Halihó! Nem vesztem ám el!!!
De elég eseménydús volt az elmúlt 2 hét. Nyaralni voltunk a Balcsin (képeket majd kaptok

), aztán itthon várt egy csomó teendő (mire hazaértünk, telenyomtak Pécsről munkával), aztán ugye a „háziasszonyi teendők”, mindeközben Apánk is szabin volt…és még a számítógép is bekapott egy férget, sebtiben le kellett mentenem Máté összes fotóját és a munka-dolgaimat, aztán format C, és újratelepítettem az egész sz@rságot…

hát nem volt időm bekukkantani.
Emiatt visszakövetni se fogom tudni a történéseket, és ezért is szorítkozom csak rólunk egy vázlatos helyzetjelentésre:
- 3 napja Máté már a kezünkbe kapaszkodva lépeget (ez nagyon nagy szó Nála!), sőt ma már táncolt is közben (nézte az Apját, ahogy ide-oda teszi a lábát, és utánozta vigyorogva . Madonna bejön Neki, asszem…

)
- toronyépítésben 3-4 kocka önálló felépítésénél tart
- rákapott a szőlőre (meg a tonhalas-pestós tésztára…

)
- Ő a strand-medencék, „buborékos-medencék” és a Balaton réme
- és voltunk hétfőn méreckedni: nettó 9830g és 76cm (mire egyéves lesz, elérjük a „nagykönyvi” 10 kilót)
- romantikus puszibetyár
- mosógépszerelés, hűtőnyitogatás, WC-kefézés (ha hagynám), WC-papír tekerés (a'la Rugó), babakocsi elleni lázadás (pedig még nem is tud járni. Mi lesz később?!,:shock: ), Anyának ruhát (szét)hajtogatni segítés, satöbbi, satöbbi...
- Apával és Dokinénivel a Meningococcus és a Pneumoc. beadása mellett döntöttünk, jövő héten kapja az első Meningót. Nagyon kíváncsi leszek…

A bárányhimlő Dokinéni szerint még ráér, de azt is javasolja (az Ő Kisfiának szegénynek a nyelvén is voltak birkák)
- sikerült eladnom a babakocsinkat a vaterán!

Pontosabban van rá érvényes licit…
A szülinapi ajándékon még mindig vacilálok. Van valami, ami nagyon tetszik, de nem tudom, Máté díjazná-e… na, majd belinkelem (most bazi fáradt vagyok hozzá…

).
Apropó:
MINDEN AZ ELMÚLT NAPOKBAN ÉS A MOST KÖVETKEZŐKBEN ÜNNEPLŐ SZÜLINAPOS FIÓKÁNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!
Pocakban lévő Fiókákról pedig tessék mesélni…
HENI, azért Máténagyi pletykált ám!!!!

Nagyon gratulálok és szorítok Nektek!!!
Ha nem haragszotok most lépek. Ráckevén voltunk Nagyiékkal strandolni, és eléggé kiszívott a víz meg a meleg. Pedig még biztos csomó mindent szerettem volna írni.

Hiába, zokni az agyam.
Holnaptól Apa dolgozik, így azt hiszem többet tudok majd jönni.

Pussz!!!