A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Juci! Irigy vagyok, hogy nyaralni voltatok. Én is akarok!!!!!!! Majd jövőre szerintem bevállalunk egy Horvátországot. (Bár én tutira soha az életbe többet nem veszek fel fürdőruhát. ) Nektek is csúnya maradt a hasatok??????? Nekem katasztrófa!!!!

Hát én már több mint egy éve nem menstruáltam. Nem mintha hiányozna...., de már azért párszor voltunk együtt, úgyhogy remélem nem azért nem menstruálok mert megint terhes vagyok... :shock:
Egyébként nekem még mindig nem esik jól együtt lenni a férjemmel, pedig nem is hüvelyi úton szültem. Nekem is az van van, amit Binyek írt, hogy a melleim is fájnak meg a hasam is csúnya, ráadásul a hüvelyfalam is fáj...asszem összeszűkültem fél év megtartóztatás alatt.

Este megyünk a kozmetikába fülbelövetni!!! Szerintetek milyen éjszakám lesz????

Gyermekeim egyébként tündér bogarak. Nem lehet egy szavam se. Lányomat már megneveltem a sokat vitatott módszeremmel, a fiammal meg sose volt gond. Úgyhogy most órát lehet hozzájuk igazítani. Kivéve éjjel, amit én sem értek teljesen. Egyszer 3-kor kelnek, máskor meg 6-kor. Ki érti ezt...

Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de én még csak most pár hete kezdtem el igazán élvezni a Bébikéimet. Az első 3 hónap nekem rémálom volt, most viszont alig várom, hogy felébredjenek és játszhassunk.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Állitólag kutyabajuk sincs a fülbelövés után,esetleg egy 5 perces sirdogálás és kész!
Szerintem az természetes,hogy ha nehéz az első pár hónap és fáradt az ember meg retteg,hogy csak ne keljenek még,mert addig jó,mig alszanak,akkor igazán nincs sok élvezet a babázásban.
Meg amikor már lehet velük legalább szemkontaktust teremteni,akkor már olyan édesek és nyitottak a világra,meg ki tudják fejezni a ragaszkodásukat a maguk módján,akkor elolvad tőluk az ember....

A szex nekem is elég furcsa érzés volt!Mintha nem a saját testem lenne,olyan messziről és burkoltan éreztem csak az élményt...Amig tartott(kb. 1o perc) :roll: :wink:

binyek

Sotske,
Nagyon aranyosak a csajok! A „Hú, de jó lenne elérni „ kép a kedvencem! :wink:

Juci,
Igen, azt tudom, vettünk is ott már egy párat. A tiétek mintája tetszik nagyon! :D

Kamilla,
Nekem is nagyon csúnya a hasam. :evil: A csíkok még annyira nem is zavarnak, majd idővel világosodnak, de alul a hasam lóg és szerintem ez már nem nagyon fog visszahúzódni! :shock: :roll: :oops:
Édesek az egymásra nézős képen nagyon!
Igazából én azóta "élvezem" az anyaságot, mióta van velük már szemkontaktus, mióta nevetnek rám, azóta már van velük valamiféle kommunikáció, és azért ez már más! :D Később meg gondolom még jobb lesz!

Anyós megint hozta a formáját. :lol: Itt volt tegnap, amikor jött én nem voltam itthon, mert anyukámat vittem ki az állomásra, meg bementünk vásárolni. A lényeg, hogy egész idő alatt, a két etetés között macerálta a gyerekeket, vagy kivette őket, vagy ott állt felettünk a kiságynál, és beszélt nekik, hogy miért nem alszotok, meg ilyesmi… Persze szegények semmit nem tudtak pihenni. Utána elmentünk velük sétálni , egész úton felváltva ordítottak, látszott rajtuk, hogy annyira fáradtak, és mégsem tudnak pihenni. Hazaértünk, megetettük őket, majd fürdettünk. Letettük őket aludni 22 előtt picivel, a sötétben pár perc alatt beájultak, aludtak fél 8-ig! :oops:
Különben már lehet, hogy én fogom fel kicsit hülyén, és én vagyok ilyen bogaras!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Képzeljétek!

A BKV nem ad kismamabérletet a gyed-re, csak a gyet és gyes-re!
Azt miondják, akinek nem tetszik, az tegyen panaszt a honlapjukon, akkor TALÁN lesz változás!!!
Ez felháborító! Itt vagyok a lányokkal egyedül, menni kell orvoshoz, ide-oda, és a 70 ezer gyedből vegyek 10 ezres bérletet! Nem elég, hogy a járművek jelentős részére fel sem tudok szállni, akkor a maradék sutyerák szolgáltatásért fizessek egy vagyont!( Az autó meg nem mindig megoldható.) És gondolom ezért még hálásnak is kell lenni!
:evil: :evil: :evil: :evil:

Nekem nem csúnya a hasam. Igaz nagy, mert nem tornázom :oops: , de nem csíkos, és nem lóg. Szerintem nem lóg, másnak meg nem mutogatom :D
Vendég

Hello!

Lanyok, legyszives irjatok meg az adatokat a tablahoz mert nem talalom a bejegyzeseket. :roll:

Binyek: szex :lol: :lol: :lol: Rank egyszer ranknyitotta az ajtot a nagyfiam de meg nem ert semmit szerencsere. :lol: Amugy murfi torvenye hogy akkor kezd el orditani a gyerek amikor a legjobb! :lol:

Anny: tenyleg gaz!!!! :evil:

Kamilla: nagyon edesek es gyonyoruek! En se szerettem az elso 3 honapot de most ... :D Imadom Oket, mar igazi gyerekek, gondolkoznak, "beszelnek", szeretgetnek. :D

KépKép
KépKép
tontica

Szép jó reggelt!

Kamilla, milyen volt az éjszaka? gondolom semmi nem volt :) és kérünk képet ám!! szépek vagytok!!!!
Mekkorák vagytok most? Most lesztek 4 hónaposak lassan...

tegnap babazsúr volt nálunk :) 2 iker, meg kettő simpla gyerek, és a szülők :) voltunk egy csomóan:) a gyerekek kétszer aludtak 20 percet egész nap....

zsuzska80
Szombathely

Anny! nem semmi, úgy ahogy van szar a kormány....

zsuzska80
Szombathely

Na van fülikénk. :) Picit sírt csak, mert megijedt a kattanástól. Éjszaka nem volt semmi különös csak a szokásos 3 órás ébredés, de csak 5-kor adtam nekik enni.
Majd rakok képet, de most épp alszik.

Zsu! Norcika 5,6kg, Márkó 6,7kg. Egyre nő a különbség. Norcika nagyon rossz evő, állandóan bohóckodik kaja közben. Márkó meg addig nem hagyja abba az evést, amíg le nem csatlakoztatom a "töltőállomásról".

Mennem kell, majd jövök a képekkel.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

A képek továbbra is nagyon jok!!!

Tontica!Akkor az adatok:

Augusztus 1. 35 hét .Császár.Milán-2640gr.49cm.
Jázmin-2160gr.46cm.
s.csilla

tontika mi július 6-császár 35.hét jázmi 2490-ami 2220gr köszi :D jó nagyon az új vonalzód :D
kamiila-hasról ne beszáljünk enyém is lóg azt úgy fogják hívni kötényhas és ha még fogyunk jobban fog lógni sajna :cry: búcsút is mondtam a falattnyi csíktangáimnak :cry: engem meg ami még plusszba aggaszt a csíkok ti ilyet még nem láttatok az egész hasam elég komolyan az egész derekam nem akárhogy körbe még hátul is sőt a fenekem felé is meg a belső combom-jajjjj a cickó meg lóg mint állat pedig nem is szoptattam :shock: de megbeszéltük apával meglepjük magunkat karácsonyra egy új cicivel legalább az legyen szép ha már a bőröm igy tropára ment.
nekünk a védőnő fogja a fülüket kilőni,dobj majd képet norciról :D
juci örülök,hogy jóléreztétek magatokat,a lányok eggyre cukibbak éshogy kisoroszlánt simiztél irigy -irígy :D

lanyané

Tontica :P
Akkor újra:
július 4. - császár - Milán 2770g, 47 cm, Márk 2770g, 49 cm

Lányok :?:
Nálatok mikor mosolyogtak először a gyerekek?

Has:
Nekem is elég gáz... de most nem érdekel. Októbertől akarok járni tornázni... Addig meg jó lenne,ha a méhem visszahúzódna, mert nekem még mindig hatalmas :shock:

Azon egyáltalán nincs mit csodálni, hogy az első 3 hóban az ember kicsit másképp áll a gyerekeihez... még minden inkább "kötelező", mint jól esne. Mi még csak 7 hetesek vagyunk, s nálunk is ritka még az "élvezem" perc... De én már készültem rá, mert sokat olvastam tőletek -akiknek már kinőtte azóta ezt a kort a gyereke- ilyesmit korábban...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

sotke a csajokról nagyon jók a képek édesek aranyosak nagyon puszziii nekik :D
rebe nagyon szépek vagytok :D
labasv hát igen köcsög ez a bkv úgy ahogy van :twisted:
binyek :D :D vissza kell rázódni ebbe a sexbe is,mi is apával beszéltük úgy izgultunk mint az elsőnél,de nekünk azé jó volt apa monta olyan vagyok mint egy tinédzser :D :D :D (de sajna nem külalakra :D :D )szégyellem én is a hasam de ez van :( attól még lehetünk szépek :wink:

lanyané

Tonti :P
Az kimaradt, hogy 37+4 hétre

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

én nem birtam egy hete tornázok napi 20 percet a rékás terhestornából az első trimesztereset nehogy a hasamat megterheljem,de legalább comb segg ilyenek-az első után lábraállni nem bírtam :oops: muszálj lefogynom néztem a képeimet és úgy hiányzik a régi tetem :D na meg nincs mit felvennem és annyi szép ruhám van azokba jó lenne beleférni :D
na pár kép cunimancikról :D

született playboyok
Kép
Kép
Kép

Kép

lanyané

fanni nekem a mancikák tegnap nevettek először úgy hogy nem álmukban tehát rámnevettek :D
neked mennyi ml-t esznek most a fiúk és hogy álltok most hány kilók és etetés időben bocs csak mert szinte egyidősek a gyerkőceink és kiváncs fáncsi vagyok :wink:

lanyané

Lanyané, nagyon édesek a csajszikák.

Tonti, 2007. augusztus 31. 31+5 császár Lili 1690g, Dorka 1790g
centit nem mértek, mert sajnos nálunk mással voltak elfoglalva, Székesfehérváron születtek

Judit

Jaj, képzeljétek, ezer éve feltettem pár helyre a hordozóinkat és most végre érdeklődik valaki, nagyon szupi lenne, ha elvinné.

jucicuki

Na vannak képek. Csak pont a fülbevaló nem látszik rendesen. Elvileg fehér köves.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Nem baba téma, de remélem nem haragszotok, hogy megkérdezem.
Nem ismertek valakit, aki olcsón szállít bútort?Van 2 lakás, egymástól kb. 1 km-re. Ezek bútorainak egy részét kéne összecserélni. (kanapé, szekrény, ilyenek)
Nos a legolcsóbb, 30 ezer forint, ami szerintem nevetséges, mert nem 600 kilóméterre kéne, és csupán 3 szekrény, és 2 kanapé az, amiről szó van.
(Föl kell újítanom a lakást, mielőtt a lányok elindulnak. Itt még a nagyi bútorai vannak, kidobni nem engedi, hozzá kéne átvinni. Ahol ő lakik, az anyu lakása volt, és ott normális bútorok vannak, amit ő nem használ. Szóval végülis köze van a babákhoz, mert itt laknak :D )
Vendég

labasv sajna nincs ilyen téren ötletem,többet is felhívtál mindeggyik ilyen drágán vinné?
kamilla norci csodaszép királylány :D
juci drukkolok,hogy elvigyék :D

lanyané

Hello!

Kicsit egyedul vagyok, eljen! :D
A baratnom elvitte setalni a gyerekeket.

Lanyane: kis playgirleid gyonyoruek! Foleg az ahol fogja az arcocskajat a kis kezecskejevel!
Nekem is log a cici de nagyon es en is meg akarom mutetni, mennyibe kerul otthon kb, nem tudod? Itt nagyon draga bar lehet otthon is!

Kamilla: jaj de csodaszep ez a kicsi lany!!! :D A nevetos kep csucsszuper! :D

Tablak:

Kép
Kép

Pocisaink megfogyatkoztak:
Kép

Elromlott a fenykepezogepem. :cry:
Valaki adjon tippet mit csinaljak a nagyfiammal mert megorjit!!! :evil: Ussem agyon? :wink: Hisztizik, verekszik, orjong es naggggggggyon unatkozik itthon. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

De cukik a képek! Mindenkié! Olyan jó nézegetni!

Lanyané :P
Márk 3,9 kg, Milán 3,5 kg
Mi még anyatejezünk és tápszerezünk is. Milán szopik, így ő nagyon változó, mennyit eszik. Nagyjából naponta esznek 600-800 között. Egy adag átlagosan 100 ml, de Milán ma pl. 150-et szopizott és most kezdem emelni a tápszer adagot is 90-ről max. 120-ra, amennyit kérnek. Márknál könnyebb a helyzet, mert bennemarad a teljes kaja, de Milcsi sokat bukik sajnos :(
S most megyek is, mert üvölt!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni az király ügyik vagytok.nálunk jázmi 3570gr ami 3370gr és 7x80ml esznek és úgy veszem észre hamar megéhesednek hiába ez a hülye kg/150ml ha kevés a pici pocijuknak szerintem adok nekik 90ml.-t aszt meglátom mizu :D
tyú nekem ma egy kicsit mindketten nyügimanók voltak :oops:

lanyané

Anny,
Megértem, hogy mérges vagy a bérlet miatt! Szemetek! :evil:
A szállításban nem tudok segíteni.

Fanni,
Az enyémek kb. 1,5 hónaposan kezdték a mosolygást. Először Blanka, majd pár napra rá Zsanna is.

Lanyané,
Nagyon jók a képek, annyira édesek a csajaid! Az utolsó képen ahogy pihiznek, meg kell őket zabálni! :D Jázmin annyira hasonlít rád! :wink:
Szerintem nyugodtan adj nekik többet ha éhesek! Én 3,5 kg körüli súlynál 90 ml vizet kevertem be táppal!

Kamilla,
Nagyon ééééédes! :D

Banika,
Hahó, merre vagy?

Teszek még én is néhány képet:
mosolyok :D
Kép Kép
sétálunk :D
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaj, Andi, olyan gügye vagyok, tegnap eszembe volt reggel, aztán huss...

Boldog Huba napot!

Kép

Rebe, édesek nagyon, jók a sapik/kalapok :lol:

Szép napot mindenkinek!

Hordozó maradt :cry:

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül betörök közétek, de itt is szeretném meghírdetni babakocsinkat.

Hamarosan megszületnek iker kisfiaink, s dupla vétel (ill. ajándékozás) miatt máris két babakocsink van.

Szeretnénk az egyik vadonatúj iker joggert eladni.

ADATOK:

ABC Design 3 Twin –Air ikerjogger gyári csomagolásban

Részletek:
-0-3 éves korig használható,
-világos-sötétkék színkombináció,
-5 pontos biztonsági öv,
-külön biztonsági kézifék,
-tetőablak, két kukucskálóval,
-ülések vízszintesig bármilyen fokozatban külön-külön állíthatók,
-huzatok levehetők, gépben moshatók,
-nagy, osztott bevárlásótáska az ülés alatt,
-könnyen szállítható, hiszen kicsire összecsukható.

ÁR: 58 ezer Ft (eredeti ára: 116 ezer forint)

Ha vkit érdekelne: itt vagy a hgaboca@freemail.hu címen elér
havika

Sziasztok!

Tontica: az adataink: július.17., 37+5, progr. császár, Elena-3050 g, Levente- 2540 g.
Tegnap voltunk mérni őket, most Léna 4050 g, Levi 3650 g, esznek, mint a güzüegerek, csak anyatejet :D :D
Most már kezdenek mosolyogni ránk is, bár ez még csak ösztönös sztem, de arik nagyon!

Nekem nem lóg és nem is csíkos a hasam, csak olyan, mintha jól bekajáltam volna, szerencsém van, ellenben a cicim csíkos és óriási... :shock: ( apa mondjuk nem bánja, én annál inkább), milyen lesz szoptatás után, belegondolni sem merek... :?

Nagyon jók a képek!! :D :D

Szép napot!!

Kép
riddencs

Szia Havika!

Képet tudnál rola feltenni (google-ba beütöttem ,de nem találtam képet rola)
ja,és Pesten van a kocsi?

köszi
s.csilla

Na, most remelem mindenki benne van! Akkor folrakom a jo tablakat az albumomba!

Uj kismamik nem szeretnenek benne lenni? Nagyon eltuntetek!!! :(

Kép

Rebe: hihetetlenul aranyosak es nagyon csajosak mar most! :D

Hat akkor en is: NAGYON BOLDOG NEVNAPOT HUBANAK!!! :D

Ma megint nagyon leegtem a boltban. Ott volt egy anyuka a 2 eves kisfiaval es jo nagy hasa volt, ugy 6-7 honapos terhesnek tippeltem. Beszelgettunk, megkerdeztem mennyi idos a kisfia es hogy mennyi idos terhes. Nezett ram es mondta hogy ket honapja szult. :shock: :oops: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Visszatértem :oops:
Túl vagyunk a költözésen, szinte minden a helyén. Már csak a számítógépes székek hiányoznak (de nagyon :)). Azok nem fértek be már a kocsiba, úgyhogy majd az augusztus végi, utolsó fordulóval jönnek.

Nálunk minden rendben, a bébik egyre nagyobbakat rugdosnak, egyszer már apa is érezte. Csak egyszer, mert amikor ráteszi a kezét a hasamra, mindig abbahagyják :D Nekem viszont mindig rugdosnak: ahova teszem a kezem, oda rugnak :) Aaaannyira jó érzés. (na jó, az mondjuk annyira nem, amikor a húgyhólyagomat rugdossa valamelyik :D)

Úgy döntöttem, eljött az ideje, hogy lassan elkezdjünk vásárolni, úgyhogy rákattantam a Teszveszre :) Szörnyű, mennyi időt tudok ott tölteni.
Mostanában meg egyre jobban kezdek bepánikolni, hogy mennyi mindent nem tudok még, meg jönnek a "mi lesz, ha.." gondolatok.

A nemük még mindig nem derült ki egyértelműen: a klinikai nagy UH gépen azt mondta a doki, hogy 99%, hogy két lány, aztán 1,5 hétre rá a magánrendelőjében meg azt, hogy most a vegyespárosra szavaz :D

Tonti, javítsd nekem is légyszi a táblázatot: lány (Kinga)/?, és Szegeden fogok szülni

Gyönyörűek a babáitok, várom már nagyon, hogy láthassam az enyémeket, de azért még 2,5-3 hónapot csak maradjanak, ahol vannak :D

Milyen jó, hogy engem ez a has probléma nem érint: világéletemben kövér voltam, így legalább nem hiányzik a régi alakom :lol:
szamy

rebe édesek a lányok és szupi ez a sapi :D és hányszor adtad a 90körülit 6szor vagy 7szer :?:
juci sajna :(
riddencs szupi súlyok és csak ciciznek szerencsés vagy :D
tonti és hol volt a kisbaba :?: nekem kb olyan mintha 3-4hónapos lennék és tőlem úgy kérdezte meg az idióta hogy toltam a babakocsit :twisted:
szamy örülök hogy minden rendben,vásárolgass csak mert a végén nem bizti lesz erőd.
cunáim kajálástól következő kajálás előtt kb fél órával fentvannak épphogy bealszanak és kajcsira keltem őket :oops: :shock: :?:

lanyané

Szamy: orulok hogy ujra itt es hogy rendben ment a koltozes! Csaladi hazba koltoztetek? Javitottalak a tablaban.

Lanyane: a baba gondolom otthon volt valakivel. Nekem is fel evbe telt mig visszahuzodott a hasam a normalis meretre.

KépKép
KépKép
tontica

Kép Jázmin babám
Kép Lilicicám
Kép Ez az Anya nagyon vicces!! :D
Vendég

S. Csilla!

Az e-mail-címedre küldtem képet, uis ide nem tudtam feltölteni a képet :oops:

Havika
havika

Őőőőő, üzeletrontó leszek. Mi a baby outletben ezt a babakocsit 48 ezerért vettük... igaz, kb. 8 hónapja...

Cukik a gyerekek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hahó Csajok!

Nálunk is ma volt a heti mérés:Marcell 385og,Maja 337og.
Marci 5oo grammot hizott ezen a héten,Majácska 31o-et!Nem semmik a kis törpjeim!Hamar óriások lesznek... :lol:

Alakul az elalvásproblémánk is.Majácskát cicire kell tenni,amikor elkezd nyüglődni és 2 perc alatt álomba cicizi magát.Nagyon ügyesen csinálja,mert csak annyira szivogatja,hogy ne induljon meg a tej,mert enni nem akar,csak aludni. :wink:
Marci is elalszik ugyanigy cicizve is,de ő elalszik úgy is,ha cumit dugok a szájába(Maja öklendezik a cumitól,ki nem állhatja).
Szerintetek melyik módszer a jobb?Cumiztassam vagy ciciztessem?

Tonti!
Ügyes vagy,hogy igy tudod az adatainkat,csak annyi,hogy nem 18.-a,hanem 28.-a. :oops:

Mariann!
Én nem kelteném fel őket a helyedben,mert már nem olyan picurkák.Lehet,hogy ha kialudnák magukat,akkor utána nyugodtabbak lennének és könnyebben visszaaludnának...

Szamy!
Felkészültél rá,hogy a 3o. héten be kell feküdnöd?Mert Szegeden muszáj,professzori rendelet.Baromság!Én ezért jöttem el a klinikáról és váltottam orvost a 21. héten.
A barátnőm már 4. hete bent van,mert szintén ikreket vár.Egész nap alszik,mert telenyomják nyugtatóval,hogy ne nagyon mozogjon,mert kicsit ki van nyilva...Ez is baromság,szerintem. :twisted:

binyek

Tontica
Mi vegyespárost várunk, Anna és Peti. A többi adat változatlan.
Amúgy minden okés velünk, olvaslak benneteket, csak még szótlan vagyok...

KépKép
tüccs

Tonti,
Jók az új vonalzók! :wink:

Szamy,
Örülök, hogy minden okés veletek, és rendben lezajlott a költözés is. Én is úgy örültem, amikor kész lettünk.
Ja a hassal kapcsolatban csak annyit, hogy én sem vagyok "kisdarab", előtte is volt hasam azért, de ez más. Az nem zavart, felmertem venni kétrészest. De ez ... Katasztrófa. Ez kötényhas, és ez ronda. :evil:

Lanyané,
Úgy emlékszem 7-szer. Nekem ezelőtt mindig többet ettek, mint a súly*1,5-es számolás. Most van már az, hogy kb. kijön a napi adag ezzel a számolással.
Én nem keltettem őket enni, hanem hagytam maguktól kelni őket. Így álltak át a 6-szori, majd az 5-szöri evésre. Az adagukat meg ezzel arányosan emeltem. Szerencsére nálunk ez bevált, nem kellett erőlködnöm, hogy kialakuljon a rendszer.

Anny,
Jaj de kis cukik! :D

Binyek,
Nem semmi az 500 gr-os hízás! :shock: Szép! :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nem tűntünk el,csak read only működtem.

Minden baba GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ

Juci
Szupi nyaralás lehetett,irigy vagyok nagyon.
Mi mentünk volna a horvát tengerpartra ha korábban kiderül,hogy csak októberben lesz a műtét.
Anyukám belémveszett,hogy minek mentünk volna ilyen kicsi gyerekekkel,csak nyűglődtek volna,mennyi gondom lett volna a két gyerekkel stb.....Jól összevesztünk,aztán megbeszéltem magammal,hogy legközelebb nem mondok én semmit.Az apartmann 30 m-re van a tengertől,évek óta járunk arra a szigetre,tehát nem a vakvilágba estünk volna.Amúgy a barátaink kisfia tavaly ugyanannyi idős volt mint a fiaim most és tök jól elvolt.Senki nem idegeskedett.Persze az természetes,hogy mindig a legkisebb gyerkőchöz alkalmazkodunk mindannyian.

Ma a balcsin voltunk(bár vizet nem láttunk :lol: ),mert az apukámék Lellén nyaralnak.Kispasik tökre jól elvoltak.Este másik mamiék jöttek fürcsire,most ájulás.

Binyek
Én sajnos nem túl sokáig ciciztettem,de ha csak cicin alszik el,az szerintem a későbbiekben okoz problémát,mert nem alszik el nélküled.De ez csak az én magán véleményem.

Lanyané
Saját maguktól nem is ébrednek?Én sem ébreszteném őket,mert fél óra alatt tuti nem pihenik ki magukat.
Enyém pasik még egy hónapja 8x :shock: :shock: ettek.Kész voltam már,hogy sose lesz jobb.Kb 2-3 hete ráálltak a napi 5-re,reggel 6-tól este 9-ig.Én különösebben nem erőltettem rájuk.Amikor kaja után nyugtalanok voltak,sírtak,akkor én emeltem az adagot.5x esznek 170ml-t mostanság,amikor ilyen hülye meleg van,akkor néha megmarad 10-15 ml.Sok vagy kevés,ez van.Ha a Marci súlyát nézem(kg/150ml)akkor kevés,ha a Berciét,akkor pont jó.

Csilla
Mi újság szem ügyileg?

Fanni
Hinta?Nálunk pihenőszék bejön,pláne mert könnyen etetem őket benne egyszerre.

JA!Tegnap kardiológián semmi gond nem volt a Bercinél,délután rohantunk a csípő uh.ra,erre közlik,hogy a doktornőt most műtik,majd jövőhéten kérjünk új időpontot.Normálisak?Nincs helyettesítő orvos?Mi itt lakunk helyben,de aki vidékről jön kicsi babával ás elmegy az egész napja?Majdnem fölrobbantam,mert apa emiatt vett ki szabit. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Has=katasztrófa
Cicik egyszerűen borzadály brrrrrr
szex-a fent említett okok miatt kissé gátlásos lettem,legszivesebben fürdeni is koromsötétben fürdenék. :lol:
Vendég

Banika,
Mi is kb. így eszünk. Ébredés olyan 6-7 között, elalvás meg 22 körül. Blanka 150-et, Zsanna 170-et eszik, de Blanka még szokott sírdogálni, így neki is megemelem 170-re. És szokott maradni nálunk is 10-15 ml néha! :D
Örülök, hogy a kardiológián nem volt gond!

Lányok egy kérdés:
Egy kb. féléves lánygyerkőc mekkora ruhát hord?
Most tudnék venni nagyon szép téli nacikat, csak nem tudom hogy a csajaimra a 68-as méret jó lesz-e. Azt tudom, hogy később nem kell olyan hamar ruhaméretet váltani, mint most az elején, ezért is kérdem.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Szerintem attól is függ milyen márkájúak a nacik.Én pl c&a-s kombidresszből 62-eket vettem a fiúknak hosszú újjúban,de a brendonosból 68-ast.Tescosból most kell a 3-6 hós.a 6-9 óriási.Naciban legfejjebb feltűröd a szárát ha a dereka nem óriási.
nekünk is 68-as gatyóink vannak már tarcsiban.
Vendég

rosszul írtam
tescos 0-3-ig,a 3-6-ig óriási
Vendég

Rebe, ránk a 68-as jó volt fél évesen, azt már elég sokáig hordták is. Kenguru, C und A elég kicsi dolgokat csinál, a tescos meg elég nagy ugyanabban a méretben.
Most kaptam meg a cora katalógust, abban nagyon helyes kis kantárosok vannak én is gondolkodom rajta, hogy télre veszek párat, melegíti a derekukat is.

Judit

jucicuki

Hűha, már csak 10 nap :lol:

jucicuki

Igen, azt én is tapasztaltam, hogy sokszor a márkától függ a méret. :wink: A Tescos tényleg elég nagy. Blankára még mindig jók a newborn ruhák, Zsanira már a 0-3 hónapig kellenek. De pl. a Prince Oliver bodykból a 62-es már most szűk Zsanira!

Juci,
Hűűű, jól eltelt az idő! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Juci
Izgi!

Szerintem is gyártó függő a méret.Nekünk a 68-asok most pont jók,ezért én már 74-eseket vásárolok.

Cici=0 :cry:
Has=0 (ennek örülök) :lol:

Banika
A fiúk mekkorák most?
Nálunk Száva 5570g,Noa 5480g.
Örülök,hogy minden ok a kardiológián.Mi is majdnem lementünk a Balcsira tegnap,csak apa későn találta ki,aztán már nem akartunk elindulni.

Rebe
Nagyon édik a mosolygós képek!

Binyek
Szerintem sem túl jó,ha Maja megszokja a cicin elalvást,mert aztán csak így lesz majd hajlandó a későbbiekben is elaludni.
Én cumit meg sem próbáltam.Száva megtalálta az ujjacskáját,Noának nem kell semmi.

Tüccs
Gratula a vegyespároshoz!

Anny
Édesek a babók :lol:
Vendég

Megyek muffint sütni :arrow: :lol:
Vendég

Eszti
Bercus 5090,Marcus 5890 14-én mértem őket,majd ma este mérem megint
Nálunk is volt ujj szopás a Marcinál,de "elvettem" tőle.Nem azért mert nem akarom,hogy rászokjon,csak állandóan a torkáig benyomta,öklendezés aztán bukás lett a vége.Pedig olyan cuki volt ahogy simogatta közben az orrát a mutatóujjával.(én hülye meg le se fényképeztem :cry: )Cumi kb egy percre kell neki ha nagyon szenved az elalvással,de olyan meg ritkán van nála.Bercus cumisabb.
Másnál is ömlik a gyerekek nyála?Enyémek állandóan úsznak benne,Marci úgy eszi a kezét,mintha a fogínyét masszírozná.Állandóan dörzsölgeti a csöpp kezével.Milyen amikor jön a foguk?Nem akarom még.Remélem csak szórakoznak.
Vendég

sziasztok!

Banika,Milánnak ugy látom teljesen meggyogyult,Jázminnak viszont mind2 szeme nagyon csipás.Elhiszem,h. tök ideg voltál,engem is felháborit az ilyesmi.nekünk hétfőn kellenne tanácsadásra menni,de inkább kihivom a dokit.(igaz igy pénzbe kerül,de inkább ,mint .......)Egyébként azt mondta a védőnő,hogy majd csak 1 honaposan vigyük őket levegőre.

Binyek,az igen!!Nálunk Jázmin 160gr-t,Milán 150gr-t hizott.erre azt mondta a védőnő,hogy nagyon jo :shock: Nálunk tegnap nyügi volt mind2 picur.Milán most sem aludt el szopi után,de egyenlőre a kis ágyában van.Nálunk is Milán cumizik,Jázmin öklendezik a cumitol.
én sem ciciztetném nyugtatásként ,mert később neked lessz rosszabb( a barátnőm is igy járt).
s.csilla

Úgy látom a levegőzés is védőnő függő :lol:
Mi 6-án szültünk,Marci 16-án pénteken jött haza,másnap sétáltunk.Tök jó idő volt.Nekem a doki is és a védőnő is azt mondta,nyugodtan mehetünk levegőre,attól nem lesz bajuk ha szellőznek.
persze nem hosszú sétákra,csak egy fél órás kis levegőzésre
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: