[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Váci és Vác környéki anyukák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

bolhácska !!! Sajna ez lesz !! :lol: Nálunk is mindíg a fejemhez vágja : tudtam , hogy veled nem szabad építkezni !!!! :lol: :lol:
Tudtam , hogy neked semmi sem jó !!! :wink: :lol: :lol: (hát nem is :lol: )

kislány !! Én asszem betadinnal kenegettem , már a kórházba is ezt adtak erre a célra , talán annak nincs olyan hideg érzete, meg volt valami hintőpor is !! ??
Mercinek még alkohol volt .


Márti !!!! Hol vagy ???


bogyó !! Már nekünk is van 23-as lábikánk , de sztem még így is olyan kicsi !!! :lol:


Többiek ???


Andi !! Mennek a drukkok !!! ( Vizsga mikor lesz ??)



Puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, már le is esett a köldök csonkunk!!! :lol: :lol: :lol: Már annyira vártam ezt, mert szegény Picikém úgy zokogott, amikor ápoltuk neki. :cry: :cry:

Lányok, szeretném a segítségeteket kérni. Már rengeteg infót olvastam, hogy mit egyen a szoptatós kismami, de nagyon örülnék neki, ha Ti is leírnátok a tapasztalataitokat. :)

A másik. Létezik, hogy nagyon fáj a hasizmom így a császár után?? Alig bírok felülni, Apa húz fel sokszor.. :( :( Valaki szült közülünk és rajtam kívül császárral, úgy tudom..

Puszi Mindenkinek.

ui.: Mártival beszéltem 2 napja, jól vannak!! A Picikéje, Lea baba is nyugodt leányzó, még a fűnyíró zaja mellett is tud aludni! :) :) Csak sajnos Mártinak nincs segítsége, mint nekem Anyu, így igen elfoglalt, ezért is nem jelentkezik mostanában. De gondol ránk! :lol: :lol:

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!
Kislány: én rendesen ettem szülés után is mindent, úgyhogy ebben nem tudok így segíteni. Az étrendemen nem változtattam, a babának is szüksége van a sok vitaminra, így a változatos ételekre is. Az biztos, hogy nagyon sok nyomelemet és vitamint "elszopik", így arra figyelni kell, hogy vagy vitamin szedésével vagy kimondottan olyan ételek fokozott bevitelével pótold amikben ez sok van.
Én szültem császárral, de nekem nem voltak ilyen problémáim. Kicsit még feszült a hasam, de rendesen tudtam közlekedni, felülni, felállni. Nekem csak az 1-3 nap volt rossz a kórházban a császár után, abból is inkább az 1-2 nagyon. Viszont mindenkinek más a regenerálódási ideje, biztos van olyan aki császár után már nem sokkal rendesen járkált, én mint írtam 2-3 napig görnyedve, de utána helyre álltam. Szerintem hívd fel az orvosod, bár reméljük semmi komoly, ez csak a "maradék", viszont a biztonság kedvéért nem árt vele bezsélni. Szerintem ő tudja a legokosabb tanácsot adni!

Most megyek, mert feltöltöttük a medencéééééééét! :):):):):):) Gyönyörű színe van, azaz semmilyen színe nincs.... csak melegedne már fel. :)

Szép napot!

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 

 
 

sziasztok.

kislany: a hasfájást passzolom. A kaja meg. hát babafüggő. Ki kell tapasztalni mit bír. Amit mondjuk ajánlatos kerülni az a hüvelyes meg a k betűsek. Anyám szerint a húsleves fúj a nővér szerint nem. Tojást lehet enni, Vivi nem bírta. A krumplit bírta, azt viszont Lara nem. Tehát babafüggő. Ha gyümölcslevet iszol akkor csak szűrtet. Rostosat ne mert megcsikarhatja a baba pocakját. Egyébként a szűrt almalé a legjobb tejserkentő sztem :D Erős fűszereket sem érdemes használni, és ne mostanában ismerkedj pl a thai konyhával :D Ja és fontos. Ha görcsöl a pici, de szinte a napfényen kívül nem eszel semmit akkor érdemes egy hét tejles tejmentes diétát tartani. Néhány baba pocija nem bír semmilyen tejterméket. Kinövik, de eleinte okozhat csikarást

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

MIndjárt jönnek épitkezni. juuuuuujjj tiszta izgi. Én aki az egész napot átaludnám, reggel fél 6-tól fennt vagyok. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: áááá kicsit sem vagyok izgatott. Na megyek pörgök még kicsit sziasztok

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok !!!


bolhácska !! Gondoltam rád, már korán reggel !!!! :lol: :lol:

NAGYON IZGI !!!! :lol: :lol: :lol: :lol:



KISLÁNY !!! Remélem a hasi fájdalmad már javult egy kicsit !!!! Ha nem akkor mindenképpen kérdezz rá a dokira !!!
Hanna babának millió puszi !!!!!


Puszzz

Kép


Kép
kati16
 
 


kislány !! Kaja ügyben én sem csináltam túl nagy faxnit Mercinél , Diánál már kicsit figyeltem , én gyümölcsös vagyok és sajna szinte minden gyümölcs hasfájást okozhat a babánál !! :cry:
Kivéve az alama !!! Ezt meg jegyeztem , de mása nem emlékszem !! :shock: Még amit Rita írt , hogy a k betűsek meg a hüvelyesek amiket kerülni érdemes !!


puszz

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Rita: ennek nagyon örülök! Hajrá! :) Majd pihensz, ha kész lesznek. :) Nemsokára eljön az ideje... Minden OK már otthon? Lenyugodott párod? Most lehet hogy ingerültebb napok következnek az építkezés miatt - bár reméljük azért nem lesznek olyan napok, de ha mégis akkor sok-sok erőt és kitartást kívánok Neked/Nektek. A két lány biztos élvezni fogja, főleg Vivi.

Kislány: remélem már minden OK a hasaddal. Pici görcs szerű valamik előfordulhatnak egy ideig, mivel ugye az egy élő seb és nem is kicsi, mindent át kellett vágniuk, több réteg, úgyhogy kell egy kis idő míg begyógyul. VIszont ha megmaradnak az ilyen fájdalmak, hogy segítséggel tudsz felkelni, feltétlenül kérdezd meg a dokidat.
Gratulálok a köldökcsonkhoz. :) Most már nem fog miatta sírni. :)
Visszatérve a kismama étrendhez. Ahogy írta Rita is, tényleg ajánlják hogy a hüvelyeseket és a k betűseket kerülje a kismami. Azért nem jutott eszembe, mert én nem eszek olyan ételeket. De szerintem ettől függetlenül "próbálkozni" lehet, mert nem 100%, hogy a Te babádat érinteni fogja, ez is - mint sok más - teljesen gyerekfüggő.

Márti: örülök, hogy jól vagy, remélem hamarosan lesz egy kis időd benézni és képet küldeni.

Andi: minden rendben van? Hogy vagy/tok?

Kati: ház hogy halad? Lányok hogy vannak? Hogy telik a nyár?

Én már nem tervezek semmit, hagyom magam sodródni az élettel... majd lesz valahogy. Gyulának elmondtam, hogy hogy állok a kapcsolatunkhoz, nem tetszett neki, de majd meglátjuk hogy alakul, hátha javul valamit és akkor együtt maradunk. Nagyon nehéz így, hogy nem élhetünk rendes családként, én pedig arra vágyom és inkább Koppánnyal fogok kettesben élni, mint görcsösen másokkal is. No mindegy, erről nem is tudom miért beszélek...

Koppányka tegnap pisilt először a bilibe. Igaz, nem magától, mert miután bepisilt az előszobába utána megmutattam a bilit, ráült... adtam a hangokat, hogy pssssss meg üüüüüüüüüüüüü meg pisi meg kaka, aztán bele pisilt. :) Azóta sem. A pelust állandóan leszedi magáról, így szinte egész nap meztelenül van.

Fel van töltve a medence, várom a melegedést. :) Csak 6000 Ft lesz rá a víz számla, így sokkal jobban megéri, mintha kimennénk egy strandra (2 felnőtt jegy, kaja, pia, stb). Bár ilyen helyekre alapból nem járunk...

Hogy telnek a napjaitok?

Kép

Sziasztok!

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!


Nagyon nagy vonalakban végigfutottam a fórumot, látom, zajlik veletek az élet. :)
Az építkezőknek kitartást kívánok, tudom, hogy mennyire idegörlő ez, de utólag azt fogjátok mondani, megérte! :D (Igen, bármennyire is hihetetlen, el fog jönni az az idő is!!! :lol: )

Kislány: Tündéri Hanna Baba!!!!

Mindenkinek köszönöm, hogy hiányoltatok, ígérem, ha tudok, fogok jönni hozzátok! :lol:

Nálunk sajnos eléggé sok a hasgörcs, így nagylányunk délutántól késő estig nem sokat alszik, inkább eszik és sír, de hát majdcsak túljutunk ezeken az első nehéz heteken. Adunk neki ilyen-olyan cseppeket, de egyelőre nem segítenek. Neki biztosan sokkal rosszabb, mint nekünk. :cry: Majd megszakad a szívünk, mikor már minden igyekezetünk ellenére sem tudunk enyhíteni a fájdalmán. :cry: Ez a tehetetlenség teljesen lelombozza a kezdő szülőket...
A mai napunk még egész elviselhető volt, de aludni ma sem sokat aludtunk eddig. Éjjel is kelünk 2x-3x, így eléggé hulla vagyok már, de mindig azzal bíztatom magam, hogy nem tart örökké ez az időszak sem. :) Párom is segít, amiben tud, de hát ugye neki meg ott van a munkahelye is... Holnap jön anyukám, és besegít a házimunkában, így végre talán picit tudok majd aludni.

Most hirtelen csak mobilos képeket tudtam hozni Leáról, remélem, sikerül csatolni.

Puszillak Benneteket!

Márti

Kép Egy naposan :)



Már itthon :)
Kép

Kép
fmarti
 
 


Sziasztok.

Márti: Jaj olyan édes a csepp lány. De tényleg. És az a hajszerkezet.. haláli. :D Kislany, Márti mégmégmégmég akarunk képeket!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekünk hasfájásra nagyon bevált az, hogy a hátamon feküdtem és keresztben a hasamon feküdtek. Kicsit még ringattam is és ettől általában megnyugodtak. Vivi nagyon sírós volt.

jajjj. nem baj ha máshoz nem szólok hozzá? Olyan annyira fáradt vagyok... Kivagyok, mint a dög. Pedig nem is dolgoztam. Elég volt nézni őket. :roll: 8) 2 jól megtermett férfiember meg egy vékonyabb férfiember verte szét ma a teraszunkat. Fel is törték a betont, így most mindenféle akrobatamutatvánnyal lehet megközelíteni a bejárati ajtót. :? De már elkezdték, haladnak és hurrá. A blogomban mindíg lesznek/vannak képek ide nem rakok. Ide babákról kérünk képeket. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Na megyek már fáradt vagyok.. PÁÁÁÁ :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Márti, Lea baba is nagyon szép!!! De én már láttam élőben is, úgyhogy irigykedhetnek a Többiek!! :lol: :lol: :lol:

Ami a hasfájásomat illeti, most már elég sokat javult, de ha néha csavarom a derekam, akkor tud még fájni. Bízom benne, hogy teljesen el fog múlni egyszer, mindenesetre pihizem. Legalábbis igyekszem. Jó, hogy apa itt van velem, mert így muszáj pihiznem, különben nem bírnék a fenekemen ülni. Még a héten itthon is lesz! :lol: :lol: :lol:

Hála Istennek,a z én Picikémnek nem fáj a hasikája. Inkább az van, hogy ha hamizik, és közben dolgozik az ügyön, hogy tele legyen a pelus, akkor nem alszik, csak pislog. Sokszor ez 2 órán át tart, közben pici szopi, negyed óra alvás, aztán amikor jön a cuccos a pelusba, gyors tisztába rakás,- mert hát azért is reklamál a Kisasszony- még néhány korty anya tejcijéből, és aztán 3 óra alvás. Ez megy naponta 1x biztosan.
De az éjszakát szerencsésen végig aludjuk. Egyszer kelünk csak fel, hamizni, és már alszunk is tovább. :lol: :lol:

Sajnálom Márti, hogy Leának így fáj a pocikája.

Hogy bírják ezt az anyukák, hogy a Kicsijüknek fájdalma van?? Én a köldölcsonk ápolását is alig bírtam...... úgy zokogott szegénykém...... vagy idővel majd edződünk????

Puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok !!!



Márti !!! Végre !!!! Jaj, nagyon édesek vagytok , és az a formás kis csepp szája !!!! :lol: :lol:


kislány !!! Hogy van a hasad és Hanna baba ???


bolhácska !!! Szuperek a képek !!!! Ésss, tényleg elkezdődött !!!!! :wink: :wink: VVVÁÁÁÁ !!
Mi a következő lépés ????


Andi!! Hol vagy ???


bogyó !!! A házon kész van a födém , betonozással , a válaszfalak teljesen , most a villanyszerelő dolgozik .
Elvileg (el ne kiabáljam ) jövőhéten hétfőn kezdenek az ácsok.
:lol:

A nyár elég lassan, vagy inkább túl gyorsan telik , (már nem is tudom) !!!

Köszönöm szépen lányok jól vannak , most éppen a hajam hullik Mercitől , de remélem már nem sokáig , ez már tényleg nem tarthat sokáig !!!
Túl sok így egyszerre , Dia , építkezés , most jön a hitel és ez mind megspékelve egy kamasz lánnyal !!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Dia is állandóan mesztelenül van !! :lol: :lol: Viszont, hogy megint elkiabáljam , egész jól megy mostanában a bilizés !!! :lol:


Mit csinál ez az ember, hogy-hogy már így álltok ? ?? Eltudom képzelni , hogy mennyire nehéz lehet együtt élni az anyóssal is !!
Remélem hamar észbe kap ez az ember !!!!

Beszéljél csak nyugodtan , ezért is vagyunk mi itt egymásnak, hogy kitudjuk önteni a bánatunkat is !!! :wink:




Millió puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

KISLÁNYOS ANYUKÁK, SEGÍTSÉGET KÉREK SZÉPEN!!!!
A kórházban azt mondták, hogy a Picimnek nem szabad széthúzni a szemérem ajkait. Viszont nálunk valszeg a hintőpor gyűlt össze benne, és szerintem azt valahogyan ki kellene tisztítani.
Mit mondtok erre??

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


kislány !! Sztem húzd szét nyugodtan és valami olajos vattával óvatosan próbáld meg kitisztítani . (vagy langyos vizessel , nem tudom melyik a hatásosabb)


puszzz

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!
Márti: nagyon szép Lea. Az a száj meg az a nózi. :) Hasfájásra az is jó, ha tornáztatod, akkor kijön a puki és ő is megnyugszik. Lábakat fel, térdél behajlítani és felnyomni (de csak finoman) a pocihoz. Mindkét térdet többszőr. Majd utána a has fölött összeérinteni a bal kart a jobb lábbal és így a jobb kart a bal lábbal. Meg ha felnyomtad a pocihoz a behajlított térdes lábat, akkor elkezdhetsz vele körözni, az is megmozgatja a beleket. Nekünk sokat segített ez a gyakorlatsor, mert Koppányka nagyon hasfájós volt. Az Infacol semmit nem használt, majd az Espumisan eltűntette. Javasolták még a köményes teát, de a kömény gázképző, így azt hanyagoltuk.

Kati: Gyula nem csinál különösebb dolgokat, legalábbis olyat nem ami nem megbocsájtható (ilyeneket én is csinálok, meg mindenki). Magát a helyzetet nem tudom már elviselni, hogy nem tudok feloldódni, mert feszélyezve vagyok meg vannak itt olyan problémák amik az én erkölcsömnek és higiéniámnak már sok és hiába szólunk érte, szarik bele anyós. Én meg a gyerekemet nem akarom így felnevelni, úgyhogy még adtam időt magamnak (no meg neki, hogy változik-e), ha nem, akkor inkább magam nevelem fel Koppányt. Gyula mondta, hogy ha valaki költözik, akkor az anyós lesz, de most egy nyugdíjas hogy fog megélni egy albérletben, ha már nem dolgozik majd mellette? Mondjuk eddig is ott élt, de nem hiszem, hogy nekem ez megnyugvás lenne, mert akkor meg azon problémáznék, hogy hogy él ott meg (elég lenne ha külön házban lakna, úgyhogy lehet albérletet kell váltanunk). A problémákról anyóssal kapcsolatban: sok van, de nem szeretnék beszélni róla, mindenesetre a lényeg annyi, hogy Gyula is szólt már neki sokszor, én is és mintha nem is szóltunk volna, tényleg nem érdekli. Max. megsértődik és napokig nem szól hozzánk (pl. ne tegye vissza zsírosan a kést, ha már elmosogat - de inkább ne tegye - akkor úgy mosogasson, hogy ne tocsogjon minden a zsírtól és ne legyen rajta kaja maradék. Ezek az apró dolgok, de ilyeneken is nagyon besértődik, gondolhatod, hogy a komolyabb dolgokra hogy...)
Mindegy, majd kiderül mi lesz. Hagyom, hogy sodorjon az élet aztán kész. Amikor szakítottam Gyulával kb. 3-4 éve, akkor is volt benne szerepe. Lehet kukacosabb vagyok a kelleténél, de nekem van egy határom, egy erkölcsi, életmódi és tisztasági határom ami alá nem vagyok hajlandó engedni/menni. Vagy elfogadja a másik fél, vagy nem. Vannak szabályok az egymás mellett élés esetén is és mindkét oldalon illik alkalmazkodni, betartani, hogy a másik életét ne keserítsük meg. No mindegy!

Tök jó, hogy így halad a ház. Ha már a villanyszerelők dolgoznak és kész lesznek az ácsok is, mehet a vakolás, majd a belső burkolás, bepakolás és a költözés? :) Ügyes Dia a bilizéssel. :) Az tuti, hogy nem lehetsz könnyű helyzetben (építkezés, kamasz lány, Dia, aki ugye most van abban a korszakban, hogy huncut). De
ügyes vagy, hogy bírod. :)
Hogy bírja Dia a betondzsungelt? Megbarátkozott már vele? Mit csinál Merci, hogy hullik a hajad?

Rita: gondolom már rég fent vagy. ;) Mikorra is lesznek kész? 2 hónap? Bocsánat, kicsit szét vagyok esve. Hogy tetszik a lányoknak?

Andi: mi van veletek?

Kislány: idővel "megedződsz". Idővel - legalábbis szerintem - már az sem nagyon fog meghatni, hogy csinálja a műbalhét, műhisztit. Persze az igazi engem pl. ugyanúgy megérint, nagyon sajnálom olyankor, felveszem, megnyugtatom, de mostanában itt pl. már több a műsírás, mint az igazi.

Koppánykám már nagyban "rajzolgat". Ez a legújabb szenvedélye. :) A bilit azóta sem használta, így ráadtam a pelusra egy rövidnacit, hogy véletlenül se tudja levenni. Tegnap esett az eső, lányok?

Pénteken turi a Műv. Házban (itt Veresen) ha valakit érdekelne...

Most megyek, folytatom a próba munkám, hátha összejön a meló...

Sziasztok

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok

kislany: én sima törlőkendővel tisztítom. Arra kell csak figyelni, hogy a hüvelybe ne kend bele. De a " lapokat" lehet tisztogatni. :D

bogyó: igen fennt vagyok :D De már kész vagyok. Basszus 3 napja tart és már most ki vannak az idegeim.... :? Bár lehet ebben szerepet játszoot az is, h 2 napig reggeltől estig mentek a légkalapácsok... :P Mindegy több zörgés már nem lesz. :) Most a sittet pakolják délig, aztán jön a gázos szétvágni a gázcsövet és aztán megint bontanak, aztán alapoznak, falaznak. Bár ez az egész heti program. Ja és tegnap beszakadt a konyha teteje egy kis részen. Lefényképezem majd és megmutatom. Megyek majd jövök pusz

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


kislány !!! Nagyon Sok Boldog Névnapot !!!! :lol: :lol:

Kép

Puszz, később jövök

Kép


Kép
kati16
 
 


kislány: Berta vagy vagy Bettina?
Mindesetre akkor én is Boldog Névnapot kívánok! Gondolom a család ajándéka (Hanna) már mindent felülmúlt.
Sziasztok
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


kislany: boldog névnapot! ♥♥♥ :D

fáradt vagyok. képk a blogomban ha valaki kíváncsi hol tartunk :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ügyesen haladnak, Rita. Csak így tovább és nemsokára megszűnik a zaj és a por. :) Csak a végeredmény a fontos!


Kép Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


http://www.babanet.hu/hol-mi/borze.php

26-án Veresen a Műv. Házban börze

2008.08.26 Művelődési Ház Veresegyház Köves u. 14. 9-12-ig
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


bolhácska !!!!


Szuperül megy minden !!!! És jó látványos a haladás !!!!:) :)

Kép


Kép
kati16
 
 


Voltunk ma Őrbottyánba bölcsibe. :) - tudjátok, az állomásnál a sarkon.
7-re átvittem Koppányt. Mintha ott sem lettem volna, elkezdett játszani, borítgatni a kockákat, stb... volt ott már egy kislány (azt hiszem Virág), ő rögtön összebarátkozott Koppánnyal. Majd eljöttem szép lassan, mentem a turiba. 10-re mentem vissza érte, mondták, hogy amikor észre vette, hogy nem vagyok ott akkor sírt egy picit, de utána nyugiban volt. Úgyhogy szerintem nem lesz gond a beszoktatással. Hetente viszem legalább egyszer 2-3 órára, majd minimum ősztől, maximum febr. közepétől állandóra.

Szerdán meg megyünk Pestre, meglátogatjuk egyik barátnőmet és a kisfiát. Ma meg lehet jön át egyik őrbottyáni barátnőm a kislányával pancsolni. Én meg hulla fáradt vagyok a hajnali indulástól... meg a pörgéstől... :D elszoktam én már ettől, megyek is lepihenni...
Ki hogy van? Ritának jó nagy kitartást, Katinak is. Andinak meg egy jelentkezést. :)
Sziasztok, felkelt Koppány, ennyit a pihenésről. :D

Kép Kép Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok !!!!



Sehol senki ??? Még jó , hogy bogyó tartotta a frontot !!! :lol:

Képzeljétek , Csüt.-óta itt voltak anyósék , ezért nem is tudtam írni !! Aranyosak votak , segítettek a cserepeket feladogatni a tetőre !!! :lol:
Sajna, ill. lehet , hogy nem is sajna , de nem lesz lépcsőnk felfele a tetőre !! (spórolunk )
A vakolást is Zsolti fogja csinálni , de talán az egyik haverja jön segíteni, ami kicsit gyorsabbá teszi az eredményt !!! (mert nem igazán vakolt még , csak párszor, de hát a szükség törvényt bont és ügyes fiú ám)


bogyó !!!! Nem hiszem , hogy kukacos lennél !!!!!! :wink: Inkább igazad van !!!! De édesen játszik Koppány !! :lol:


kislány , Márti !!!! Jól vagytok ????? Jelentkezzetek !!!! Éssss a képeket nagyon várjuk !!!!



bolhácska !!! Hogy álltok ???? Megyek meg nézem, háta vannak új képek !!! :lol: :lol:


Andi !! Már megint eltüntél !!!! Jól vagytk ??? Van van valami fejlemény ???? Remélem csak jó, mert mennek a drukkok !!!


Millió puszi !!

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!


Jöttem lejelentkezni. :D Mindenkinek köszönöm a kedves dícsérő szavakat Lea nevében is! :lol:

Tapasztalt anyukák: Köszönjük, hogy megosztottátok velünk a tapasztalatokat pocifájás, kismama-étrend és egyebek tekintetében! :D

Bevallom őszintén, én nem sokat változtattam az étrendemen, persze azért a szeles dolgokat igyekszem kerülni. Én egyelőre tejtermékeket továbbra is eszem, mert én egyébként is nagyon tejtermék függő vagyok. :lol: De ez is tényleg nagyon babafüggő, ahogy a sok anyuka tapasztalatait meghallgatom, elolvasom...

kislány: Veletek mi újság? Hogy vagytok? Hanna baba továbbra is jó kislány? :) Utólag én is boldog névnapot kívnok Neked! :lol:
Védőnénim nekem azt mondta, Leának nyugodtan tisztíthatom a kis punciját úgy, ahogy Rita is írta. :lol:

Rita: Hogy haladtok a felújítással? Megnéztem a képeket a blogodon, nagyon szépen alakul a házikó! :) Igazán ügyesek a fiúk, és gyorsan is dolgoznak, nem teketóriáznak! :D Majd rakj fel még képeket, ha időd engedi!

Szilvi: Nagyon aranyos Koppány, milyen ügyesen eljátszott!

Kati: Anyósodék nagyon rendesek. :lol:

Magunkról röviden annyit, hogy szerencsére jól vagyunk, Lacival kezdünk belerázódni a szülőségbe. :) Lea kezdeti hasfájós napjai úgy tűnik, mostmár talán tovaszálltak, így alig halljuk a sírását. Csak ha már nagyon nagyon éhes, vagy ha egyéb komoly problémája van (pl melege van vagy szomjas), szóval nem panaszkodhatunk rá. Volt kb. 2 húzós hetünk, amikor akármit csináltunk vele, nem tudtuk megvígasztalni, annyira fájt a pocija, de reményeink szerint ez az időszak már a múlté. :) Mostmár egyre többet van ébren napközben, van, hogy két etetés között nem alszik, inkább ismerkedik a világgal, meg velünk, eléggé kiköveteli, hogy foglalkozzunk vele. :lol: Túl sokat nem alszom mellette, de nem bánom. :) Az biztos, hogy a kis Mókuskánk fenekestül felforgatta a régi, megszokott életünket, de annyi új érzést és csodát hozott a párkapcsolatunkba, ami leírhatatlan boldogsággal tölt el bennünket.
Most pár napig itt van anyukám, és besegít a háztartásba, meg ha megkérem, pesztrálja Leát, így van egy kis időm magamra is. Többek között ezért tudok most itt netezgetni. :)

Bocsánat, hogy nem reagáltam részletesen, de felébredt a nagylányom, és nem tudtam rendesen befejezni a mondókámat. :) Talán majd legközelebb...

Sok puszit küldök nektek!

Márti
fmarti
 
 


Szia, Márti !!


Jaj, de jó , hogy jelentkeztél és főleg , hogy vége a hasfájós napoknak !!!! :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntést! :D :D (Igazából februárban tartjuk, de nagyon jól esett, hogy eszetekbe jutottam) :D :D

Márti, nagyon örülök, hogy rendben minden, és múlnak a hasfájós napok.

Az én Kislányom továbbra is egy angyalbogár! Csak hamizik, alszik, és mostanában délelőttönként nagyokat pislog. Ilyenkor vagy az ölemben van, vagy a babakocsival tologatom, vagy éppen Apa mellkasán pihizik, és csak kukucskál. Annyira édes.
Még annak ellenére, hogy ma reggel lekakikált, meg tudnám Őt zabálni. :lol: :lol: Mondtam is Hannának, hogy majd a szerelmétől sem kap annyi puszit, amennyit én adok neki most és a jövőben.... :lol: :lol: :lol:

Hogy lehet ennyire imádni egy ilyen csöppséget????? :lol: :lol: :lol:

Csajok, aki kihagyja az anyaságot, fogalma sincs mit hagy ki............... szerintem nincs is értelme úgy az életnek!!!! És úgy, ahogy Márti is írta, igaz, hogy fenekestül megváltozik, felfordul az életünk, de olyan szinten összeköt bennünket ez a Pici lány, hogy nem is tudok rá igazán szavakat.... :lol: :lol:

Aztán az étrendről: annyira szeretnék szőlőt, szilvát, barackot enni, de nem merek......... tegnap előtt este is 2 barackot bevágtam, és a Picikémnek másnap csak este volt széklete..... attól tartok hogy ez a baracktól.... vagy szerintetek nem???? Egyébként én is eszek minden mást, kivéve kávézni még nem kávézom. De lehet, hogy muszáj lesz...... Vasat kell szednem, és így némi gondjaim akadnak, úgy megfogja az én székletem........ Tényleg, lehet, hogy az a Baba székletét is megfogja, és nem a barack?
Bocsánat a banális kérdéseimért, de Hozzátok, tapasztalt anyukákhoz szívesen fordulok.

Most búcsúzom is, aludnom kellene, mert nagoyn fáradt vagyok, de nem merem behunyni a szemem. Tegnap sem ébredtem fel a sírására, csak Apa, úgy elaludtam. És most Apa kint van, füvet nyír. Inkább most én pislogok nagyokat... :lol: :lol: :lol:

Sok sok puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!

Jajj azt sem tudom kire reagáljak először. :lol: :lol:

Márti: hurráá. Reméljük a hasfájást jóóóó messzire fújta a szél és nem is talál vissza. :wink: :lol: Örülök, hogy jöttél és írtál. Képeket is lehet ám rakni ha van. 8) :lol: :lol: :lol:

kislany: Hát nem is lehetne másmilyen Hanna baba csak egy kis tündérvirág. :D

Az alvást meg felejtsétek el egy jó darabig. De azt hiszem a boldog mosolygós babaarcok mindenért kárpótolnak. :D

Kati: jujj. akkor mindjárt készen lesztek. Rendesek anyósék, hogy segítenek nektek. Nálunk anyámék inkább hátráltatnak néha... :? Anya mindenbe beleszól, h ez így nem jó, meg neki nem tettszik. De én nem figyelek rá, mert úgyis nekünk kell tettszen nem neki... A dédi, meg úgy néz ki az építkezést nem bírja, így fontolgatja, h elköltözik a nagynénémékhez addíg... Hurrá. Nem lesz kire hagyni a gyerekeket. :evil: Nem baj épülünk. :lol: :lol:

bogyó: nem vagy kukacos. Ennyi probléma nálunk is van és én is morgok érte. Meg senki sem tökéletes. Ezt ne felejtsd. Egy jó kapcsolathoz rengeteg kompromisszum kell. Természetes, hogy néha kiborul a bili. :wink:
A beszoktatás, meg tök jó, ha ilyen gyorsan megnyugszik Koppány. :D Egyébként oda jár az épitésvezetőnk fia is. 2,5 éves Milán. Nagy motoros. :lol: :lol: Lehet még jóban is lesznek. :D :D

Andi: merre vagy? mizu? Műxik a járóka?

Holnap kezdik a falazást. :lol: :lol: :lol: Ma megvettük a bejárati ajtót, üvegtéglát. jujj kiváncsi leszek milyen lesz. megyek is. pááá :lol: :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk!
Minden ok,részben!
Holnaptól megint melózok péntekig! :D
Bár most áll a bál a családban mindenhol
majd jövök részletesebben

Márti,kislány:Örülök nektek nagyon,és hogy boldogok vagytok.

Puszi mindenkink!
Bolha:jó a járóka örök hála!

Kép
Kép
menyhartandi
 
 


Szép jó reggelt !!


kislány!!! A kutya vigye , gondoltam , hogy nem most tartod !!!Viszont nem tudtam mikor is lehet még !!

Nem hiszem , hogy a baracktól , az inkább meghajtja az embert, nem ????
Akkor már inkább a vas !!! Hogy van a hasad ???

Ahogy írod, aki nem volt még anyuka nem is tudhatja milyen mennyei érzés is ez, semmihez sem hasonlítható !!!!
(csak a kamaszkort átugorhatnánk ) :lol:


bolhácskám !!!! VVVÁÁÁ, az nagyon látványos lesz és gyors !!!!!
BEELŐZTÖK ÁM !!!! :lol: :lol: :wink: :wink:

Tök jók a képek , úgy szeretem nézegetni !!!

Az én szüleim sem segítenek , nehogy azt hidd !!! Még jó, hogy a hitelhez eljönnek kezesnek !!!
Nálunk anyós aki beleszól ill. nem tetszik neki . :roll: Minden nem lehet tökéletes !

Akkor inkább kint vagytok a kertbe , ill. a lányok ?? Habár ez már nem annyira hangos , csak a betonkeverő , ha használják.


Andi !! Jó munkát !! Piacozol is még ??


Márti !! Próbálj pihenni is egy kicsit amíg itt van anyukád!! Messze lakik ?



Puszi nektek !!!

Ui.: Képeket !!!! Képeket !!!

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Rita: szépen halad a ház, szoktam nézni a blogot. Csak már a végeredményt látnám. :) Vivcsi nem akar oda rohanni a munkásokhoz (pl. segíteni, stb)? Dédi végülis költözik?

Kati: igen, sajnos tényleg a szükség nagy úr. Azt ugye tudjátok, hogy külső vakolásnál egyszerre kell megcsinálni, mert különben el fog térni és az csúnya lesz? Biztos sikerülni fog. :) Vezetett volna lépcső a tetőre? Csapott tetőtök lesz? Vagy ezt én most nagyon nem értem... :S Tök jó, hogy segítettek anyósék. Nálunk sem lenne gond, ha nem együtt élnénk. Szerintem már az is értékelhető, hogy elmentek kezesnek a hitelhez. Azért ezt nem minden szülő tenné meg (pl. enyém). Hiába én vagyok az egyetlen a családban aki segít nekik, Gyulával felépítettük a tetőteret, a kerítést, betonjárdát, stb... valahogy nem akar segíteni, sőt... No mindegy,úgyhogy mázlista vagy. ;) Ezek szerint akkor már a cserepek is fent vannak. Tök jó. Mi van még hátra? Vannak képek?

Andi: akkor sajnos nálatok is zajlik az élet, mármint negatív értelemben. :( Reméljük minden rendben lesz. :) Jó munkát, próbálj kikapcsolódni. Ilyenkor ki vigyáz a gyerekekre? Vagy ezt már kérdeztem? Kreszt folytatod valamikor? Vagy már ezt is kérdeztem? Ne haragudj!

Sziasztok, megyek, mert főznöm kéne meg vasalni, meg felmosni, meg utána lemegyünk a kertbe. 1 hete töltöttük fel a medencét és megint algásodik, úgyhogy lehet idén már nem lesz pancsi... Tesómék 1,5 hete ígérik, hogy mennek Brico Storeba és vesznek egy ph mérőt, hogy be tudjam lőni a víz ph értékét... :( Itt meg nem lehet sehol kapni, sőt... bent a városban sem amerre Gyula jár. Ahol lehet, oda meg nem ér oda időben. Mondjuk ez lenne a legnagyobb gondunk, nem? :)

Kép Szép madárcsicsergős napot kívánunk! :)

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


bogyó !! Sajna a cserepek még csak a betonra lettek feltéve , hogy ne menjen el a föl - le szaladgálással az ácsok ideje.

Ma kezdtek !!! :lol: Júj, de izgi !!! Már úgy megszoktam a házat tető nélkül , de furi lesz !!!!

A lépcső helye meg megmaradt, mert ugye a garázsból jöttünk volna fel rajta , de mivel nem lesz garázs és túl sok minden változott vola ha a lépcsőt megszűntetjük, az meg túl sok idő lett volna , így hagytuk a lépcsőt , jó lesz az felfelé is a padlásra . Szóval ez egy végszükség , ha esetleg valakinek a családból vagy majd a gyerkeknek egyszer lehet, hogy szükség lesz fent kialakítani pár szobát, akkor a felfele közlekedés már meg van oldva. De anyós kitalálta, hogy minek is amíg nem is kell igazából és lehet ,hogy nem is lesz rá szükség !


Hát igazából nem gondoltam , hogy szerencsés vagyok , de most , hogy így mondod !!! :lol: :lol:

A fene , pedig milyen szuper is az a medence !!!!

Ha esetleg be kell szaladnom Brico-ba(ami lehet, hogy nem mostanában lesz , de azért hátha) rádcsörgök, hogy kell-e még !!!




Puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


bolhácska !!!! HHÚÚÚÚ, CSODA KLASSZ LESZZZ !!!! :lol: :lol:
/imádom az üvegtéglát / :lol: :lol: :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


Hol vagytok ???


Mindenki jól vagy ???

Kép


Kép
kati16
 
 


Rita: szépen halad a házikó. Hamarosan kész lesz. :)

Kati: amúgy külső vakolásról írtál vagy belsőről? Elvileg a külső nehezebb... csináltak már ilyet párodék? Hogy vagytok?

És a többiek? Ki hogy van?

Mi ma voltunk Újpesten egyik barátnőmnél. Hulla fáradt vagyok, úgyhogy én megyek is.

Jó éjt!

Íme pár kedvenc kép a mai napról: Sajnos nincsen profi gépem, így bemozdult egy-két kép, mivel rohantak... Elnézést, hogy 4, de nekem mindegyik a kedvencem lett.

Barátnőméknél fent, Thomas a gőzmozdonyt néztek:
Kép

A játszón rohangáltak a bokrok közt:
Kép

Kukucs: Kép
Harc a csúszdáért: Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Adok életjelet magamról :D Jól vagyunk, épülünk. Kissé nyomi vagyok. Szombaton szülinapoznánk, de Gyula ( a melósok főnöke ) azt mondta, h szombaton reggel 7-kor jönnek betonozni a tetőt. Estig itt lesznek. :roll: Úgyhogy vasárnap bulizunk. Nem bánom, csak haladjunk. :D Remélem nem fog esni holnap, meg holnapután. Csajok jól bírják. Élvezik a kupit... :lol: :lol: :lol: Oooolyan redvás estére mindegyik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó: olyan édes Koppány. Alig ismertem rá a fürtök nélkül. :D

Kati: nem hiszem, hogy beelőzünk titeket. :D Majd csapunk egy lakásavató bulit. :D

Andi: hát mit is mondjak? Jó munkát? Vagy jó pihenést? :wink: :lol: :lol: :lol:

kislany, fmarti? Tudom babáztok, de ezer éve nem láttuk a lányokat. Lassan iskolába mennek... :P 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hoztam képeket. Sok lesz bocsi. :D Kép Dinnyeevés ala Lala Kép Dinnyeevés ala Vivi Kép Lala fintor Kép Vivi szobor Kép És ő az új kutyusunk Vivi elnevezte Bogyónak.. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Helló !!!


bolhácska !!! Jaj, de szépek a lányok, és ez a kiskutya egy tündérke !!!:lol: :lol:
ÓÓ, de könnyen lehet , hogy beelőztök , nekünk még jön a hitel az min. egy hónap kiesés ugyibár , ha nem több !!!

Szombaton már betonozzák a tetőt , húú tök jól haladtok !!! Remélem tényleg nem fog esni !!!!


bogyó !!! Belül vakolnak !! Kívül szigetelve lesz , gondolom az alá nem kell vakolni , bár ki tudja !! A dyvitolásba meg hiper-szuper !!!! :lol:


Drága újdonsült anyukák , jelentkezzetek !!!


Puszi mindenkinek !!

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Bolha:nagyon szépen haladtok!
És a lányok,nagyon édesek,olyan jó szutykosak,de jól áll nekik.
Mi 24.-én szülinapozunk!Együtt tartjuk a Diáéval.mert ugye ma volt a Nóri 1 éves!

Köszi,jól esik a munka egyébként!

Bogyó:Örülök,hogy találkoztunk,de most jut eszembe milyen bunkó voltam,én nem mutattam be a férjemet,veled ellentétben.Bocsánat!
Amúgy pénteken voltál turizni?

Kati:veletek minden ok?

Márti:jó hallani felőletek!
De jó lenne ha sűrűbben jönnél!
De tudom van épp elég dolgod!

Kislány:Téged is nagyon várunk!További beszámolókkal és képekkel!

Puszi mindenkinek!

Ja,bolha ha nem jönnék esetleg,akkor nagyon boldog szülinapot a Larának!És rengeteg puszi!

Kép
Kép
menyhartandi
 
 


Andi: jajj azt hittem Lara után született Nóri.. :oops: Boldog első szülinapot Nórinak!! Hip-hip-hurráá :D♥♥♥♥

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Kép
Jó reggelt!

Andi: én is örültem, hogy találkoztunk. Írtam privit, vedd észre. :)
Bár Gyula kicsit spicces volt. :( Mivel találkozott egyik volt munkatársával és megittak 3 sört. Na most tudni kell, hogy ilyen melegben neki a 3 sör megárt (meg amúgy is, de amikor nincs meleg akkor annyira azért nem). Úgyhogy vegyétek légyszi figyelembe. :)
Nórikának:
Kép
Mikor mész legközelebb dolgozni? Tényleg, a piacot már én is akartam kérdezni és tegnap is elfelejtettem sok mással együtt. :)
Kopit jövő hét pénteken viszem ismét bölcsibe, reggel 7-re (legalábbis elvileg, aztán lehet 10 lesz belőle). Nyugi, nem tudom melyik a "rosszabb": nem bemutatni, vagy többszőr is bemutatni. ;)
Igen, voltam turizni. Ott is hagytam 3900 Ft-ot. Vettem édes pici rugikat (a köv. gyereknek), meg kaptam Lonsdale pulóvert, meg Thomas pulóvert, stb... úgyhogy költekeztem. Tudtam is, mert Koppány hagyott, mivel bölcsiben volt. :) Most nagyon sok ruci volt, de sajnos a minőséget nem tükrözte, az elég silány volt a darabszámhoz képest. Anyuval is taliztam a bölcsibe fele a vonaton, úgyhogy ő is jött, meg jött egy őrbottyáni kismami is a lányával, úgyhogy 4-en rohamoztuk meg a turit.

Rita: nagyon szépen halad a tetőtér, ügyesek és gyorsak a srácok. Ti ilyenkor mit csináltok? Larát hogy tudod szoptatni, ha a ház foglalt? Nem zavarja őket a sok kalapálás, bontás, stb? Minden nap nézem a blogod, mert kiváncsiskodom. :) Milyen lépcsőtök lesz a lépcsőházban? Nem bííííííííírom kivárni a képeket... :) Úgy értem, hogy egyenes és hosszában vagy hogy? Mennyire forgatja fel a megszokott életeteket a tetőtér beépítése? Ahogy írja Kati is, nagyon édesek a lányok, főleg így szutykosan. :) Gondolom megy a kertben a rendezkedés. Nem is olyan nehéz koszosnak lenni. Vivi ott az üvegtéglák helyén.... :D Bogyó... aranyos kutyus. :) De tényleg... Ő abból az alomból való amit hirdettél ismidnek? Nagyon aranyos! Hányadikán született Lara? Én tökre abban voltam, hogy ma,de nézem a vonalzót és még nem írja, hogy 12 hónapos lenne...

Kati: ilyenkor ugyanazon a hitelbírálaton kell átesni, mint egy normál hitelnél? Én tökre abban a hitben voltam, hogy megnézik és ha mindent rendben találnak (számlák, stb) akkor már utalják is a következő részletet és nem kell ennyit várni rá, hogy haladjon a munka... ezek szerint megint túl naív voltam. Ti hogy haladtok? Ácsok már dolgoznak? Hogy haladnak? Nem, ha dryvetolva lesz, akkor nem kell vakolni, csak színezni. Sok sikert hozzá nekik. :) Dia hogy van? Mit csináltok nap, mint nap Pesten?

Márti, kislány: remélem Ti is jól vagytok és szokjátok, illetve már beleszoktatok az anyaságba. :)

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok !!!!



Andi !!!! Nórikámnak Nagyon Sok Boldogságos Első Születésnapot Kívánuk !!! ( így utólag is !!!!!) :lol: :lol: :lol:

Ez azért van, mert olyan sokszor jösz mostanában és szem előtt van a tickered !!!!


bogyó !!!! ÁÁÁÁ, rosszabb !!! Mivel állambácsi pénzét szertnéd , nem adják olyan gyorsan !!! :roll:
Az ácsok már dolgoznak , szépen látszik a tető !!! :lol: Cserepezés a köv. héten !!! (remélem )

Zsolti nem engedi, hogy kimenjünk !!! Szeretné, ha egyben megleptés ként látnánk majd !!!! ÁÁÁÁ , de én meg már nem bírom !!! :roll:

Mi itt nem túl sokat csinálunk , lent vagyunk az udvaron , vagy a játszóra megyünk és szeretünk sétálni is !!
Bár én a sétát mostanában nem nagyon szeretem ,mert abba a korba léptünk , hogy direkt elrohangászunk és nem fogadunk szót !!!! :twisted:

Nagyon várom már , hogy végre kiengedjem a kicsi kertünkbe !!!!!! Ott aztán rohangászhat !!!! :lol:


bolhácskám !!! Megyek én is nézegetni a képeket , hátha tettél fel tegnap újjakat !!!! :wink:



kislány, Márti !!!! Hol vagytok ????



Puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


Jó reggelt!

Szilvi: :lol: :lol: :lol: :lol: Sorban válaszolok a kérdéseidre. Tehát.
Mi ilyenkor lecarjuk a lakást belülről ami egy romhalmaz és kinnt ülök és nézem a félmeztelen jómunkásembereket. :wink: 8) :lol: Na jó nem. Próbálok sertepertélni, csak nehéz. De van, hogy néha a fiúk vigyáznak a gyerekekre.. :lol: Tudom Larát szoptatni, hisz a ház teteje foglalt nem a belseje. :) Nem zavarja őket a dübörgés. Sőt Lara halálian elalszik a légkalapács mellett, Vivi meg élvezi, h túlkabálhatja őket.. :lol: A lépcsőnk hát hogy is magyarázzam... Az új bejárati ajtótól indul, a falnál egy pihenő rész és onnan megint felfelé. Pont az ajtó fölé. Eléggé felfordult az én életem. A gyerekeké csak annyiban, hogy többet vagyunk kinnt a kertben. Én még vásárolni sem tudok elmenni, mert sem a gyerekeket nem tudom itthagyni, csem a melósokat... Igen a kutyus onnan van :D Ééés elkelt az összes kutya. :lol: Lara 16.-án született. :)

Na megyek teszem a dolgom. Puszi nektek

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szép jó reggelt !!!



bolhácska !! Larának Nagyon Sok Boldog ELSŐ Születésnapot Kívánuk !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnapra Jó bulizást !!! ( Remélem ma lesz betonozás !!!)


Puszi mindenkinek !!

Kép


Kép
kati16
 
 


Szép jó reggelt !!!


Na , már megint eltüntetek !!!


bolhácskm drága , csak írjá neki, hajrá !!!!!! :wink: DRUKKOLOK !!!


Puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


Kép

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Larának! Hogy telt?

A többit majd később, most nincs időm.

Sziasztok

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok !!!


Mindenki jól van ???


Vasárnap voltunk állatkertben . :)

Kép


Kép


Kép




Puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors jelentkezés, hogy jól vagyunk.
Próbálom magam utolérni itthon, azért nem jelentkezem, de egyébként van időm, mert Hanna nagyon jó babuci!
De most muszáj aludnom egy kicsit, már 2 hete csak annyit alszom, amennyit éjszaka. Most már kezdek kipurcanni.
Ha aludtam, jövünk, képekkel.

Puszi

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok? Hol vagytok? :)

Kati: aranyos Dia. Gondolom nagyon tetszett neki a sok állatka. :) Halad a tető? Cserepeznek már? Megkaptátok már a hitelt? Mikor nézheted meg a házat? :)

Andi: minden rendben? Elmúlt aug. 20, úgyhogy csipkedhetik magukat a hivatalnokok. :)

Rita: szépen halad a házikó, szoktam ám nézni. Azt is olvastam amit úgy látom már töröltél, de ahhoz majd vagy szóban vagy priviben szólok hozzá. Gondolom totál kilehetsz. De mindjárt vége! :) Ha ilyen jól és gyorsan dolgoznak akkor lehet még hamarabb is készen lesznek, nem? Párod hogy viszonyul hozzájuk? Egyáltalán szoktak találkozni? Anyud?

Kislány, Márti: remélem jól vagytok és már összeszoktatok a pici lányokkal. Majd azért kapunk képeket?

Mi elvagyunk. Holnap megint viszem bölcsibe Koppányt 7-10-ig vagy 7-11-ig attól függ hogy érek vissza Őrbottyánba. Benézek a turiba, hátha lesz neki valami ruci télre. Mivel szinte semmi ruhája nincs télre, egyedül pulcsija van meg polója. De mennyi minden kell: gumicsizma, esőkabát, vastag kabát, overálok, bélelt nadrágok, harisnyák, stb... belegondolni is rossz mennyi pénz, ezért nagyon reménykedem, hogy találok valamit neki. :)
Hétvégén elindultunk biciklivel a Medveparkba. Mire odaértünk, Koppány bealudt, így nem mentünk be. Helyette bicajoztunk Ivacsnál, majd amikor felébredt, bementünk ott egy játszóra. Már várom hogy legyen végre kocsink, hogy több helyre el tudjunk menni, mert én tuti nem vonatozok órákat, Koppánnyal nem is lehet, egyszerűen rátör a hiszti és kész, onnantól kezdve nem lehet vele bírni. :)
Van itt Veresen a Műv. Házban zsírégető torna, ha valakit érdekelne. Kedd és csütörtök 18-19 és 19-20ig, meg szombat 8-9 és 9-10-ig.

Most megyek, mert Koppány szedi szét a lakást én meg az előbb végeztem a takarítással.

Kép Kép

Szép napot, puszi: Koppány és Szilvi

Kép
bogyó81
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok !!!


bogyo !!! Talán már hétfőn cserepeznek !! :)
20.-án voltunk kint !! :) Nem volt nagy változás , azt hittem látványosabb lesz , de úgy látszik már az agyacskámban jól elképzeltem !!! :)

Nagyon szuper vagány Koppány evvel a frizkóval !!!! :) :)


kislány !!!! Na, hol vannak már az ígért képek ???


Márti !!! Remélem ti is jól vagytok !! Képek ??


Andikám !!! Hol vagy már megint ??? Lányok jól bírták amikor dolgozni voltál ??? Nem hiányoltak ???


Puszi

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok,megvagyok!

Kati:jól elvannak a lányok a papával,de ha hazajövök nagyon örülnek.
Muszály hozzászokniuk.
Dia mindjárt oviba megy,és pedig úgy néz ki Fóton fogok dolgozni,egyenlőre alkalmanként,aztán meglátjuk.
Lányok jól vannak?

Mi vasárnap tartjuk a szülinapi bulit,mert Diusom holnap lesz 3 éves.És együtt trtjuk a 2 lányét.

Remélem többiek jól vagytok!
Bogyó?Bolha?Márti?Kislány?

Sok puszi nektek!
majd jelentkezem

Kép
Kép
menyhartandi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: