Köszönjük a dicséreteket!
Jim,
most már aztán vége lehetne a balszerencsés időszaknak!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobbulást a szemednek!!!
Kacika,
Köszi a tápcsis tanácsot. Végülis nem azt írta fel a dokinő, hanem a Humana baby-fit 1-es tápit. Ez nagyon ízlik Dórinak. Bár nem értettem, hogy lehet egy olyan tápszer tehéntej alapú (sovány tejpor van benne) és banános, amit újszülöttkortól lehet adni...
Monácska,
örülök, hogy visszajött a tejcsi!!!
Kölyök,
ekkora sétát tenni!
Dóri is megnyugszik, ha énekelek Neki.
Pati,
sajnálom azt a rossz éjszakátokat! De most már kiderült, hogy a fogacska kínozta Nortit. Mi volt Gordonnal, hogy vérzett az orra?
Gratula az első fogacskához!
Pepike,
úgy sajnáltalak, ahogy olvastam, hogy zajlott a tegnapod!
Pepinek boldog szülinapot kívánok.
Judit18,
örülök, hogy Eszterke jól viseli a kötözést és hogy jó a kedve! Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!
Kmanna,
nálunk is úgy van a gyerekszoba, ahogy Nálatok és Dorka is kezdettől külön alszik, persze a légzésfigyelő is be van üzemelve.
Márti,
Bencének boldog névnapot kívánok!
Juditkecskeméti,
nagyon jól néz ki a rakott padlizsán! Drukkolok a fogyókúrához nagyon!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pété,
gratula Livi első fogacskájához!
Fogyisoknak gratula az eredményekhez és kitartás! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is elkezdtem, vacsira próbálok nem túl kalóriadús ételt enni. Vagy gyümi, vagy kefir+pari+sajt kombináció vagy csak kefír. De ma például lecsót ettem rozsos kenyérrel.

Nézelödik, mert máshogy nem látot ki
uszás
Dórika, Melinda, Máté és én
Itt a lábát fogja, nehogy jol sikerüljön a feladat
Eszi a kocsit:) nem éhségből
Mostani kedvecem, a dédnagyitol kapott rozsaszinsapiban:)