Sziasztok!
Gjéti:Nagyon sajnálom,hogy ilyen fiatalon ilyen gondjaid vannak

Nekem is volt cisztám persze nem a petefészkemen így csak leszívták.És már 4 éve,hogy nem is jött vissza hál istennek.Nálam úgy volt,hogy csak műtéttel lehet gyerekem,mert mind a két petefészkemen volt hártya réteg.De elkezdtem alkalmazni egy gyógynövényt ami hál istennek használt így valóra vált életem álma

A babának mindenképpen jobb lenne,ha összeköltöznétek.Én nem is tudnám elképzelni,hogy külön éljek a gyermekem apjától.Remélem,hogy végűl együtt lehet majd a család.
Anikó:Húha az nem jó,hogy begyulladt neki

Remélem,hogy hamar rendbe jön.
Pocimaci:Remélem már jobban vagy.Hát igen számolom már az tuti

Párom ma mondta,hogy ma már lehet kész lessz és,hogy akkor holnap már takarítás lessz

És pakoljuk vissza a bútorokat

Így már tényleg csak napok vannak a költözésig.Igen hál istennek már jól van így hétfőn már mehet oviba végre

Nem hál istennek nem kaptam el semmit pedig eléggé féltem,mert hát a hasmenéses járványt simán elkaphattam volna,de nem

Remélem amíg még itt vagyunk már nem hoz haza semmi nyavalyát.Én veszek majd mellszívót persze nem olyan drágát.Már lehet kézit kapni 5000ft-ért is

De én csak a kórházban veszek majd,mert mondta anyum,hogy ott lehet még olcsóbban megkapom.Hát erre sajna nem tudok válaszolni bár anyum nekem azt mondta,hogy csak szülés után van ilyen,de szerintem már ilyenkor is jöhet.Az nem baj,hogy ha sok tejed lessz

Lessz ennivaló a babónak

Ő bizti díjjazni fogja

Szerintem inkább a védőnőt kérdezd meg ezekről a dolgokról,mert nekem is mindenki mást mond így már nem tudom mit és,hogy.Ő tuti fogja tudni.
Ettike:Hát ez nem semmi.Erről te nem tehetsz és eléggé rossz dolognak tartom,hogy ezért már nem olyan mint régen volt.Nekem tinédzser korom óta vannak csíkjaim a hasamon,karomon,combomon,derekamon és párom mégis elfogadott így ahogy vagyok.És valószínű sajnos hiába kenem most magam ez még rosszabb is lessz,de nem hiszem,hogy páromat zavarni fogja,mert szeret.És,ha szeretek valakit akkor úgy szeretem ahogy van.Bocsi a kirohanásomért,de ez szerintem igazságtalan veled szemben.

Te erőltetted neki,hogy bemenjen?Én nem erőltetem már hugommal beszéltem,hogy ha párom mégse jönne be akkor majd ő fog.
Harita:Üdv itt

Igen örülünk az újjaknak

És nagy-nagy gratula a babóhoz!!!!Én 24 éves vagyok és nekem is első baba

Az első tanácsom az,hogy amiket olvastál felejtsd is el,de rögtön.Én is olvasgattam az elején és hát én is eléggé megilyedtem dolgoktól.Persze okom nem volt rá.

Bizti neked sincs.Csak magaddal törődj és a babóval meg az orvos,védőnőre hallgass.Persze csak akkor,ha reális dolgokat mondanak

Én egészen 4.hónapos korunkig féltem a szüléstől.És az érdekes az,hogy ahogy közeledik már nem félek sőt már nagyon várom

Párom nagymamija mondta jól előre ne féljek majd ráérek akkor amikor ott tartok

És fő a pozitív hozzá állás!!
Aida:Nekem is szokott ilyen lenni.Ez teljesen természetes dolog.Nem minden poci keményedés jelent rosszat.Ittál kávét?Mert az is megemelheti hirtelen.Milyen mérőd van,mert a csuklós az tuti nem mér jól.Nekem is olyan van és egyeztettem a dokival és az enyém pl.140/100-at mért míg a dokié 120/75-öt.Így kiis dobtam a francba a mérőt.Ne aggódj bizti nem lessz víz feje.Pihenj sokat.Örülök,hogy a baba szépen fejlődik.

Akkor biztos nincs semmi gond.
Pindimano:Örülök,hogy benéztél hozzánk

Mégegyszer nagy-nagy gratula a babához!!!!!

Nagyon szép baba

Örülök,hogy minden rendben van veletek.Már kezdtem aggódni kicsikét,de mostmár megnyugodtam

Végűl csak császáros lett?

Sajnálom,hogy elment a tejed

De a lényeg,hogy a baba egészséges és te is jól vagy
Bocsika kicsit sokra sikerűltem

Nekem megint hányingeres napom van sajna

De talán egykis csoki segítene csak ebben a nagy szélben nincs kedvem kimenni

Na majd meglátom mi legyen
További szép napot kívánok mindenkinek!
Reni