Na, csak ideértem
Amióta én hülye kitaláltam, Petinek biztosan tetszene a Tom és Jerry, azóta kisajátította a számítógépet. ha meg nem Ő, akkor Apa játszik már megint valami hülye "területfoglalós" játékot hetek óta éjjel nappal. Hiába morgok, hogy végre itthon van, velünk lehetne.....na ja..
Mi jól vagyunk, mármint Anna nagyon aktív, nem nagyon áll le egy percre se. A 28. héten 30 hetest írtak a papírra, pedig direkt megkérdeztek előtte hányadik héten járunk?
Én kevésbé vagyok jól, mert ez az émelygés-hányás dolog erősen emelkedő tendenciát mutat: Most már minden este-éjjel folyamatos hányingerem van, és átlag 2 naponta hányok. Sajnos emellett nagyon kívánós vagyok, és hol egyik, hol másik felem győz......az eredményt gondolhatjátok

De most már nagyon nagyon rossz, mert szédelgek, kiver a hideg víz, majd melegem lesz, és ez megy egész éjjel...........A doki persze nem mond semmit rá, se a védőnő.....ti esetleg tudtok valamit????
Ennek az eredménye: eddig 8 kg gyarapodás, ami így is csoda, mivel petivel minden ilyen gond nélkül normál evés mellett dekára ennyit híztam.
Viszont cici ügyben nem tudom, ti hogy vagytok, de én nehezen bírom már el Őket, éjjel is kell a melltartó....a max 80-as átmérő jelenleg 97-es. Szerintetek a későbbi tejtermelést ez nem vetítheti elő? Sejtem, hogy nem, de olyan jó lenne, ha ez biztató előjel lenne......
Viszont Petitől nagy karácsonyi ajándékot kaptunk: SZOBATISZTA LETT !!!
Ez azért ekkora hír, mert magától, mi nem erőltettük, egyik napról a másikra tette ezt. Most van egy hete, hogy teljesen "olajozottan" megy a dolog.
Viszont mennem kell, mert a változatosság kedvéért megint hányingerem van
Pusza: Kata