2004.01.04 12:59
2004.01.04 13:15
2004.01.04 13:32

és tartotta bennem a lelket. Dorina mintagyerekként viselkedett

Annyi idős volt, mint Dorina

Ja és a férjem név-és születésnapja is ugyanabban az időszakban van.

2004.01.04 14:43
. Most jobb egy kicsit a helyzet.
. Reggel egy kicsit cicikélt is, talán nem vész éhen most már
.
Nekünk is a vírusos torokgyulát mondták. Te milyen köptetőt adsz? Nekem Fluimucilt kellene belediktálni a gyerekbe, ami elég zűros, tekintve, hogy nem nagyon akarja meginni. 
. 

. Ez annyira szörnyű
. 

.
,
Szerintem semmi baja nem lesz pár kanál joghurttól. 2004.01.04 14:48
Kérhetnék egy hurkás képet?? Zsaninak már lekoptak, egy-egy maradt a combiján, a többi leolvadt (sokat nyúlt, mert 6 hós koráig használtunk 62-es bodyt, azóta a 68-ast, és most veszem elő a 74-eseket. Egy hónap alatt akorát nőtt...) 2004.01.04 15:29
Három napig figyeltem, lesznek-e pöttyök, de megúsztuk néküle. Azóta vhogy mindig a szaloncukor izgatja a fantáziáját, szóval nagyon figyelmesnek kell lenni
Hú, remélem, a következő nálunk is fiú lesz.
Megadod az elérhetőségüket? Jöhet priviben is
Viszont nincs kompja, járókája, nem verem naponta 3-szor, stb. Szabad ember, aki oda megy és ott azt csinál, amit akar (határokon belül). Sokat énekelek, verselek neki, nagyokat labdázunk, csikizünk, dobolunk az asztalon stb. Szal akkor én most rossz anya vagyok mert nem szoptattam elég ideig, vagy jó anya vagyok, mert foglalkozom a gyermekemmel és nem korlátozom a fejlődését?
2004.01.04 15:39
Szerintem attól a kis joghurtól nem lesz semmi baja, én talán 8 hósan kostoltattam meg Szilivel elösször. Az őszibarack is jótékony hatású, vagy a nan2-es bifis tápszert (amit már írtak) keverd valamihez (ha inni nem akarja), amit szeret, és akkor benyamizza.
), mindenbe beledugja az ujjacskáját:
:
2004.01.04 16:14

) 2004.01.04 16:27
(Ezért nincs a popóján pelus, nem azért mert szobatiszta
) Talán ezen láccik a legjobban:
2004.01.04 16:47
. 

2004.01.04 17:02
2004.01.04 17:09
2004.01.04 18:22
Hurkácskák harapnivalóak. Gondolom szoktad csócsálni

Nem megyünk még úszni, mert náthás. Azt hiszem, nem veszek bérletet januárra. Ti sem? Aztán ha a február lesz a nyálkásabb, havasabb, majd jól megjárom (vezetés miatt). Szerintem csak jövő héten megyünk, aztán két hét múlva. Vagy ahogy az időjárás engedi. Már jönnek a 86-os Ruhák??? Aszta!!!!!!! Nekünk még csak 80-as. Igaz Lőrinc csak közepesen fejlett.

De szerencsére nincs baj! Barátnőd kisbabája

. Szörnyű még hallani is. 

Kösz a tanácsokat. 
Tényleg nagyon sokat változott Sziszó.
2004.01.04 19:00
vagy
Tegnap nem vettem észre, hogy nem csak pisis lett a bugyi, hanem kakis is, és ahogy lehúztam róla a szőnyeg... és aztán apa feje...váúúúú!
De szerintem vicces volt, csak apa nem a vicces oldalát nézte
2004.01.04 20:00

(Már a 7 napba sem férek bele
) 

Naná, hogy Párodnak nem volt vicces

A fintorgós képen rá sem ismertem. 
Ő is a szupi kispasi kategória
. Mennem kell... 2004.01.04 20:11
2004.01.04 20:37
aranyosak vagytok....köszi
remélem hamarosan jönnek,nemsokára én is hunynim megyek,PEtra már alszik.
Komolyan mondom valahogy nekem is mindig a "legfontosabb"képek nem sikerülnek.A napokban jöttem rá,hogy Petráról nem is készült olyan kép a születésekor,mint amilyen általában mindenkinek van,pólyába,vagy takaróba csomagolt kis bugyor.bizti ismeritek......ezzel szokták összehasonlítani anyát,apát és a csemetét.
Vonásai nagyon megnagyfiúsodtak.
tündéri....
Nem tudtam,hogy ilyen hosszú időre utaztatok el."álló fogas"-nak gratula az álláshoz és a fogassághoz.
karácsonyi képek lesznek ugye?
Petrának én is vettem ruhákat,mikor még meg se született,ő is most kezd beléjük nőni.
(na ezt jól megmondtam)és már fel is áll??!?!?! nagyon ügyi....gratula
és mindenki,akinek lehetősége van rá!!!!!!
ugye nem terhelem meg ezzel a pociját,meg mindent odabent?!?!?!?!?
2004.01.04 20:50
Bár szerintem a Kismama-cikkre most elég egyöntetűen kiakadt mindenki. Szóval időről-időre akad valakinek olyan nyavajája, amit húszan harmincféleképp látunk/tapasztalunk, csak idő kérdése...
Nekem a topic sokkal "életszagúbb" mint egy cikk, pedig ezek is csak betűk, de mégis, a legtöbb névhez tartozik arc, baba...
a témára? Vagy később? Nagyon izgi év lesz nektek is, igaz?) 2004.01.04 20:54
puszi az összes husikájára.

2004.01.04 21:11
2004.01.04 21:12
)akkor nem nagyon lehet baj... Nem is tudom, hogy irigykedhetek-e egy kicsit... tudom, kár a tejcsiért, de én most még csak vágyakozva gondolok a "szabadságra" amit a hozzátápi jelent. Félre ne értsetek, klassz a szopi, meg minden, de én most érzem úgy, hogy Kevin azzal a napi 1 máskaja-uzsival sokkal jobban "hozzám van kötve", mint az elején, fejni ugyanis már nem tudok, nem az van, mint az első 3-4 hónapban, hogy hopp, elszaladnék, itt a baba, és gyorsan kipumpálok 1 adagot a cicikből... Igazából persze hova is menne az ember nélküle, de azért jó volt, pl fodrász, kozmetikus, nőorvos, vagy csak leszaladni nélküle a közértbe egy tejfölért... Így meg nem merem itthagyni 1-2 órára sem, mert "kituggyamikorkér"
(Emiatt minden elismerésem a szerintem nagyontürelmes Beunak, Sofkának, és a többi 8-10 hós baba anyukájának, aki-szinte-csak cicizik, Kevin még csak 7 lesz, én valszeg megzöldülök, ha még márciusban is itt tartunk, ami persze a kis zabagépet ismerve nem valószínű
) 
)
2004.01.04 21:21
Érdekes lenne az is
(rólad mikor Lőrinc kenyérhéjat eszik)
Drukk a mielőbbi gyógyuláshoz!

nagyon nehéz lehet nekik.

2004.01.04 22:36

(Kicsit nehezen értettem meg, de aztán röhögtem nagyon.)
. Pohárból viszont kortyolgat, ha kedve van. 2004.01.04 22:39
Ma mar deka melegseg nem volt!! Ha nem olvasok a pottyokrol a neten asszem szivbajt kapok, hogy mi ez a sok piros trutyi rajta?
Gyonyorubbnel helyesebb babakat lattam ugye szokas szerint (itt senkinek nincs csunya babaja, hihetetlen!!!
) 
2004.01.04 23:03
Tudom, hogy nem logikus, de szabályosan irigykedem, mikor valaki ismerős szül egy babát normál...
a minap kishiján Ancsi is kapott, de bekeményitettem
.
. 2004.01.04 23:05
nagyot nevettunk!
2004.01.04 23:07
Vagy inkább örüljek?
Én először Zsebinél próbáltam ki az együttalvást...és baromi gyorsan el is vetettem az ötletet. Viszont hosszú távon képtelen vagyok éjjel is 2 óránként kelni, bár erre is csak Zsebi akart kicsit erőszakosan rávenni (Timi ilyen téren egy angyal volt)
Szóval maradt a zord szívem, ha azt akartam, hogy nappal a másik lányomnak is legyen egy viszonylag normális anyja és néha a páromnak is felesége. És bár egyébként roppant befolyásolható vagyok, most egy percig sincs lelkitusám a cikk elolvasása után sem, mert nekünk családilag ÍGY JÓ.
Én is nagyon be lettem volna sz..va
De örülök, hogy rendeződött a helyzet
Az a baj, hogy ezekbe a helyzetekbe túlságosan beleélem magam, és nagyon megvisel
Nekem is elküldenéd a fellelhetőségüket?
Ráadásul most még betegséghegyeket is kaptunk hozzá.
Nálunk a NAN2 vált be, ha elegem volt a gondterhelt homlokkal megalkotott egy szem bogyókból.
Gratula a felálláshoz!
És már tényleg olyan nagyfiús.
Aztán hirtelen ráunt és már jöhetett minden
De ha csak erre vágysz, mostanában nyílt néhány topik itt a babaneten kifejezetten vitatkozós céllal, olvass bele. Engem egy darabig érdekeltek az ott felvetett témák, aztán mindenhol megjelent néhány faragatlan tahó és elrontotta az egészet
Zsombinak gratula a felálláshoz és a fogacskákhoz
2004.01.04 23:09
2004.01.05 07:43
De ő is tiszta anyja, nem? (Legalábbis bajsza még nincs, mint Apájának
) 2004.01.05 07:57
2004.01.05 09:23
És már meggyógyultatok? Vagy még utózöngésztek?
De eccer vmi hiba csúszott... Nem értem, hogy történhetett!!!
Hétvégén beszerezzük neki az új kollekciót (80-as) bár még a 74-esek is jók, csak már a body-k kicsik, meg a nadrágok vágnak be a pelusba. 2004.01.05 09:39
2004.01.05 09:57

2004.01.05 10:01

Apjának hízott is a mája rendesen

Micsoda mosoly

, bocs, hogy tegnap nem reagáltam, de ezt nehezen tudom feldolgozni.
. Ez lenne a kiengesztelés?

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint