A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!!! Márti!!!
A fiad olyan nagynak néz ki. :lol: Kész komoly férfi.
Zéti is furi nagyon.
Meg a többi baba is. Nő mindenki,és egészségesek vagyunk mindannyian.
Jut eszembe. :shock: :shock:
Kinek a fiának van sérve?? És most mütötték,nemrégiben. Mi van velük??
b.szilvi! olvastalak napközbe hogy aggodsz nem evett elégszer a gyermeked. Nahát mi is igy jártunk ma,pont igy. De én nem aggodtam. Van ilyen. :D

Dobok egy fotot és mentem.
Kép Kép
Milán ilyen nyugodtan el szokott lenni a babyhordozójába,akár 45-50 percet is.
Mindenki azt mondja milyen jo nekem,hogy ilyen Milán.

Kata&Milán

oszman777

Jó reggelt!

Oszman: még hogy a Kristóf nagy???????????? Akkor mit szóljak Milánhoz???? Gyönyörű a szeme színe. Na meg az egész kis Pasi :P Egyébként fogalmam sincs, hogy hány centi, hány kg Kristóf. Most a 3 hós oltásnál fogják lemérni. A hosszúságát most fogják előszőr mérni születése óta. Már nagyon izgulok. A két hónapos oltásnál 5660 gr volt. Azóta eltelt 1 hónap :?

Kristóf is imád a hordozójában lenni.
bluebox

Sziasztok!

Márti, Boni is szinte ugyanannyi volt 2 hónaposan :) 5610 gr és 58 cm. De nálunk mérték még a fejét, mellkasát is és beírták a kiskönyvébe. Mi szept. 3-án megyünk 3 hós tanácsadásra meg oltásra.
Oszmann, Milán gyönyörűűűűűűű :) És milyen sármosan mosolyog :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!

mi kedden megyünk a két hónaposra!!! már előre félek, hogy hogy fogja viselni.... (remélem jól, mint eddig szinte mindent)

képzeljétek megjött :? :? :?
bszilvi25

Látom, ismét döglődik a topic :? Csak így tovább.......
bluebox

Blue: Ne légy pesszimista ;) Biztos mindenki nyaral, apázik ;) Nálatok mizu?

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Hát,nem sokat írtatok!
El van veszve mindenki.

Ma is jó hosszúra sikeredett a délelőtti sétánk!Elmentünk 1/4 10kor és annyi mindenkivel taliztunk,hogy délre értünk haza. :oops:
Vettem Máténak 3 kombidresszt,mert az 56osakat már eltettem mindet és 62es nem sok van.Ezek még rövid ujjúak,de legközelebb már hosszú ujjút is veszek.

Annyira ledöbbentem,képzeljétek most hallottam,hogy a volt barátomnak (első nagy szerelem 3,5 év)meghalt a sógora 40 évesen végbélrákban! :cry:
Fiatal feleségét és két szép fiát hagyta itt.Állítólag a nagyobb fia (12 éves)nem akar a szobából sem kijönni bánatában.
Szörnyű.

Kép
melike

Sziasztok

Melike: Nagyon durva ami történt, belegondolok, hogy az én férjemmel valami történne, nem is tudom mit kezdenék.

Csípőszűrés

Valaki volt már a jókai utcában újpesten?
Pontosan hány szám alatt van?
Mit kell vinni?

Kép
Kép
schopin

na akkor újra kezdem mert az elöbb megírtam egy fél oldalt és lefagyott ez a rohadék gép :twisted: :twisted: :twisted:

csipőszűrés:schopin juttata eszembe!!tegnapra volt időpontunk,elfelejtettem :twisted: :twisted: :twisted:
most ki tudja mikorra kapunk új időpontot..erre is több mint egy hónapot vártunk :twisted: :twisted: :twisted:

kata,nagyon szép fiad van :lol:

melike:csóri barátnőd,és ez sajnos bárkivel megtörténhet..ma ő holnap én,belegondolni is szörnyű

NAP HÍRE:mevettem a sportbabakocsit!!
kenguruban 17-ért..egyszerű de nagyszerű

Kép Kép
Vendég

Bari:tök jó a babakocsi!És mindig sírsz a lóvé miatt...Azért még ne ültesd Dávidot szerintem.

Kép
melike

melike ebben fekszik dávid!a nagy kocsink is csak eddig donthető...bár egyenlőre még nem ezt fogom használni,csak ha megyünk valamerre akkor ezt viszem mert ez befér a csomagtartóba :lol:

ééén szoktam sírni a lóvé miatt?lehet,hogy be voltam rúgva..mert engem nem érdekel nagyon a pénz :lol: :lol:
ma viszont agyérgörcsöt kaptam...mert a kengurúban vettem egy éjjeli fényt ami konektorba dugató 2100ft és sz@rt sem ér épp annyi fénye van,hogy odatalálnál a konektorhoz,szerintem azt keltt megfizetni,hogy chicco..na mindegy semmire nem jó.
utánna átmentem a szomszéd áruházba tőlünk 5 méterre,és ott 500ft volt egy szuper jó fény,ami ér is valamit,és még a gyereket is fogom látni éjjel,de aludni is lehet tőle
Vendég

Sziasztok!

Bari: tetszik a babakocsi. A tolókarját lehet mindkét irányba mozgatni? Szóval, ha tolod a kocsit, akkor át tudod rakni szembe a tolókarját???? Tök jól néz ki, és nagyon baráti az ára :wink:

Bettica: OK, nem leszek :wink:
bluebox

bari:mi is vettünk a Tescoban már kb. másfél hónapja éjjeli fényt 500ért és azóta minden éjszaka használjuk,pont jó!

Kép
melike

Egy-két kép,ha nem baj. Kép Igy aludtunk szerdán a babakocsiban Kép Reggeli játszás...

Kép
melike

Kép Rendet raktam 10 perc alatt

Kép
melike

melike nagyon édi a kis máté,keresztbe már el sem fér,jó sokat nött

márti sajna nem lehet mind két irányból tolni,ezért inkább csak olyan 7-8 hóstól ideális,amikor már ül!addig csak elmenős kocsi lesz(már amennyit megyünk)
Vendég

pff

ezt muszáj megmutatnom. (ma válaszolták meg a kérdésemet)

1219416232.2008.doc
bszilvi25

Szilvi:ez nevetséges!Ba..ák meg!Aki dolgozik az nem rászorult.

Kép
melike

Melike igazad van, sőt!!!!!!!

Máté tényleg szép nagy ! Alig fér el igy az ágyikóban! :shock: :shock:
(áruld el, 60 cm széles???)
bszilvi25

bszilvi:milyen szép kis választ kaptál!
és még meggyőző is :lol:
akkor én mint évek óta eltartott munkanélküli,minimál gyest kapó jogosult vagyok...vagy dunakeszin nincs ilyen?? :lol:
Vendég

ja kihagytam a szegény nagycsaládos jelzőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

no comment :lol:
bszilvi25

Hé,csajok!Ébresztő!
Kihalt a topic???!

Ma a kisfiam olyan jó kedvű volt,hogy az Apja is mikor hazajött csak lesett,mert egyfolytában vigyorgott,még ha nem hozzá beszéltünk akkor is.
Remélem holnap jól bírja mamáékkal.(2től kb. fél 9ig)

Majd csináltatok már egy jó képet magamról holnap,mert ugyanabba a szerelésbe megyek,mint a múltkor.

Jó éjt!

Kép
melike

sziasztok

melike gyönyörü a kisfiad, már nem fáj a hasa ?persze a többi gyerköc is csodaszép

itt vagy meli? várjuk a fotot.

nem tudom ki irta az ijedséget
hát a lányom pár napja ugy megijed a zajoktol, olyan sirást rendez, alig birom megnyugtatni.de van, hogy semmi nagyobb zaj nincs, csak széttárja a kezeit mintha megijedne s elkezd sirni.mitöl lehet? nem szokott ilyet csinálni. nyugtasson már meg valaki, hogy elmulik

Kép
Kép
eyi

eyi:nem tudom mikor múlik el de dávid szinte születése ota ilyen ijedős.összerezzen széttárja a karjait mint aki kapaszkodik..olyan rossz látni sajnálom csórit,de neki néha annyi is elég,hogy a parketta reccsen....hát süket nem lesz az tutkó
Vendég

melike várom a képet sokat!!!!!
Vendég

Gyors bekukk.
Bari!!! nagyon fasza a babakocsi,tudod én vágom a kocsi témákat.

Én már a kép alapján tudtam hogy nem átfordithato.
Ugye a tolo karján kell össze csukni. Csavarni és egy kézzel is megy. Nekem hasonlo a másik kocsim,csak fekete. És KURVA könnyü,de a tied is.
Jo vétel volt.
Egyébként a fix karu babakocsik masszivabbak mint az átfordithatoak.

De bari!!! Lenne egy kérdésem. Mért mindig lányos szinű kocsit veszel?? Az elöző is,meg ez is.
Nem akarlak megbántani,csak kérdezem. :D :D :D :D :D

b.szilvi!!!! Én nem tudom megnyitni amit felraktál. Mit irtak::???

Kata&Milán

oszman777

eyi!!!!
Én irtam az ijedezést. Ma is Milán a kezembe,büfiztetem. Hapciznom kellett,de nagyon vissza fogtam magam. Hát majdnem pityerget,csak magamhoz szoritottam és mondtam nincsen semmi baj.
Az hogy ugy magátol csinálja. Nem a hasikájába nyillal bele???

Ténleg???? Tápszeres,anyatejes kimutataás?????????? :shock:
valaki igérte.

Kata&Milán

oszman777

Kép

Főzés tippeket kérnék.
Mert már kurvára nem tudom mit főzzek Csajok!!!!!

Kata&Milán

oszman777

kata:nem tudom miért veszek lányosat.egyszerűen autómatikusan...valamelyik nap vettem cumitartót rózsaszín,takaró rózsaszín,baby szivesckés,cumi rózsaszín...nem értem ...hülye vagyok?még a végén belenevelem a másságot a gyerekbe?? :shock:

kocsi nagyon pille könnyű,és olyan lap szerűrűre csukható,befér a csomiba. :lol:

ma reggel 6-ig aludt dávid este 9-től.viszont alig akart enni és az első 50 gramm után visszajött a kaja(süritett táp),most tista para vagyok!közben viszont kakilt és nyomott ezerrel...lehet,hogy az erölködés nyomta ki belőle a kaját?jaj ugye nincs baja???

tegnap brassói volt a kaja
Vendég

ezek után a férjem a piros babakocsiért már meg sem szólal :shock: :lol: és ezeket vettem!!!nem kaptam :oops:
Kép Kép

a rugik mosás elött vannak azért ilyen gyűröttek
Vendég

Na sziasztok!

Bari: Kristóf ugyanezt csinálta, amit Dávid. Ő is el kezdett kakilni, ezért nem ivott semmit, csak kb 20 milit, na az vissza is jött neki. Másfél óra elteltével ismét megkínáltam kajával, ugyanezt csinálta. Máskor is csinált már ilyet, ne ijedj meg :wink: Most meg be nem áll a szája. Szórakoztatja az egész családot. Elneveztem Kakimanónak :wink:

Kata: miért árulod az etetőszéket???? Nem most vettétek??? Vagy kettő van belőle???
bluebox

Jó reggelt!

Kis családom még alszik, de nekem már nem megy... :roll: :roll:

Kata: a Bkv válaszolt a kérdésemre, hogy miért nem kap kisgyerekes béreletet az aki gyáson vagy gyeden van. Csak azok kapnak akik gyesen vannak, vagy gyeten....

Bari: szerintem a másság nem a rózsaszín és piros dolgokon fog múlni. :lol: :lol: :lol: (de azért fiús ruhái is vannak??? - csak vicc volt!!!!!!)
bszilvi25

Sziasztok!

Bari: Kocsi nagyon szupi!!!

Melike: Nálatok volt, hogy a nagyszülők visszaaltatták a gyereket etetés helyett? Csak mert, akkor jól tömd meg a kicsit, mielőtt ott hagyod náluk 7 órára :lol:
nálunk is szokott lenni, hogy Bence visszabukik egy csomó kaját erölködéskor. Sztem ez teljesen normális, ne ess kétségbe ;)

Oszi: Andóca ígérte a kimutatást, csak most ők nyaralnak, ha jól emlékszem. Priviben kérte az infókat ;)

Ijedezés: Nálunk is megvan. Apa hapcizott a múltkor és hát jó hangos lett, szegény Bence először csak lepiggyesztette a száját, de aztán rázendített és alig lehetett megnyugtatni...
Szilvinek ezt írták:
"Tárgy: tájékoztatás

Tisztelt B.né!  

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat. 

Tájékoztatjuk, hogy a kisgyerekes bérletre vonatkozó jogosultság és használat részletes feltételeinek – mindenek előtt a használók körének, a jogosultság időtartamának és igazolási módjának – kidolgozására Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes úr egyeztetést kezdeményezett a kérdésben érintett civil és szakmai szervezetek bevonásával. A jogszabály tartalmi elemei ezen egyeztetési eljárás során alakultak ki.
 A javaslatok kidolgozása során figyelembe kellett venni, hogy a Fővárosi Közgyűlés által biztosított kedvezmény kompenzálására – az állam által központilag, kormányrendeletben meghatározott kedvezményekkel ellentétben – nem áll rendelkezésre forrás. Ennek következtében szükségessé vált a jogosultsági kör szűkítése. Így kimaradnak a jogosultak köréből a TGYÁS folyósítására jogosultak, mert valószínűsíthetően ők a legkevésbé rászorultak, emellett pedig a kicsi gyermekkel vélhetően kevesebbet veszik igénybe a közösségi közlekedést. A TGYÁS ugyanis a szülési szabadság idejére jár, összege a jogosult fizetésének 70%-a. A GYED részben hasonló megfontolások alapján került ki a rendeletből. Ez a juttatás a TGYÁS-hoz hasonlóan a jövedelem 70%-a, de a TGYÁS-sal szemben maximált, legfeljebb a mindenkori minimálbér kétszeresének 70%-a lehet. Mindkét esetre igaz, hogy a juttatások összege meghaladja a GYES összegét, így az ezeket igénybe vevők kevésbé rászorultak a kedvezményre, mint a GYES-t kapók. Ezt a szűkítést a fent említett egyeztetésen a civil és szakmai szervezetek is elfogadták.

Köszönjük, hogy időt és energiát fordított arra, hogy írjon nekünk, Társaságunk járművein kellemes utazást kívánunk Önnek.

Budapest, 2008. augusztus 22.

Üdvözlettel:

Szüts Katalin
ügyfélszolgálat-vezető"

Most mennem kell, bocsi...

Kép

Kép
bettica

Ijedtség: nálunk egyenlőre csak akkor van, ha apa jó hangosan kifújja az orrát, vagy tüsszent. (ugye írtam, hogy allergiás szegénykém)
Tényleg, szerintetek lehet, hogy Mercikém is allergiás már ilyen kicsinek?? Vagy normális, hogy napi 15-20-t tüsszent??? De nem folyik az orra, tehát megfázva nincs szerintem. Meghát van vagy 30 fok mostanában.

[quote="lia0415"]h írta:lia0415át süket nem lesz az tutkó

ez nekem is eszembe jut, amikor megijed Mercike!!!! Ebből legalább le lehet szűrni.. :D :D
bszilvi25

"nálunk is szokott lenni, hogy Bence visszabukik egy csomó kaját erölködéskor. Sztem ez teljesen normális, ne ess kétségbe "
Ez természetesen Barinak szólt, nem Melikének :oops:

Kép

Kép
bettica

Bettica: Hékáséknál volt, hogy anyós visszaaltatta etetés helyett, azt hiszem :wink:
Kristóf is sokat tüsszent, és Ő is nagyon megijed, ha valaki kifújja az orrát, vagy hapcizik.
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 19:09-kor.
hékás

Jó reggelt!

Mit ne mondjak,nem sok mindent kellett visszaolvasnom!

Bari!
Nagyon tetszik nekem is a b.kocsi!És szerintem a piros az unisex szín... :wink:

Szilvi!
Nekünk is tüsszögött Zoé és a szeme is piros volt!Felhívtam a gyerekdokit és megkérdeztem,de ilyen pici baba nem lehet allergiás...állítólag a tüsszögés azért van,mert még nagyon sok inger éri a kisorrát és hozzá kell szoknia...

Melike!
Jó szórakozást mára!

Zoé altatja magát esténként és napközben!Tövig bekapja az ujját és simogatja az orrát a többivel...
ez 1 10 perces kép...
Kép
ez pedig elötte készült nem sokkal:
Kép
Vendég

sziasztok!
most elrohantam vásárolni ,nézzétek mit vettem :lol: :lol: :lol: Kép

hapci:dávid egyszerr 4-et is zsokott,és többször egy nap,isemertek ...mindíg kétségbe esek,hogy náthás :oops:

csiri egyre édesebb ez a kiscsaj és olyan jó neked,hogy szopja az ujját..nekem eggyik gyerekem sem szopta :?
Vendég

na fiús???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csiri: Zoé tündéri!!!!!

Bari: nekünk is van olyan, hogy 4 tüszi/alkalom..... (ijesztő, de hiszek Neked Csiri, és nem aggódom akkor)
bszilvi25

FIÚS!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

Csiri: Zoé napról-napra gyönyörűbb kiscsajszi :wink:

Bari: ezek a cuccok totál pasisak :wink:
bluebox

lányok minden babának van olyan hurka az alkarján mint zoénak???
mert dávidnak nincs :? :?
Vendég

látjátok...nincs,és a lábán sem :?
Kép
Vendég

Bari!
Fiusak! :wink:
Ne aggódj már a hurkák miatt!!!Zoénk kicsit husisabb tipus... :wink:

Blue,Szilvi,Kriszta és mindenki!
Fotóztok????????gyönyörködnék....!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Vendég

csiri..nekem többek között hurka mániám is van!! :oops:
szerintem a két nagy miatt kaptam sokkot...mindíg mondogatták:de soványak...nem adsz nekik enni??
én meg ádáz küzdelemmel tömtem őket :twisted: :twisted:
Vendég

Bari!
Olyan helyes kis pofija van Dávidnak!És azt is vedd figyelembe,hogy majd 1 hónap van Zoé és közte!
Vendég

ja tényleg ,látod én a vonalzókat nem is nézem.

akkor már hol tarthat az első baba mirkó?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: