Cat: gratu a laptetőhőz!!
Örülök,hogy egnyugodtál.Beni igazán rendes kispasi. Én is néztem de úgy,hogy közben Márkkal játszottam mivelk akarhányszor bejöttem a szobába az amerikaiak löttek gólt.
Máj: sok helyen és sokfélét lehet olvasni. Van ahol a vastartalma miatt nagyon ajánlják. Van ahol pedig különösen tiltják, mart abban gyűlnek össze a méreganyagok.
Van aki azért nem ajánlja, mert A vitamin van benne. és a túlzott fogysztása állítólag káros lehet a babára.
Szóval mivel fogalmam sincs róla, ezért inkább hanyagolom.
Na meg azért is, mert hiába kívánom, ha elém kerül nem bírom megenni. Ez Benivel is így volt.
Pedig alapból nagyon szeretem.
Én is rohantam egész délelőtt.
Lakást takarítottam, porszívózás, fürdőben sikálás.
Főztem, húslevest, hozzá tokaji aszus csirkecombokat, krumpipürével.
És mézes mellfillét, fűszervajas zöldségekkel karfiol, bébi répa, zöldbab, borsó.
Desszertek, igazi házi meggybefőttel piskótát, és persze, tepertős pogácsát.
Itt ma esik az eső...
Közben néztem a vizilabdád, milyen jó is hogy van tv a konyhában
Cat!
Nagyon szépek a tesztjeid!
Nekem is van hasonló.. de lh -ból. Nem értem amúgy, de ez van.
Szerintem a napokban lesz pé-m.
Bár tegnap éreztem úgy,hogy az volt.
Nem mentünk hévízre végülis.
De nagyon jó volt ez így.
Utolsó napon mi is a Tapolcai barlangfürdőbe mentünk.
Én nagyon szeretem. Csak ne lennének bunkók az ott dolgozók..
(magyarok)
Finomat főztél te is!
Nagy kedvencem az aszaltszilvás husi.
Szerintem is babás leszel, majd nézd meg!!
Nem kell neked semmi inszem.
Szerintem az LH-kal ne foglalkozz ebben a hónapban!
Én úgy gondolom, hoigy a hormonjaid még nem álltak vissza a megszokott ritmusukba.
Viszont ez kedvez a babának!
Lehet, hogy már most összejön a Pici. Persze szerintem csak akkor, ha most spontánkodtok!
Úgyhogy dugd el az összes tesztedet ami otthon van, és legalább 3-4 hétig elő se vedd!
Arra gondolj inkább, hogy valószínűleg beteg lett volna, ha ilyen hamar elment. Tudom, ez nem vigasz, de legalább egészségesen születhet erre világra, ha úgy érzi, hogy újra van kedve hozzá.
oké, akor ma pihenünk...bár tképp én is úgy érzem, hogy elég volt a hétvégére...
Pici, ne gondolj a mi lett volna ha-ra...csak a szíved fájdítod...lesz baba nemsokára, ne félj!!!Légy pozitív, boldog, vidám, és akkor a baba is jönni fog...(depis anyukához Te sem mennél, ugye?)
jaj, ma én is májat akartam enni, de nem úgy, ahogy a párom készíti (ő egészbe teszi bele a májat, és nagyon sokáig főzi), hanem ahogy anyukám, de ahhoz fel kellene hívni... Tudom, hogy terhesen a máj fogyasztása nagyon kérdéses, de úgy olvastam, havi egyszer meg lehet engedni. Én meg félévente, ha eszem, úgyhogy nem aggódom:)
Hát Pici, istenieket főztél te is Cat-nek igaza van..... ted el azokat a teszteket jó mélyre és ne is foglalkozz velük!!!!!!!! Ha már úgy érzed, hogy minden rendben odabent, akkor hajrá, apára és babára fel!!!!!!!!
Bevallom aludtam egyet a Forma 1 közben.
Elvette a kedvem az egésztől, hogy Alonso kiesett.
És mire ébredtem? Leállt Räikkönen motorja.
Nem ez volt a kedvenc versenyem.
"Októbertől minden két év alatti magyar gyermeknek ingyenes és kötelező lesz a pneumococcus elleni védőoltás - mondta Daróczi Dávid kormányszóvivő vasárnap az MTI-nek."
Forma 1-en én is bealudtam, de ez nem csoda, én mindig azt teszem rajta A máj helyett brassói lesz, lényeg, hogy sült krumpli legyen a köret!!! Lemértem végre a haskörfogatomat, 98cm... Hjaj, volt az 66cm is, igaz, 16 éve
Lányok nem vagyok depis!
Egyáltalán nem.
Sőt, most nem foglalkoztat annyira a témam.
Csak ha olvaslak titeket, akaratomon kívül is eszembe jut, ami történt velem.
S fáj még. Hisz nektek is fájna!
De tudjátok ti is!
Olvastam más topikokat, és elég sokan vannak akik elvetélnek mostanában.
És még rosszabb is, mert egy idő után nem nő tovább a petezsák, csak elhal. És az nagyon rossz lehet, mert műtéttel tudják csak megszakítani.
Így nekem sokkal szerencsésebb volt.
És előre nézek.
Most a melóm,és a torna, veszi újból elő a vezető szerepet.
Muszáj erősödni, mire jön a kicsi.
Én is nagyon örültem az aranynak és a magyarok szereplésének.
De amit nyilatkozott utána a Schmindt Pál, az nagyon felhúzott.
Nyerjenek aranyat, a magyarok az országnak, de persze az ország alig támogatja őket.
Sőt... Így durva nekem.
itt vagyok én is tényleg finomakat főztetetek:):):)
mi ma megint a városban voltunk cba nyárbúcsúztató családi nap volt minden ingyen volt a virsli üditő babaitalok stb igaz Gege elaludt közben a babakocsiban :) de jól érezte magát
picike tényleg ne foglalkozz vele mostanság tudom nehéz ilyet mondani de ezt kell tenned
én ettem májat amikor terhes voltam igaz a 9 hónap altt talán 2x :):)
Nálunk apának sikerült elaludnia végre úgy másfél órája.... legalább rendbe tudtam tenni a körmeimet és valami szupi kis mintákat varázsoltam rá, meg köveket
Pici: nagyon jó volt megint meghallgatni a Mamma Miaát.Egyből feldob.
Vki tudja közületzek,hogy mi a különbség a pneumococcus és az agyhártyagyulladás elleni oltás között.Cska mert Márk a jövő hónapban kapná az agyhártyagyulladfas ellenit, a pneumo pedig októbertől ingyenes.
Zsu: nem teszel fel kéoet a körmeidrő?
Mi apánál voltunk vittünk ebédet neki, majd játszóterztünk.
Az agyhártyagyulladás elleni az csak arra jó a pneumo meg megelőz többféle felső légúti betegséget pl mandulla, fültőmirigy,tüdőgyulladást ez állítólag most a legmagasabb halálozási ráta és ezzel az oltással állítólag meg lehet szüntetni ezeket a betegségeket