A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:52-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:52-kor.
Vendég

TÜNDÉRI ZÉTI A "BEMUTATÓS" KÉPEN!!!!!
És az a haj!Nagyon tetszik!!!! 8)
Vendég

kriszta: ez a kislány nem kövér és nem nagy a feje!!
pont jó!!guszta kis hurkákkal!! :lol: :wink:
Vendég

és négy naposan sem úgy néz ki mint aki csak 2800gr :shock:
te nem lehet ,hogy 3800volt,csak elértetted?? :lol: :lol:
Vendég

Bari!
EKKORÁT HIBÁZNI!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
ZÉTI KISFIÚ!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kriszta: Közlöm Veled, nem vagy egyedűl debill :P :P :P Én is népesítem táborukat :wink: Inkább már meg sem szólalok, mert azt a választ kapom, hogy ezt már mondtad, meg ezt már megbeszéltük...... vagy épp fordítva "ezt velem nem beszélted meg" erre én DE IGEN!!!!!!!!!!!!!!!! Általában mire odaérek valahova, elfelejtem, hogy miért mentem :oops: :oops: :oops: Nagyon örálök, hogy a gyerek még nem ért semmit :wink: Zéti NAGYARC :wink: :wink: Szerintem nagy korában nem lesz duci :wink: Nem úgy néz ki, mint akinek folyós hája lenne :P :P :P

Csiri: Kristóf is utál hason lenni, néha megfordúl oda-vissza, de nem igazán csipázza. Viszon, imád űlni, állni. Beszaráááááááááááááááááááááás!!!!! :wink:

És nagyon unatkozik, naponta fél órákat alszik, kb 3x a többi időt végigvigyorogja, vagy éppen nyűgösködik. De ha odamegy hozzá valaki és rámosolyog, Ő 1000x viszonozza a mosolyt. Csináltam is egy ilyen képet. Ez olyan friss, hogy kb 10 perces :wink:

Kép
bluebox

csiri ez most komoly?? :oops: :oops: vagy vicc?
Vendég

na jó én már semmit nem értek...akkor mi a neve zétinek?
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:53-kor.
Vendég

asszem kitalálta:zétény????de nem biztos :oops:
na ha fiú akkor meg főleg nem baj,hogy jó húsban van :lol:
Vendég

mármint kitaláltam
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:54-kor.
Vendég

[quote="lia0415"]c írta:lia0415siri ez most komoly?? :oops: :oops: vagy vicc?

Ez nem volt vicc,de látom már rájöttél... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:54-kor.
Vendég

blue!
nagyon édes Kristóf! :wink:
Vendég

:arrow: :
Vendég

Köszönöm a dícséreteket :wink:

Kriszta: jó Apázást :wink:

Dobok még1 képet :wink:

Kép

Így csücsűl a járgányában :wink:
bluebox

Stella: jól emlékszem, Te írtad, hogy vettetek Pierre Cardin babakocsit???? Raknál fel képet róla???? Én is nézegettem, nekem is nagyon tetszenek :P
bluebox

Csiri: kipróbáltad a folttisztítót???
bluebox

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:55-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:55-kor.
Vendég

Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 20:56-kor.
Vendég

No ugyanezt néztem ki én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mennyiért vettétek???? Mert árat még nem találtam :cry:
Kérdés: lehet a tolókarját állítani???? Mert ami most van nekem, az a bajom, hogy amikor tolom a gyereket nem látom az arcát :cry: :cry:
bluebox

kriszti mégegyszer ezer bocs :oops:
pont én akadok ki egy lányos hangzású becenéven,mikor a nagyfiamat szilvinek hívjuk :lol: :lol: :lol: :lol:

kristóf nagyon édi és nem semmi,hogy így ül :shock:

a kislánynak jó nagy kukija van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babakocsi:én is ilyesmit szeretnék tvaszra
Vendég

Márti, nekünk ilyen a kocsink:
Kép Kép
A karja átállítható, vizszintesig dönthető és 27 000 Ft volt.

Kép

Kép
[/url]
stella40

stella mit iszik kristóf?
mi van az üvegben?
Vendég

azért máskor ha lefényképezed a kocsit legyen benne a gyerek is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi Stella a képet. Leírnád a pontos márkáját, azt tudom, hogy Pierre Carden. De melyik???? Nagyon tuti a kocsi :wink:
bluebox

Halihó!

Nekünk is ugyanolyan kocsink van,mint Krisztáéknak csak szürke-narancs.Én táskával együtt 45ért rendeltem asszem.

Jót nevettem Barin,hogy Zéti kislány! :lol:

Kristóf nagyon cuki!
Máté is így vigyorog,de ez élőben sokkal jobb!

Zétinek egyáltalán nincs nagy feje!

Kép
melike

Márti: ezt találtam most neked hírtelen
szerintem ilyesmi
http://vasarlas.origo.hu/Pierre_Cardin_ ... pid=779264
bszilvi25

Bari, a gyerek aludt, most azért ébresszem fel? A kép meg sürgős volt :) Az üvegben tea van, Forever Aloe Blossom Herbal tea. Nagyon jó, mert a 4 naponta helyett, naponta van kakika :)
Márti, PC Ps822 a kocsi.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Köszönöm szépen Stella a választ. Mi van abban a teában??? Mármint csipkebogyó, édeskömény???? Vagy mi??? Nem hajtja meg Bonit?
bluebox

Szilvi Neked is nagyon szépen köszönöm a segítséget, már nézem is az oldalt :wink:
bluebox

Nagyon jó árban van az a babakocsi!
Nem tudom mekkora lehet és hány kiló,de ránézésre csak a kerekei nagyobbak az enyémnek.

Kép
melike

stella és azt "hivatalosan" is szabad adni?
mármint a teát!
nekünk is volt kakigond de dávidnak a hipp konzerv illetve üditő hozta helyre
Vendég

Tényleg nagyon jó árban van a kocsi :wink: Már küldtem is egy e-mail-t egy ismerősnek, aki olcsóbban tud beszerezni cuccokat. Rákérdeztem erre a márkára. Hátha szerencsém lesz :wink: Idegesít, hogy nem látom a gyereket, amikor tolom a kocsit.
bluebox

ma megint katasztrófa,hogy mennyit sír...pedig már kezdtem reménykedni a napokban :(

na megyek megnézem mikor jön a gyorsvonat :x
Vendég

bari: gyorsvonat????
bszilvi25

szilvi csak vicceltem!!hogy aláugrok :lol:
Vendég

viccet félre téve:ezért rossz a babanet mert ha minden mondatban lenne hangsúly úgy mint a beszédben akkor sokkal kevesebb vita lenne...na jó így sincs sok,de egy emlékezetes igen :(
Vendég

Ez tényleg igaz,hogy sokszor félre érthető a hsz. a hangsúly hiánya miatt!

Kép
melike

Ma olyan "alvós" napja van Máténak. :wink:
Alig van fenn,de nem baj. :lol:

5re megyek kozmetikába,addig Apa sétálgat Mátéval.

Különben már bánom,hogy azt mondtam a baátnőmnek,hogy elmegyünk az esküvőre.Tiszaújvárosban lesz,ami több mint egy óra út oda meg egy óra vissza és akkor csak az esküvőn voltunk.
Szegény Máté meg így is fél napot itthon van hagyva.

Kép
melike

mi is alszunk ma...... én ilyenkor csak azon szoktam izgulni, hogy éjjel is aludjon. (de hál' istennek szokott is)
bszilvi25

most hogy ezt leírtam, át is gondoltam. A Drága kislányom ma még csak 3-szor evett (tegnap este 8 óta! :shock: :shock: :shock: :shock: ) - mert reggel 6-kor, majd 11-kor és 2-kor. szerintetek ez nem kevés???????????????????????????????????
bszilvi25

szilvi:nem :lol:
Vendég

de ha összeszedi magát akkor is csak 2-szer tud még ma enni......
Ő többször szokott!!!!!! kezdek egy kicsit aggódni. Az elöbb is fel akartam kelteni, mocorgott és alszik tovább ugyanúgy!! 8)
bszilvi25

szilvi az 5 ha jól számolok!akkor mi a probléma?
kölcsönadom dávidot ő bezzeg nem alszik :twisted:
Vendég

Bari, hivatalosan nem kérdeztem a teát, viszont jó. Kisfiam nem volt hasfájós, de néha azért volt gond, olyankor kapott ilyen teát, meg aktivátort, pillanatok alatt helyrejött. Mostanában meg vagy vizet iszik, vagy ilyet. Próbáltam más gyógyszertári teákat is, de azok nem váltak be.
Én még nem adok Boninak mást a tápszeren kívül, várok még vele. Nem látom, hogy igénye lenne másra.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: