Viki,
tetszik a hűtőtök!!!! Azt a kis sütit átküldheted, ne zavarjon be az italoknak!
Akata,
szoptatás szerintem is a legjobb a csomókra, vagy fejd ki! Muffin is írta egyszer! Először kiürül, ami könnyen jön, utána indul be majd az, ami csomóban van. Úgyhogy etess és utána még ha fejsz, ki fog ürülni az is. Kicsit erőltetni kell (be van "ragadva") de szerintem te ezt tudod
Akartam már írni, hogy aki könnyű és gyors sikert akar elérni csokitortával, az nézze meg a Kike nővérénél a toszkán csokitortát! Negyedóra bekeverni, aztán 45 perc alatt megsül. Én amatőr vagyok, nem igazán szeretek főzni, de ez istenire sikerült!
Mellesleg ma spenótot főztem, és várom haza a lányomat-férjemet, Vidámparkoznak!!!!
Képzeljétek, 100 centi alatt ingyenes a belépés, és Szonja épp annyi! De mezítláb

Kiváncsi vagyok, kellett-e belépőt fizetni utána

Az utolsó húszezrest vitték el, remélem, hoznak belőle haza valamennyit
Autó-mizéria (ha valakit érdekel): nem lehet kicserélni az övet, de kaptam egy tippet, amit még megpróbálunk: bontott mechanikus övet kell betenni, és beállítjuk a hordozó méretére. Na, ez megint csak idő-idő-idő... és nekem kedden kell a kocsi!!!!!
Ja, és ez egy 14 éves kis Fiat Cinquecento, az egész kocsi nem ér többet 200ezer forintnál! De amit összekínlódunk vele, az nem mindennapi! Pedig amúgy nem szorul javításra, egész jól megy

Ajánlanám is a kevéspénzű családoknak, hogy azért egy jó kisautó, ami ugyan nem a legújabb modell, de hálás - kivéve, hogy a hordozó nem fér bele

de az ülős gyerekülések már igen!