszancs!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szióka...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt!!

Még mindig egyben!!!

Ma reggel megfenyegettem Pocaklakómat,hogyha sokáig bentmarad és nagyra nő és nehéz lesz megszülnöm,akkor még egyszer nem adom rá a fejem és egyke marad!!!! :P :P :P
Kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá!!!! :lol: :lol: :lol:

Menek a CORA-ba,édes-savanyú lesz a mai kajcsi....Bevásárolok,aztán irány haza főzni.
Délre jön a keresztanya-jelölt,menünk vásárolni Gergőnek...
Mozgalmas napom lesz...
És a nem használt ruhákat is be akarom ma zsákolni még.... :wink: :wink: :wink:

Szép napot,majd jövök...

Cupp... 8)

Kép

Kép[/
tancsu

Hűűűűű....de nagy itt a pangás!!!!!!

Megjártam a boltot,irány a konyha...
Főzök és reggelizek...:D

Hasogat a hasam megint....:(
Jól összerázott a a vacak busz..... :twisted:

Na majd jövök még...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok! :D

Bocsi, hogy nem jöttem tegnap, de sok munka volt! :evil:

Először is a Tancsuval való találkozásról... :D :D :D Mint már írtam, nagyon jó élmény volt! :D Olyan természetes volt, mintha szinte napi kapcsolatban lennénk! :D Ami igaz is :lol: :lol:
Én kidumálom most a Tancsut a háta mögött! :lol: :lol: Akkora pocakja van, hogy azt nem is hinnétek el! :shock: Élőben jóval nagyobb mint a képeken! :shock: Ez nem vicc! A tisztaságról nem is beszélve és a két sütiről, ami ott volt az asztalon... Pörgött a kismami már hajnal óta! :D De az a kedvesség, "barátságosság" és minden ahogy beszélgetett valem.... Csajok.... én szinte iigylem Gergőt, hogy ilyen anyukája lesz! :wink:
Megsimizhettem a pociját, átadtam az üdvözleteteket és a simiteket! :D

Ilyen kor jövök rá, hogy milyen jó is lenne Mindenkivel találkozni, így is, hogy én már találkoztam a Benóval és Tancsuval is! :D

Kép
szilzi

Örülök, hogy jól vagytok Kismamik! :D Timi , nekem is jobban tetszik a Tamás! :wink: Tancsu, lehet, hogy tényleg jobban járnál a császárral, bár tudom mennyire szeretnél természetesen szülni! :? Lehet, hogy egyszer csak hipp-hopp megindul és kiugrik belőled, simán! :D

Zsuzska, megfogjátok találni álmaitok házát, én biztos vagyok benn! :wink: Idő kérdése ez is! :evil: De tudom, hogy addig fogsz járni és nézegetni, amíg meg nem találod a Neked legjobban tetszőt!

Flóra, ha a fogyás segítene teherbe esni, szerintem próbálj meg leadni pár kilot. Remélem, most tényleg kitisztultál rendesen és jövő hónapban már akár sikeresen stimulálhatnak is! :wink: A dokit noszogasd, majd a baba után kezelhet mást is, de most tényleg a baba a cél! :wink:

Kép
szilzi

Cupp....

Szilzi!!!!!!!!!!!!

Nem kell agyondicsérni!!!!!!
A többiek még azt hiszik valami csoda vagyok,én meg elszállok magamtól...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

De az igaz,hogy tök jó volt talizni!!!!!!!!!!!!!!!

Jó lenne mindenkivel..... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu,

Te tényleg egy csoda vagy!!!!!!!!!! :D Nekem legalább is! Amennyit Te dolgozni, pörögni bírsz, ráadásul ekkora pocakkal :shock: Én ha a fele ennyire leszek "stramm" már jó leszek! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szió....

Stramm leszel Te is hidd el...:)
Meglesz hozzá a pocakban a motiváció és minden menni fog ezerrel.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Mjad ha megvan az inas és az új lakásban is kicsit rendbeszedtük magunkat,akkor várom a többieket is sorra.....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na most menek kicsit leheveredek...
Dél körül jön barátnőm,megyünk a városba pénztkölteni Gergőre....!!!
Ettől rosszabb dolgot sose csináljak,mint 2 kézzel szórom a pénzt a gyerekre.... :P :oops: :P :oops: :P :oops: :P

Délután leszek újra...:)

Cupp...

Amúgy ma vagyok 39 hetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kereken 1 hetem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Bacccus!!!!!!!!!!!!

Látjátok mit ir ki a vonalzóm??????

Tegnap még ezt irta hogy:anyának nagy pocakja van!!!!

Ma meg:lehet hogy ma születek????????

Uhhh.......magától vátoztatja a kiirást.... :oops: :oops: :oops:

Na mentem...

Cupp... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon remélem, hogy fogom bírni! :D
Nekem tetszik a vonalzód alatt lévő kiírás, hogy "lehet, hogy ma születek?" :D :D :D :D :D

Jó pénzköltést délutánra! :wink: Ez egy igazán jó elfoglaltság! :D

Kép
szilzi

Egyre gondoltunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Helló, csajok, én is megjöttem, most nagyon sokáig nem leszek, mert anyuékhoz is kellene mennem, és alig is látok ki a szememen, de jelentem, hogy túléltem ezt is, a másikat is, mindkettőt, az összes gyerek is túlélte, nem volt se kórház, se ételmérgezés, se detoxikáló, se rendőrség, se verekedés, csak egy kisebb berúgás egy gyereknél, úgyhogy no para. :D :D :D :D :D :D :D Nagyon megkönnyebbültem, de a megkönnyebbülésem nem tart sokáig, mert holnap már mennem kell a suliba értekezletekre stb.

Lányok, örülök, hogy tudtatok találkozni, legalább ti ketten, nagyon jó lehetett, és irigy vagyok a talira és a pocakra is, ki gondolta volna.... :wink: :wink: :wink:

Látom, még Gergő a pocakban, de már lehet, hogy ma születik :D , amitől ne félj, Tancsu, úgyis kijön, minden rendben lesz, hidd el. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Szorítunk. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Flóra, tehát neked még egy hónapod van a stimulálásig, a Zsuzsi meg piri után már kezdi is.

Timi, örülök, hogy ti is jól vagytok!

Betti nem jelentkezett?

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: