Arra gondoltam, én is írok ebbe a topicba. Hátha többen drukkolnak nekünk, akkor hamarabb sikerül a pocaklakót betelepíteni, lehetőleg nőneműt
Már van két férfinemű kisördögünk, jó lenne egy kislány is, aki megszelidíteni a két gazfickót
Kristóf 3 és fél éves, és éppen bárányhimlős
Bálint pedig 15 hónapos, és éppen bárányhimlő-várományos. A karácsonyi programunk megvan, itthon fogunk csücsülni, és számoljuk a pöttyöket, meg jókat vonatozunk! Ugyanis nálunk is a vonatoké a főszerep. A gyerekek sok kiegészítőt kapnak a már meglévő készlethez karácsonyra. Nekünk viszont nem Lego van, hanem a favonatos változat. Alig bírjuk kivárni a karácsonyt, jól el is dugtuk az ajándékot, mert nem bírnánk megállni, hogy ki nem bontsuk a férjemmel. A gyerekek mit sem sejtenek. Szóval én is kíváncsi vagyok mindenféle vajákos módszerre, hogyan lehetne egy kislányt összehozni. Persze, ha fiú lesz, hát kánya bánja, de szívesen babáznék egy kislánnyal is. A sógornőmék gyártják a családban a lányokat, nekik most szeptemberben született meg a harmadik lányuk. Tehát lehet, hogy ránk osztották a fiús szerepet
Karácsony napjaiban gondoljatok ránk, jó
Betti, minden rosszban van valami jó
Amikor előző hónapban nem jött össze a harmadik csemete, akkor én is azt mondtam, legalább nagyobb lesz a korkülönbség. Titkon azért mégis vágytam rá, hogy sikerüljön minél hamarabb. Ha van kedved, olvasd el a naplómat (Dorka naplója) a főoldalon lehet elérni. A kétgyerekesség válásunk első két hónapját tartalmazza. Abból láthatod, hogy minden felfogás kérdése. Rengeteg lehetetlen helyzetben volt részünk, mégis sikerült a humoros oldalát felfogni. Épp az előbb vihogtam a telefonban hosszan valakivel, aki szörnyülködött, hogy most mi lesz, két bárányhimlőssel, a férjem lázas, jön a karácsony, hűha, meg nahát, és te szegény... Igen, én szegény, meg én szerencsés, mert jó velük lenni itthon, jó együtt játszani, jó beszélgetni. Ilyenkor néhány percre a nagyobb is megszelidül, az ölembe bújik, és nagyon jókat beszélgetünk.
Szerintem ne döntsd el végleg, hogy majd később. Ha a párod is támogat a következő jövevény megfogantatásának helyességében, akkor te is biztosabb leszel önmagadban. Előző hónapban én is bizonytalannak éreztem a páromat, hogy eljött e a harmadik baba ideje, de ebben a hónapban már ő is biztos benne, így én is határozottabb vagyok, kevésbé félek a ránk váró nehézségektől, nem alvástól stb. Persze, ez alkat kérdése is...
Sziasztok, Dorka

Naprol napra jobban vagyom egy kisbabara, mindig konnybe labad a szemem, ha egy UH felvetelt latok, mert eszembe jut, amikor Kamillarol csinaltak a kepeket. Azt hiszem tenyleg eljott az ideje a csaladbovitesnek...