A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, hát hogyne néznénk... Nagyon ügyesek a lányok. Remélem így is marad...

Kép
vindolanda

Regi :lol: :lol: :lol: Továbbra is megy a vudu :lol: :lol: :lol:

Fleur anyudnak kell még az iwiw meghívó?
Ha igen küld az email címét és már megy is
:lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zétinek boldog 1. szülinapot!

Kép
Kép
h@jni

Viranka! Hát látom, erre a helyre majd nekünk is el kell menni. Képek is csodásak!!! Gyerkőcök tündériek!!! :)
Ilyen fotókkal nyugodtan tele is rakhatod az oldalt! ;)
És ez a többiekre is vonatkozik! Olyan jó őket nézegetni! :)

Jaj! Panndi Zsófijának asszem nem kívántam boldog hófordulót!!!
Boldog hófordulót neki!!! :)

Nekünk is el kéne ma jutnunk mérésre... :roll: Majd meglátom, hogy jön ki a lépés ezzel az éjszakai nem alvással.

Silka! Jobbulást!!! :( Azért, ha jobban vagy, gyerek gyakrabban! :)

Rugó nagyon aranyos a csillogó szemeivel!!! :)
És én még azt hittem, hogy Szelit problémás elaltatni, mert vagy csak a kiságyban alszik el, vagy mozgó „járműben” (babakocsi vagy autó), de szerencsére a hintaágy is sikeres volt, bár az is mozgott! :lol: Bár biztosan a cumi is sokat segít neki.
Az ölemben hasfájós korában aludt el utoljára. De éjjel is ölbevettem, ringattam, mikor sírt, de csak 2 percig bírta, bőgve próbált szabadulni a karjaimból, mert ő már menni akar. :shock: Iszonyatosan mozgékony...

Heni! Szorítok, hogy Péterkének hugicája legyen! :)
Én is szülnék még, ha Apa be merné vállalni a harmadikat, és ha picit több segítségem lenne (most már könnyű Szelivel, de az elején nagyon fárasztó volt, főleg a hasfájósság miatt is, meg ugye a szopi se ment...:(). Apa azt ígérte, ha nyer a Lottón, szülhetek akár még hármat is... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Mi már korán elkezdtük Szelit tanítani háttal lejönni, mert a nappaliban az ágy elég alacsonyan van, mikor ki van nyitva. Amikor elkezdett mászni, gyorsan el is kezdtem (Maggie adta az ötletet, köszi! :)), igaz kellett neki 1-2 hónap, de már nagyon profi! :)

Pöttyös Peti így is helyes! :)
Szeli elkezdett szaladni, de általában elvágódik. Szerencsére jól szokott esni, feláll és megy tovább! :lol:

Juba! És ha nem a kiságyba teszed be, akkor sincs el magában? Próbáld meg, hogy leülsz vele játszani, aztán kicsit arrébb mész, majd néhány nap múlva otthagyod egy pillanatra... és így tovább. Nagyon lassan és fokozatosan.
Én így szoktattam le Szelit az ölbenlétről, bár az még 4 hónapos korában volt, de ezzel a módszerrel könnyebben ment, sőt másképp nem is tudtam volna.

Irina! Hát nem irigyellek. Én egyébként minden egyes ilyen beszólásnál úgy bepöccenek, hogy sokan már nem is mernek nekem semmit mondani... :lol: Persze így meg ki vagyok akadva, ha kikérem pl. Anyu véleményét, és „szegény” már inkább nem mond semmit... :lol: Hát én ilyen vagyok... :?
Haladtok azzal a rágással, nyugi! :)
Jaj, szegény Ádó! :cry:
Na, hát a kanalazás nálunk is így megy, minden csupa trutyi... :? Ráadásul Szeli a mozgékonyságával a hajára is rákeni, megfordul az etetőszékben és beletörli a száját a háttámlába... na, nem is sorolom tovább... :lol:

LMóni! Lesz még ott átaludt éjszaka! :)

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! Jaj, ez nagyon aranyos, ilyet kapott az egyik unokatesó is (nemtom mikor), és nagyon szerették a lányok! :) De ott is a pici 2,5 a „nagy” meg 4 éves, úgyhogy... nyugodtan megveheted most! :)

Köszönöm a további vudukat és a köszöntéseket! :)[/b]

Kép

Kép
regcsiken14

Szelikém 2 és 3/4 órája nyomja a szunyát... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, altatás...

Hát, mint az előbbi kisregényemben írtam, mi hárman vagyunk testvérek. Anya megpróbált idő hiányában mindannyiunkat önálló és gyors alvásra szoktatni, és hát volt akinél sikerült, és volt akinél nem. Akire már babakorában is elég volt ráhajtani az ajtót és elaludt, vagy csak kicsit kellett nevelgetni ez irányban, az idősebb korában is jó alvó lett (pl. tévé előtt, elég hamar stb.). Én pedig (akit két évig kellett ölben altatni, és másfél éves koromtól nem aludtam nappal), a mai napig rendkívül rossz alvó vagyok.

Persze lehet, hogy ez csak egy sajátos felállás, és nem általánosítható.

De én ezért nem idegesítem magamat Rugó alvási szokásain, és hát már írta egyszer valaki, hogy mi karra gyúrunk :D

V.

Kép
vindolanda

Boldog születésnapot kívánunk Zéti!!!!!

[quote="gremese"][ írta:gremesesize=200]20:40 perckor 3190 g-mal és 56 cm-rel megszületett MILÉNA KISFIA, ZÉTI!
Nagyon jól vannak!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!
[/size]

Én tudtammm!!!!!!!!!!!!!!! Jejujeeee!!!!!!!!
Az első fiúcska! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

És íme: Zéti egy évvel ezelőtt!

[quote="milénamoni"] írta:milénamonidv mindenkinek!

Ahogy Gremese már beszámolt róla, megérkezett kisfiunk, Zéti!

:D :o :lol:

Paramétereket már ismeritek (viszonylag hosszú 8) )

Íme egy kép -->

Kép

Nagy a Boldogság, Miléna már pihen!

Fantasztikus érzés, csajok! :wink:

Jó egészséget mindenkinek![/img]

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Regi, megy a drukk ezerrel az új otthonhoz. Mikor derül ki a dolog?

Irina, tök ügyin kanalazik Ádid. Enyim gyerek nem hajlandó ilyenekre. Bár gyanítom én rontottam el a dolgokat, mikor minden kezébe adott cuccot szétkent és paszírozott a kezében élvezettel, akkor inkább úgy döntöttem, h én etetek. Na mindegy, gimnazista korában csak nem kell majd...

Móni, a váras történet felháborító. Nesze neked bababarát Magyarország! Ismerőseink mesélték, h Stockholmban a helyijáratos buszokon is van pelenkázó!!!

Egyedül játszás: nálunk sem megy. Ott gubbasztok mellette egész nap. Folyamatosan a kezembe nyomja a játékait, h játsszunk együtt. Ma megpróbáltam fölállni, erre úgy rámvetette magát, mint a villám és rögtön két karral átölelt, h ne hagyjam ott. Facsarodott a szívem...

Első szülinapi ajándék: mi autósülést fogunk venni. Játéka van bőven (értékeset meg nem érdemes venni neki), ruhája is. Mindenki beledob amennyit akar és veszünk egy jót. Ezt találtuk ki. Mondjuk vmi apróság biztos befigyel, de semmi komoly játék.

Zétikének nagyon boldog 1. születésnapot!

silka
silka

Zéti!
Isten éltessen sokáig :)

Móni!
sajna nem béreltek fel,de nagyon jól éreztük magunkat,annak ellenére h. a szobánk kelelti fekvésű volt és egész de. odasütött a nap :)
az a póni v. micsoda nagyon jó ötlet különben,de szerintem most még nem fogja tudni használni :oops: Míra ilyesmivel(ugrálólabdával pontosabban) a bölcsiben találkozott először és nagyon megszerette :) van h. én is ugrálok a labdával :)
lakásügyben mi a helyzet?

Regi!
sejtettem :) nagyon ügyes vagy,még jó h. felújítottátok :) és maradtokDújvárosban? kinéztél már vmit?

Irina!
esetleg próbálj puha barackot tartani Ádi szájához :) Bálint az almát úg eszi :)

Kaqk!
férjemnek a művei ezek a képek :) papírja nincs róla,mert ahogy Ő mondaná mindent megtanult egy nála jóval idősebb kollegájától(akinek papírja volt róla) :) rengetegett nagyított otthon,koncerteket,esküvőket és minden mást sokat fotózott :)
pl. ez is Ő fotója :) (régi Neo első albumának borítója :) )
http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... u%26sa%3DN

Anikó!
az Állatkert szerintem 1 napos program,mert van fókashow,majometetés is :) de a közelben van a skanzen is és Nyíregyháza belvárosa is gyönyörű szerintem :)

Silka!
jobbulást :)

pusz :)

KépKép
viranka

Sziasztok,

talán később bővebben (vendégsereg várható, Apa este 8-ig dolgozik....) de most már tényleg illik felköszöntenem az ünneplőket, soxor eszembe jutottak:

Kép

Kép
granda

Szülinap :)
én/mi most Míra szülinapjára készülünk :) kap Hunyor Major figurákat(mert azt kért),könyveket, lámpát,úszószemüveget elméletileg :)

Bálintnak gőzőm sincs :oops: majd lopom az ötleteket :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Hát mi ma 9 ig aludtunk, no de volt föl közben, 4körül átkérte magát hozzánk, majd 7 körül evett, és visszaaludt még szerencsére:-) Igy jól kipihentem magam.

Irina köszi a linket:-) sajnos minket a letapadás érint, megpróbálom huzogatni neki furdéskor, hátha leválik magától.

Regi gratula te kis hamis:wink: , nem is emlitetted hogy költöznél. De gondolom szűkös volt a lakásotok. Már nekünk jár a fejünk, hogyan csináljuk át a házunkat, mert ugye anyósék elmennek + 2 szoba marad nekünk:-) igy lesz mindkét gyereknek idővel külön szobája.

Zétike boldog 1. szülinapot!!!!

Heni
KépKép
heni81

Silka: á, dehogy kanalazik még Ádó igazából, csak a kezébe nyomom, hogy gyakoroljuk, de utána öltözhetünk át, takaríthatom a fél konyhát (ha ehhez épp nincs humorom, nincs kanalazás). De már nagyon jól utánoz dolgokban, és tudja, hogy mit kellene csinálnia, de ennyi idősen még nagyon nehéz a kezével megcsinálni ezt a mozgássorozatot (a barátnőm hiperügyes 1,5 éves kisfia is villával tud jól enni, igaz, ő már nem kap pépeset, ezért nincs mit nagyon kanalaznia, levest enni meg szerintem tényleg nagyon nehéz -- még nekem is! ;-) --, úgyhogy az jóval odébb van).

Viranka, köszi az 5letet. Az a baj, hogy Ádi amint csak lehet, nyel. Pl. banánszelettől azért fuldoklik, mert azt hiszi, le bírja úgy nyelni. Muszáj viszont rájönnie, hogy rágni kell, helyette meg nem tudom megcsinálni...

Gremese: Te eztet hogy csinálod (a kikeresgetést)? Én sose találom meg a topikunkban, amit akarok...

Házhoz drukkolok, Regi, Móni (én is akartam ?-ni, mizújs ezügyben?)!

Fütyiügy: hát, ez kemény, lányok. Nurofent kell adnom neki, mert éjjel sem tudott aludni tőle, most meg már félpercenként sírva fakadt. Dokink szerint pár nap és múlik a fájdalom. :shock:
De a legrosszabb az ápolgatás, eleve felhúzni a fütyit teljesen (van, akinek ez könnyen megy /akinek a babájána nincs letapadva/? mert elszöszölünk vele vagy percekig, mire a célhoz jutunk... ekkor Ádó már ordít, és akkor még ott lemosogatni kamillával, krémmel bekenni, visszahúzni az egészet, mert magától nem megy vissza, mint a fölnőtteknek... ááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)

No, futok dolgozni kicsit, amíg alvás van.

Kép
Kép
irina

Silka! Dettó, nekem is elegem lett hamar a szétkenésből és kajadobálásból, úgyhogy én se adom oda a kanalat. Majd megtanulja...

Lakásdolog nagyon képlékeny. De mindenképpen megírom, ha fix!!! :)
Viranka! Maradunk ebben a városban, az fix.
Heni! De említettem még a nagyszoba felújítás előtt is! ;) Még kérdezte is valaki, hogy utána meg eladjuk... :) Sőt, már tavaly a fürdő felújítás előtt is tudtuk, hogy majd el fogjuk. De szerintem így könnyebben elment. A vevő belezúgott egyből!!! Egyedül a konyhánk ramaty.
Most már csak azt kéne megszerezni, amibe mi belezúgtunk... ;)
Mindenképpen kell a 3 szoba, mert Nagytesó is szokott nálunk aludni, van, hogy 2 napot is...
Jó lesz Nektek is! :)

Vindolanda! Lehet benne valami!
Szeli pl. felébred az apró zajokra, mint én meg az apja... :roll: Biztos, hogy számít a genetika!!!

Irina! Ez a fütyihuzogatás már nekem is fáj... :cry: Szegények!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Vindolanda! Még az altatáshoz annyit, hogy nekem is mindig mondogatták, hogy szoktatni kell a zajokhoz. Hát ezzel nálunk annyit értünk el, hogy akkor nem aludt, és ordított, mert álmos volt, de nem szokta meg. Bár vannak olyan szakaszok az alvásában, amikor még a kaputelefonra se ébred, pedig az nagyon hangos. Attól függ, milyen fázisban van.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, voltunk mérésen, de ez a centizés az agyamra megy... most megint kevesebbet mértek, mint legutóbb, pedig biztosan nem ment össze a lányom... :evil:
Mindenesetre 9500 g és (elvileg) 74 cm.

Kép

Kép
regcsiken14

...és volt a tanácsadóban egy kislány, aki alacsonyabb és vékonyabb volt Szelinél, de 15 hónapos... :shock: :lol: És nagyon csodálkozott az anyuka, hogy Szeli egyedül jár! :D
Jó magas lesz a csajszi, az biztos, meg a súlyára is odafigyelhet majd. Bár kamaszkoromban, illetve olyan 25 éves koromig még én is piszkafa voltam... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, ja szerintem is hülye mérő van kitalálva, mikor hogy sikerül nekem is rátenni Péterkét, na meg hogy ficánkol közben.

Ja most is piszkafa vagy!

REmélem gyorsan megtaláljátok álmaitok lakását:-)

Irina kitartás! Milyen kenőcsöt adtak rá? És kamillával kell törölgetni, vagy kamillás fürdőbe ültetni?

Ma bejelentkeztem péntekre UH ra, szóval már csak pár nap és kiderül aminek ki kell:-)

Heni
KépKép
heni81

Mérés: nálatok is az a szarkofág-szerű izében mérik a babákat? Ahhoz képest mi 2-3 cm-es eltérést is produkálunk itthon.

Kép
vindolanda

Heni :lol: :lol: :lol:
csak nem :) de izgi :) pénteken mikorra érsz haza? ugye rögtön gép bekapcs és bnet megnyit és pötyögsz mindent :)

Irina!
miért is kellett bántani Ádó fütyijét? aloe vera First-öd van? esetleg azzal is fújkálhatnátok.

Regi!
mi történt 25 éves korod után? különben én is addig voltam piszkafa,míg férjhez nem mentem :) :)
S Bálint már 2 hónapja 74 cm :) de ahogy aludt az utazóágyban nyaralás alatt olyan hosszúnak tünt...meg olyan hülye pózokban :) de nem engedtem apjának lefotózni,mert tuti felkelt volna :)

KépKép
viranka

ja, abban a szarkofág-szerűben... :oops:

Kép
vindolanda

Heni!
s ha igen akkor kb. mennyi?

KépKép
viranka

Hú, Heni, csak most olvastam el a bejegyzésed végét... Hát, már várom a pénteket! :D

Na, most már tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Édesek vagytok:-) 17.30 ra megyek ( szerintem 6 hetes lehet a babó)

Viranka hol kell venni ezt a a aloe vera firstöt?

Heni
KépKép
heni81

Heni, én lemaradtam valamiről? Azt hittem, csak tervezitek, erre már itt a kistesó? :lol:
Vendég

Forever living product-os cucc az aloe, ha jól tudom. Sokan dicsérik.

De nekünk nem jött be annyira. Mikor Rugi megszületett, volt egy munkatársa Gábornak, aki nagy tételben csinálja ezt, és hozott nekünk egy ajándékcsomagot ilyen termékekből. Volt, ami jó volt belőle.

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem jó. Lehet, hogy csupán mi alkalmaztuk rossz dolgokra (csípés, égés), és nem is erre készült :roll: Vagy mivel nekem extra érzékeny bőröm van és ekcémás is vagyok, egyszerűen nem nekem készült (alig tudok használni pár krémet pl. az arcomra, mert minden csíp és vörös lesz a fejem tőle). Szóval egy próbát lehet, megér.

Bocs, hogy megelőlegeztem Viranka válaszát.
V.

Kép
vindolanda

Bocs, hogy másra nem reagáltam, de teljesen ledöbbentem :lol:

Vissza akarok már olvasni, hogy képben legyek, ejnye!
Vendég

Vendég

Vendég

Na jó, lelövöm magam :roll:
Vendég

Panndi, mikor 10 nap után hazajöttünk, én is csak kapkodtam a fejemet :D

Bár olyan sokat nem is kellett visszaolvasnom, csak kb. 5 oldalt.

Kép
vindolanda

Panndi ja terveztünk, aztán megint elsőre össze is jött, hihetetlen.

Amikor irtam, még nem akartam lelőni a pojént rögtön, bár már akkor sejtettem, hogy mi a szitu, aztán csináltam is tesztet, igaz halványabb a másik csik, de mestruáció egy hete nincs.

Lehet nem is vagyok terhes :shock: De azért jelei vannak ám!

Édes, hogy mennyire megdöbbentél 3x is elküldte a rendszer:-)

Heni
KépKép
heni81

Csajok nálunk Péterke elméletileg napi 2x tápszert, de ha meglátja az üveget, rögtön kér, afféle tápszerfüggő, beveri a 250 minden alkalommal ( bárcsak igy menne a gyümi)

Baj ha még ennyit iszik tápszert?

Heni
KépKép
heni81

Hát ledöbbentem, biza :lol:

Mi Zsófi hathetes kora óta szeretnénk tesót, de még sehol nincs :cry: Jó, persze, tudom, szoptatás mellett nem mindenki esik teherbe, de már háromszor megjött szülés óta, már nem is szoptatok, most már nosza, jöhetne...
Vendég

Zetinek nagyon boldog szuletesnapot!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Heniiii! Juj, de izgi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Jajj, de bunkó vagyok:

Zétinek nagyon boldog születésnapot :lol:
Vendég

ZETINEK BOLDOG SZULINAPOT!!!! OLYAN JOOOOOOOO EZ A SZULINAPI ARADAT!

HENI: ++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
mmarica

Isten éltessen Zéti első születésnapodon! :D
Kép

Hófordulósoknak Szeli, Panna, Ádi millió puszi!:D :D

Heni, micsoda hír :D, nagyon szorítok +++++++++++!!!

KépKépKépKép
meryke

Heni, nagyon örülök Nektek! ;-)

Viranka: már egy hete piros a fütyi vége, nem tudni, az antibiótól vagy attól, hogy az előbőr alatt eléggé begyűlt a faggyú (még nem fertőződött ugyanakkor el, de az lehet, ha túl sok van ott belőle). Így a doki kitisztította a részt + megejtette a letapadás megszüntetését is.

Kép
Kép
irina

Heni! Vazze!!!! :shock: :shock: :shock: Te kis sunyi! :wink:
Hát minden hónapban lesz egy babánk?
Pénteken jelentkezni, mindenki itt fog lógni a neten!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irina! A kikeresés egyszerű. Nekem a 110. oldal tetején kezdődött a hátralévő életem első napja. :wink:
És ehhez viszonyítok. :)

Szegény Ádó! Annyira sajnálom, olyan rossz lehet... Gondolok rá sokat!!!
Az a kép róla... Halálos!!!!

Én nem adok Zsófi kezébe semmit, én etetem, és így még partedli sem kell.
Én egyelőre nem akarom, hogy trancsírozzon. :oops:

lmóni: Megértelek... Remélem Gréti hamarosan már végigalussza az éjszakákat!
Zsófi 6 hónapos kora óta egyet nem aludt át. :(
Vagy iszik, vagy pelenkázni kell.
Az a csoda, ha csak egyszer ébred. Ja, vagy felsír, de olyankor veri magát. :roll:
Ezért mellettem alszik, mert nem bírnék sokszor 10x (!) felugrálni hozzá, így csak odafordulok.
Kéznél az iszi, a cumi, a pelenka, pót takaró (mert belecsavarja magát, és valamilye tuti kilóg, így rádobom a másikat).

Remélem hamarosan simán fog aludni, mert Kistesóval párhuzamosan ez marha nehéz lesz...

Na és a hegyi családi ház "hátránya" a kert, és a lépcsők.
Ugyanis Zsófi állandóan "tyétálna".
És állandóan lépcsőzne. A házban, a kertben. Fel, le. Fel, le. Ház mögé, garázs elé, mindenhová.
Ha reggel nyitva a teraszajtó, már megy is ki, nem számít, hogy hideg van.
Néha átveszi Apa, meg Anyu, én meg tudok kicsit szusszanni.
Fárasztó, mert tartani kell a kezét a lépcsőzésnél, és az a kicsit görnyedt testtartás...
Nem egyszerű... :lol:

Regi! Drukkolok, hogy megszerezzétek azt a lakást, amit szeretnétek!!!!

Miléna! Kérük Zéti-szülinapi képeket!!!!

Ma voltunk Zsozsimozsival bevásárolni (két nap múlva szülinap :D ).
Holnap megyünk Anyósékhoz szülinapozni, a nagy napon, 21-én itthon leszünk Apával és Anyuval, majd 22-én Hugomékkal dupla szülinap, mert ott Bendi 3 éves (24-én).
Jó kis hét lesz.
Már van színes girland, Anyu fújja a lufikat, ő főzi a levest, meg a tortákat, én meg a főételt készítem.
Már alig várom! :D
Az én kis Mütyikém.... És még csak most született.... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és már kívülről is látszódik egy-egy kung fu mozdulat!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

(Mármint Kistesó kung fu-zik) :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: nálunk is hasonló a helyzet az udvarra való kimenetellel. Mivel Rugó járni még nem tud, hason igyekszik kifelé a lakásból... Az ajtónkon van egy széljáték (vagy mi), és egyszer hallom, hogy megszólal. Gondoltam, Gábor jár-kel kinn. De aztán meglátom, hogy Gábor békésen üldögél a konyhában. Rohanás kifelé, és már félig kifelé lógott a lépcsőn. (Persze az ajtó nyitva volt résnyire :oops: )

Irina, Ádónak jobbulást a rudi-problémára.

Éjszakai kelések: nálunk minimum három van :? Rosszabb esetben 5-6. De már hozzászoktam sajnos. Hát igen, végül is ez legyen a legnagyobb bajom.

Kép
vindolanda

ZÉTI!

SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Csajok!

A forever living product termékek tényleg nagyon jók, én személyesen is régóta használom, és tényleg kell a házi patikába! Főleg a First!
Ha valakit érdekel szóljatok küldök termékleírást vagy a terméket is szívesen eljuttatom nektek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Úgy látom már mindenki alszik, de azért én dobok fel néhány képet Marcikáról:

Kép Bébitaxin
Kép Dobozban
Kép Gyomlálok
Kép Hintázok
Kép Homokozok
Kép Kapunál
Kép Locsolom a virágokat

Anikó és Marcika