A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

ma bucsuba kell menni a párom anyjáékhoz
utálom a bucsut
EGY CSOMO FELESLEGES LOVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Szerencsés vagy, hogy ennyire szereted a munkádat, pláne, hogy ilyen jól fizet . Nekem a céges autó + benzin tetszik a legjobban, na meg a kötetlen munkaidő. Így meg pláne meg tudnátok oldani, ha visszamész.
Én szeretem a búcsút, bár nálunk még csak egy kétéves van, aki tud követelőzni. Már egyre jobban kezdi.

Tegnap pl. túrógombóc volt az ebéd. Addig hisztizett, míg nem adtunk neki mellé ketchupot. Így mártogatta a túrógombócot a ketchupba és úgy ette. Új menü. Ráadásul ízlett neki!

Kép
szly27

Kike! :lol: :lol:

Kép
szly27

Szly:nem semmi-túrós gombóc kechuppal :)
Te nem kóstoltad?

Én ma tökfőzeléket csinálok,pörköltel-saját termésű tökből :D
Persze ha hagynak a gyerkőcök dolgozni. :)

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok segítsen valaki, tök 2ségbe estem!!!!!!!!! Liza eddig csak bukott, de nem minden esetben volt törvényszerű, de ma éjjel szegény elég zaklatott is volt és hányt, kb 1métert mondhatni sugárban :shock: :shock: :shock: Ez miiiiii? miért van? Beteg????????????
magdolnam

jó reggelt!

Magdi! Adél is ijesztőeket bukik, ami már hányás. Szopás után is, nem csak a cumisüveg után...
Azt tudod csinálni, hogy nem egyben adod oda az adagot, hanem a cumiztatás közben néha büfiztetsz...De nem tuti hogy segít.
fel a fejjel, nem beteg!!!

Kép
andkata

Kike! Én meg sem mertem kóstolni, apa kóstolta, azt mondta nem olyan rossz.

Kép
szly27

Andkata! Rolival már két hónaposan lefejt tejet adtam neki cumisüvegből pótlásnak. Aztán nem sokkal ezután már jött a tápszerpótlás. De így is szopizott 7 hónapos koráig, csak nagyon étkes volt és nem volt elég tejem. Meg nagyon rágörcsöltem, állandóan idegesített, hogy mennyit eszik, mindig mértem.

Most nem méricskélem, odaadom mindkét mellemet ha kell. Rolinak nem adtam, mert féltem, hogy következőre nem lesz elég, de így utólag ez is hülyeség volt tőlem. Max. következőre is két mellből eszik és nem kér két óra múlva megint, így idő is van termelődni.
Már azért nem tudok napi fél litert leadni, kb 300-400 ml van . De csak reggel fejek, délután egyszer kb 60-at és este. Nem viszem túlzásba, pedig fokozhatnám még, csak lusta vagyok.

Kép
szly27

Sziasztok!

Azért jöttem, hogy egy időre elköszönjek, mert ma végleg átköltözünk a másik lakásba és ott nincsen net egyenlőre.
Azért majd próbálok fellógni ide, mert nagyon fogtok hiányozni. :cry:

Ami: én is mam cumisüveget használok az elejétől fogva, próbáltam mást is ge egyik sem jött be így maradtunk ennél.
Szombat óta én is milupát adok neki amit jobban megeszik mint a másikat és képzeld ettől is olyan színe van a kakijának mint az anyatejtől. A beba-tól spenótzöld színe volt.
Nyugogdtan hívj, ha úgy érzed!!! GHa tudok valamiben segíteni szívesen segítek.
A vonaglásra nem mondtak semmit elküldtek neurológiai vizsgálatra ahova csak szept. 16-ra kaptunk időpontot.
Levente tegnap megint nagyon rosszul evett, de én már belefáradtam és úgy döntöttem amíg van pisi a pelusban, nem fogy addig nem érdekel mennyit eszik már nem számolgatom. Amíg ébren van addig kínálgatom teával is és így több folyadék jut bele.
Most az elalvást tanulgatjuk, próbálom nem sokat kézben altatni, főleg ha ott sem alszik el akkor beteszem az ágyába és többször beadom neki a cumit meg forgatom hasról hátra, mert mindig máshogy alszik el Tegna a hátonelalvás volt a favorit, most hason aludt el 3 óra ébrenlét után. Szegénynek már csukva volt a szeme de még mindig feszengett és nem tudott elaludni. A végén picit hagytam sírni aztán hasrafordítottam és a fejeköré tettem a pelusát, hogy az orrát bele tudja dugni és végre elaludt.
A telcsiszámomat elküldöm priviben, hogy ne keljen keresgetni.
Nem gondoltam volna, hogy csatllakoztok hozzán a nemevés terén. :?
De ezen is túl leszünk!!!! :wink: :lol: :wink:

Kike: a háromgyerek miatt minden elismerésem. Én két gyerkőccel alig bírok. Vagyis inkább tök rossz, hogylevente a nyűgjei miatt szinte minden időmet és energiámat leköti és alig marad Olivérre amit ő elég nehezen visel.

Wera? én is időnként azt érzem, hogy feladom, nem bírom tovább. Nem vagy rossz anya csak neked sincs segítséged és így sokkal nehezebb átvészelni a nehézségeket.

Én is csatlakozom a zombik társaságához!!!!
Éjjel már megint elaludtam etetés közben. Arra ébredtem, hogy a tej gfolyik a kezemre és Levente nagy szemekkel néz rám, hogy most mi van. Aztán evett tovább. :oops:
Na most mennem kell mert Levente mocorog és még rengeteget kell pakolnom amíg Tamás hazaér, mert ma délelött még dolgozik.

Még szándékomban áll ma jönni de majd meglátjuk ez hogyan valósul meg. Ha nem tudnék már jönni, mindenkinek kitartást szép napokat és jó evő, alvó babucikat kívánok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Magdolnam!
Először neked írok.....hányás: Laura is ilyen. Mikor először csinálta, nagyon megijedtünk. Olyan volt, hogy ugye bealudt cicin, leraktam aludni....aztán egyszercsak elkezdett sírni, kivettem, és egy méteres sugárban hányt. Azt mondta a védőnő, hogy addig nincs gond, mig mondjuk egy nap csak egyszer csinálja, vagy nem is mindennap. Mert akkor vagy csak túlette magát, vagy ráevett egy nagy levegőre, és mikor böfizni akar ilyen esetben jön, amit a levegőre ráevett... szóval mig nem mi9nden evésnél van addig nyugi. Laura is hányt tegnap este.

d.dodó

Laura ma fél 8-kor kelt, evett. És azóta is elég jó baba ma. Már el tudtam mosogatni, kész a krumplipüré, a hus be van panírozva, és a saláta is kész. És mindezidő alatt nem is aludt, hanem csendesen játszott.

Magdolnam!
Még azt elfelejtettem írni, hogy nekünk az jött be arra, hogy a nagy böfi is kijöjjön, hogy nem a vállamon böfizik, hanem a térdemen lovagoltatva.

d.dodó

hú csajok nagyon sajnálom a nem alvós, nem evős, sírós babákat... mármint titeket emiatt... és tudom disznó vagyok, de nekem ez most olyan, hogy valamiben nekünk is jó végre... :) nem sírós, eszik rendesen, tejem is van és jól is alszik (ma megint átaludta az éjszakát (10-5-ig) aztán kajcsi és még fél 9-ig nyomta. azóta meg a halacskáival van elfoglalva a hintában. :) jó, persze inkább üvöltene állandóan és kéne tápszert adnom csak egészséges legyen, de így legalább érzek egy kis kompenzációt... :)

KépKép
muffin

ja, és tudom megintcsak disznóság ezt leírni, de tegnap 960-at fejtem. :) eddig ez volt a rekord. :) és az a legjobb, hogy egy nap csak 4 fejésre van energiám, de szerencsére még nem csökken a mennyiség :)

KépKép
muffin

Néhány kép:

Mosoly:
Kép

Fürdök:

Kép Kép

Roli és az autómosó:
Kép Kép

Kép
szly27

sziasztok

Babák tündériek! Irígy vagyok, akinek babája alszik! :lol: Pici lányom napi alvása de 1 óra, du 1,5 óra, persze több részletbe. Poci még mindég fáj. :cry: Hétvégén be tudtunk vásárolni a nagyobbaknak az oviba, iskolába. Kivételesen akkor aludt 4,5 órát!!! Megyek is, mert megint sír! :cry:

Kép
dittke

Nézzétek milyen jó idézetet találtam

Ha elölről kezdeném a gyermeknevelést,
fenyegetés helyett festegetésre használnám a kezemet,
Példálózás helyett példát mutatnék,
Nem siettetném a gyermeket, hanem hozzá sietnék,
Nem a nagyokost játszanám, hanem okosan játszanék,
Komolykodás helyett komolyan venném a vidámságot,
Kirándulnék, sárkányt eregetnék, réten kószálnék, bámulnám a csillagokat.
A civakodás helyett a babusgatásra összpontosítanék,
Nem erőszakoskodnék a gyerekkel, hanem a lelkét erősíteném,
Előbb az önbizalmát építeném, azután a házamat,
Kevesebbet beszélnék a hatalom szeretetéről,
És többet a szeretet hatalmáról.
Diane Loomans

d.dodó

[...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:20-kor.
20150601134430

Dodó:ez nagyon jó! :D

Édesek a babák,tesók :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Titi! Sok sikert az új lakáshoz és köszi a számot!
Remélem minden rendbe jön mostmár!

Ronix! :cry: Nagyon sajnálom és átérzem a helyzeted,nekem egy gyerek mellet is összecsapnak a hullámok a fejem felett,pedig eddig volt segítségem,jövő héttől nem lesz!
Már előre rettegek!
Néha én is úgy érzem szeretném visszakapni a régi életem! :oops:
Persze csak 10 percre,Áron baba a legnagyobb ajándékrá vártam már mióta és imádom de néha nagyon el tudok keseredni! :cry:
Az éjjel kb. 2x1 órát aludtam,30-kat szopizott aztán 1 óra altatás,ü völtés és minden előről!
Ma reggel 9 óta most aludt el!
És már 6X evett!
másfél óránként,most utoljára 80 tápot benyomott,utánna sikerült elaludnia!
Nagyon nehéz vele!
Csak kézben ringatva alszik el,de akkor is sokára,leülni sem lehet vele!
Nemtudom hol rontottam el...................
Úgy irigylem az evős,alvós babák anyukáit!
éss képzeljétek tegnap lemértem és 10 nap alatt kemény 70 grammot hízott!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én vittem orvoshoz,védőnőhőz is hogy keveset eszik és mindenki csak azt mondta meleg van majd visszaáll!
De mikor???????????
Jó nem fogy,de ez akkor is kevés,remélem mostmár beindul az evésben!
Ha fenntvan olyan sokat sír! :cry:
Reggel én is kiborultam,hogy kész eddig bírtam nincs tovább!
De valahogy mindig muszály!

Wera? Helyzet?
Bugri Nóri hogy viselkedik!

Muffin! Örülök,hogy nálatok ezen a téren rend van,igazán kijár nektek is valami pozitív dolog!

Na most húzok vasalni mielőtt felébred!

Pussz

Kép

Kép
ibm

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:30-kor.
20150601134430

Már szinte minden lehetőséget kipróbáltam,az a baj,hogy amikor ő úgy gondolja nem hajlandó megenni a tápot!
És akkor muszály cicit adni!
Éjjel csak szopizott,de mondom 30-kat,vittem be tápot is de üvöltött rajta! :twisted:
Most mindjárt próbálok fejni és majd üvegből megpróbálom odaadni!
Nővérem szerint próbáljam ki,hogy 1 napig csak tápot kapjon,hátha a tej már kevés így neki,nála ez volt a probléma.
Elég tanácstalan és elkeseredett vagyok de majdcsak megtalálom a kiutatat!
A terhesnaplómban volt olyan kérdés,hogy mitől tartok a legjobban és azt írtam oda még akkor,hogy "itt lesz egy apró,pici ember aki minden téren rám lesz bízva! De megfogom állni a helyem!"
Ez a mondat lebeg a szemem előtt,de néha úgy érzem nem fogom tudni teljesíteni!
De igen-igen-igen!!!
Vasalás kész,most húzok fejni!

Próbáltam amúgy a testhelyzetet is,pont rád gondoltam! :wink:

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:02-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:31-kor.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Tegnap elértük a születési súlyunkat! Pont 3180 volt este! :D :evil:

Viki, még tegnap kérdezted, eszik ő mindenből, ilyen szempontból ügyes, mikor először levettem bimbóvédőt, rögtön tudta, h kell ciciből enni. (Pedig nincs könnyű dolga, alig fér szájába, olyan nagyok, de rendületlenül tátja kis száját.) Csak lusti, kényelmes.

Nálunk sincs nagyon hason alvás, egyszer-kétszer úgy tettem, akko még elvolt, de már nem akar. Pedig biztos az is jót tenne hát, nyakizomnak.
Ja, vmelyik fotón láttam nálatok angelcare-t, nektek működik rendesen,nem riasztgat?
Nálunk szokott, eleinte azt hittem, téves, de már nem vagyok benne biztos.

Muffin, 960, az nem semmi! van mit ennie a fiatalúrnak!

slY, ez a túrógombócos sztori nagyon jó! Honnan szedhette, h ketchuppal kéne ennie?

Szerintetek az alkoholmentes sör, mint szénsavas ital, nem okoz6 hasfájást? Vhogy olyan mintha azóta fájna pocakja, mióta mindennap iszom, úgyh most elhagyom.

Kép
teó

sziasztok
megjöttünk a bucsubol..........
le se merem irni mennyit költöttünk...

kata: nekünk 4 gyereket kell eltartani...
ezt nem panaszkodásnak irom,és nekem hiányzik a családi kasszábol a fizetésem..nagyon
a párom ácsként meg asztalosként dolgozik reggel 6-este 9-10-ig hogy legyen pénz.
de sajna ez a munka télen kissé ki van löve mert télen nincs tetö ugye és amit keres a zöme abbol van
összel a lány koleszba megy az se 3 ft
ne érts félre nem bántani akarlak vagy ilyesmi
lehet hogy én vagyok hülye
a cégnél pedig mikor terhes lettem én mondtam meg hogy oktoberben vissza megyek dolgozni
mert
féltem az állásomat,
ÉS MOST KÖVEZZEN MEG AKI AKAR de a poziciomat is féltem
és a pénz is dominál.

nem akartam megbántani senkit

Képimg][/url]
Kép
ronix

Mindenkinek köszi a gyerkőcök nevében!

Nem tudom honnan vette, hogy ketchuppal kéne enni, mert mi nem ettük így.

Ronix! Mindenki maga tudja, hogy mi a jó neki és a babának, meg a családnak. Én egyáltalán nem kövezlek meg. Én is már itthon vagyok több mint két éve és néha nagyon hiányzik a munka, meg hogy más emberekkel is tudjak kommunikálni, ne csak ilyen szűk körrel. Nyáron még jó is, de télen nagyon bezáródik az ember a 4 fal közé. Én mondjuk itthon leszek még két évig, de néha tényleg hiányzik a suli.

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:31-kor.
20150601134430

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:32-kor.
20150601134430

Ami, Drága!
Hisz megoldod, nem? Te vagy Áron legeslegjobb anyukája, nyilván nem véletlenül érkezett Hozzátok! :) Gondolom mondjuk milyen fáradt lehetsz...

Vik! Gratula Lackó Fickónak! Este 110 ml a ciciben? Nekem ilyen csak álmaimban létezik... :D :D :D

Muffin
, én csak ismételgetni tudom, hogy Eliot a legeslegjobb helyre érkezett!

Szilvi,
köszi, akkor van remény, hogy a következő gyerkőcnél én is az anyatejgyűjtőbe járjak... :wink:

Talán Dodó írta már, hogy létezik hathetes "válság". Meg növekedési ugrás. Na az én leányom ebben van, kis cuki éhenkórász. De szerencsére válság csak hétfőn volt...ma jobb nap volt, délután alvás helyett olyan édesen mosolygott, hogy meg tudtam volna zabálni. Persze főleg az apukájára. Hiába nagy a szerelem.... :oops:

Kép
andkata

Viki,
nálunk Nándi már a kórházban is csak hason bírt elaludni, ott szóltak is, hogy hát inkább oldalra feketssem, de tojtam rá, nem tudott úgy elaludni, se háton, úgyhogy hason nyomjuk már a kezdetektől. Kivéve, ha nagyon bekajál, mert akkor tényleg oldalt teszem le, mert nyög, gondolom nyomja a hasát a kaja--- de ha hány, akkor se legyen gond. Persze úgy nem alszik annyit, de mindegy.

Marcsi, Emmácska egyre szebb!!!

Ibm, hidd el, hogy jobb lesz!!!! Nemsokára!!!!

Wera, sajnálom a gondokat, irtó nehéz így tényleg! És én is tuálom, ha beszólnak nekem anyósék, hogy hogy van felöltöztetve bármelyik gyerekem...

Szly, tetszett a túrógombóc ketchuppal, szerintem Szonjának is bejönne! Lehet, kipróbáljuk :D

Teó, gratula a születési súly eléréséhez!

Lányok, amíg gyarapodnak a babók, addig minden jó szerintem! És én is hiszek abban, hogy a meleg megviselheti a kicsiket, úgyhogy jobban fognak enni is meg aludni is hamarosan!
Hallottátok, babákok?????

KépKép
szkagi

Nekem is van nyűgöm... csak másmilyen!
A jövő héten van az ovis beíratkozás, szept. 1-től meg ovikezdés. Na, a kocsim forgalmija meg lejár szeptember elején, na meg ki kell cserélni hosszabbra a biztonsági övet ababhordozó üléshez. Szóval férjem elvitte a szerelőhöz.
Hát.... egyrészt nem vizsgáztatták le a kocsit, mert a forgalmijában az van, hogy 5személyes, de csak 4 személyes... hát ezt talán én írtam be???? Az okmányirodában elcseszték, nekem kellene résen lennem, hogy ez nem ennyi, hanem annyi? :evil: :evil: :evil:
szóval vizsga nincs, lehet utánajárni, de én nem tudok, ugye... merthogy még a babaülés sem fér be
mert a biztonsági övet meg nem cserélték ki, hogy az szerintük elég hosszú :evil: :evil: :evil: na de én látom, basszus!!!! Úgyhogy csütörtökön a Zoli elviszi az ülést is ennek a hitetlen Tamásnak, hogy lássa, nem lehet bekötni, és legyen hajlandó kemény pénzért betenni egy hosszabb övet.
De ez mind idő meg pénz...
És keddre kész sem lesz, az tuti!

KépKép
szkagi

Mindenkinek van valami nehézsége, és mindenkinek kell hogy legyen valamiben sikere is!!!! Akinek sírós a babája, azt tárt karokkal várják vissza dolgozni, és jó a munkahelye (irigylem ám!!!!), akinek nem eszik jól a kicsije, annaek viszont jól alszik...
nem igaz?
úgyhogy gyűjtögessétek, nektek mi az a jó, ami kompenzálja a rosszat! Ha meg most nem találtok semmi jót, akkor tuti hamarosan lesz jó is, meglássátok!
És áramoljon bennetek a csíííííííí

KépKép
szkagi

Patr, merre jársz????

KépKép
szkagi

hú, de késő van, megyek aludni gyorsan!!!!
Nyugodalmas szép jó éjszakát kívánok a babáknak! Hagyjátok aludni anyut-aput :D

KépKép
szkagi

na megint hogy jártam... gyerek sír 4.30 körül. próbáltam még egy kicsit visszaringatni az ágyában, de nem ment, dé végülis már 5 és fél órája nem evett. felforraltam a vizet és vártam, hogy betegyem-e, mert néha addigra visszaalszik, de most nagyon sírt. erre mikor meleg a kaja és odaérek vele a kiságy mellé, mintha gombnyomásra kikapcsolták volna... úgyhogy most fejek... aztán nem tudom, hogy visszaaludjak-e vagy ébresszem fel, vagy várjam ki amíg újra felébred??? vicces dolgok ezek a gyerekek... :)
ziziség... tegnap nekem is volt egy vicces húzásom :) apósoméknál voltunk, és leszaladtam a boltba kenyérért, meg vettem két üdítőt. Fölfelé állok a liftben, és kb a 8.on tűnt fel, hogy eszeveszetten ringatom a két üdítőt meg a kenyeret... ott röhögtem rajta magamban :) szerencsére egyedül voltam :)

KépKép
muffin

ja, és mégegy. évek óta apósoméknál a tetőről néztük a tűzijátékot. most is rákészültünk, direkt azért mentünk hozzájuk. kilenc előtt 5 perccel összekészültünk és elinduétunk felfelé, erre nem tudtuk kinyitni a rácsot, mert tavaly óta kecserélték a zárat... úgyhogy jól lemaradtunk róla... :(

KépKép
muffin

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:32-kor.
20150601134430

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 10:33-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:03-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 23:03-kor.
Vendég

bántottál , réged=téged, szotatok=szoptatok, hozz=hozzá, mér=most
(kicsit még korán van :oops: :oops: )
Vendég

Jobb reggelt mindenkinek!

Kemény éjszakán vagyunk túl...

Kedden megvolt az első orvosi vizsgálat, amit a kis drágám végigordított. Még jó hogy vittem útravalótejcsit vígasztalásnak.
Mérlegelés is volt: 4140g. Nem akarták elhinni! 3 hét alatt 600g-ot hízott!

Tegnap egy jó nagyot sétáltunk, szerencsére nem volt olyan meleg.

Képzeljétek! Tegnap Apa kérésére tojásleves volt, még sose csináltam, de jól esett. Ettem egy jó nagy tányérral kb fél háromkor...ééééés azóta a cicizések mellett kétszer színig (szó szerint) telefejtem a cumisüveget! :shock: :D :P
Azt hiszem ezentúl minden nap tojásleves lesz a menü! :)

Hasratétel. Nem túlzottan szereti, de ha olyanja van, akkor elvan úgy egy darabig. Mikor először raktam hasra, úgy bealudt, 4 órát hunyt egyszerre! Meg egyik nap a hasamra fektetve szintén elaludt.

Ébredés. Nyújtózik ám akkorákat! :shock: Meg morog hozzá. És mikor már azt hiszem most fog ordítani, egyszer csak visszaalszik. Aztán legközelebb arra riadok, hogy tényleg ordít és amíg valami csöpögőset a szájába nem dugok, addig el sem hallgat.

Néha én is úgy érzem, hogy nem bírom tovább. Aztán ha valahogy végre megnyugszik, akkor úgy elfog a szeretet, hogy minden rosszat elfelejtek.

De azért mondtam éjjel Apának, hogy ha egyszer még egy ilyet akarnék, nyugodtan vágjon fejbe egy lapáttal!

Apa szombaton olyan dolgot készül elkövetni, ami nem fog tetszeni, már most nem tetszik. Szülinapja lesz, 30-adik. És el akar menni bulizni! Igazából jogos, de így megint nem együtt leszünk. És én is készülök meglepivel. Lesz torta is meg minden.
Szóval rosszul esik. De annyit segít. Dolgozik, aztán itthon is szinte mindent Ő csinál és még éjjel is babázik ha kell, egy rossz szavam nem lehet.
Úgyhogy azt hiszem bármennyire is rosszul esik, nem fogok morogni, ennyi neki is jár, csak remélem haza fog találni...

Muffin! Örülök, hogy Eliot ilyen jó kisfiú! :D
Jót nevettem a ziziden! Még jó hogy nem tejet vettél, hazaérve már aludttej lett volna! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok- :cry: :cry:
vissza kell mennem a fogorvoshoz,fél éjszaka nem aludtam.
most oldjam meg valahogyan hogy odaérjek fél12-ig.10-kor megy a busz,negyed óra mire bennt van,és akkor még egy negyed óra gyaloglás.picit addig beadom a mamához,persze ha még előtte szopizik,húzós lessz. :cry: :cry: a franc az egészbe-húzza ki aztán kész-elegem van.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Tegnap nagyon jó baba volt Laura, és éjjel sem volt vele gond! Az ájjeli kelésénél viszont 2 perc szopi után bealudt mint a bunda...sejtettem, hogy nem evett eleget, de nem tudtam sehogy felébreszteni...na mondom jó, visszateszem az ágyába... Letettem, visszamásztam én is az ágyba, abban a pillanatban kelt, és cuppogta a kezét... tudtam én, hogy még éhes! Na de utána jó sokat szopizott, és ujra hamar be is aludt! De vicces volt, hogy bármilyen pozícióba tehettem, nem ébredt fel!:) Álmában meg cuppogott, cicizett, mosolygott... 6-kor kelt, és szopi után szokásos reggeli hosszú ébrenléte volt. Ilyenkor még együtt a nagyágyban "beszélgetünk", nézelődünk, mókázunk. És hangosan szokott ilyenkor nevetni, sikkangatni! most evett újra, és elaludt!

d.dodó

Sziasztok!
Tegnap nagyon jó baba volt Laura, és éjjel sem volt vele gond! Az éjjeli kelésénél viszont 2 perc szopi után bealudt mint a bunda...sejtettem, hogy nem evett eleget, de nem tudtam sehogy felébreszteni...na mondom jó, visszateszem az ágyába... Letettem, visszamásztam én is az ágyba, abban a pillanatban kelt, és cuppogta a kezét... tudtam én, hogy még éhes! Na de utána jó sokat szopizott, és ujra hamar be is aludt! De vicces volt, hogy bármilyen pozícióba tehettem, nem ébredt fel!:) Álmában meg cuppogott, cicizett, mosolygott... 6-kor kelt, és szopi után szokásos reggeli hosszú ébrenléte volt. Ilyenkor még együtt a nagyágyban "beszélgetünk", nézelődünk, mókázunk. És hangosan szokott ilyenkor nevetni, sikkangatni! most evett újra, és elaludt!

d.dodó

Jó reggelt!

Képzeljétek Adél 21.30-tól 5.30-ig aludt!!! Hiába a tegnapi nappali "sok" alvás...meghozta a gyümölcsét. Én 3-kor már majdnem megőrültem, úgyhogy fejtem 10 perc alatt 60-at, csak gondoltam nem ürítem ki teljesen hátha felébred, hát nem.

Viszont bal mellemben tegnap este óta van egy jó nagy csomó. Megyek zuhizni és massszírozni. Van még ötlet mit lehet vele csinálni???

Evelin, úgy értettem az sms-t hogy ez a "vagányul nevelni" nagyon tetszett. Olyan jó a hozzáállásotok!!!

Kép
andkata

akata!
Legjobb "csomómentesítő" (másképp nem tudom írni), ha a leányzó kiszopizza. Legalábbis nekem ez eddig bevált.

d.dodó

Sziasztok!

Az éjszaka Nálunk is jól telt! )-től aludt fél4-ig. 75 milli tejcsi után alidt 6-ig. 6-kor 100ml tejcsi és alvás fél8-ig. Onnan síkitozás és vigyorgás! 9-kor evés 125ml és alvás jelenleg is!

Nagyon sajnálom az evés problémákat! Wera, Titi, Ibm és a többiek kitartás! :wink:

Muffin! Mostanában Szabi mindig evés előtt alszik el! Én felszoktam ébreszteni!

Andkata! Csomóra a maszírózás a legjobb! :D

A babucik még mindig nagyon aranyosak! Rolkó baba is! :D
Vendég

8)
Vendég

na e gyerek végül még fél hétig aludt, úgyhogy ez volt a 3. éjszaka, amit végignyomott (11- 6.30) :) ja, aztán 7-ig evett, és fél tízig még durmoltunk egyet. :) aztán megint kaja, most meg elvan a kis hintájában a kis halaival. :)

akata, már értem :) köszi :) csomóra nekem az egyik gyógyszerész ismerősöm valami mamillae nevű krémet javasolt (szrencsére azóta nem volt rá szükség) de állítólag perceken belül hat. nem ez a teljes neve, de majd megnézem.

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: