Sziasztok!
Visszajottunk nyaralasbol, amennyire annak lehetett hivni ugyanis majdnem vegig esett az eso. Nincs szerencsenk Skociaval - ketszer voltunk eddig (eloszor ket eve) es mindketszer esett.

Azert egesz sok helyre eljutottunk, de az eso es szel nem volt igazan idealis. Mindegy penteken haza indulunk Mo-ra, remelem otthon jobb ido lesz.
Latom vannak ujak is

, tok jo - probaltam visszaolvasni, de szinte remenytelen annyit irtatok egy het alatt.
Nagyjabol ugy lattam mindenki jol van!
Andus - neked kulon gratula az eredmenyhez, szoritottam nagyon.
Verus - pihenj sokat, de legalabb annyit amennyit a gyerkocok engednek.
Sajnos most egy kicsit (nagyon

) en is panikolok. Hetvegen eskuvon voltunk es a vacsorara nem volt kirakva a menu. Amikor hoztak az eloetelt tok megorultem, hogy brokkolikremleves van, de amikor belekostoltam akkor ereztem nehany kanal utan az izerol, hogy stilton is van benne.

Tudjatok az a peneszes sajt, amit egyebkent nagyon imadok, de terhesseg alatt minden ilyen erlelt peneszes, pasztorozotlen es kecsketejbol keszult sajt ugye tiltott listan van a listeria miatt. Ez ugye nem egeszen olyan, mint a tobbi kaja, amibol csak az a gond ha sokat eszik az ember. A sajtban vagy van bakterium vagy nincs. Raadasul azota a kellemes bugyborekolas, amit eddig ereztem is megszunt a pocimban es tok kemeny es kenyelmetlenul erzem.
Holnap kell visszamennem a korhazba az elso konzultaciora, majd elmondom mi van, hatha mondanak valami okosat.
Lehet, hogy tulizgulom a dolgot, de az egyik vetelos topicban volt olyan kismami, akinek 16 hetesen listeria miatt ment el a babaja.

Tavaly mas ok miatt en is elveszitettem kettot es most annyira probalok mindenre vigyazni, hogy ennek a picinek ne legyen semmi baja...
Hogy valami jot is mondjak a mult hetrol ugye mi meg csak most mondtuk el a parom szuleinek es testvereinek (nem talalkozunk tul gyakran) es mindenki annyira boldog volt. Annyira jo erzes volt, hogy velunk orultek, de most teljsen bearnyekolja az oromomet az aggodas.