ez jó!! "Menjünk haza..".. a hócipője rendesen tele lehet!!
És igazad van, már a súlyát megmondom, meg hogy hány hétre született, és tuti, hogy nem lesz jó az eredmény!! Nem akarok senki megbántani, de ők ebből élnek.
Edit,
értem én, és ezért is vittem el végül, minden meggyőződésem ellenére, mert amiket írtál, tapasztalt anyaként, az nekem nagyon is felfogható és megérthető, és nem akarok hibákat elkövetni.
Ugyanakkor végzett pedagógusként (ugyan sose "praktizáltam") és most gyakorló egészségügyesként (számos gyógytornász kolléga tanulta ezeket a módszereket) nem érzem totál naívnak magam, és azt látom, hogy ez a folyamatos követés, ez inkább arról szól, hogy a rendszerbe bekerült gyereket 6-8 éves koráig nem eresztik.. Azt gondolom, ha most le van maradva, fel kell hozni, és szerintem nyilván fel is lehet fél-egy év alatt. Aztán hagyni kéne békén, saját ritmusában. Max 1 év múlva kontroll. De hogy most egyéni, aztán fél év múlva csoportos torna egy héten egyszer napközben, vagy úszás-torna, szintén napközben.. szóval ezt mind időben mind anyagilag ki bírja? És nem is ez a lényeg, hanem BIZTOS, hogy kell???
Amúgy nem is mondtam, hogy Sári miért nem kooperált. Bementünk egy tornaterembe, ahol TELE VOLT mindenféle plüssökkel, szivacsokkal, labdákkal, botokkal, kötelekkel, és ott szabadon játszhatott, amíg Benit felmérik. Szerinted miért jött volna oda kötelező programot csinálni, mikor világi jól eljátszott??
Ma egyébként tornáztunk itthon, megcsinálta az egész kört hibátlanul - azért Beni mellett látom, hogy mi a különbség - és szívesen. Nem hiszem, hogy ő kompenzál vagy rejteget valamit, mert mindent tud, kivéve hogy ilyen pöszén beszél és hadar... de arra tényleg jók a gyakorlatok, hogy egy kicsit irányítsuk a figyelmét. Bocs hogy ilyen hosszú voltam. Azért jó lenne egy kicsit gyógypedagógiát is tanulni, hogy jobban átlássuk, miért is fizetünk