Sziasztok!
Bocsika, de rémesen működik a netünk, így nem tudok olyan gyakran bejelentkezni, ahogy szeretnék.
Örülök, hogy mindenki jól van, már amennyire itt a végén jól lehet lenni!
A.m.! Sugi! Holka! Szeder!
Nagy-nagy gratula az újdonsült anyukáknak és pici családjuknak!!! Minden jót kívánok nektek és sok-sok képet kérünk!!! Ja! És a beszámolókat!
A.m.!
Irigyellek, hogy már otthon vagytok!!!

Alig várom azt a pillanatot, amikor hazajöhetünk majd a kh-ból.
Viszont egyelőre még egyben vagyunk. Én már borzasztóan szenvedek és a legújabb verzió szerint 3-áig ki kell birnunk még valahogy. Mozogni már alig tudok. 1 nap csak egy dolgot birok csinálni aztán végem van. Annácska még nagyon mozgékony, néha úgy érzem, hogy ki szeretne bújni, csak nem ott ahol kéne!
Tegnap voltam a dokibácsinál. A méhszáj még mindig zárt. Szerintem nem is fog megnyílni, de majd meglátjuk. Jó sűrűre csinálta a jövő hetet: hétfő: labor, altatóorvos, kedd: NST, csütörtök: NST, dokibácsi, 2-án pedig befekvés. Rákérdeztem még egyszer a szülés tarifára.

Az elején még 50-60 e-ből 60-70 e lett. Még jó, hogy mindjárt vége. A párom még nem tudom, hogy fogja ezt megemészteni???
Gwini!
Én nem szeretnék epidurált, inkább csicsikálnék egyet!

Majd meglátjuk hétfőn mire megyek az altatóorvossal.
Blúmi!
Igen-igen feszít engem is a kiscsaj néha. De úgy, hogy mozdulni sem tudok tőle! Alig várom, hogy idekint csápoljon és rugdalózzon már!!!
Eszike!
Az én arcom sem a régi!

Főleg a számon veszem észre a változást: teljesen ki van fehéredve és meg van dagada, de gondolom a többi része is az arcomnak, mert én is folyton hallom másoktól. Ja meg apósomnak volt egy jó megjegyzése a súlyomra: "azért jó sok háj is van rajtad, ugye???" Kedves! Nem?
Mindenki vigyázzon magára! Holnap próbálok ismét bejelentkezni.
Anikó