A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kata:a sebészet se rossz,legalább ha történik valami,bár ugye sose történjen,de mégis legalább van egy emberke akire lehet támaszkodni.
Akkor azért nem jártam túl messze az igazságtól :lol: Kérünk több ilyen képet,nagyon tetszenek!!Gratula a Párodnak,hogy ilyen jól űzi a hobbiját :D

Én babám ma megint belehúzott az alvásba:délelőtt 10-1-ig aludt :shock: én meg csak néztem nagyokat,és megint egy órája húzza a lóbőrt.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:22-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:23-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:23-kor.
Vendég

[quote="vidokata"]M írta:vidokataost úgy látom Dominik tör az élre!

Te meg bemondónak készülsz? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Malátakávét a Realban vettem, de rendelniük kellett. Szóltam, hogy hozzanak és hoztak. Nem drága. Mindjárt dobok róla képet.

Lurkók alszanak, mi meg nézzük az olimpia záróját.

Vidokata! Nagyon jók a képek!

Andkata! Adél kis cuki!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Sziasztok! Úgy alakult hogy mégis be tudtam nézni egy percecskére és hoztam képeket is! Sikeresen megérkeztünk Tiszaújvárosba. Nóri cuki volt, végig aludt, pedig egyszer olyan viharon mentünk keresztül, hogy 20 percig beszélgetni se lehetett az autóban, mert valami iszonyat hangosan verte a tetejét az eső! :?
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek további szép hétvégét kívánok! :wink: Cuppa
Vendég

Vera:Nagyon tündéri Nóri!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

8)
Vendég

Köszi! :D
Ja, és ha valaki lemaradt volna a tüzijátékról... :lol: tudom, nem sikerült vmi jól, de azért látszik! A konyha ablakból csináltam.
Kép
Kép
Vendég

SZLY:KÖSZI A KÉPET, UTÁNA FOGOK JÁRNI!
Vendég

hali lányok!

bocsi hogy eltűntem...
olvaslak ám hébe hóba titeket. csak valahogy nem nagyon van időm jönni és pötyögni. pedig Bence nem rossz baba, egyáltalán nem, csak valahogy mire a lakás szaladgálását megcsinálom meg főzök, meg átfutom a történteket nem nagyon marad időm irni. meg persze mindig jön valaki :D és hát csak nem mondhatom hogy bocsi de én közben babanetezek :D :D

köszi a köszöntéseket! aranyosak vagytok!
én is teljes szívből kívánok minden szépet és jót az ünnepelteknek!
kike a süti receptet feltennéd a receptesbe? vagy már felraktad csak nem olvastam? :oops:

jah egyébként a hétvégén voltunk hajdúszoboszlón. anyósomék ott nyaraltak, és debrecenbe voltunk hivatalosak esküvőre.
ugyhogy elmentünk szombat reggel. aztán du az esküvőre. a lagziba már nem maradtunk. nem akartam.
egy evést cumisüvegből oldottak meg anyósomék :D
benyomott 110-et. épp az etetés végére értünk haza. rápihent max 10 percet és cicit igényelt. abból nem tudom mennyit szivott ki de tuti vagy 50-60-at mert lefejni olyan 70-80-at tudtam utána.
szóval nem semmi :shock: :shock: ennyit enni.
jah és nagyon jol elvoltunk, jol viselte az utat is meg az ott létet is.
ma délelőtt viszont elindultunk haza mert elromlott az idő és sétálni se tudtunk meg semmi. igy inkább hazaindultunk.
persze mire hazaértünk kisütött a nap ezerrel :twisted: :twisted:

most megyek mert éhes vagyok :oops: :shock:

mindenkinek csodaszép babás napokat kívánok! remélem senkivel semmi komoly gond nincs, tejcsi dolgok alakultak, hasfájás elmult, apás gondok megoldódtak stbstbstb. igyekszem már tényleg a régi kerékvágásba visszarázódni és jönni hozzátok.

Kép

Kép

Kép
timi1982

jah és láttam a képeket is!

mindegyik egy csoda!!!! mennyire nagyot nőttek már a csöppenetek. persze mi is növünk és okosodunk. egyre több mindent csinál és fejlődik, és már nagyon szépen reagál a külvilágra :D

Kép

Kép
timi1982

Timi:már felraktam :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

vagyok én is figyeljetek csak

Kép Kép
ezt sütöttem ma

azért mert léna ilyen volt Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

megjött a hintánk Kép Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

bocsi kicsit nagyok lettek

Képimg][/url]
Kép
ronix

wera nekünk is majdnem olyan ruhánk van Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

[,,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:45-kor.
20150601134430

Ronix,
ennek ugye feleteszed a receptjét a receptesbe???? Imádom a kürtőskalácsot! Valahogy csak megsütöm! Végül is tortaformám sincs, mégis megoldottam valahogy :D

Vkata, nagyon szép képeket csinált a párod, tényleg! Persze szép kislányról azért könnyű 8)

Patr,
kaptam egy original horodzókendőt, van hozzá megkötési leírás is. A hátra tehetős verzió leírása így kezdődik: Kérj meg valakit, hogy segítsen... :D :D :D
azért hiszek benne, hogy van olyan hátratevős módszer, amihez nem kell plusz egy ember!

KépKép
szkagi

na ki akar akkor kendős oktatást??? mert én szeretnék

potyka

Potyka! Én!
Még azt is írtam, hogy akár nálunk is lehetne!

Kép
Kép
patr

szkagi
nos a recept KIKE tesojának az érdeme onnan sütöttem ugy ahogy ö irja

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ági :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Nagyon cuki az összes baba!

Ági, Szonja is nagyon édes! :D
Úszás: még nem tudom, hogy Szabolcs jön-e velünk úszni, azért dolgozni is kell valamikor. De Zsuzsival úgy csináltam, hogy a hátamra ült, fogta a fürdőruhám pántját, és úgy úsztam. :lol:

Bencéknek én is boldog névnapot kívánok!

Katák, szerintem az úgy normális, hogy lányok vékonyabbak mint a fiúk nem? :lol: :lol: Úgyhogy Dórika és Adél is pont jó súlyban vannak! :lol:

Lehet, hogy végre lesz kocsim! Egész jó volt, amit ma néztünk.
És jó sokat alkudtam az árából! :wink: :D

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
nagyon szépek a babák egytől egyig.

Laura nagyon jó baba volt ma. Délelőtt nézelődős volt...sokáig elvolt a játszószőnyegen, és "magyarázott". És ott volt mellette a kedvenc tigrise, és annyira küzdött, hogy elérje, hogy azt hittük menten hasra fordul. De aztán nem sikerült neki. Aztán mivel nem érte el, ezen jól "beidegesedett",és igy már nem akart a játszószőnyegen lenni, hiába mentem oda le mellé játszani. Délután sétáltunk is egy nagyot, mivel szép idő volt., aztán még egy jó nagyot aludt. Már ugy keltettem, hogy fürödjünk, nehogy az legyen, hogy éjjel nem alszik. 3/4 8-kor fürdettünk, aztán evett, és fél 9-kor már aludt is ujra. Kíváncsi leszek meddig alszik.
Megyek is, hogy tudjak én is pihenni még mielőtt kel.
Remélem holnap is ilyen szép napsütés lesz, mert muszáj lemenni a bankba, meg boltokba egy-két dolgot intézni!
Jó éjt mindenkinek!

d.dodó

Jó reggelt mindenkinek!

Hát mi nem voltunk tegnap sétálni, csak a poronty. Anyukám elvitte háromkor és csak nyolcra hozta haza. Mondhatom hogy milyen jót aludtam addig? :D Bár még húztam volna.
Viszont elég nehezen aludtam el, a kis ordítósom egyből hiányzott! :shock: :D

Jaj, de édibédik a babák! Olyan aranyosak! :D
Néha mi is tudunk ilyenek lenni.

A vonalzón a kép nem teljes, csak gonosz voltam és Apát levágtam róla...
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

És tegnap így aludt el: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Pattikám!

Boldogságos névnapot Neked!

Kép

A mi éjjelünk jól telt, fél 9kor beájult 2kor és 6kor kelt.
20150601134430

Kriszti!
Édes kép! Egészségedre az alvás! Én is szeretem a délutáni bucizásokat, csak utána kicsit kóválygok, és 2ig sem látok, ált. ilyenkor a hang után megyek.
20150601134430

Patrícia! Boldog Névnapot Kívánok!
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ronix,
köszi! Megkeresem a receptet akkor!

DE! Elfelejtettem gratulálni ahhoz, hogy Léna ilyen tündérien alszik!!!! És ezek szerint tetszik neki a hinta is? Akkor most már te is jobban vagy, ugye?
És azért pihentél te is egy kicsit?

Lányok, én elakadtam a hordozókendővel.
Volt egy szuper hordozókendőnk még Szonjával, kölcsönadtam, és persze két év használat után elveszett, de helyette kaptam tegnap ezt az újat. Ez viszont nem olyan, pl. nem vászon, hanem póló anyagból van, jó puha, de sokkal hosszabb, hat méter anyagot kell magamra tekernem, és szerintem nem is fogja majd meg olyan jól az én nem kis súlyú gyerekemet.
Nem akarok kendőt venni, mert nincs pénzünk, és csak nagyon vastag szövésűeket láttam eddig!!!!
Arra gondoltam, varrok egy lepedőből... olyasmi anyagból volt az előző kendőm is, csak kicsit rugalmasabb. De holnap már kellene, mert ovis beíratás lesz :shock:

Meg tudom kötni, én is inkább elől szeretem a gyerekemet látni, úgyhogy én nem jelentkezem az oktatásra, de köszi!

Ma először vagyok egész nap két gyerekkel egyedül - na és délután jön az óvónénink! Remélem, nem hullok szét addigra teljesen :shock:
drukkoljatok

Patr, boldog névnapot neked!!!!
tetszett a leírásod, ahogy együtt úsztál Zsuzskával :D nálunk Szonja még mindig elég kicsi ehhez a verzióhoz, vagy csak túl szeleburdi :roll:

KépKép
szkagi

ja és nem volt Libero pelenka a DM-ben tegnap, úgyhogy most kipróbáltuk a Babylove-ot. Kibírta benne a kicsi az éjszakát (persze közben cseréltem rakta egyszer), de elég nagy rá ez a 4-9 kilóig pelus!

Vágom a centit, hogy mikor jön már meg a tgyás...
(és a férjecském most nem is nagyon fog fizetést kapni, mert három hétig ugye itthon volt, leállt a cég...) na meg máris gyűlnek a csekkek
ilyen helyzetben még nem nagyon voltam
nem akarom megszokni :?

KépKép
szkagi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 11:46-kor.
20150601134430

Jó reggelt!

Patrícia! Boldog névnapot kívánok!

Ronix! Ügyi vagy a sütéssel! Bár lenne nekem is ingerenciám ilyesmit csinálni, de ha még időm lenne is rá, kedvem tuti nincs. Nem szoktam sütni. Ügyi volt Léna is, hogy hagyott sütizni!

Babák nagyon édik!

Kriszti! Én már láttam Leviről ezt a képet, már tetted fel.

Ma elmegyek a fogászatra. Olyan furin fáj a fogam. Nem olyan mint a fogfájás. Lehet, hogy a bölcsességfogam jön és nyomja előre a többit. Na majd megmondja a tutit a doki.

TEsóm lesz a gyerekekkel. Apa meg megy tárcsázni. Már nem tud itthon lenni, látom rajta. Hátha ennek hatására meggondolja magát, és nem hagyja ott a céget. Egyszer csak elfogy a tárcsázni való föld is és nem tudja magát lefoglalni semmivel. Egyébként most táppénzen van, hogy amíg le nem jár, majd keres munkát. De nem nagyon töri magát. :cry:

Kép
szly27

Sziasztok!

Gyönyörűek a babócák!!

Ziziség: Nekünk olyan MAM cumisüvegünk van, aminek le lehet csavarni az alját. Tudjátok...És nem volt rajta az alja, de a konyhapulton volt felállítva. Bele is öntöttem a tápszert és meg akartam nézni, hogy mennyi van benne. Erre az összes kifolyt!
Aztán a csapból akartam vizet venni, de nem akart megtelni az üveg....Az alja ismét nem volt rajta :twisted: :twisted:

ma reggel meg fogat akartam mosni és a fogkrém helyett a folyékony szappant nyomtam rá...

Azt hiszem mára föladom és visszabújok az ágyba! Csak az a baj, hogy nincs aki vigyázzon Vikire. Na nem baj, remélem nem teszek kárt Vikiben. :lol: :lol:

Egyébként az miért van, hogy állandóan rág? Legalábbis olyan, mintha rágna. Tömködi bele a szájába a pelenkát, a kendőjét, vagy ami éppen a keze ügyébe esik. A cumit sem mindig szopja, hanem rágja!! Kész vagyok ettől a csajtól! Még 3 hónapos sincs! De Komolyan mondom, lassan meg fog fordulni! Rájött, hogy tud háton odébb menni. A pelenkázás most már tiszta káosz, mert mindig odébb megy. Már azon agyaltam, hogy a feje fölé a falhoz teszek egy szivacsot, mert félek, hogy beveri a fejét a közlekedés közben.

Na megyek, mert csepeg a cici a tejemből!

sz.andi

Ja, tényleg! Kike! A tesódnak hol is vannak a receptek? Nem mentettem el a linket, mikor föltetted.
Sütni kéne valamit. Az a kürtős kalács meg piszkálja a fantáziámat!

sz.andi

Csepeg a cici a tejemből??? :lol: :oops: .....Visszafekszem!

sz.andi

Andi!
:) :) :)
Anyukáddal beszéltél?

Igazából csak azért jövök, mert nagy az örömöm, Adél megint 8 órát aludt, majd reggel 140 m-t szopott. Én olyan boldog vagyok! :D :D :D

Kép
andkata

Pati!

Nagyon boldog névnapot kívánunk! Kata és Adél

Kép
andkata

szép reggelt!!

andi milyen a táp?
igen kicsit piniztem és jo baba volt léna tegnap remélem lassan csökkenek a bögös órák
és a hinta igen jol bevált persze orákra nem akarom benne hagyni.
sütis néne sütödéje igy kell keresni kike tesojának receptjeit

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja annyit a kalácshoz hogy én dupla adagot csináltam mint amit ir és abbol 15 db lett
a hengerekröl nekem állitva lecsuszott ugy csináltam hogy elfektettem a tepsiben öket mikor kicsit megsült kb 5 perc után felállitottam a hengereket és ugy nem csuszott le

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni, reméljük akkor Léna is lassan jó kislány lesz! :)
Hogy van a tesó Lénával?
És Te az iskolakezdéssel?
Hajrá- hajrá!

Kép
andkata

Kata!
Kép

Ügyi vagy! Persze Adél Manó is!!!! :wink:
20150601134430

Sziasztok!

Sz.andi!
Jót nevettem a mai ziziségeiden :)

Nekem tegnap volt ziziségem. Miután ettem, vissza akartam rakni a margarint és a felvágottat a hűtőbe...erre a margarint és a pénztárcát raktam be...felvágott maradt az asztalon :D.

Pati!
Boldog névnapot....

Nekünk megint jó volt az éjszakánk. 9-kor feküdt, és 2-kor kelt Laura enni. Akkor viszont olyan éhes volt, hogy két cicit kért :shock: pedig teli volt mindkettő. Aztán reggel 7-kor kelt, akkor is két cici kellett neki. Biztos most valami növekedési ugrás van.

d.dodó

Ronix! Köszi, a tápot eszi. Még eddig. Remélem nem lesz gond!
Megkeresem a receptet!

Patr! Boldog névnapot!!

AMIKA!!! Van remény! Nem akarom elszólni, de úgy néz ki, kinőjük a hasfájást!! Kop-kop-kop. 2 napja nem adtam neki görcsoldót! Tegnap előtt este 11-től 6ig aludt. ma meg 11-től 4-ig! Alakulunk!!

sz.andi

Sziasztok!
Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!
Jól esett, hogy így indult a nap. :D

Kata! Adél nyolc órát aludt?! Tök jó, Zsolti még nem aludt 4 óránál többet egyhuzamban. :cry:

Andi :lol: Tényleg aludj még egy kicsit!

Vettem tegnap az Aldiban mintás textilpelenkát! Már ki is mostam, szerintem tök jó minőség. 10 db 2000 Ft. mindegyiken más minta van. és szerintem nagyobb is mint, a sima pelus. Nekem nagyon tetszik.Ha valaki szeretne, és nincs a közelében Aldi, szívesen veszek és postázom.

Zsolti is állandóan rág, és folyik a nyála megállás nélkül. Ja és tegnap a cicim mellé még a kezét is begyömöszölte a szájába! :lol:

Szly, sok sikert a fogászaton,nekem minden bölcsesség fogamat ki kellett műteni, tolta a többit.

Kép
Kép
patr

andi:irtad a multkor a hordozo kendöt,mi a baj vele én gondolkoztam hogy veszek, most akkor ne ????

kata:köszi igyekszünk már most eddig elég nyügi reggel 5 ota nyüglödik
az a hülye cumi mindig kiesik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
a suli ne is mondjátok a nagynak még táska kell sampon és balzsam talán ennyi ja meg a könyvek holnap osztják de el kell menni érte 40km oda
pár göncöt is vettem már nekik
a fiamnak torna cipö kell meg a könyvek azt csütörtökön adják
a kicsinek meg van ami az ovira kell
szerdán megyünk oltásra az elsöre
szoval igy állunk de én már egy rahedli pénzt elköltöttem ezekre

ja ma olvastam hogy oktobertöl ingyen lesz a pneumo oltás-
KATÁK EZ A PREVENÁL????aminek 16 ezer darabja???

Képimg][/url]
Kép
ronix

Anyjuk!
Gyere mesélni milyen volt Balatonon!! Jó időtök volt?

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: