Szöszke,
Tök olyan, mintha Alíz egyedül ülne már!ki is kerekedtek a szemeim rendesen.

Kerestem a fotó-technika csalást is
Macikám,
Sajnálom, hogy ilyenek az éjszakáid, meg hogy a párod pont most lép le. Nem akarlak elkeseríteni, de menni ilyen éjszakánk lesz még...
Litu,
Voltam ma dokinál felíratni a vakcinát

. De okt. 2 után adja majd csak be, mert akkor múlik el Dani 6 hónapos, így megspórolunk 1 oltást/16 ezer ft-t. (Amúgy Gumimaci szerintem azért kapott 3 ROTA-t, mert ott is meg van, hogy 6 vagy 12 hét (????) alatti korban kapja az elsőt, akkor 3 kell).
Írjál csak az eü. min-nek, ha már ő a góré!!!Szerintem ezt kellene csinálni, én sokszor szoktam irogatni, amire szoktak is válaszolni...Basszus, ha már ez a dolguk...Most is kértem, hogy méltányosságból adjanak ingyen oltóanyagot...
A dokim azt mondta, hogy ha Dani 2490 gr-mal született volna, akkor jogosult lenne az ingyenes oltóanyagra, ők is úgy tudják, hogy fizetni kell ezért.
Ollem,
Neked lehet, hogy kellene kérni ezt az oltást, mert Bogi 2,5 alatt született, nem?
Rólunk,
Ma kapta meg Dani a 2. ROTA-t. Végig mosolygott, olyan aranyos volt. Még a mérlegelést is megengedte. Hízott 3 hét alatt 63 dkg-t

Így most 6,51 kg. Érzem is a súlyát rendesen.
Amúgy az elmúlt napokban annyira aranyos, na persze előtte is az volt. De most csak mosolyog mindenre, játszik, beszél, örül mindennek, alszik, pancsizik, olyan kiegyensúlyozott baba most. Reggel is tök sokáig aludt. Félek, hogy a ROTA felborítja most, mert a múltkor is utána lett nyügös 1 hétig is.
Etetőszék,
kva drágák. Teljesen kiakasztó. Na meg olyan bazi nagy székeket hova rak az ember egyáltalán? Szóval én most a KIKA-ban megfogom venni a legegyszerűbbet, ilyen van anyáméknál is (a mienk volt még) és a keresztgyerekeimnek teljsen jó volt, így Daninak is jó lesz...A felakaszthatót meg azért, mert ha megyünk valahova, tök jó lesz. (Azt hiszem, aug. 23-24-én lesz ennyi)
Az egyik ismerősöm mutatta az ővékét, tényleg jól néz ki, de 30-40 ezer ft-ért???

És az azért jó, mert 7 éves koráig jó lesz. Hááát,m én nem akarom olyan sokáig külön eteti a gyerekem....